Találatok a következő kifejezésre: Ha gumival eshetek teherbe (13 db)

Ha gumival védekezünk, eshetek teherbe?

Lefeküdtem egy fiúval, volt gumi és belem elvezett de a gumi rajta volt akkor eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Az ovszerek altalaban sikositoval vannak ellatva, mely tartalmaz "spermainaktivalo" szereket, mely persze novenyi alapu. Ez abban az esetben erdekes, ha esetleg lukas a gumi, de sztem az esetek 90%aban nem er semmit az elenszer. Ha a gumi rajta volt, es a gumi nem volt lyukas, akkor 99.9%-os biztonsagban voltatok, ami azt jelenti, h minden 1000. esetben tortenhet azert baleset. Az ovszer dobozan valoszinuleg fel van tuntetve, h 100%-os a vedelem, de olyan nincs. Ezt el kell fogadni. A kerdesedre a valasz: Ha a gumi megfeleloen volt fenn az elelvezes pillanataban, akkor nagyon kicsi az esely arra, h teherbe ess.

Az ovszerek altalaban sikositoval vannak ellatva, mely tartalmaz "spermainaktivalo" szereket, mely persze novenyi alapu. Ez abban az esetben erdekes, ha esetleg lukas a gumi, de sztem az esetek 90%aban nem er semmit az elenszer. Ha a gumi rajta volt, es a gumi nem volt lyukas, akkor 99.9%-os biztonsagban voltatok, ami azt jelenti, h minden 1000. esetben tortenhet azert baleset. Az ovszer dobozan valoszinuleg fel van tuntetve, h 100%-os a vedelem, de olyan nincs. Ezt el kell fogadni. A kerdesedre a valasz: Ha a gumi megfeleloen volt fenn az elelvezes pillanataban, akkor nagyon kicsi az esely arra, h teherbe ess.
Én csak annyit tennék hozzá az elöttem szólóhoz, hogy a legtöbb óvszer dobozára nem az van irva, hogy hány 100 százalékosan véd, hanem, hogy 92 vagy15 százalékos! De a válasza teljesen hejtálló...
Nyugi, én is azzal védekezem.:)
Ha rendeltetésszerûen használjátok, akkor nem lehetsz terhes, ne aggódj! :)
hát én azért megnézetném a doktorbácsival. csak nehogy pedomaci legyen az, álruhában!:S

Ha a gumi lecsúszik és nem vesszük észre akkor eshetek teherbe?

A problémám a következ?,nem szedek semmilyen gyógyszert, csak a gumit használjuk.Menstruációm után 2 nappal szeretkeztünk, gumival!És a gumi lecsúszott mi meg nem vettük észre. És nem tudom hogy ennek lehet e következménye vagy lesz e következménye,mert a menstruációm el?tte 6 napig tartott vagyis a 8. nap szeretkeztünk!Most még nem eshetek teherbe ugye?Még nem szeretnénk gyereket. Segítsetek!

Legjobb válasz: Szia!Igaz nagyobb az esélye a l3-l4. napon való teherbe esésnek, de minden megtörténhet. Hallottál már az esemény utáni tablettáról? Szerintem fel kellett volna keresned egy nõgyógyászt, még mindig szivesebben irnak fel neked egy tablettát mint, hogy megszakitsák a terhességed. Nem szégyen segitséget kérni és senki sem fog elitélni a tetteidért. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Szia!Igaz nagyobb az esélye a l3-l4. napon való teherbe esésnek, de minden megtörténhet. Hallottál már az esemény utáni tablettáról? Szerintem fel kellett volna keresned egy nõgyógyászt, még mindig szivesebben irnak fel neked egy tablettát mint, hogy megszakitsák a terhességed. Nem szégyen segitséget kérni és senki sem fog elitélni a tetteidért. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
0%
ha Chuck Norissal csináltad , akkor már az abortusznak és késõ.
Tudod, ha megirnád, hogy mégis hova? A "hátsóm környékére (talán hüvelykörnyékre is)" eléggé tág terület. ( szobaajto?)
mikor nem használtad, mikortól hat a tabletta...ez mind mind befolyásolja
A kérdező hozzászólása: Miért is lennék az? Én csak érdeklõdtem..nemtudom mi bajod van!?
Feltételezem tudsz olvasni, mivel megírtad ezt a kérdést. Szóval talán el kéne olvasni a tájékoztatót, ami a gyógyszer mellett van a dobozban... ha ennyire is képtelen vagy, akkor inkább cukorkát szedjél, ne fogamzásgátlót!
Ezt az orvosodnak kellett volna elmondania.Ha egy hónapja szeded a tablettát akkor nem lehetsz terhes, mivel egy hónap kell ahhoz, hogy hasson.A másik meg, hogy hogy lehetsz ilyen felelõtlen, hogy nem olvasol utána és ezek után még óvszer nélkül is szexelsz.Vigyázz azért nehogy baj legyen....
Az elsõ hónapban mindenképp kell gumit is használni vagy valami kiegészítõ cuccot...

Csak akkor eshetek teherbe gumit használva, ha kilyukad?

Mi úgy szoktuk használni, hogy már csak az utolsó percben húzza fel a párom. Így is véd eléggé? Nem lenne gond a baba, mert 29 éves vagyok, csak érdekl?döm, mert nem akarok gyógyszert szedni.

Legjobb válasz: Nem, így nem véd olyan jól, hiszen az elõváladékban is vannak spermiumok, így késõn húzza fel. Már a legelejétõl kell óvszert használni, csak úgy véd megfelelõen!

Nem, így nem véd olyan jól, hiszen az elõváladékban is vannak spermiumok, így késõn húzza fel. Már a legelejétõl kell óvszert használni, csak úgy véd megfelelõen!

Menstruáció előtt eshetek teherbe, ha elszakadt a gumi?

Tegnap este szexeltünk a barátommal és a nagy hévben nem vettük észre, hogy elszakadt az óvszer és el is élvezett. Reggel viszont felhívtuk a n?gyógyászt és azt mondta, hogy nem lehetek terhes, mert 4 nap múlva fogok menstruálni és akkor nem eshetek teherbe. Most akkor megnyugodhatok? 17/L

Legjobb válasz: Az orvosodtól elvenném a diplomát. Tény, hogy kicsi az esélye, de van! Elõfordulhat véletlenül egy késõbbi peteérés...

Az orvosodtól elvenném a diplomát. Tény, hogy kicsi az esélye, de van! Elõfordulhat véletlenül egy késõbbi peteérés...
Ha rendszeresen szokott megjönni, akkor nem vszínû, h terhes leszel. Ha viszont szokott késni, v össze-vissza jön +, akkor végy be egy bogyót sztem.
Tényleg kicsi az esély, de valamennyi mindig van...
A kérdező hozzászólása: akkor jobban teszem, ha beveszek egy esemény utáni tablettát?
Lehetõleg kökényt.
A kérdező hozzászólása: 2-3 napot szokott ingadozni. Remélem most nem késik ennyit, mert addig meghalok a várakozásba :)
Vegyél be 72 órásat, ha még benne vagy az idõben, mert az orvosod címeres marha. Édesanyámnak percre pontos volt a ciklusa, mégis a menstruációja elõtti napon esett teherbe. Neked is bõven van esélyed.
A kérdező hozzászólása: nem vettem be 72 órásat, és elõbb jött meg 2 nappal, szóval már semmi gond! :)
Még jó, hogy a gyakorikérdéseken az összes válaszoló nõgyógyász, a diplomás orvosok pedig marhák :)

Ha 5-6 órával a párom ejakulációja után szexeltünk gumi nélkül, teherbe eshetek?

Én egy 16éves lány vagyok! Szeretnék tisztázni valamit…

Legjobb válasz: Igen. Kicsi rá az esély, de lehetséges.

Igen. Kicsi rá az esély, de lehetséges.
Nos igen, a megszakított közösülés nem a legbiztonságosabb, de kicsi az esélye a terhességednek. Tessék védekezni!
nekem igy született a második babám!
Nah milyen lett a teszt?

A barátommal 2 éve vagyunk együtt és mindig óvszerral védekeztünk de már nagyon kíváncsiak vagyunk vajon milyen érzés lehet gumi nélkül.Ha a barátom 1-2-szer betolná nekem a péniszét teherbe eshetek?

A barátommal 2 éve vagyunk együtt és mindig óvszerral védekeztünk de már nagyon kíváncsiak vagyunk vajon milyen érzés lehet gumi nélkül. Fogamzásgátló tablettát még nem szeretnék felírni mert még korainak érzem. De 1-2 tolástól teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Lehetséges. Mindig fen áll a veszélye. De sok mindennek közre kell játszania a-hoz hogy teherbe ess. De vannak más módszerek óvszer és tabin kívül amit sok nõ is alkalmaz. Jobb védekezni valami mással is ha így akarjátok csinálni. Fõ a biztonság.

én 15éves korom óta szedem a fog.gátlót.inkább szedem, mint abortuszra menjek.
hát attól függ hova tolja ha pl hátsó feledbe akkor tuti nem esel teherbe bár nem ugyanaz az érzés de baj nem igazán lehet belõle vagy van nõi "óvszer" is nem tudom pontosan mi a neve majd valaki csak meg írja
Igen, teherbe eshetsz. Mi is játszottunk ilyet annak idején a barátnõmmel, aztán utána eszméltünk fel, hogy mekkora hülyék voltunk.. Nem kívánom azokat a perceket, amikor a teszt eredményét vártuk... Nem lett semmi gond, de volt rá esély... Azóta soha többet ilyet. Ne játssz ilyennel! Ha a tablettától félsz, akkor kipróbálhatjátok a pharmatex hüvelykúpot, állítólag ha nem élvez beléd akkor megóv a terhességtõl. Csak aztán vigyázz, nehogy rákapjon! ;) Mert azért jobb gumi nélkül...
Lehetséges. Mindig fen áll a veszélye. De sok mindennek közre kell játszania a-hoz hogy teherbe ess. De vannak más módszerek óvszer és tabin kívül amit sok nõ is alkalmaz. Jobb védekezni valami mással is ha így akarjátok csinálni. Fõ a biztonság.
Attól is teherbe eshetsz, ha spermás kézzel nyúl hozzád. Inkább írass fel bogyót, ha ennyire akarod, vagy ne szexelj, ha ennyire tudatlan vagy.
Ne legyél már buta!!! Istenem, ha babát akarsz egész nyugodtan!Nem véletlenül találták ki a fogamzásgátló szereket!
Ha akarsz parázni a következõ menzeszedig, hogy teherbe estél-e, akkor hajrá! És még ha meg is jön, nem biztos, hogy nem vagy terhes... Jobban jársz ha kb. 2 hét múlva teszttel bizonyosodsz meg róla, anyuci leszel-e, a párocskád meg apuka. Ér neked annyit a fene nagy kíváncsiságotok, hogy ilyennel szórakozzatok? Hány éves vagy, hogy még nem akarsz bogyót szedni? Tartós kapcsolatban sokkal praktikusabb fogamzásgátlóval védekezni.
Ha nem élve beléd a barátod 1-2 "tolástól" nem lehet bajod! Hány éves vagy , hogy még korainak érzed a tablettát?
Figyelj, en mar min.20x szeretkeztem a baratommal ovszer nelkul, nem szedek tabit sem. Es nem csak 1-2szer tolja be a peniszet, hanem joval tobbszor. Es amikor erzi, hogy mar majdnem a csucson van, akkor veszi is ki, es a hasamra elvez legtobbszor. Eddig meg nem volt gond nalunk.
Igen a 2:19-esnél biztos hogy nem normális, hogy ennyi idõ alatt nem esett teherbe ilyen módon. és ne osztogasson hülye tanácsokat egy így is tudatlan tininek!
Én 21 éves korom óta szedtem a fogigátlót. Már nem szedem, babát szeretnénk a férjemmel, de amíg arra vártunk, hogy kitisztuljon a tabletta maradéka a szervezetembõl, mindig megszakított aktussal védekeztünk, és soha nem volt belõle semmi baj. Csak az a gond, hogy az én férjem iszonyú nyugodt és kimért pasi, szóval teljesen megbízom abban, hogy idõben kiveszi. És azért már egyikõnk sem tini, nagyobb önkontrollal rendelkezünk. Ha mégis nagyon és ellenállhatatlanul és iszonyúan erõs vágyat érzel aziránt, hogy kipróbáld, menzi elõtt 1-2 nappal sokkal kisebb az esélyed a teherbeesésre
Persze, ha már volt olyan értelmes, hogy megkérdezze akkor mondjátok csak neki hogy nyugodtan _._ Csak nehogy pont nála üssön be az a mikroszkopikus esély...
Semmi gondod nem lesz a fogamzásgátlótól, persze elõtte menj el dokihoz, mert "személyre szabottan" írja fel a gyógyszert. Gumival szexelni olyan, mint a mézesköcsögöt kívülrõl nyalogatni, össze sem lehet hasonlítani.
Hát jóhogy elõtte elmegy dokihoz, honnan szerezne máshonnan gyógyszert...a gumi pedig pocsék, én tabit szedek, nagyobb biztonság és nagyobb élvezet :D
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy az elõnedveiben is találhatók spermát tisztában vagyok vele, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá... tudom tudom... a kíváncsiságból született már nem egy gyerek. De 1, 2 lökéstõl mekkora lenne az esélye ha elõtte mondjuk meg is törölnénk a péniszét?
Hát, tudod, olyan férfi nincs, aki egy-két tolás után abba tudná hagyni...
Utolsó neharagudj, de ha 1 éve nem jön össze, akkor ott probléma van, méghozzá nem is kicsi, és nem szerencse/szerencsétlenség...:s
Mindig mindenre van egy kis esély, de azért minek ennyire beparáztatni szegényt? Ennyire azért nem könnyû teherbe esni, különben lenne már egy tucat gyerekem. De sajnos még egy sincs, pedig már egy teljes éve szeretkezünk minden egyes alkalommal védekezés nélkül, peteérés ideje alatt is, úgy, hogy bennem fejezi be a párom.... Az, hogy egy-két lökést gumi nélkül csinálnak, szerinem nagyjából olyan mikroszkópikus méretû esélyt eredményez a terhességre. És nem akarok a megszakításos mellett korteskedni, de nekem egy korábbi párommal 4 évig bejött. Persze lehet, hogy bennem (bennünk) van a baj.
Simán teherbe eshetsz úgy is, hogy csak a közelben csorog a lé, és te is nedves vagy közben. Hogy gondoltad az akciót? Nem tudod, hogy abban a pillanatban, ahogy tologatja befelé - az elõváladék azonnal jön, kifelé? És, ha 1-2-szer betolta, az elsõ alkalommal olyan érzés is lehet, hogy a második lökésre akár jöhet az egész anyag is? Ha ilyet csináltok, az a legvalószínûbb, hogy a 3. lökésre már úgy spriccel, hogy a másik végeden jön ki a fölösleg! Megpróbálhatsz pesszáriumot használni: ügyesség és fegyelem kell hozzá, de szerintem (és majd szerinted is) megéri - ha már nem akarsz bogyókkal küzdeni.
A barátnõm is kipróbálta a gumi nélküli szexet, és március közepén meg is érkezik a trónörökös!!!!
Szerinted az abortuszok nagy része nem azért van, mert a tinédzserek , , kíváncsiak" voltak?
Had gratuláljak annak a válaszolónak, aki gumi nélkül csinálja. Ha 20 esetben nem volt gond, akkor a megszakított közösülés jó módsze, mi? Ne is érdekeljen, hogy mások 20-nál már többször próbálták, pl. már a rómaiak is tudták, h nem megbízható... Hát kisszívem, remélem felkészültél az anyai vagy abortuszi örömökre, mert ha így folytatod neked is lesz benne részed.
Figyelmedbe ajánlanám a hüvelybe helyezhetõ fogamzásgátlókat, úgy mint tabletta, krém, kúp...Ja és nem árt elolvasni a használati útmutatót sem...
1-2 lökéstõl nem leszel terhes, hacsak ez nem a második menetben próbáljátok ki. Én 10-12 éve védekezek így. 2 gyermekem van, de mindkettõ meg volt tervezve, és 1 hónap alatt össze is jött mindkettõ. Mielõtt elélvezne, vegye ki, és akkor nem lesz baj.

Ha szex közbe nem használunk gumit és ha nem élvez belém akkor is teherbe eshetek?

Gúnyolódásokat,kötekedéséket köszönöm szépen nem kérek

Legjobb válasz: igen

igen
Nem kérsz kötekedést? Én meg azt nem kérném, hogy naponta tegye fel valaki ezt a kérdést 10x. Nem hiszem el, hogy nem tudjátok használni azt a k*baszott keresõt, ahol 3 millió ilyen kérdést találnátok. Nem hiszem el, hogy lehettek ennyire h*lyék. És igen, lehetsz terhes, remélem már az is vagy.
Van rá esély, igen. Az elõnedv is tartalmaz spermiumokat, és bár kisebb a valószínûsége, messze nem kizárt, hogy teherbe ejt.
Igen! Már az elõváladékban is lehetnek spermiumok, szóval inkább védekezzetek! :)
igen van rá esély, bár elég kicsi. de a gumi nem csak arra való, hogy a terhességet megelõzzük, ha csak azért nem használtok, hogy "élvezetesebb legyen" vagy nemtudom, szerintem nem éri meg, mert elég sokmindent el lehet már kapni manapság. de ti tudjátok, nem akarok beleszólni, csak figyelmeztetés, biztos megkaptad már néhányszor ezt a dumát, szóval... de igen, úgy is teherbe eshetsz...
35% ha pontosak akarunk lenni 1 év alatt 100 nõbõl 35 esik teherbe átlagosan az ilyen " védekezéssel"
VAN RÁ ESÉLY!!!!

Ha védekeszés nélkül szeretkeztem, de nem ment el belém a barátom. Meg nem is volt bennem sokat, hanem vagy 5-10másodpercet, és utána gumit hózott, ami ráadásul sperma ölős, akkor is teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Nagyon kicsi az esélye, de még így is megtörténhet bár nem hiszem. Szerintem nem kell aggódnod, de ha nem jön meg a mensid akkor csinálj egy tesztet. De az is fontos hogy a ciklusod hányadik napjánál vagy/voltál. cukorfalat

Nagyon kicsi az esélye, de még így is megtörténhet bár nem hiszem. Szerintem nem kell aggódnod, de ha nem jön meg a mensid akkor csinálj egy tesztet. De az is fontos hogy a ciklusod hányadik napjánál vagy/voltál. cukorfalat
Mivel ideges vagy, késni fog úgyis, lehetetlen h ettõl terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: a mensesem után 2héttel! de mielött ez megtörtént már egyszer elment..és utána voltunk gumi nélkül..de még aznap este!majd másodszor is csak a gumiba ment el! melinda
A kérdező hozzászólása: pontosabban a 13-14napomon kb.:S
A kérdező hozzászólása: Aham az lehet! mert szétvet az ideg..:D Hát remélem, h akkor nem történt semmi baj..:) am. köszi:)
A kérdező hozzászólása: Jah meg elötte már egyszer elment a barátom..szóval ez már a második menet elején volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!