Találatok a következő kifejezésre: Ha gumi voltam a barátnőmben, (4 db)

Ha gumi nélkül voltam a barátnőmben, nagyon rövid ideig (10 másodperc körül) csak hogy kipróbáljuk milyen, és orgazmusom kábé fél órával ezután volt csak, lehet gond az előváladékkal?

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz, hogy teherbe eshetett tõle a barátnõd, akkor a válasz - kevéssé valószínû, de lehetséges. A barátnõdnek is "termékeny" idõszakában kellett lennie, azaz a tüszõrepedés elõtti 3 naptól, utáni 1 napig. Azaz kb a ciklus 11-15. napja között. De az elõváladék kevés spermiumot tartalmaz, így kicsi a valószínûsége. Ha (még) nem akartok gyereket, akkor védekezés nélkül ne próbálgassatok. :)

Ha arra gondolsz, hogy teherbe eshetett tõle a barátnõd, akkor a válasz - kevéssé valószínû, de lehetséges. A barátnõdnek is "termékeny" idõszakában kellett lennie, azaz a tüszõrepedés elõtti 3 naptól, utáni 1 napig. Azaz kb a ciklus 11-15. napja között. De az elõváladék kevés spermiumot tartalmaz, így kicsi a valószínûsége. Ha (még) nem akartok gyereket, akkor védekezés nélkül ne próbálgassatok. :)
Jajj de ügyesek vagytok, szexeltek egy jót védekezés nélkül a peteérés alatt! Vagy picivel elõtte... A lehetõ legnagyobb esélye van a terhességre! Remélem a gyereketek nem a szülõk eszét örökli! Gumira nem telik, akkor az esemény utánira (cirka 7 ezer talán?) honnan a 3, 14ból lesz pénzetek?? ...és ha nem volt nálatok koton??? Orális szexrõl, 69-rõl nem hallottatok??
Szeirtnem csak lánynak írják fel, és én a helyében mielõbb elmennék.
mi lenne, ha ésszel is élnétek, embrek?? :/ köztudott, hogy a nõ a menses BÁRMELYIK szakaszában teherbe eshet. változó esélyekkel, ugyan, de elõfordulhat.. :/
Nagy esély van a teherbeesésére, ugyanis a ciklus közepén járt nagyjából a barátnõd, amikoris a peteérés történik!!!! Csak neki fogják felírni az eseményutánit.
nem elég hogy gumi nem volt, még benne is mentél el? Hogy te mekkora egy gy*kér vagy :D. Sok sikert a gyerekneveléshez, vagy éppen az abortuszhoz, ami röpke 30-40 ezer ft... :D grat.
Istenem.enyi ésszel szabadlábon.és ez 18 éves.már akkor félned kellett vna ha nem mész el benne mert akkor is nagy az esélye, de így.grat.agyhalott
kicsi az esélye? lószart gyakorlatilag most a legnagyobb, mivel peteéréskor keféltetek ;) hozzátéve, hogy a barátnõd a legjobb fogamzóképesség korában van, neked meg ebben a korban a legvirgoncabbak a spermiumaid - szóval még ez is emeli a valószínûséget esemény utáni tablettát csak nõ írathat fel, de azt 72 órán belül kellene/kellett volna kezdjetek el gyûjteni a babakelengyére
Nem hittem h ezt mondom, de itt annak lesz kicsi az esélye h nem lesz gyerek. Hát...gratulálok. Neked is h ennyi eszed nem volt, meg a barátnõdnek is h engedte. Azért 18 évesen ekkora baklövést csinálni...
A kérdező hozzászólása: 40 órán belül bevette a tablettát. Namostmármost azért köszönöm annak aki segítõ kommentekkel épített, a lebaszásokat meg hát, gyötröt ígyis a lelkiismeret.. és veletek még nem volt olyan, hogy elkapott a hév, netán ittas voltál?...
elkapott a hév meg ittas voltam. a közlekedési balesetek okozóinak is gyakori önmentegetõ magyarázkodása...
esemény utánit a nõnemû atomtudósnak írják fel, õ váltsa ki. de rohadtul kapkodja ügyeletre a csülkeit, mert 72 órán belül használ. az elsõ szemet 24 órán belül KELLETT volna bevennie. ha 7 napja volt mensese, akkor az elsõ naptól számítva 12-13 nap telt el. jó termékeny idõszak. de ne szaporodjatok ennyi ésszel.
Bummshakalaka! Na te is ennyit értesz a dologhoz.... a teszt legkorábban is csak kb. 10 nap múlva mutatja ki a terhességet, amikor ugye az eseményutáninak már annyi...
Hány éves vagy?
Akkor nagyon gyorsan szaladj a legközelebbi gyógyszertárba és vegyél egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: benne voltam, az ejakuláció során :S :/
Hát figyelj...szerintem ezt neked kellene tudnod...most kérdek egy létfontosságú kérdést...hova "lõttél"?
De ezt miért tõlem kérded?
A kérdező hozzászólása: 18/f a barátnõm is velem egy idõs.
A kérdező hozzászólása: nem metegetõzöm, tudom, hogy hülye voltam, de megpróbáltam menteni ami menthetõ...

Teherbe ejtettem-e barátnőmet, ha együtt voltunk benyomtam neki gumi nélkül, de körülbelül 5percenként megtöröltem a péniszem és igy juthatott e belé előváladék? és ha igen attól lehet terhes?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy teherbe ejtetted, de teherbe ejtHetted. IGEN, juthatott bele elõváladék, IGEN, lehet terhes az elõváladéktól. Úgyhogy most gyorsan lépni! Esemény utánit feliratni...

Nem biztos, hogy teherbe ejtetted, de teherbe ejtHetted. IGEN, juthatott bele elõváladék, IGEN, lehet terhes az elõváladéktól. Úgyhogy most gyorsan lépni! Esemény utánit feliratni...
Igen lehet.Akkor is megvan rá az esély ha csak 1x teszed be, mert a váladékod tele van spermákkal úh.ne törölgesd hanem használj gumit! Egy férfinek már akkor van elõváladéka, amikor izgalomba jön és még el se kezdõdött a szex!!!
Az jön egyeseknél folyamatosan, változó mennyiségben. És hiába törlöd ötpercenként.
Szia! Ne haragudj, de ha arra van energiad szex kozben hogy 5 percenkent megtorolgesd, akkor igazan huzhatnal ovszert is es akkor nyugodtabban, meghittebben tudnatok szeretni egymast. Mert ez igy elegge hangulatrombolo lehet. Legkozelebb legyetek egy picit okosabbak. :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi és azt szeretném még kérdezni hogy az elõváladék csak egyszer jön vagy közben többször is ?
Bármikor teherbe ejtheted! Folyamatosan, nem lehet letörölni! MÉg a gumi sem 100%-os, de úgy legalább nem aggódsz annyit és élvezhetõbb a szex is, mert 5 percenként törölgetni????
Nagyon nehéz teherbe ejteni egy nõt! Pete éréskor is 30% az esélye annak, hogyha beleélveztél, hogy terhes lesz. Szóval, több mint 99% hogy nem terhes, de abban igazuk van a többieknek, hogy védekezz. Ha még friss a kapcsolat óvszerrel, és ne csak a gyerek miatt, hanem a betegségek miatt is, és ha már úgy gondoljátok, h fogamzásgátlót fog szedni a lány, elötte mindenképpen vizsgáltassátok ki magatokat, hogy nincs e valami betegségetek. Mi is így tettük a párommal, és most már nyugodtan tudjuk élni a nemi életünket. A 3 napos gyógyszert még nem ajánlom, tapasztalatból mondom, mert egy nõnek felborítja a hormonháztartását. Rendszertelen vérzés gyengébb immunrendszer, sokkal hajlamosabb lesz minden betegségre. Nem játék ez a dolog, kétszer gondoljátok meg hogy mit tesztek!
Igen, lehet.
ha most történt vagy tegnap akkor irány a nödoki 72 orás tabletta. bár hétvégén nem tudom mennyire lehet.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyi rá az esély, hogy teherbe eshet?
50-50..ezt igy nem lehet. van aki simán teherbe esik egy kis elöváladéktol is, van aki tervezett szextöl sem. egyéni. tul sok az esély...
Eseményit a hétvégi ügyeleten is felírják. Menjetek inkább irattassátok fel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!