Találatok a következő kifejezésre: Ha gumival eshetek (13 db)

Ha gumival védekezünk, eshetek teherbe?

Lefeküdtem egy fiúval, volt gumi és belem elvezett de a gumi rajta volt akkor eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Az ovszerek altalaban sikositoval vannak ellatva, mely tartalmaz "spermainaktivalo" szereket, mely persze novenyi alapu. Ez abban az esetben erdekes, ha esetleg lukas a gumi, de sztem az esetek 90%aban nem er semmit az elenszer. Ha a gumi rajta volt, es a gumi nem volt lyukas, akkor 99.9%-os biztonsagban voltatok, ami azt jelenti, h minden 1000. esetben tortenhet azert baleset. Az ovszer dobozan valoszinuleg fel van tuntetve, h 100%-os a vedelem, de olyan nincs. Ezt el kell fogadni. A kerdesedre a valasz: Ha a gumi megfeleloen volt fenn az elelvezes pillanataban, akkor nagyon kicsi az esely arra, h teherbe ess.

Az ovszerek altalaban sikositoval vannak ellatva, mely tartalmaz "spermainaktivalo" szereket, mely persze novenyi alapu. Ez abban az esetben erdekes, ha esetleg lukas a gumi, de sztem az esetek 90%aban nem er semmit az elenszer. Ha a gumi rajta volt, es a gumi nem volt lyukas, akkor 99.9%-os biztonsagban voltatok, ami azt jelenti, h minden 1000. esetben tortenhet azert baleset. Az ovszer dobozan valoszinuleg fel van tuntetve, h 100%-os a vedelem, de olyan nincs. Ezt el kell fogadni. A kerdesedre a valasz: Ha a gumi megfeleloen volt fenn az elelvezes pillanataban, akkor nagyon kicsi az esely arra, h teherbe ess.
Én csak annyit tennék hozzá az elöttem szólóhoz, hogy a legtöbb óvszer dobozára nem az van irva, hogy hány 100 százalékosan véd, hanem, hogy 92 vagy15 százalékos! De a válasza teljesen hejtálló...
Nyugi, én is azzal védekezem.:)
Ha rendeltetésszerûen használjátok, akkor nem lehetsz terhes, ne aggódj! :)
hát én azért megnézetném a doktorbácsival. csak nehogy pedomaci legyen az, álruhában!:S

Ha szex közbe nem használunk gumit és ha nem élvez belém akkor is teherbe eshetek?

Gúnyolódásokat,kötekedéséket köszönöm szépen nem kérek

Legjobb válasz: igen

igen
Nem kérsz kötekedést? Én meg azt nem kérném, hogy naponta tegye fel valaki ezt a kérdést 10x. Nem hiszem el, hogy nem tudjátok használni azt a k*baszott keresõt, ahol 3 millió ilyen kérdést találnátok. Nem hiszem el, hogy lehettek ennyire h*lyék. És igen, lehetsz terhes, remélem már az is vagy.
Van rá esély, igen. Az elõnedv is tartalmaz spermiumokat, és bár kisebb a valószínûsége, messze nem kizárt, hogy teherbe ejt.
Igen! Már az elõváladékban is lehetnek spermiumok, szóval inkább védekezzetek! :)
igen van rá esély, bár elég kicsi. de a gumi nem csak arra való, hogy a terhességet megelõzzük, ha csak azért nem használtok, hogy "élvezetesebb legyen" vagy nemtudom, szerintem nem éri meg, mert elég sokmindent el lehet már kapni manapság. de ti tudjátok, nem akarok beleszólni, csak figyelmeztetés, biztos megkaptad már néhányszor ezt a dumát, szóval... de igen, úgy is teherbe eshetsz...
35% ha pontosak akarunk lenni 1 év alatt 100 nõbõl 35 esik teherbe átlagosan az ilyen " védekezéssel"
VAN RÁ ESÉLY!!!!

A barátommal 2 éve vagyunk együtt és mindig óvszerral védekeztünk de már nagyon kíváncsiak vagyunk vajon milyen érzés lehet gumi nélkül.Ha a barátom 1-2-szer betolná nekem a péniszét teherbe eshetek?

A barátommal 2 éve vagyunk együtt és mindig óvszerral védekeztünk de már nagyon kíváncsiak vagyunk vajon milyen érzés lehet gumi nélkül. Fogamzásgátló tablettát még nem szeretnék felírni mert még korainak érzem. De 1-2 tolástól teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Lehetséges. Mindig fen áll a veszélye. De sok mindennek közre kell játszania a-hoz hogy teherbe ess. De vannak más módszerek óvszer és tabin kívül amit sok nõ is alkalmaz. Jobb védekezni valami mással is ha így akarjátok csinálni. Fõ a biztonság.

én 15éves korom óta szedem a fog.gátlót.inkább szedem, mint abortuszra menjek.
hát attól függ hova tolja ha pl hátsó feledbe akkor tuti nem esel teherbe bár nem ugyanaz az érzés de baj nem igazán lehet belõle vagy van nõi "óvszer" is nem tudom pontosan mi a neve majd valaki csak meg írja
Igen, teherbe eshetsz. Mi is játszottunk ilyet annak idején a barátnõmmel, aztán utána eszméltünk fel, hogy mekkora hülyék voltunk.. Nem kívánom azokat a perceket, amikor a teszt eredményét vártuk... Nem lett semmi gond, de volt rá esély... Azóta soha többet ilyet. Ne játssz ilyennel! Ha a tablettától félsz, akkor kipróbálhatjátok a pharmatex hüvelykúpot, állítólag ha nem élvez beléd akkor megóv a terhességtõl. Csak aztán vigyázz, nehogy rákapjon! ;) Mert azért jobb gumi nélkül...
Lehetséges. Mindig fen áll a veszélye. De sok mindennek közre kell játszania a-hoz hogy teherbe ess. De vannak más módszerek óvszer és tabin kívül amit sok nõ is alkalmaz. Jobb védekezni valami mással is ha így akarjátok csinálni. Fõ a biztonság.
Attól is teherbe eshetsz, ha spermás kézzel nyúl hozzád. Inkább írass fel bogyót, ha ennyire akarod, vagy ne szexelj, ha ennyire tudatlan vagy.
Ne legyél már buta!!! Istenem, ha babát akarsz egész nyugodtan!Nem véletlenül találták ki a fogamzásgátló szereket!
Ha akarsz parázni a következõ menzeszedig, hogy teherbe estél-e, akkor hajrá! És még ha meg is jön, nem biztos, hogy nem vagy terhes... Jobban jársz ha kb. 2 hét múlva teszttel bizonyosodsz meg róla, anyuci leszel-e, a párocskád meg apuka. Ér neked annyit a fene nagy kíváncsiságotok, hogy ilyennel szórakozzatok? Hány éves vagy, hogy még nem akarsz bogyót szedni? Tartós kapcsolatban sokkal praktikusabb fogamzásgátlóval védekezni.
Ha nem élve beléd a barátod 1-2 "tolástól" nem lehet bajod! Hány éves vagy , hogy még korainak érzed a tablettát?
Figyelj, en mar min.20x szeretkeztem a baratommal ovszer nelkul, nem szedek tabit sem. Es nem csak 1-2szer tolja be a peniszet, hanem joval tobbszor. Es amikor erzi, hogy mar majdnem a csucson van, akkor veszi is ki, es a hasamra elvez legtobbszor. Eddig meg nem volt gond nalunk.
Igen a 2:19-esnél biztos hogy nem normális, hogy ennyi idõ alatt nem esett teherbe ilyen módon. és ne osztogasson hülye tanácsokat egy így is tudatlan tininek!
Én 21 éves korom óta szedtem a fogigátlót. Már nem szedem, babát szeretnénk a férjemmel, de amíg arra vártunk, hogy kitisztuljon a tabletta maradéka a szervezetembõl, mindig megszakított aktussal védekeztünk, és soha nem volt belõle semmi baj. Csak az a gond, hogy az én férjem iszonyú nyugodt és kimért pasi, szóval teljesen megbízom abban, hogy idõben kiveszi. És azért már egyikõnk sem tini, nagyobb önkontrollal rendelkezünk. Ha mégis nagyon és ellenállhatatlanul és iszonyúan erõs vágyat érzel aziránt, hogy kipróbáld, menzi elõtt 1-2 nappal sokkal kisebb az esélyed a teherbeesésre
Persze, ha már volt olyan értelmes, hogy megkérdezze akkor mondjátok csak neki hogy nyugodtan _._ Csak nehogy pont nála üssön be az a mikroszkopikus esély...
Semmi gondod nem lesz a fogamzásgátlótól, persze elõtte menj el dokihoz, mert "személyre szabottan" írja fel a gyógyszert. Gumival szexelni olyan, mint a mézesköcsögöt kívülrõl nyalogatni, össze sem lehet hasonlítani.
Hát jóhogy elõtte elmegy dokihoz, honnan szerezne máshonnan gyógyszert...a gumi pedig pocsék, én tabit szedek, nagyobb biztonság és nagyobb élvezet :D
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy az elõnedveiben is találhatók spermát tisztában vagyok vele, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá... tudom tudom... a kíváncsiságból született már nem egy gyerek. De 1, 2 lökéstõl mekkora lenne az esélye ha elõtte mondjuk meg is törölnénk a péniszét?
Hát, tudod, olyan férfi nincs, aki egy-két tolás után abba tudná hagyni...
Utolsó neharagudj, de ha 1 éve nem jön össze, akkor ott probléma van, méghozzá nem is kicsi, és nem szerencse/szerencsétlenség...:s
Mindig mindenre van egy kis esély, de azért minek ennyire beparáztatni szegényt? Ennyire azért nem könnyû teherbe esni, különben lenne már egy tucat gyerekem. De sajnos még egy sincs, pedig már egy teljes éve szeretkezünk minden egyes alkalommal védekezés nélkül, peteérés ideje alatt is, úgy, hogy bennem fejezi be a párom.... Az, hogy egy-két lökést gumi nélkül csinálnak, szerinem nagyjából olyan mikroszkópikus méretû esélyt eredményez a terhességre. És nem akarok a megszakításos mellett korteskedni, de nekem egy korábbi párommal 4 évig bejött. Persze lehet, hogy bennem (bennünk) van a baj.
Simán teherbe eshetsz úgy is, hogy csak a közelben csorog a lé, és te is nedves vagy közben. Hogy gondoltad az akciót? Nem tudod, hogy abban a pillanatban, ahogy tologatja befelé - az elõváladék azonnal jön, kifelé? És, ha 1-2-szer betolta, az elsõ alkalommal olyan érzés is lehet, hogy a második lökésre akár jöhet az egész anyag is? Ha ilyet csináltok, az a legvalószínûbb, hogy a 3. lökésre már úgy spriccel, hogy a másik végeden jön ki a fölösleg! Megpróbálhatsz pesszáriumot használni: ügyesség és fegyelem kell hozzá, de szerintem (és majd szerinted is) megéri - ha már nem akarsz bogyókkal küzdeni.
A barátnõm is kipróbálta a gumi nélküli szexet, és március közepén meg is érkezik a trónörökös!!!!
Szerinted az abortuszok nagy része nem azért van, mert a tinédzserek , , kíváncsiak" voltak?
Had gratuláljak annak a válaszolónak, aki gumi nélkül csinálja. Ha 20 esetben nem volt gond, akkor a megszakított közösülés jó módsze, mi? Ne is érdekeljen, hogy mások 20-nál már többször próbálták, pl. már a rómaiak is tudták, h nem megbízható... Hát kisszívem, remélem felkészültél az anyai vagy abortuszi örömökre, mert ha így folytatod neked is lesz benne részed.
Figyelmedbe ajánlanám a hüvelybe helyezhetõ fogamzásgátlókat, úgy mint tabletta, krém, kúp...Ja és nem árt elolvasni a használati útmutatót sem...
1-2 lökéstõl nem leszel terhes, hacsak ez nem a második menetben próbáljátok ki. Én 10-12 éve védekezek így. 2 gyermekem van, de mindkettõ meg volt tervezve, és 1 hónap alatt össze is jött mindkettõ. Mielõtt elélvezne, vegye ki, és akkor nem lesz baj.

Ha védekeszés nélkül szeretkeztem, de nem ment el belém a barátom. Meg nem is volt bennem sokat, hanem vagy 5-10másodpercet, és utána gumit hózott, ami ráadásul sperma ölős, akkor is teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Nagyon kicsi az esélye, de még így is megtörténhet bár nem hiszem. Szerintem nem kell aggódnod, de ha nem jön meg a mensid akkor csinálj egy tesztet. De az is fontos hogy a ciklusod hányadik napjánál vagy/voltál. cukorfalat

Nagyon kicsi az esélye, de még így is megtörténhet bár nem hiszem. Szerintem nem kell aggódnod, de ha nem jön meg a mensid akkor csinálj egy tesztet. De az is fontos hogy a ciklusod hányadik napjánál vagy/voltál. cukorfalat
Mivel ideges vagy, késni fog úgyis, lehetetlen h ettõl terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: a mensesem után 2héttel! de mielött ez megtörtént már egyszer elment..és utána voltunk gumi nélkül..de még aznap este!majd másodszor is csak a gumiba ment el! melinda
A kérdező hozzászólása: pontosabban a 13-14napomon kb.:S
A kérdező hozzászólása: Aham az lehet! mert szétvet az ideg..:D Hát remélem, h akkor nem történt semmi baj..:) am. köszi:)
A kérdező hozzászólása: Jah meg elötte már egyszer elment a barátom..szóval ez már a második menet elején volt!
Szinte semmi. Ezt értsd úgy hogy közel a 0-hoz.
Hát azért nem semmi..van egy kicsi esélye, de nem sok!
ez volt nálunk is tegnap reggel, pár nap múlva megkell jönnie, tudom magamról h nagyon aggodos vagyok még ha csekély az esélye akkor is kicsit félek, most együttérzek veled
Lányok, lányok!!! Ejnye. :-) Lényeg az, hogy nem olyan könnyû teherbe esni. De ne így romantikázzatok, hogy törölgetitek, hanem vagy gumi vagy gyógyszer. Anno nagyon féltem, sõt! kifejezetten tiltakoztam azellen hogy gyógyszert szedjek, mondván, hogy nem kell majd hormonos baba. Aztán elkezdtem nem mûködni és a gyógyszer gyógyított meg. Tehát nem árt. Anyukátokkal beszéljetek errõl... A szülõk se hülyék, sejtik, hogy nem ki nevet a végén-t játszotok a sráccal.
Végdekezni ha nem akrsz terhes lenni! Ez a legfontosabb! semmi törölgetés, nem teszi be teljesen, kimostam...stb aki nem akar babát annak jön össze a legkönnyebben! Egy gumi sokkal kényelmesebb mint egy abortusz, hidd el! Ráadásul egy koton nem teszi tönkre az életed, egy AB viszont könnyen megteheti. Tehát ne törölgess, hanem gumi vagy gyógyszer! Azért drukkolok, hogy megússzátok!
Sose azt számold, hogy mennyi a valószínûsége! Ha már szexelsz, azt felelõsségteljesen tedd! Elrettentésképpen elmesélem, hogyan készültem én: letörölgette kihúzta kiöblögette mindezt a mensi utolsó napján És tessék: nemsokára 25 leszek! Annyi védekezési módszer van, olvass utána.

Teherbe eshetek ha a pasimmal kipróbáltuk milyen gumi nélkül szeretkezni és nem védekeztünk? Az egész kb 10 percig tartott. Nemtudom hogy bevegyem e a 72 órásat. :/

Tegnap lefeküdtem a pasimmal, és kipróbáltuk milyen gumi nélkül szeretkezni, nem élvezett belém, sőt ő azt mondta hogy előváladék sem volt ( állítólag ő azt érzi mikor jön). Csak kipróbáltuk, de mégis egy kicsit félek. Még nem telt el a 24 óra, mivel tegnap este 8 körül lehetett, ezért gondolkozom a 72 órás tabin. :S:S légyszi mihamarabb ha tudtok válaszoljatok. köszönöm szépen!!! L/18

Legjobb válasz: attól még hogy nem volt elõváladék sem úgyanúgy lehetsz terhes hisz sperma akkor is kerülhetett beléd vedd be az esemény utánit minél hamarabb

Szerintem is jobban járnál, ha bevennéd, ha már ennyire okos voltál. Egyébként talán ezek után elõre fogsz gondolkozni. Most komolyan hogy gondoltad? Ráér holnap sírni miatta? Egyébként annak, hogy meddig tartott semmi köze ahhoz hogy teherbe eshetsz-e...
attól még hogy nem volt elõváladék sem úgyanúgy lehetsz terhes hisz sperma akkor is kerülhetett beléd vedd be az esemény utánit minél hamarabb
Én csak erre annyit mondok, hogy aki kicsit szeretné kipróbálni gumi nélkül, az utána ne fosson, hogy jaj istenem, hanem akkor legyen felelõsségteljes és vállalja a következményeket!!! Igen is lehetett elõváladék, ami igen is tartalmazhatott spermát és tök mindegy, hogy hányadik napján tartasz a ciklusnál, a nõk nem gépek, nincsenek pontosan beprogramozva, elég egyszer máskor lennie peteérésnek és jókor-jó idõben való együttlétkor bizony teherbe lehet esni. Nyilván sokkal kisebb az esélye, mintha védekezés nélkül beléd élvezett volna a pasid, de az esély mindig ott van és sose tudni, hogy kinél jön be. Lehet pont nálad. És az esemény utáni nem cukorka, amit az ember ha kedve van gumi nélkül szexelni, akkor bekapdos, az egy magas hormontartalmú készítmény, ami úgy felborít a szervezetedben mindent, mint a huzat! De ti tudjátok...
a naptármódszer nem megbízható, és az elõváladéktól is lehetsz terhes, azt meg ne akarja beadni a pasi hogy dugás közben nem termelõdött neki
Ne legyen esemény utáni! Drága és nagyon egészségtelen. A kockázat nagyon kicsi! Van tapasztalatom bõven, ne aggódj!
Attól függ, hogy hanyadik napban vagy a ciklusodnak. (hány napja volt, hogy legutóbb megjött a menstruációd?)
Ne aggódjál már! A naptár módszer egészen megbízható. Megbízhatóbb, mint a spermicid. (gyakorlatilag megbízhatóbb!!!) Szóval lenne mondjuk 10% esélyed. De mivel a megszakításos módszer kb 30% hibát tartogat, ezért 0.1*0.3= 0.03 = 3% Na ezek csak hasraütéses számok voltak, a pearl indexet át kéne számolni %-ra. De érzékeltetni akartam, hogy két nem legjobb módszer kombinációja legvalószínübben biztonságosabb, mint mondjuk 1 óvszer...
A kérdező hozzászólása: A lényeg hogy nem lett semmi gond:) Köszönöm az információt, valóban nemtudtam hogy csak az elsõ 24 órában hatékony igazából.
Merész vagy, nagyon merész... Tudod (pontosabban fogalmad sincs), a sürgõsségi tabletta csak az elsõ 24 órában bevéve 95 %-os hatékonyságú. Ez a hatékonyság óráról órára csökken. A harmadik napon már csak 58 %-os sikerrátával mûködik.
"Igen teherbe eshetsz hülye kis [email protected]!" Szeretem az ilyen, nevüket nem vállaló [email protected]ókat, akik puszta irigységbõl beszólogatnak.
A kérdező hozzászólása: Szóval végezetül nincs baj. Úgy voltam vele hogy ha péntekig nem jön meg (csüt kellett volna) akkor beveszem a 72orasat, mivel az péntek este8 korul telt volna le. :-) de szerencsére nem kellett.
sztem irány a nõgyógyász 72 órásért, de h lehetsz ennyire buta??? mást se látni, neten, újségokban, mindenhol, h elélvezés nélkül is teherbe lehet esni, és az egy dolog, ha vkinek elszakad a gumi, de ha vki hülye....annak ne is legyen gyereke, úgyhogy remélem nem v terhes
A kérdező hozzászólása: Hát ami aztilleti eléggé élvezte... szerintem az a biztos ha beveszem az esemény utánit, igaz nem szívesen. :S
Teszthez MINIMUM 2 hétnek kell eltelnie az aktustól számítva! Ehhez pedig: "állítólag õ azt érzi mikor jön". Kac-kac. Maximum az elõspriccet érzi, ami már tömény sperma. Mondjuk ez is valami, a legtöbb férfi azt sem érzi (ezért is extrán veszélyes a megszakítás. A legtöbben olyankor is azt hiszik, hogy sikerült idõben kivenni, amikor valójában nem.). Az elõváladékot viszont LEHETETLEN éreznie. És az elõnedv nem csak közvetlenül elélvezés elõtt jelenik meg, ugyanis részben az õ részérõl történõ síkosítás is a feladata (a másik pedig hogy elõkészíti az utat a spermiumoknak). Ha élvezte a dolgot, akkor több, mint valószínû, hogy volt elõváladék.
Vedd be
A kérdező hozzászólása: Nem merem megkockáztatni az esetleges babát. Lehet hogy kicsi a százalék és hogy csak parázok a hülységen (most így érzem), de mi van ha nem ? :S Egyre jó volt ez, az biztos: mégegyszer így soha többé :) És amúgy esetleg nemtudjátok hogy a teszt mikor mutatja ki hogy mi a helyzet? Mikortól ajánlatos azt kipróbálni?
A kérdező hozzászólása: Azthiszem ebbõl esemény utáni lesz :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ezzel kicsit megnyugtattál. Szerintem mihamarabb el fogom kezdeni a tabletták szedését, nem akarok mégegyszer ilyen rossz érzést:)
A kérdező hozzászólása: A hónap végén vagyok már, úgyértem hogy 27 napja volt meg az elõzõ menstruációm. Elvileg holnap/ holnap után kéne megjönnie...Nem bízom én sem annyira a naptármódszerben. Tudom hogy a 72 órás tabletta egészségtelen, hormonbomba, ezért sem szívesen venném be, de lehet hogy az lesz a vége. Hja és akárkicsoda köszi a véleményt, de nem tartom magam rib*ncnak:)
A kérdező hozzászólása: énis :DD de nem kell ilyenekkel törõdni :)
0%
ha Chuck Norissal csináltad , akkor már az abortusznak és késõ.
Tudod, ha megirnád, hogy mégis hova? A "hátsóm környékére (talán hüvelykörnyékre is)" eléggé tág terület. ( szobaajto?)
mikor nem használtad, mikortól hat a tabletta...ez mind mind befolyásolja
A kérdező hozzászólása: Miért is lennék az? Én csak érdeklõdtem..nemtudom mi bajod van!?
Feltételezem tudsz olvasni, mivel megírtad ezt a kérdést. Szóval talán el kéne olvasni a tájékoztatót, ami a gyógyszer mellett van a dobozban... ha ennyire is képtelen vagy, akkor inkább cukorkát szedjél, ne fogamzásgátlót!
Ezt az orvosodnak kellett volna elmondania.Ha egy hónapja szeded a tablettát akkor nem lehetsz terhes, mivel egy hónap kell ahhoz, hogy hasson.A másik meg, hogy hogy lehetsz ilyen felelõtlen, hogy nem olvasol utána és ezek után még óvszer nélkül is szexelsz.Vigyázz azért nehogy baj legyen....
Az elsõ hónapban mindenképp kell gumit is használni vagy valami kiegészítõ cuccot...

Csak akkor eshetek teherbe gumit használva, ha kilyukad?

Mi úgy szoktuk használni, hogy már csak az utolsó percben húzza fel a párom. Így is véd eléggé? Nem lenne gond a baba, mert 29 éves vagyok, csak érdekl?döm, mert nem akarok gyógyszert szedni.

Legjobb válasz: Nem, így nem véd olyan jól, hiszen az elõváladékban is vannak spermiumok, így késõn húzza fel. Már a legelejétõl kell óvszert használni, csak úgy véd megfelelõen!

Nem, így nem véd olyan jól, hiszen az elõváladékban is vannak spermiumok, így késõn húzza fel. Már a legelejétõl kell óvszert használni, csak úgy véd megfelelõen!

Menstruáció előtt eshetek teherbe, ha elszakadt a gumi?

Tegnap este szexeltünk a barátommal és a nagy hévben nem vettük észre, hogy elszakadt az óvszer és el is élvezett. Reggel viszont felhívtuk a n?gyógyászt és azt mondta, hogy nem lehetek terhes, mert 4 nap múlva fogok menstruálni és akkor nem eshetek teherbe. Most akkor megnyugodhatok? 17/L

Legjobb válasz: Az orvosodtól elvenném a diplomát. Tény, hogy kicsi az esélye, de van! Elõfordulhat véletlenül egy késõbbi peteérés...

Az orvosodtól elvenném a diplomát. Tény, hogy kicsi az esélye, de van! Elõfordulhat véletlenül egy késõbbi peteérés...
Ha rendszeresen szokott megjönni, akkor nem vszínû, h terhes leszel. Ha viszont szokott késni, v össze-vissza jön +, akkor végy be egy bogyót sztem.
Tényleg kicsi az esély, de valamennyi mindig van...
A kérdező hozzászólása: akkor jobban teszem, ha beveszek egy esemény utáni tablettát?
Lehetõleg kökényt.
A kérdező hozzászólása: 2-3 napot szokott ingadozni. Remélem most nem késik ennyit, mert addig meghalok a várakozásba :)
Vegyél be 72 órásat, ha még benne vagy az idõben, mert az orvosod címeres marha. Édesanyámnak percre pontos volt a ciklusa, mégis a menstruációja elõtti napon esett teherbe. Neked is bõven van esélyed.
A kérdező hozzászólása: nem vettem be 72 órásat, és elõbb jött meg 2 nappal, szóval már semmi gond! :)
Még jó, hogy a gyakorikérdéseken az összes válaszoló nõgyógyász, a diplomás orvosok pedig marhák :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!