Találatok a következő kifejezésre: Ha gombás van az árt a (2 db)

Ha gombás fertőzésem van az árt a babának?

28 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Sajnos én is nemrég hasonló "cipõben " jártam....( a terhesség alatt, mivel megváltozik a ph, vérbõvé válik a nemi szervek környéke, sérülékenyebbé válsz és könnyebben elkapsz fertõzéseket ). Mielõbb keresd fel orvosodat, aki helyi kuppal fog kezelni. Az elhanyagolt fertõzés okozhat gondot!! további jó babavárást.

Sajnos én is nemrég hasonló "cipõben " jártam....( a terhesség alatt, mivel megváltozik a ph, vérbõvé válik a nemi szervek környéke, sérülékenyebbé válsz és könnyebben elkapsz fertõzéseket ). Mielõbb keresd fel orvosodat, aki helyi kuppal fog kezelni. Az elhanyagolt fertõzés okozhat gondot!! további jó babavárást.
Ha idõben elémesz, nem lesz semmi gond, a doki tud olyan gombaellenes kúpot adni, amit nyugodtan használhatsz.
Szia A babának nem lesz baja, mivel a méhszáj zárt és védi a babát, de minél elõbb keresd fel a dokit, hogy írjon rá valami gombaölõt!!

Ha gombás fertőzésem van, az befolyásolhatja a teherbeesést? (mert a tüneteim arra utalnak:viszketés, krémes állagú folyás). Veszélyes-e a canesten kenőcs?

Legjobb válasz: Kapható a gyógyszertárba a Canesten combi, ami tartalmaz 3 db hüvelytablettát meg egy kenõcsöt, azt bátran lehet használni, három napos kezelés után rendezõdik a dolog.Ezt terhesség alatt használtam, ugyhogy nyugodtan próbáld ki, recept nélkül kapható.

Kapható a gyógyszertárba a Canesten combi, ami tartalmaz 3 db hüvelytablettát meg egy kenõcsöt, azt bátran lehet használni, három napos kezelés után rendezõdik a dolog.Ezt terhesség alatt használtam, ugyhogy nyugodtan próbáld ki, recept nélkül kapható.
Nem befojásolja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!