Találatok a következő kifejezésre: Ha folyamatosan a magzatvíz és nem (2 db)

Ha folyamatosan szivárogna a magzatvíz és nem veszi észre az ember, mikor derül ki? Hány nap alatt fogy el? El fogy egyáltalán?

elnézést a buta kérdésért

Legjobb válasz: Nem fogyiki el. olyan ütemben nem tud szerintem elfolyni, hogy ne vegyük észre.. bár én is ettõl parázok. Azt biztosra tudom, hogy 3 óránként újra cserélõdik, szóval el sose fogyik. No meg ha elfolyik egy kicsi mindig csak marad bent.

Nem fogyiki el. olyan ütemben nem tud szerintem elfolyni, hogy ne vegyük észre.. bár én is ettõl parázok. Azt biztosra tudom, hogy 3 óránként újra cserélõdik, szóval el sose fogyik. No meg ha elfolyik egy kicsi mindig csak marad bent.
Ha csak annyira szivarog hogy nem vesszuk eszre nem tud elfogyni hisz ujbol termelodik azonnal..kiderulni akkor tud amikor a doki vizsgal es gondolom csak eszre veszi hogy alami nincs rendben, nyitott..mert maskepp nem kellene hogy szivarogjon..
Szia! Olyan nincs hogy ne vennéd észre ha szivárogna a magzatvíz, mert az alsónemûdön észre kell hogy vedd, hogy állandóan nedves. Nekem most kezdett el 1 napja szivárogni. Elfogyni nem fog mert ami eltávozik az újratermelõdik egészen az igazi magzatvíz távozásig...ami eltarthat hetekig is. Üdv: 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak. akkor ha szivárog a magzatvíz, egyszer el is folyik az összes egyszerre?szóval akár hetekig szivárog, aztán egyszerre elfolyik? mindenki máshogy jellemzi a magzatvízet, ezért nemtudom, hogy a folyással nem -e leht összetéveszteni.vagy ha elkezd szivárogni, akkkor folyamatosan szivárog? köszönöm
Ha az az érzésed, hogy a magzatvized szivárog akkor hívd fel a dokidat vagy a szülésznõdet és menjél be a kórházba ott meg tudják vizsgálni hogy az-e. Ne aggódj én is mentem így be és kiderült csak nagyobb mennyiségû folyás volt, de mindenképpen menjél be mert ha szivárog akkor én úgy tudom hogy egy idõ után fertõzés veszélye áll fent a babára nézve hisz meg van repedve a burok.
Észre kell, hogy vegyed, ha szivárog akkor is. Én egy pukkanást éreztem éjszaka, aztán, hogy valami csepeg a combomra. Tudtam, hogy nem pisi, mert azt éreztem volna, ha bepisilek. Aztán amikor odatettem egy betétet (mielõtt elindultunk), akkor az már olyan vizes-véres volt, tehát látszott, hogy itt lesz valami.

Ha szivárog vagy csöpög a magzatvíz az folyamatosan jön és mennyi vízzel jár? Ha valaki nem veszi észre baj lehet belőle, vagy előbb utóbb jönnek a fájások?

Legjobb válasz: Hidd el, észre fogod venni, ha elmegy (bár van. hogy a bébi teljesen feléli, de ez a túlhordott terhességeknél fordul elõ általában, vagy ha nagyon nagy a bébi)! Édeskés szagú, átlátszó folyadék a magzatvíz (ideális esetben). Elmehet mindenféle elõjel nélkül. Ha azt gyanítod, hogy szivárog a magzatvized, inkább menj be a kórházba!

Hidd el, észre fogod venni, ha elmegy (bár van. hogy a bébi teljesen feléli, de ez a túlhordott terhességeknél fordul elõ általában, vagy ha nagyon nagy a bébi)! Édeskés szagú, átlátszó folyadék a magzatvíz (ideális esetben). Elmehet mindenféle elõjel nélkül. Ha azt gyanítod, hogy szivárog a magzatvized, inkább menj be a kórházba!
10 hete, délután fél kettõkor kimentem pisilni, végeztem, és úgy éreztem mintha bepisiltem volna, visszamentem a Wc-re, és láttam egy nagy vizes foltot!azt hittem bepisiltem!1-2perc után viszont elkezdet ömleni a víz belõllem, akkor már tudtam, hogy ez mi!este fél7 után kezdõdtek a fájások!érdekes édeskés szaga(illata)van!eleinte csak úgy ömlött, jó félóra múlva mikor a többség kifolyt akkor tudtunk elindulni a kórházba, de mire odaértünk(kb.10 perc)megint tiszta víz volt mindenem!egész vajúdás alatt folyt a víz, merthogy újratermelõdik valamennyi!
A kérdező hozzászólása: Nekem is kb. egy tenyérnyi víz volt a bugyimon, de azóta semmi, fáj a derekam, de szerintem ettõl többet kellene éreznem!UGYE?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!