Találatok a következő kifejezésre: Ha gumit spermicid (2 db)

Ha gumit használunk+valamilyen spermicid anyagot az elég biztonságos?

Mert gumihoz nem szeretnék tablettát venni... sokat hallom, h myilen veszélyes+hogy mennyit híznak t?le. MIt hazsnáljunk még?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló tabletta a legbiztonságosabb módszer! Rengeteg tévhitet hallani róla! Egyátalán nem veszélyes (nem úgy mint a 72 órás,amitõl össze-vissza jön meg stb), és ma már vannak nagyon alacsony hormontartalmúak is, ezektõl kizárt, hogy hízzon az ember! 1000 x nagyobb az esélye, hogy kiszakad, lecsúszik a gumi, minthogy a tablettától valami bajod legyen!!!

A fogamzásgátló tabletta a legbiztonságosabb módszer! Rengeteg tévhitet hallani róla! Egyátalán nem veszélyes (nem úgy mint a 72 órás, amitõl össze-vissza jön meg stb), és ma már vannak nagyon alacsony hormontartalmúak is, ezektõl kizárt, hogy hízzon az ember! 1000 x nagyobb az esélye, hogy kiszakad, lecsúszik a gumi, minthogy a tablettától valami bajod legyen!!!
hát én az utolsó mondattal nem értek egyet.Simán lehet bajod a tabitól, mellékhatásai lehetnek...ellentétben a gumival.én évek óta gumizom és spermicidezek, ez még biztosabb is mint a tabi és nem hormonális!! Dupla védekezés, ennél tényleg nincs biztosabb!

Ezen a héten van menzeszem. Ha jövőhéten szeretkezünk gumi+valami spermicid kombinálásával, mennyi az esélye annak, hogy nem leszek terhes?

Legjobb válasz: akkor 0% de ha egyiket se használjátok még akkor is csak kb 20% esélye van h terhes leszel,nem megy az olyan könnyen ám.

akkor 0% de ha egyiket se használjátok még akkor is csak kb 20% esélye van h terhes leszel, nem megy az olyan könnyen ám.
akkor 0% de ha egyiket se használjátok még akkor is csak kb 20% esélye van h terhes leszel, nem megy az olyan könnyen ám. hidd el ha nem várják akkor megy az.
"a ciklus elsõ hetében teherve ess. " Ha ezen a héten menstrál, és a következõ héten szexelnek, akkor az már nem az elsõ, hanem inkább a második hét.
Eleve, már annak majdnem nulla az esélye hogy a ciklus elsõ hetében teherve ess. A csak gumit használó pároknál kialakult nemkívánt terhesség szinte mindig a helytelen használat miatt jött létre. Ha a gumi önmagában is megbízható védelmet nyújt, bármi mással kombinálva már majdnem bombabiztos. Az ég adja hogy ne legyen így, de még annak is van egy kis esélye hogy a valamelyikõtök meddõ. ha helyesen használjátok, 99, 8%. (0, 1% esélyt fenntartok a sorozatos szerencsétlen véletlenek okozta baleseteknek, a másik 0, 1%-ot pedig arra az esetre ha az ufók elrabolnak)
Van eleve spermicides gumi, ahhoz nem kell plusz sperimicid.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a komoly válaszokat :) és melyik spermicidet ajánlanátok inkább?
A gumi önmagában is véd, ha nem szakad ki, ha még spermciddel is kombináljátok, akkor már tényleg nagyon kevés..
Kevesebb, mint 1%. Ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: igen
ez komoly kérdés?
A kérdező hozzászólása: Tudom, van ez a fajta esélyszámítás. Ez szerint még annak is 50% az esélye, hogy szembetalálkozz egy élõ Tyrannosaurusszal xD Na komolyra fordítva a szót: - tudom, hogy csak a spermicid használatával nagy az esélye - tudom, hogy a guminak is van esélye kiszakadni - azt is tudom, hogy menzesz után kicsi esélye van, hogy a méhemben van élõ petesejt De ez a 3 módszer kombinálásával mennyi az esélye, hogy nem lesz baj?
50 % vagy igen vagy nem
1-(annak az esélye, hogy terhes leszel)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!