Találatok a következő kifejezésre: Ha friss eszek, az (3 db)

Ha friss élesztőt eszek, az tényleg jót tesz a bőrömnek? Milyen pozitív hatásai vannak?

Legjobb válasz: Szia! Jó a pattanásokra, úgy tudom. Nekem voltak bõr problémáim (allergia, furunkulus) és már nem tudtam mit kezdeni vele és egy bõrgyógyász mondta, hogy minden reggel vegyek be a számba egy kis élesztõt és hagyjam hogy felszívódjon, ott vékony a bõr és könnyen felszívódik) persze nem egy kellemes érzés, ezt 3 hónapig csináltam mostmár nincs semmi problémám a bõrömmel.

Szia! Jó a pattanásokra, úgy tudom. Nekem voltak bõr problémáim (allergia, furunkulus) és már nem tudtam mit kezdeni vele és egy bõrgyógyász mondta, hogy minden reggel vegyek be a számba egy kis élesztõt és hagyjam hogy felszívódjon, ott vékony a bõr és könnyen felszívódik) persze nem egy kellemes érzés, ezt 3 hónapig csináltam mostmár nincs semmi problémám a bõrömmel.

A babám nem eszi a simán reszelt almát, ha sütök neki akkor azt fagyaszthatom majd, vagy célszerübb mindig frissen 1-1- almát sütni?

A barackot úgy ahogy megeszi,vagy próbáljam az alma helyett a répát vagy a tököt? Azokat is lehet alufoliába csavarva sütni? Az alma nagyon jól megpuhul úgy.

Legjobb válasz: Lányom is finnyás volt,csak a sütõben elkészített almát ette meg. Mindíg frissen csináltam,nem tart sokáig. Én sosem fagyasztottam le,nem tudom milyen lehet kiolvasztás után.. Nagyon szerette/szereti a sütõben készített sütõtököt is, fõzve is sokan csinálják,de úgy nem eszi meg. Igaz hosszú a sütési idõ,de úgy finomabb. Nem hiába sütõtök a neve :o) A répát párolni szoktam vagy a levesbõl csempésztem ki neki. Jobban szerette a levesben fõttet mint a simát,de az babánként változó.

Lányom is finnyás volt, csak a sütõben elkészített almát ette meg. Mindíg frissen csináltam, nem tart sokáig. Én sosem fagyasztottam le, nem tudom milyen lehet kiolvasztás után.. Nagyon szerette/szereti a sütõben készített sütõtököt is, fõzve is sokan csinálják, de úgy nem eszi meg. Igaz hosszú a sütési idõ, de úgy finomabb. Nem hiába sütõtök a neve :o) A répát párolni szoktam vagy a levesbõl csempésztem ki neki. Jobban szerette a levesben fõttet mint a simát, de az babánként változó.
Én répát is sütöttem alufóliában, a kislányom imádta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!