Találatok a következő kifejezésre: Ha gumi voltam (37 db)

Igen bármikor!
A kérdező hozzászólása: Most, hogy mondod, legutóbb nem volt elõjáték. De már nem viszket, néha érzem, néha nem..
Nincs feltétlenül folyásod, ha gyenge gombás fertõzésed van. Barátnõmmel ezt már végigjártuk :) Esetleg nem dörzsöl ki a párod, van elég elõjáték? Még azt megtehetitek, hogy váltotok más óvszer márkára. Én a crown skin óvszert ajánlom, azt használjuk 1 éve a párommal, jobb és olcsóbb, mint a durex és társai.
Nekem is viszket nincs gombás fertõzésem én sem tudom, hogy mi a gond
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat :) de nekem csak viszketésem van, és úgy tudtam a gombás fertõzéssel együtt jár a folyás is.
Lehet egy kis gombás fertõzésed, ami a dörzsöléstõl aktiválódik. Canesten kombi-val szépen kezelhetõ, addig viszont ne legyen szex, amíg el nem használtad az összes hüvelykúpot. és fontos, h az összeset használd el, mert ha idõ elõtt abbahagyod, csak még rosszabb lesz a helyzet! De valóban nem vagyunk nõgyógyászok, szóval menj szakorvoshoz. ha esetleg latex-allergiád lenne (aminek nem ismerem a pontos tüneteit), kapható latexmentes óvszer, ne aggódj.
Szerintem ez nem allergia, hanem felfázás, vagy gomba....
A nõgyógyászod korrektebbül tudna erre válaszolni.
Nem biztos, hogy allergia. Probáld ki: szex közben sikosito, utána alapos tisztálkodás, majd nyugtato krém.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor mi a teendõ? tabit nem akarok szedni, van olyan gumi, amire nem lesz allergiás? Akinek volt már ilyen, megköszönném, a segítségét.
Igen, pont ilyen a kis gyenge gombás fertõzés. De amíg nem kezeled ki, mindig vissza fog térni :S Elõzõ válaszadó voltam.

Rövid fitymafék gyanus (eléggé feszül de a makk alá le tudom huzni csak ha elengedem akkor a makk közepéig vissza megy a fityma), de még nem voltam orvósnál, ha gumit huzók rá és nem feszítem a tövéhez akkor felgyûri többi lent?

és az lenne a kérdés h sexnél ez gondot jelentene vagy ha ugy rakom be hogy folyamatosan feszítem a gumit ugy enegedném el?

Legjobb válasz: Nem fogod élvezni

Nem fogod élvezni
A kérdező hozzászólása: értem, de amikor bent van akkor nem fogja le tolni a gumit a fityma?

Ha együtt voltam egy nővel védekeztünk, én elmentem de azt vettem észre hogy lecsuzott a gumi. Nagy a baj? A nő most terhes lehet? Esemény utáni tabletta?

Legjobb válasz: Gratulálok leendõ apuka! Mi ezt innen nem tudhatjuk. Ha biztosra akarsz menni, akkor menjetek el tablettáért.

Gratulálok leendõ apuka! Mi ezt innen nem tudhatjuk. Ha biztosra akarsz menni, akkor menjetek el tablettáért.
Áh nem attól, hogy beleélvezel biztos nem lesz terhes!
hétföig késö lehet, az ügyeleten felírják vagy adnak.. amúgy kórházba is van ügyelet, ezt bizonyos napon belül be kell venni
A kérdező hozzászólása: de azt a tabletta nem vényköteles? legközelebb csak hétfõn lesz orvos mennyibe kerül? A fogamzásgátló az nem kell felirattatni?
tabletta. de sürgõsen.
A kérdező hozzászólása: az aktus végén vettem észre mikor elmentem hogy nem úgy van rajtam, valszeg bele igen de a csaj azt mondja kifolyt az ágyra és lezuhanyzott utánna
igen az a tabletta nem ártana ha nem akartok még gyereket
mikor hol hogyan csúszott le a gumi? mikor hol hogyan vetted észre? hol volt a cuccos? :)
Attól függ mennyire csúszott le. Ha beleélveztél 90%, hogy terhes..
Igen: így ahogy írtad, ebben a sorrendben. Normál aktusnál is kifolyik nagy része, úgyhogy ez rajtad nem segít.

Teherbe ejtettem-e barátnőmet, ha együtt voltunk benyomtam neki gumi nélkül, de körülbelül 5percenként megtöröltem a péniszem és igy juthatott e belé előváladék? és ha igen attól lehet terhes?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy teherbe ejtetted, de teherbe ejtHetted. IGEN, juthatott bele elõváladék, IGEN, lehet terhes az elõváladéktól. Úgyhogy most gyorsan lépni! Esemény utánit feliratni...

Nem biztos, hogy teherbe ejtetted, de teherbe ejtHetted. IGEN, juthatott bele elõváladék, IGEN, lehet terhes az elõváladéktól. Úgyhogy most gyorsan lépni! Esemény utánit feliratni...
Igen lehet.Akkor is megvan rá az esély ha csak 1x teszed be, mert a váladékod tele van spermákkal úh.ne törölgesd hanem használj gumit! Egy férfinek már akkor van elõváladéka, amikor izgalomba jön és még el se kezdõdött a szex!!!
Az jön egyeseknél folyamatosan, változó mennyiségben. És hiába törlöd ötpercenként.
Szia! Ne haragudj, de ha arra van energiad szex kozben hogy 5 percenkent megtorolgesd, akkor igazan huzhatnal ovszert is es akkor nyugodtabban, meghittebben tudnatok szeretni egymast. Mert ez igy elegge hangulatrombolo lehet. Legkozelebb legyetek egy picit okosabbak. :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi és azt szeretném még kérdezni hogy az elõváladék csak egyszer jön vagy közben többször is ?
Bármikor teherbe ejtheted! Folyamatosan, nem lehet letörölni! MÉg a gumi sem 100%-os, de úgy legalább nem aggódsz annyit és élvezhetõbb a szex is, mert 5 percenként törölgetni????
Nagyon nehéz teherbe ejteni egy nõt! Pete éréskor is 30% az esélye annak, hogyha beleélveztél, hogy terhes lesz. Szóval, több mint 99% hogy nem terhes, de abban igazuk van a többieknek, hogy védekezz. Ha még friss a kapcsolat óvszerrel, és ne csak a gyerek miatt, hanem a betegségek miatt is, és ha már úgy gondoljátok, h fogamzásgátlót fog szedni a lány, elötte mindenképpen vizsgáltassátok ki magatokat, hogy nincs e valami betegségetek. Mi is így tettük a párommal, és most már nyugodtan tudjuk élni a nemi életünket. A 3 napos gyógyszert még nem ajánlom, tapasztalatból mondom, mert egy nõnek felborítja a hormonháztartását. Rendszertelen vérzés gyengébb immunrendszer, sokkal hajlamosabb lesz minden betegségre. Nem játék ez a dolog, kétszer gondoljátok meg hogy mit tesztek!

Lehet-e esetleg gyerek abból, ha együtt voltam valakivel, de csak 5ercet szúrtunk gumi nélkül és utána leszopott?

Legjobb válasz: Hát a magyar nyelv csodálatos! Sikerült megtalálnod a laginkább nyomdafestéket tûrõ szinonímákat. De hogy a kérdésedre is kapj választ, sajnos nem idõ függõ, hogy terhes lehet-e a partnered. Ha guminélkül "szurkálod" az elõváladék is elég hogy felcsináld. Próbáltam úgy fogalmazni, hogy megérthesd.

Hát a magyar nyelv csodálatos! Sikerült megtalálnod a laginkább nyomdafestéket tûrõ szinonímákat. De hogy a kérdésedre is kapj választ, sajnos nem idõ függõ, hogy terhes lehet-e a partnered. Ha guminélkül "szurkálod" az elõváladék is elég hogy felcsináld. Próbáltam úgy fogalmazni, hogy megérthesd.
Egyetértek az elõttem szólokkal, van nõ aki ilyen pasinak szét teszi a lábát??????Vaddisznót kellenne inkább szúrkálnod, abból tuti nem lehet baj....!!!!!!
Egyetértek mindenkivel! Gondolom a szurkálópartnernek sem lehet több esze mint neked. Teherbe lehet esni bárhol és bármikor, de amíg csak szurkálódsz, nem ajánlatos. A kulcsszó: VÉDEKEZÉS! Akkor félj, ha szúrsz, ne akkor, amikor már esetleg tönkretettél valakit, és a gyerektartás büdös!!!
Attól hogy nem mentél el belé, attól van elõváladék, ami ugyanúgy tartalmaz spermát. Bár elég kicsi a valószínûsége, mégis lehetséges.
Igazán intelligens vagy. Gondolom a tojáshéj a seggeden még, de azért a kedves szüleid taníthatnának némi jó modort neked.És fel is világosíthatnának, hogy készül a gyerek. Bizzatok benne, hogy nem hoztátok össze, mert ilyen szülõk mellett milyen jövõje lenne szerncsétlennek? A barátnõd, vagy szúrópartnered is ennyire értelmes?? Hát gondolom, különben nem veled állt volna le.
Igen. lehet. Szúrni...Ezt mióta használják mint szeretkezés szinonímát? Ez vmi tanya-szleng? Avagy kifejezetten nagyvárosi IQ light megfogalmazás? :-) Szánalmas....
A kérdező hozzászólása: hát jahm, ez az ami zavar engem is, ezért kérdeztem. Remélem semmi nem lessz
A kérdező hozzászólása: figyelj, körülöttem mindenki így fogalmaz, nekem jó így. Köszönöm a választ
Figyeljetek má :D Van ez a szurka-játék, én is sokat játszottam anno, van egy rácsos sárga tábla, és kicsi szines mûanyag gombákra hasonlító bigyók, amikkel különbözõ alakzatokat, formákat lehet kirakni, netán nem arra gondolt ez a csökkölt agyú? :D

Ha gumi nélkül voltam a barátnőmben, nagyon rövid ideig (10 másodperc körül) csak hogy kipróbáljuk milyen, és orgazmusom kábé fél órával ezután volt csak, lehet gond az előváladékkal?

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz, hogy teherbe eshetett tõle a barátnõd, akkor a válasz - kevéssé valószínû, de lehetséges. A barátnõdnek is "termékeny" idõszakában kellett lennie, azaz a tüszõrepedés elõtti 3 naptól, utáni 1 napig. Azaz kb a ciklus 11-15. napja között. De az elõváladék kevés spermiumot tartalmaz, így kicsi a valószínûsége. Ha (még) nem akartok gyereket, akkor védekezés nélkül ne próbálgassatok. :)

Ha arra gondolsz, hogy teherbe eshetett tõle a barátnõd, akkor a válasz - kevéssé valószínû, de lehetséges. A barátnõdnek is "termékeny" idõszakában kellett lennie, azaz a tüszõrepedés elõtti 3 naptól, utáni 1 napig. Azaz kb a ciklus 11-15. napja között. De az elõváladék kevés spermiumot tartalmaz, így kicsi a valószínûsége. Ha (még) nem akartok gyereket, akkor védekezés nélkül ne próbálgassatok. :)

Teherbe lehet esni, ha a mensesem után 13-14 napal voltam együtt a barátommal, és vagy egy 15 másodperig volt csak bennem gumi nélkül, aztán rá vagy egy 10 percre ment csak el, de már gumiban és persze sperma ölős gumi volt?

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes. Persze nem akkora az esély, mintha célirányosan babagyártásra ment volna ki az egész, de lehetséges, és nem csak elviekben. Védekezzetek, ha nem akartok gyereket.

Simán lehetsz terhes. Persze nem akkora az esély, mintha célirányosan babagyártásra ment volna ki az egész, de lehetséges, és nem csak elviekben. Védekezzetek, ha nem akartok gyereket.
Ha védekeszés nélkül szeretkeztem, de nem ment el belém a barátom. Meg nem is volt bennem sokat, hanem vagy 5-10másodpercet, és utána gumit hózott, ami ráadásul sperma ölõs, akkor is teherbe eshetek? Íme itt van , nem ertem hogy miert nem huztatok az elejevel gumit..hja es inkab menny el dokihoz es irass tablettat vagy hasznalj legalapp Phatmatex huvelykupot . es az nem fog segiteni a dolgon h tobbszor teszed fel a kerdest ... inkabb menny el dokihoz.... es az esely meg van ra hogy teherbe ess... bar nagyon kevés
Hát ez pech! Mivel kb.Pont akörül lehet a peteérésed és ha egy kicsi is beléd ment...jön a baba Szóval megvan az esély rá.
persze h teherbe lehet! az elõváladékba is lehet sperma, amitõl már teherbe lehet ám esni! :S
Van rá esély...Én is így készültem...Az elõváladéktól is lehetsz!
Ha nem is 100%, de kis esélye van. Az elõváladék valóban tartalmaz spermát, és mivel ekkor lehetett kb. a peteérésed is, ezért szerintem ne kockáztass. Adva van egy kicsit rizikós sex, babát meg ugye nem szeretnél, szóval én mennék 72 órás tablettáért, hogy késõbb biztosan ne legyen semmilyen gond.
sztem nem lehetsz terhes, de minden lehetséges, végülis a 14.nap a legtermékenyebb idõszak....mások sztem gumival csináljátok az elejétõl.
A kérdező hozzászólása: Jah és ez már a második menet elején volt!az elött már egyszer elment a barátom!
nem
nem tudhatod h elõváladék került e beléd de az biztonságos ha végig gumival vegytok együtt de ha ez nem jön be akkor ott a pesszárium de inkább ne kisérletezz én is ilyen voltam de minden megeshet esetleg nem tudja már úgy tartani és akkor becsúszhat a baba

Segítséég! 1 honapja voltam 2 lánnyal gumi nélkül semi köv. Nem volt de az elmult h hét be ilyen sperma szerû van néha a makkom tetején és ha áll vagy ha elélvezek fáj (2x egymás után akk vérzik is) mit tegyek?

Simán belement valami vagy fertõzés?

Legjobb válasz: Elmész orvoshoz, az megmondja. A továbbiakban pedig felelõsségteljesebb meg óvatosabb leszel, és használsz gumit.

Elmész orvoshoz, az megmondja. A továbbiakban pedig felelõsségteljesebb meg óvatosabb leszel, és használsz gumit.
Nem jól írtad! Volt következmény, amit most tapasztalsz.Ajánlom figyelmedbe az óvszer nevû - nagyszerû - találmányt, ami megvéd a fertõzésektõl is... Lehet indulni a dokihoz, hogy helyrerakjon.
Kankot vagy szifiliszt benyaltal...
[link]
Arról nem is beszélve, hogy a nõnek mit okozott a következmény. De persze azt egy "férfi" leszarja.

Ha júni.23-án volt meg utoljára, és 6-7 együtt voltunk, de szerintem nem szakadt ki a gumi, akkor lehet gondom?

Vigyáztunk is nagyon. 31 naposak a ciklusaim. Ha történt is valami "baj" , lehet bel?le baba? Elvileg 8-9-én volt pé-m szerintem, mert az a középid?. Ha mégis beágyazódik majd valami egy-két napon belül, érezni fogom majd?

Legjobb válasz: Ha nem szakadt ki a gumi nem lehet semmi gond. Ne izgulj!

Ha nem szakadt ki a gumi nem lehet semmi gond. Ne izgulj!

Ha a barátom előző barátnöjével gumi nélkül szexelt, azonban a csaj nagyon sok pasival együtt volt, majd én is gumi nélkül voltam együtt a barátommal elkaphatott valamit amit énis elkaptam?

ez már 5éve h együtt volt a volt bn?jével, azóta neki is kellett volna lennie vmi tünetnek ha elkapott vmilyen betegséget igaz? Mert nem szeretnék elkapni semmi komolyat:S Normális véleményeket kérek légyszives!!!

Legjobb válasz: 5 éve?? Akkor már nem fenyeget veszély!

5 éve?? Akkor már nem fenyeget veszély!
Dehogynem. Pl. az AIDS tünetei a fertõzés után csak 5-6 évvel jelentkeznek. Ha gondolod menj el egy tesztre. Ingyenes és anonim. De nemhiszem hogy bajod lenne :)
A kérdező hozzászólása: és ha nögyógyász mintát vesz, tehát elmegyek egy általános vizsgálatra akkor meg lehet állapitani bármit is?
A kérdező hozzászólása: vagy egy egyszerû vér vizeletvizsgálaton kiderülhet az aids? csak kiváncsiságbol kérdezem :)
Vérvizsgálat kell hozzá. De tuti, hogy nem ingyenes...
itt Gyõrben ingyenes, vérvétellel simán.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!