Találatok a következő kifejezésre: Ha gumi csinálom, de nem (3 db)

Ha gumi nélkül csinálom, de nem élvezek a lányba, mennyi az esélye hogy terhes lesz?

A lány nem szed fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: Semmi, ha nem élvezel el. Ha elélveznél akkor is csak 30%.

Semmi, ha nem élvezel el. Ha elélveznél akkor is csak 30%.
Bizony, hogy lehet terhes. Már az elõnedv is tartalmaz élõ spermát és attól ugyan olyan esélyes a teherbeesés.
ha gondolod találkozzunk, és bemutatlak a fiamnak, aki ugyanigy fogant mint ahogy ti csináljátok.mi sem használtunk gumit mert nem szeretjük, és egy babaVIGYÁZZATOK lett az eredménye.VIGYÁZZATOK JOBBAN
Hát biony elég nagy ese´j van a terhességre.Vegyétek szerencse´nek, hogy eddíg nem csúszott be.Miért nem ve´dekeztek??Sze´gyeltek gumit venni??Vagy a lány túl fiatal még a tabihoz???Ha igen, akkor mie´rt szexeltek felelötlenül????Annyi abortusz történik, miért akarjátok ti is gyarapi´tani??Gondoljátok jól át!!!!
Számoljunk csak: 30ezer egy abortusz.A legjobb tabik is max 10ezerbe kerülnek 3 hónapra.Egy halott gyermek megfizethetetlen... Amúgy simán lehet terhes.Láttam már karón varjút!
Nemrég mi is ezen izgultunk a barátommal. Õ ugyanis nem képes gumiban "csinálni", valamiért nem megy neki...én meg nem szedek fogamzásgátló tablettát. Igaz kétszer voltunk "így" együtt, de aztán meg több mint 2 hetet késett a menstruációm...Nagyon megijedtem, ráadásul több jel is arra mutatott, h teherbe estem, de szerencsére megjött késõbb rendesen:) Ha megy gumiban is, csináljátok azzal! Ha nem, a lányzó szedjen tabit, ahogy én is fogok:)
Remélem, szereted a gyerekeket. Felkészültél az apaság örömeire, és nem fogod bajban hagyni a kislányt, ha már ennyire nincs kedved védekezni. Állítólag az ilyen szerelem gyerekek különösen szépek, jólsikererültek. Ha mégsem akarsz apa lenni, használj óvszert. VAgy a kislány szedjen tablettát. Még mindig jobb, mint az abortusz, vagy a túl korán jött gyerek. Valamiért úgy érzem, fiatalok vagytok még a családalapításhoz. No meg azt is érzem, az a gyerek apa nélkül nõne fel :S
Szia! Én egy hónap múlva fogok szülni, és ezelõtt mi is úgy gondoltuk, hogy így azért csak nem lehet baba... szerencsére mégis lett, de ha ti nem így gondoljátok akkor mindenképp védekezzetek, egy abortusz tönkre teheti az életeteket és a kapcsolatot is.
Húzzál csak szépen gumit a szodra ha analizálsz.
lehet.
Húzzál gumit, ne kockáztass! Annyit nem ér az egész, hogy összeszedj valamit!
Ez a szerelem....
Ne csak magadra gondolj... Gumi kötelezõ a lány szempontjából és k sok SÍKOSÍTÓ. Mert õ ott sokkal inkább veszélyeztetve van, mint te, szal ezen ne spórolj, ha már belemegy...
A kérdező hozzászólása: Sikositó van csak még nem toom eldönteni h gumit huzzak-e.
Fiacskám hallottál már a bélbaktériumokról?????!!!!! A kérdésre válasz: IGEN
Ja persze, ahogy azt Pistike elképzeli. MInek körülnézni mielõtt átmész az úton? Tegnap sem jött semmi!
amúgy sem hal bele ha egyszer gumival csinálja. neked lesz az elsõ, nem neki. jóhogynemmár.
Ha emiatt szakít, akkor jobban is jársz nélküle.
szard le a köcsögöt, ha szeret akkor azt nézné hogy neked mi lenne a jobb
Nézd, mindenképp védekezzetek valahogy. Ha nem is gumival, akkor másképp, de tényleg használjatok valamit. Nincs rosszabb egy nem kívánt terhességnél, vagy ha nem is leszel terhes, de hetekig érezni fogod a hányingert, késni fog a menstruációd, minden bajod lesz, mert be fogod képzelni a terhességet. Tényleg védekezzetek, fõleg így elsõre, ne rontsátok el a legelsõ alkalmat.
Szia! A nem kívánt terhesség szempontjából mindenképpen ajánlott a védekezés. Elhiszem, hogy nem akarja óvszerben, mert hát nem kellemes egy férfinek, na de elsõ alkalommal kellõ biztonságot nyújtana neked. Próbáld rábeszélni hátha...utána választhattok más védekezési módszert, de az elsõ alkalmat nem szabad tönkretenni a félelemmel, hogy mi lesz ha. Így is választhattok spermicides védekezési lehetõséget, de mivel írtad, hogy neked ez lesz az elsõ, nem valószínû, hogy úgy tudnád használni, ahogy szükséges.
hát akkor ne csináld gumi nélkül. és mondd is meg neki.
Na , ha eddig is igy csinálta nem hiszem hogy a legnagyobb félelmed a megejtés lehet.... retafdog
A kérdező hozzászólása: de ha én utána sem szeretném gumi nélkül , akkor szerintetek szakít ? :/
Hagyd ott azt az algát. Mi az, h õ csak gumi nélkül csinálja??? Te meg csak gumival. Aztán az erõsebb kutya b*ik. :) Csak okosan!!!
pff hagyd ott!! találsz rendesebb pasit is!!! ez tiszta gáz!!rohad.k..szted megér ennyit egy pasi? belevisz a hülyeségébe aztán jön a gyerek.. ha ezt anyukád tudná..ne legyél már ennyire szánalmas!lealacsonyodni a szintjére... sztem normálatlan vagy ha ezt megteszed érte..nem is szeret igazán!hülye p.cs!!!
Nem beszélve arról, hogy nem csak a nem kívánt terhesség jelenthet problémát, hanem, ha eddig csak gumi nélkül csinálta mással is, számtalan nemi betegség fenyegethet... Én a helyedben beszélnék a fejével, vegye már észre magát! Ha így sem, akkor tényleg hagyd ott. Értelmes lánynak tûnsz, ne hagyd hogy kihasználja a naivságod, és azt, hogy szereted, fõleg ne az elsõnél. Az nagyon fontos. Tapasztalatból mondom. (egy 17 éves lány, akinek szintén 20 a barátja, és ilyen soha eszébe sem jutott még máig sem, nemhogy az elsõnél!) Minden jót!
Vedd már észre, hogy csak le akar feküdni veled !!! Ha szeretne téged, akkor odafigyelne rád, és hogy neked , hogy a legjobb. Érdekes, hogy bennem van 19 évesen annyi felelõsség, hogy felhúzom azt a gumit... És attól, hogy eddig nem volt baj, most lehet , hogy lesz. Baleset mindig történhet. És az elõváladék is tartalmaz spermiumot szóval ügyesen... Valamivel védekezzetek mindenképp , ha nagyon akarod, de szerintem az értelmes nõk már rég otthagyták volna az ilyen gyereket. 19F
Fiú vagyok. És szerintem az a pasi aki az elsõt már gumi nélkül szeretné veled az bunkó, vagy csak a sex érdekli. ha igazán szeret megérti hogy félsz. És szeretnéd veszélyek nélkül elveszteni.
kuld el a p*csaba. kulonben is, mi a garancia arra, hogy elotted nem fekudt meg le x emberrel gumi nelkul? te meg ezzel akarod elvesziteni, gratulalok
A fiú elég felelõtlennek tûnik, de te ne legyél az. Ha ennyire konok, de mégis szeretnéd, kezdj fogamzásgátlót szedni, és várjátok meg, amíg biztosan hatni kezd. 25/f
Komolyan attól félsz, hogy szakítani fog veled?! Ne légy buta! Ez a srác csak ki a kar használni, papucsnak kellesz neki! Legyen már saját akaratod is! Ha nem akarsz gyereket, akkor pedig védekezz! És mivel Tiéd a nagyobb felelõsség (ezek után nem hinném, hogy bármekkora felelõsségtudata is lenne a srácnak), ezért Te döntöd el, hogy hogyan védekeztek. (Arra figyelj, hogy ha gumi, akkor tényleg felhúzza, és maradjon is rajt végig!) 23/f
A kérdező hozzászólása: Én próbáltam neki mondani de õ nem szeretné gumival. Mindig azt mondja hogy eddig mindig úgy csinálta és mégse lett baj. És ha most mégis? :/
Megértem a fiút, mert gumival olyan mintha zokniba mosnál lábat, nem érzed úgy a melegséget és a szoritásait..manapság ez a nyerõ de ez meg nem szex!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!