Találatok a következő kifejezésre: Ha gumi voltam a (33 db)

Igen bármikor!
A kérdező hozzászólása: Most, hogy mondod, legutóbb nem volt elõjáték. De már nem viszket, néha érzem, néha nem..
Nincs feltétlenül folyásod, ha gyenge gombás fertõzésed van. Barátnõmmel ezt már végigjártuk :) Esetleg nem dörzsöl ki a párod, van elég elõjáték? Még azt megtehetitek, hogy váltotok más óvszer márkára. Én a crown skin óvszert ajánlom, azt használjuk 1 éve a párommal, jobb és olcsóbb, mint a durex és társai.
Nekem is viszket nincs gombás fertõzésem én sem tudom, hogy mi a gond
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat :) de nekem csak viszketésem van, és úgy tudtam a gombás fertõzéssel együtt jár a folyás is.
Lehet egy kis gombás fertõzésed, ami a dörzsöléstõl aktiválódik. Canesten kombi-val szépen kezelhetõ, addig viszont ne legyen szex, amíg el nem használtad az összes hüvelykúpot. és fontos, h az összeset használd el, mert ha idõ elõtt abbahagyod, csak még rosszabb lesz a helyzet! De valóban nem vagyunk nõgyógyászok, szóval menj szakorvoshoz. ha esetleg latex-allergiád lenne (aminek nem ismerem a pontos tüneteit), kapható latexmentes óvszer, ne aggódj.
Szerintem ez nem allergia, hanem felfázás, vagy gomba....
A nõgyógyászod korrektebbül tudna erre válaszolni.
Nem biztos, hogy allergia. Probáld ki: szex közben sikosito, utána alapos tisztálkodás, majd nyugtato krém.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor mi a teendõ? tabit nem akarok szedni, van olyan gumi, amire nem lesz allergiás? Akinek volt már ilyen, megköszönném, a segítségét.
Igen, pont ilyen a kis gyenge gombás fertõzés. De amíg nem kezeled ki, mindig vissza fog térni :S Elõzõ válaszadó voltam.

Mennyi az esély arra hogy terhes legyek, ha febr. 2-án voltam a barátommal együtt de elszakadt a gumi, csak előváladék mehetett belém (az se biztos) és menstruáció előtt voltam pár nappal, de még nem jött meg, így késik. Lehet azért mert idegeskedek?

Legjobb válasz: A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet,menj el dokihoz.

A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet, menj el dokihoz.
Attól is lehet, hogy idegeskedsz, de a legtöbb nõnek, gondolom nekedi is a két mensi között van a peteérése, de pár nap múlva csinálj egy tesztet vagy menj dokihoz, ha nem jön meg , mert bizony lehet, hogy terhes vagy.
nekem is igy lett a fiam, sõt nekem mellette még a mensim is meg volt.menj dokihoz
Szerintem nem lehetsz terhes, de kíváncsi vagyok hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm akik irtak...én is kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl remélem semmi...és tanulok belõle...mivel még csak 16 éves vagyok...
Nem kell nagyon aggódnod. Legjobb tudomásom szerint a guminak van spermaölõ hatása, tehát 0.1% az esélye, hogy terhes vagy, de azért elõfordulhat. Ha mégsem nyugodtál meg, akkor inkább csinálj tesztet. Sok sikert.

Teherbe ejtettem-e barátnőmet, ha együtt voltunk benyomtam neki gumi nélkül, de körülbelül 5percenként megtöröltem a péniszem és igy juthatott e belé előváladék? és ha igen attól lehet terhes?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy teherbe ejtetted, de teherbe ejtHetted. IGEN, juthatott bele elõváladék, IGEN, lehet terhes az elõváladéktól. Úgyhogy most gyorsan lépni! Esemény utánit feliratni...

Nem biztos, hogy teherbe ejtetted, de teherbe ejtHetted. IGEN, juthatott bele elõváladék, IGEN, lehet terhes az elõváladéktól. Úgyhogy most gyorsan lépni! Esemény utánit feliratni...
Igen lehet.Akkor is megvan rá az esély ha csak 1x teszed be, mert a váladékod tele van spermákkal úh.ne törölgesd hanem használj gumit! Egy férfinek már akkor van elõváladéka, amikor izgalomba jön és még el se kezdõdött a szex!!!
Az jön egyeseknél folyamatosan, változó mennyiségben. És hiába törlöd ötpercenként.
Szia! Ne haragudj, de ha arra van energiad szex kozben hogy 5 percenkent megtorolgesd, akkor igazan huzhatnal ovszert is es akkor nyugodtabban, meghittebben tudnatok szeretni egymast. Mert ez igy elegge hangulatrombolo lehet. Legkozelebb legyetek egy picit okosabbak. :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi és azt szeretném még kérdezni hogy az elõváladék csak egyszer jön vagy közben többször is ?
Bármikor teherbe ejtheted! Folyamatosan, nem lehet letörölni! MÉg a gumi sem 100%-os, de úgy legalább nem aggódsz annyit és élvezhetõbb a szex is, mert 5 percenként törölgetni????
Nagyon nehéz teherbe ejteni egy nõt! Pete éréskor is 30% az esélye annak, hogyha beleélveztél, hogy terhes lesz. Szóval, több mint 99% hogy nem terhes, de abban igazuk van a többieknek, hogy védekezz. Ha még friss a kapcsolat óvszerrel, és ne csak a gyerek miatt, hanem a betegségek miatt is, és ha már úgy gondoljátok, h fogamzásgátlót fog szedni a lány, elötte mindenképpen vizsgáltassátok ki magatokat, hogy nincs e valami betegségetek. Mi is így tettük a párommal, és most már nyugodtan tudjuk élni a nemi életünket. A 3 napos gyógyszert még nem ajánlom, tapasztalatból mondom, mert egy nõnek felborítja a hormonháztartását. Rendszertelen vérzés gyengébb immunrendszer, sokkal hajlamosabb lesz minden betegségre. Nem játék ez a dolog, kétszer gondoljátok meg hogy mit tesztek!
igen
Azért van olyan lány akit könnyebb teherbe ejteni mint gondolkodóba. Most konkrétan nem rád célzok, de abban a 30 percben miért nem jutott el addig, hogy megmossa?
Shimán.. a kis g.cik jól bírják.. :)
ja elég nagy az Élettartama a környezeti tényezoktol és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra , a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
persze. hiába is mosdott volna meg, a bennmararadt spermát az elõváladék pont beléd juttatta. cseszett jó pár másodperc lehetett, ha megérte :S sztem téged is könnyebb teherbe ejteni, mint gondolkodóba :D
Nagyon könnyen teherbe lehet esni. A szomszédasszony pl. megfogta valaki után a kilincset, és tessék...
A kérdező hozzászólása: akkor is, ha nem rögtön tette be kb. 30perc mulva?
A kérdező hozzászólása: ugy hallottam nem is olyan könnyû teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: qrva jó nem mondom

Lesz valami bajom, vagy elkaphatok valamit ha úgy szeretkeztem a párommal, hogy megjött neki (1. napi-csak kicsit vérzett)? Gumi nélkül voltunk együtt.22/F

Legjobb válasz: fertõzés veszély nagyobb. de semmi komolyat , törölközõ alá aztán csináljátok

fertõzés veszély nagyobb. de semmi komolyat , törölközõ alá aztán csináljátok
Ugyan már, nyugi semmi bajod nm lesz, én többször szeretkeztem már így a férjemmel. Amúgy is a nagyobb fertõzésveszély inkább a nõkre vonatkozik.
lefog rohadni a farkad
igen! :s Mostantól egyszerre fog megjönni nektek! :)
Nem lesz semmi bajod. Sokak nagyon szeretik, ha a sex az véres! Én is! :D:D
Csak csináljátok! :D
Jó katona vérben is harcol...
Visszakérdezek: azt a pár napot nem lehet kibírni szex nélkül? Nem létezik, hogy nem.
nem nem gond
A kérdező hozzászólása: mondjuk volt már máskor is hogy nem jött meg de akkor fel voltam fázva most pedig nem de már fáj a cicim volt fehérfolyásom és a hasam is fáj
Még fogamzásgátló szedése mellett is csúszhat. Nyugi. Ne idegeskedj mert attól még többet késhet
A kérdező hozzászólása: annyira nem idegeskedek mert úgy is tudom hogy megfog jönni amúgy nem szedek gyógyszert
Olvastam h gumit használtok. Csak megjegyeztem h a gyógyszer (ami beállítja a menstruációt) mellett is elõfordulhat késés
A kérdező hozzászólása: oké, én meg csak úgy mondtam :D

Ha együtt voltam egy nővel védekeztünk, én elmentem de azt vettem észre hogy lecsuzott a gumi. Nagy a baj? A nő most terhes lehet? Esemény utáni tabletta?

Legjobb válasz: Gratulálok leendõ apuka! Mi ezt innen nem tudhatjuk. Ha biztosra akarsz menni, akkor menjetek el tablettáért.

Gratulálok leendõ apuka! Mi ezt innen nem tudhatjuk. Ha biztosra akarsz menni, akkor menjetek el tablettáért.
Áh nem attól, hogy beleélvezel biztos nem lesz terhes!
hétföig késö lehet, az ügyeleten felírják vagy adnak.. amúgy kórházba is van ügyelet, ezt bizonyos napon belül be kell venni
A kérdező hozzászólása: de azt a tabletta nem vényköteles? legközelebb csak hétfõn lesz orvos mennyibe kerül? A fogamzásgátló az nem kell felirattatni?
tabletta. de sürgõsen.
A kérdező hozzászólása: az aktus végén vettem észre mikor elmentem hogy nem úgy van rajtam, valszeg bele igen de a csaj azt mondja kifolyt az ágyra és lezuhanyzott utánna
igen az a tabletta nem ártana ha nem akartok még gyereket
mikor hol hogyan csúszott le a gumi? mikor hol hogyan vetted észre? hol volt a cuccos? :)
Attól függ mennyire csúszott le. Ha beleélveztél 90%, hogy terhes..
Igen: így ahogy írtad, ebben a sorrendben. Normál aktusnál is kifolyik nagy része, úgyhogy ez rajtad nem segít.

Rövid fitymafék gyanus (eléggé feszül de a makk alá le tudom huzni csak ha elengedem akkor a makk közepéig vissza megy a fityma), de még nem voltam orvósnál, ha gumit huzók rá és nem feszítem a tövéhez akkor felgyûri többi lent?

és az lenne a kérdés h sexnél ez gondot jelentene vagy ha ugy rakom be hogy folyamatosan feszítem a gumit ugy enegedném el?

Legjobb válasz: Nem fogod élvezni

Nem fogod élvezni
A kérdező hozzászólása: értem, de amikor bent van akkor nem fogja le tolni a gumit a fityma?

Lehetséges a teherbeesés, ha az ovuláció napján kétszer voltam a párommal pár óra leforgása alatt és mindkét esetben csak a végén húztunk gumit?

Azért érdekelne,mert utánna szúrkált a hasamba és a mellem is szörnyen érzékeny volt. A menstrúációm két nappal korábban jött és nem is volt a megszokott (kevesebb volt és hol barna hol véres),de így is 5 napig tartott. Azóta is szúr a hasam alja,fáj a derekam és a fejem. Folyton savam van,étvágyam semmi. Nem akarok tesztet csinálni, mert félek,hogy csak túlreagálom és más bajom van (októberban m?töttek pajzsmirigyre). Bocs,ha hosszúra sikeredett,de így teljes. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az óvszert szabályosan akkor használod, ha az elsö pillanattól kezdve rajta a párodon, ha csak a végén húzza fel, akkor jóformán nem ér semmit.

Az óvszert szabályosan akkor használod, ha az elsö pillanattól kezdve rajta a párodon, ha csak a végén húzza fel, akkor jóformán nem ér semmit.

Ha ma együtt voltam a btommal (gumival! ), akkor azt hnap délután észreveszi a doki?

Természetesen addig még 2 zuhi..

Legjobb válasz: Semmi problémát nem fog okozni és a dokit valószínûleg nem "hatja meg" az ilyesmi. Látott az már cifrábbat is minden bizonnyal..

Semmi problémát nem fog okozni és a dokit valószínûleg nem "hatja meg" az ilyesmi. Látott az már cifrábbat is minden bizonnyal..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!