Találatok a következő kifejezésre: Ha folyton és fáj (6 db)

mennyi idõs terhes vagy?
Nekem is volt ilyen , kiderült méhnyak rövidülésem van.de a doki nem tudta pontosan megmondani ettõl van e azt mondta nyomhat valami ideget is a baba.GYógyszert kellett szedjek 32hetes koromtól, hogy ne szülessen meg idõ elõtt a baba, most hagyhatom lassan el.De nekem sokat keményedett az alhasam is..36hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, a lényeget nem írtam meg, mert már annyira izgulok!!! A 40-ik hétben vagyok és nem éreztem még ilyent soha ezelõtt. Köszönöm a válaszokat!
Szia.Én 38.hétben vagyok és már kb három hete érzem ezt.A doki és a védõnõ is azt mondta, hogy ezek lehetnek már jósló fájások.De nekem még egy cm-t sem tágult ki a méhszájam.Néha elkezd nyilalni lentrõl felfelé, se tágulás, se nyákdugó, se magzatvíz.
Azért az fáj, amikor a bõrt majd letépi a farkad végérõl.
miért az csak jó és nem kell análbaverni csak hogy megtudd hogy milyen
Igen, fájhat. Szûk [email protected] nagy [email protected] pont passz. - tartja a mondás, de ez nem mindig igaz. Pl. a versenyszerûen lovagló csajokkal egy nagyobb szerszámú pasinak kegyetlen a szex. A lovaglás erõsíti a hüvely izomzatát, ami orgazmus esetén képes zsibbadra elszorítani a kobrát.
Egyszer volt egy fél éves kapcsolatom egy "gyakorlott" hölggyel. Hosszú szeretkezéseink voltak és egyszer annyira szorított a hüvelye hogy elzsibbadt a péniszem. Egyszerûen nem éreztem. Hihetetlenül kellemetlen érzés, senkinek sem kívánom. Látod hogy ott van de nem érzed. Borzasztóan kellemetlen. És amiatt is fájhat, hogyha nagyon intenzív aktus közben megtörik deréktájt a kapitány. Ilyen is volt már. Tanulság: Jó öreg kitaposott kozákkucsmát attakolj, ott nem lesznek ilyen problémák!
anyunak már jó nagy ugyhogy nem fáj... apu :D
csak akkor fáj ha nem nedves punciba teszed be
Azt hiszem még nem neked való ez a téma. :) Amúgy ezen az X"D-n KIAKADTAM.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 03:51 Ez jó nekem van egy osztálytárs nõm aki rendszeresen lovagol majd kipróbálom:P remélem lesz hozzá szerencsém, ha meg kellemetlen akkor többször nem:D
Nem, nem fáj a fiúknak. Maximum akkor, ha a csaj sokat intim tornázik, és nagyon erõs a hüvely izomzata és összeszorítja vele a farkam.
Hááát, hidd el, fáj az... Már a Káma Szútra is megmondta, hogy a nagy szerszám nem való kis lyukba. Elég kellemetlen élmény alapján mondhatom, hogy igaz... Ha ezt elõre tudom, sosem intimtornázok.

Sokszor arra eszmélek föl, hogy reggel óta mindent, amit látok, hozzá kötök, és folyton rá gondolok. Fáj, ha nincs velem, és azt érzem, hogy mindent vele akarok csinálni. Ez szerelemnek számít? Vagy csak sima rajongás?

(Suliba menni, hazamenni, tanulni, enni, inni, matekon vagy kémián együtt dolgozni.)

Legjobb válasz: most jártok vagy barátok vagytok vagy mi a helyzet?

most jártok vagy barátok vagytok vagy mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: bocsánat! Barátok vagyunk, de csak ritkán találkozunk
A rajongás is egyfajta szerelem, kérdés ha megkapnád az érzés is megmaradna e? Ha igen szerelem, ha nem akkor... Minden szerelem rajongással kezdõdik. 3 hónapig rajongtam érte, eddig voltunk együtt mert egy beszari szar szemét szaralak voltam, de a 3 hónap csodálatos volt. Miután leléceltem, rájöttem szerelmes vagyok. Harcolok egy ideje...
Nem valószínû, de elõfordulhat, csinálj tesztet!
Minden bizonnyal nem vagy terhes, de kizárva sincs. Nem kell félni, csinálj egy tesztet, hogy megnyugodhass.De mindenképp tesztelj, mert nem 100%, sosem 100%.

Üdv! Olyan gondom lenne, nem tudom hogyan is fogalmazzam meg. A farokcsontomnál van egy kis heg, mint ha vágás vagy szakadás lenne, fáj és néha vérzik is. Egy idõ után elmúlik de a bõr ott sokkal vékonyabb marad, de folyton "visszajön". Mi lehet ez?

Orvoshoz még nem fordultam vele (Cikinek tartom, és nem is olyan nagy jelentõségûnek).

Legjobb válasz: Ennek nézz utána, hátha ez az: sinus pilonidalis. Ez lényegében egy ciszta, ami sipollyá alakul (kis járatokon keresztül a benne található folyadék a felszínre jut). Magától nem gyógyul meg, nézesd meg sebészeten! Egyébként jóindulatú.

Ennek nézz utána, hátha ez az: sinus pilonidalis. Ez lényegében egy ciszta, ami sipollyá alakul (kis járatokon keresztül a benne található folyadék a felszínre jut). Magától nem gyógyul meg, nézesd meg sebészeten! Egyébként jóindulatú.
Ezzel nehogy orvoshoz fordulj! Majd itt látatlanban megmondju, mi is az.
"Orvoshoz még nem fordultam vele" Az nem is igazán javasolt.
Lehet hogy sipoly. Az pedig NEM VICCES, mert egy idõ után a beleidet nyithatja meg a külvilág felé!!!! Orvoshoz kéne menned vele, hogy megnézzék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat! Megvizsgáltatom magam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!