Találatok a következő kifejezésre: Ha gumival akkor (316 db)

Mirt van az hogy ha gumi nelkul szeretkezunk minden jo, de ha gumival akkor erzem hogy csipi a huvelyt?

Legjobb válasz: Én is igy voltam vele, egy idoben nem birtam elviselni nagyon csipet hiába voltam felizgulva rendesen. Le is álltam a gumival egy jo pár évre. Most nem szedhetek egy darabig gyogyszer, igy maradt az ovszer, de már szerencsére nincs semmi bajom vele, akár milyen fajtát használok. Biztos, hogy érzékeny vagy rá! Probáljál másfajtát is és ha az se mukodig irassál fel gyogyszert!

Én is igy voltam vele, egy idoben nem birtam elviselni nagyon csipet hiába voltam felizgulva rendesen. Le is álltam a gumival egy jo pár évre. Most nem szedhetek egy darabig gyogyszer, igy maradt az ovszer, de már szerencsére nincs semmi bajom vele, akár milyen fajtát használok. Biztos, hogy érzékeny vagy rá! Probáljál másfajtát is és ha az se mukodig irassál fel gyogyszert!
lehet, hogy érzékeny vagy allergiás vagy rá. Próbáljatok ki több fajta gumit!
Latex vagy a spermicid miatt lehetséges. Milyen óvszer? Próbáljatok ki többfélét. Ha minddel gond van, akkor latexallergia.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen mindekinek a valaszt:*:*:*
én sem birom, bitos allergás vagy rá szerintem szedj gyógyszert.

Ha gumival szeretkezünk, akkor is kivegyem elélvezés elött?

Legjobb válasz: Ha gumival csináljátok,teljesen felesleges kivenni,persze csak akkor nem,ha egy bizonyos testrészére akarsz élvezni a lánynak.Akkor nyilván,de igy nem kell,hiszen a gumiba megy minden. :)

Ha gumival csináljátok, teljesen felesleges kivenni, persze csak akkor nem, ha egy bizonyos testrészére akarsz élvezni a lánynak.Akkor nyilván, de igy nem kell, hiszen a gumiba megy minden. :)
Nemkell, dehogy!Éppen ez a jó benne :) ))
Azért kell a gumi, hogy ne kelljen kivenned :) Csak ügyelj, hogy nehogy kiszakadjon.
azért van a végén az a kis izé mert az a sperma tartály :) szoval nem kell kivenni
Nézz meg inkább egy mesét !

Miért van az, hogy ha gumival szexelünk/szexelnénk akkor előtte érzem, h nedves vagyok, nagyon is, de miután "bedugta" szinte semmi nedvesség nem marad? Gumival nem is élvezem annyira, meg mostanában a szexet sem élvezem.

:S meg fáj a hüvelyem... :S tegnap szexeltünk és most fáj.. mit?l van ez? :(

Legjobb válasz: nálam is ugyanez van, használjatok síkosítót (amit gumival lehet használni, pl a Durexnek vannak ilyen cuccai, DM-ben, Rossmannban is lehet kapni, szóval nem égõ megvenni:) azért fájhat, mert nem csúszik rendesen és így könnyen sérülhet a hüvelyed fala, síkosítóval jó lesz (bár sajna soha nem lesz ugyanolyan jó, mint gumi nélkül :(()

nálam is ugyanez van, használjatok síkosítót (amit gumival lehet használni, pl a Durexnek vannak ilyen cuccai, DM-ben, Rossmannban is lehet kapni, szóval nem égõ megvenni:) azért fájhat, mert nem csúszik rendesen és így könnyen sérülhet a hüvelyed fala, síkosítóval jó lesz (bár sajna soha nem lesz ugyanolyan jó, mint gumi nélkül :(()
Szerintem lelki eredetû a probléma. Amíg nincs behatolás, addig nyugodt, laza vagy, de miután megtörténik valószínûleg szorongani kezdesz valamiért és amiatt leállhat a nedvesedés. A sikosító csak tüneti kezelés, a problémát nem oldja meg! Fordulj szakemberhez!
Irány nõdoki és írass föl gyógyszert. Akkor nem kell gumi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! fogamzásgátlót nem akarok használni... :( de a síkosítót meggondolom... :)
A kérdező hozzászólása: Ha gumi nélkül csináljuk, akkor minden rendben... vagyis egy darabig... miután elmentem, nem élvezem annyira, de hagyom a barátomnak had csinálja, élvezzen el õ is.. Csak már nagyon félek, ha gumi nélkül csináljuk.. és inkább mondtam, h csináljuk gumival...

Fennál akkor a terhesség veszélye ha gumival(nem spermicides) védekeztünk de a gumi külsejére spermium került? (pl a kezemről a legminimálisabb mennyiségben)

Legjobb válasz: Sajnos az a minimális és épp elég, hogy teherbeess! Ha még benne vagytok a 72 órában nem ártana egy tabletta! Mivel a gumi nem spermicides volt (ha az lett volna, akkor nem lenne olyan nagy a baj)!

Sajnos az a minimális és épp elég, hogy teherbeess! Ha még benne vagytok a 72 órában nem ártana egy tabletta! Mivel a gumi nem spermicides volt (ha az lett volna, akkor nem lenne olyan nagy a baj)!
ha nagyon minimális mennyiségben, akkor nem valószínû, de akkor sincs kizárva. ha nem tudsz ez miatt megnyugodni vegyél egy tesztet ^^.

L~18 Sziasztok! Azt akarom kérdezni, hogy a gumi ovszer használata gátolja e a pasim élvezetét? Ha igen akkor menyire? Gumival és érzi ahogy belém hatol? :\\

Jöhet lányoktol fiuktol válasz de inkáb fiuk tugyák,hogy miröl lehet szó mert ök érzik!

Legjobb válasz: érezni érzi ha gumival csináljátok, viszont korántsem olyan intenzív az érzés. Sokkal jobb érzés nélküle, viszont vannak akik hamarabb elmennek nélküle

érezni érzi ha gumival csináljátok, viszont korántsem olyan intenzív az érzés. Sokkal jobb érzés nélküle, viszont vannak akik hamarabb elmennek nélküle
lehet érezni, de ezt te is könnyen kipróbálhatod, húzd az ujjadra, és simogass vele valamilyen felületet, nélküle kb kétszer annyira érzed, nekem legalábbis fele annyira élvezetes 37f
Gátolja, de még mennyire! Kevésbé intenzíven érzi a dolgokat - kb. olyan, mint amikor gumikesztyûben kell valamit csinálnunk, pl. takarítás.
Nekem gátolja! Nem szeretem, mert nem annyira élvezetes. Sokkal jobb, ha nincs a faszomon gumi. Akkor lehet igazán nagyot élvezni.
Nekem csak egy nagyon kicsit más érzés, semmi gondom nincs vele :)

Ha nem csúszott le nem szakadt ki és időben felraktuk a gumit, akkor már megnyugodhatok, hogy nem vagyok terhes?

Olvastam, hogy a gumi se 100%os, még így se?

Legjobb válasz: Csak azért nem 100%-os, mert kiszakadhat, gyári hibás lehet. Ha nem volt rajta lyuk vagy szakadás, akkor nincs okod aggódni, mivel érted, az ondó nem tud a gumin átszivárogni.. :) Nem vagy terhes! (Hacsak a gumi felhelyezése elõtt nem dugta beléd a párod.)

Csak azért nem 100%-os, mert kiszakadhat, gyári hibás lehet. Ha nem volt rajta lyuk vagy szakadás, akkor nincs okod aggódni, mivel érted, az ondó nem tud a gumin átszivárogni.. :) Nem vagy terhes! (Hacsak a gumi felhelyezése elõtt nem dugta beléd a párod.)
Ne élj nemi életet, ha ennyire parázol.
a fejben dõl el minden
A kérdező hozzászólása: Mondjuk lehet hogy azért van ez, mert az van bennem, hogy gumival nem ugyan olyan.
Bennem nincs az. Viszont a helyzet ugyanaz, csak én undorodom attól a nyálkás latex szartól...
ezzel sokan igy vagyunk, esetleg barátnõd szedhetne fogamzásgátlót
A kérdező hozzászólása: Én se szívlelem, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Hát azt mondta, hogy nem szeretne. majd remélem megoldódik. Mondjuk még nem sokszor húztam gumit. Lehet meg kell szokni

Szex közben, ha valaki elmegy gumiban, akkor utána még lehet attól szexelni, hogy benne van a sperma a gumiban?

Legjobb válasz: Javíts ki ha tévedek, de szerintem ejakuláció után a farkad lelohad, összemegy. Ha így folytatnád tovább, bizony lecsúszna róla a gumi. A másik meg, mi szoktunk egymáson pihegni még kicsit utána, de a páromnak már az is kényelmetlen, mert hogy érzi hogy ott van valami folyós.

Javíts ki ha tévedek, de szerintem ejakuláció után a farkad lelohad, összemegy. Ha így folytatnád tovább, bizony lecsúszna róla a gumi. A másik meg, mi szoktunk egymáson pihegni még kicsit utána, de a páromnak már az is kényelmetlen, mert hogy érzi hogy ott van valami folyós.
jew soul is jew bro'
nem
Nem, elõször vedd le és fordítsd ki!
NEM!!! Még azelõtt ki kell húzni (gumival együtt), hogy lelohadna! Ez embertõl függ: van, akinél csak pár másodperc - van, aki tovább bírja. De még idõben ki kell húzni, különben lecsúszhat, kifolyhat, stb. Ja: spermával töltve könnyebben ki is szakad.

Mi van akkor, ha a barátom amikor felhúzza a gumit akkor egyből lelankad neki, és ezért csak gumi nélkül, megszakítással szexel?

Legjobb válasz: Ilyenkor van, hogy azt kell mondani: te meg gumi nélkül nem szexelsz. Majd hidd el, a fütyköse is meggondolja magát.

Ilyenkor van, hogy azt kell mondani: te meg gumi nélkül nem szexelsz. Majd hidd el, a fütyköse is meggondolja magát.
Majd egyszer teherbe esik, aztán rimánkodhat!
"mintha nem is akarná, hogy álljon neki gumiban, számomra kicsit olyan szagú a dolog." Ezt te honnan tudod?? Mintha nem is akarná... Na ezt aztán pont te tudod megítélni. Kérdezõ... ha pszichés oka van a dolognak, legyél nagyon türelmes a fiúval, mivel ti lányok is mindig türelmet vártok el a fiúktól (pl. várjunk, míg készen álltok a szexre). Ha úgy tetszik, most õ nem áll készen, akkor hát értsd meg ezt. Ha egyszerûen eredendõen nem hajlandó próbálkozni a gumival, nos igen, akkor valóban önzõ.
nekünk is ilyen gondunk volt. miközben felrakta, én próbáltam izgatni valamilyen módon, mondjuk a heréit blabla.
kicsi a gumi nagyon
A kérdező hozzászólása: próbálkozás az az , hogy felteszi...aztán a na ugye megmondtam , szóval nem igazán
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! :)
Megszakítás veszélyes hosszú távon (persze kiemelném: van rengeteg olyan, akinek éveken át beválik, de legyél te az a szerencsétlen 1, aki úgy esik teherbe...), gondolom még friss is a kapcsolat, ergo hülyeség megszakítással nekiállni, mert ha már együtt vagytok pár éve és nem akkora para, ha becsúszik egy kölök, akkor simán lehet úgy "védekezni", de így, idézõjelben, mert ez nem védekezés, akármelyik nõgyógyász megmondja. Én fiatalon kezdtem el fogamzásgátlót szedni, tudod megbántam, mert azóta fogékonyabb vagyok ott betegségekre, és abbahagytam fél éve, és most azt mondom: hogy soha többet. Egyébként az egy jó dolog, kevesen ilyen pechesek vele, én pont beletartoztam. Én tényleg azt mondanám a csávónak, hogy úgy akkor szex sincs. 3 oka lehet: fél a gumi használattól. Csak kamu az egész, mert mivel már próbálta anélkül és úgy ugye kb. 1000x nagyobb élvezet a szex. És végül az, hogy tényleg magával a gumi méretével van a baj. Mindhárom probléma orvosolható. Az elsõre egy igen erõs figyelemelterelés kell, hogy ne agyaljon ezeken. A másodikra pár pofon és szakítás. A harmadikra pedig az, hogy szépen megnézitek elõször is azt, hogy milyen méretû gumival próbáltátok, majd márkánként végignézitek, hogy melyikben van nagyobb, akár ár függvényében is és megpróbáljátok úgy, javaslom, ezzel kezdjétek, utána meg amit elõször írtam: hogy fél, idegeskedik, görcsöl... meg igazából már alapból valami vaj van szerintem a srác hozzáállásával is, hogy egybõl lelankad neki, mintha nem is akarná, hogy álljon neki gumiban, számomra kicsit olyan szagú a dolog. 18:20as voltam
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk gyámoltalanok, amit az elõbb írtam az az alapvetõ probléma , mert nincs valami extra mérete...
A kérdező hozzászólása: fogamzásátlót tuti nem fogok szedni , igen tudom , h nagyobb méretben is kapható , de itt az alapvetõ probléma , hogy utálja a gumit , szerintem nagyon arra koncentrál , hogy utálja , és úgyse áll fel miatta
nem lehettek ennyire gyámoltalanok.... szoros a gumi ergó nagyobb gumi kell, ha az is szoros, még nagyobb. nehéz kikövetkeztetni, mi?
Nagyobb méretû gumi; helyezd fel te neki kézzel vagy akár a száddal; más fogamzásgátlási módszer, például tabletta; stb. Egy ilyen jellegû fenyegetéssel, hogy ha nem fog felállni a gumiban, akkor nem lesz szex sem, éred el a legkevesebbet...
A kérdező hozzászólása: köszi 18:20as , nekem a te válaszod tetszik a legjobban :)
Lehet kapni nagyobb méretet is! :) Csak el kell olvasni azt a dobozt!
A kérdező hozzászólása: igen , az a gond , hogy szoros...de amit eddig kipróbáltunk mind az volt... ilyenkor mi van ?
lehet hogy rettenetesen szoros, nagyon szorítja ez is elõfordulhat!
Mert hozzá kell szoknia. A gumi felrakásánál nem arra koncentrál, hogy mennyire izgató helyzetben van, hanem arra, hogy jól felhelyezze. Ez a pár másodperc elég arra, hogy elkezdjen a szerszám lelankadni.
*esel, *rimánkodhatsz
"de itt az alapvetõ probléma , hogy utálja a gumit , szerintem nagyon arra koncentrál , hogy utálja , és úgyse áll fel miatta" Én egyetlen pasi miatt sem kockáztatnám meg a teherbeesést. Ha nem bírja a gumit, akkor nincs szex. Nehogy már ennyit ne bírjon megtenni. Kicsit túlságosan elkényelmesedtek a pasik, mióta szinte mindenki tablettát szed. Esetleg kompromisszumként megpróbálkozhattok a pesszárium+spermicid párosítással.
Húzz 2 gumit biztonságosabb és vastagabb is leszel tõle.
erre kicsi az esély, de keress megfelelõ méretû gumit! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!