Találatok a következő kifejezésre: Ha folyamatosan a (847 db)

Akartam ultrahangos kullancsriasztót venni, de a gyógyszerész azt mondta, hogy szerinte azért az nem szerencsés, ha folyamatosan a gyereken van egy ilyen ultrahangos karkötő, lehet, hogy károsabb, mint a kenceficék; szerintetek?

Legjobb válasz: Az ultrahanggal a csontokra rakódott mész leporlasztható de csak úgy hogy rövid ideig sugározzák mert a csontokra is hatással lehet ha sokáig kapja az ultrahangot.Nem szabad a szervezetet folyamatosan ultrahanggal sugározni!Egy A vitaminos kenõcs a száraz bõrt meggyógyítja, de a folyamatos ultrahang biztos hogy károsodást okozna.

Az ultrahanggal a csontokra rakódott mész leporlasztható de csak úgy hogy rövid ideig sugározzák mert a csontokra is hatással lehet ha sokáig kapja az ultrahangot.Nem szabad a szervezetet folyamatosan ultrahanggal sugározni!Egy A vitaminos kenõcs a száraz bõrt meggyógyítja, de a folyamatos ultrahang biztos hogy károsodást okozna.

Melyik károsabb a laptopra nézve, ha állandóan fel-le nyitogatom, vagy ha folyamatosan nyitva van, illetve ha folyamatosan a töltőn van, vagy megvárom míg lemegy 10-20% és akkor csatlakoztatom?

Legjobb válasz: A laptopot ha bármikor csak lehetõséged van töltörõl futassd. Mert az akkumulátor tönkre megy. És ha nyitva van a laptop az kevésbé károsítja a laptopot, csak akkor az a baj hogy hamar piszkos lesz a laptop monitora dde kevésbé. teszek kárt benne. És a monitor tisztitására vegyél szpréket,mert attól kristály tiszta lesz a képernyõ

A laptopot ha bármikor csak lehetõséged van töltörõl futassd. Mert az akkumulátor tönkre megy. És ha nyitva van a laptop az kevésbé károsítja a laptopot, csak akkor az a baj hogy hamar piszkos lesz a laptop monitora dde kevésbé. teszek kárt benne. És a monitor tisztitására vegyél szpréket, mert attól kristály tiszta lesz a képernyõ
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, a tisztítással nincs gond, én pronto nedves portörlõt használok, nekem az is nagyon jól bevált.

Mit szeret bennem a barátnőm, ha folyamatosak a balhék?

MA is nagyon nagyon nagyot balhéztunk, én mondtam is neki hogy szakítok vele, erre elkezdett nagyon sírni és amikor ott akartam hagyni őt akkor megfogott és nem engedte hogy elmenjek, sőt le is ült az áruház kövére sírni. Mindig és ma is mondta hogy sajnos szeret és hogy már nem akar szeretni. EZ nekem nagyon fáj. Viszont tudom, ha nagyon szeret akkor tényleg nem tud szabadulni tőlem. Talán ez aszerencsém, adja Isten.(mert nagyon szeretem én is, és soha a büdös életbe nem szakítanék vele, ő életem (meny)asszonya. Igaz még fiatalok vagyunk de mi komoly fiatalok vagyunk(és nem nem tinik vagyunk 18 felett vagyunk egy picivel) Mindig azt hangoztatta, hogy az előző barátja(aki szakított a barátnőmmel anno) egy hét alatt elintézte hogy kiszeressen belőle(az előző barátból) TEhát szakításuk után egy hét alatt kiszeretett belőle, akkor belőlem hogyhogy nem tudott hónapok alatt?(mindig azt mondja hogy másnak nem nyelte volna le ezeket) Én más is vagyok mint az ex: az ex soha nem csinált programot, otthon kuksolt mindig, soha nem ment be az egyetemére sem a páromnaj szal semmi: én meg ajándékokat veszek neki(csokik,nagy szívpárna,rózsa stb)és borzasztó nagy szeretet adok neki(talán túl sokat is), plussz nagyon kedves tudok lenni. Ezek egyike sem volt meg az előzőben.Szerintetek el t udja magában intézni hogy ne szeressen többet?

Legjobb válasz: Mindketten tudjátok,hogy ha folyamatosak a balhék már most,akkor nincs értelme folytatni.Persze,hogy nehezen tudtok szabadulni egymástól,hiszen a megszokás,a kölcsönös ragaszkodás,a szerelem erõs kötelék,de ha képtelenek vagytok a problémáitokat kezelni,akkor az mindenképpen tönkre fogja tenni a kapcsolatot.Most még csak kikezdték a gondok,holnap már emiatt fog végleg tönkre vágódni.Szóval nem érdemes a szakítást húzni-halasztani,meg se veled,se nélküled játékot játszani,hiszen értelmetlen és felesleges.A vége úgyis mindig ugyanaz,a problémák mindig elõ fognak jönni,bármennyiszer is fogtok még békülni.Tapasztalat.

Mindketten tudjátok, hogy ha folyamatosak a balhék már most, akkor nincs értelme folytatni.Persze, hogy nehezen tudtok szabadulni egymástól, hiszen a megszokás, a kölcsönös ragaszkodás, a szerelem erõs kötelék, de ha képtelenek vagytok a problémáitokat kezelni, akkor az mindenképpen tönkre fogja tenni a kapcsolatot.Most még csak kikezdték a gondok, holnap már emiatt fog végleg tönkre vágódni.Szóval nem érdemes a szakítást húzni-halasztani, meg se veled, se nélküled játékot játszani, hiszen értelmetlen és felesleges.A vége úgyis mindig ugyanaz, a problémák mindig elõ fognak jönni, bármennyiszer is fogtok még békülni.Tapasztalat.
Egyébként még nyilván jó ideig szeretni fog, és nem fog tudni könnyen elfelejteni, de ez természetes, hiszen szerelmes.Ettõl még viszont tudni kell abbahagyni, és az eszetekre hallgatni, bármennyire fáj is a dolog.
Nem akar egyedül lenni, mert fél tõle, plusz megszokta , hogy veled van. Majd összeszedi magát és otthagy. Keres valaki olyat, akivel kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolata lesz, és nem csak balhé meg dráma. De ilyen idõs korban kell még egy-két nagyjelenet, ezt látja a brazil sorozatokban. Majd felnõ. N29
A kérdező hozzászólása: Hát kedves válaszolók, mint már megszokhattam, itt soha nem akérdésemre adnak választ. Nagyon irritáló ez a tény, az offolás. Borzasztóan zavar. És kedves utolsó idõsebb embertársam, a lehetõ legnagyobb szívélyességgel kívánom neked, hogy következzen be veled az, amit nekem kívántál. Akkor majd megtudod milyen szörnyû ha elhagy a választottad. ÉS gratula hogy nem olvastad el a kérdést, mert ha elolvastad volna valószínûleg tudtad volna mi a kérdés. És kedves elsõ: én még tudok változtatni, csak nehezen megy de tudok, szeretjük egymást és ez alényeg, és ha szeretjük egymást akkor tudunk építkezni :) egy piti dologból volt megint balhé, még meg kell tanuljam kezelni a páromat, ilyen egyszerû és ha megtanultam, olyan szupi egy kapcsolat lesz, hogy az utcán mindenki tanácsért fog hozzánk szólni, hogy hogyan csináljuk, hogyan vagyunk ilyen boldogak :) szeretlek drágám légy türelemmel(türelem rózsát terem, híres közmondás )
Kedves Kérdezõ! Az utolsó kommented kiválóan tükrözi, mennyire gyerek vagy még.Tanácsért jöttél ide, erre élbõl elkezdesz támadni egy nálad valószínûleg jóval érettebb, tapasztaltabb válaszolót.Talán kissé nyers volt a válasza, de õszinte.Emellett nyilván több élettapasztalattal rendelkezik nálad.Mindegy, csinálj, amit szeretnél.Elsõ válaszoló vagyok.
A kérdező hozzászólása: KEdves Utolsó! Mi ebben neked agyerekesség? CSupán sérelmeztem, hogy ezen az oldalon akedves válaszolók a LEGTÖBB ESETBEN mindig elferdítik a kérdést, elviszik más merre a témát, és nem a kérdésre válaszolnak. Ezt nem csak én, hanem sok, analóg módon ide kérdéseket irkáló felnõtt is észrevette. Úgy tudom, ha kommentet ír valaki, alúl megjelenik pár szabály, pl ez is: "Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérõ kérdések feltételébe!" Ezt nem sikerült betartania a kedves 29 éves nõszemélynek. TApasztalata pedig bárkinek lehet, csak kevés az esély, hogy sok embernek ugyanaz a tapasztalata legyen. HA az ide irkálóknak rossz tapasztalata van, az még nem feltételezi hogy nekem is rossz tapasztalatom lesz. Sõt, kívánom minden kedves rossz tapasztalatú kitaposott lövészároknak, hogy tapasztalja meg milyen az, amikor valaki rátalál az Igazira, élete párjára. Ami pedig az elsõ hozzászólót illeti, már csak dacból is(és természetesen szeretetbõl) megmutatom a környezetnek , hogy igenis tudunk mi boldogok lenni, mert szeretjük egymást mind ketten nagyon és nagyon. A dac és a szeretet hajt engem.


Ha folyamatos a munkaviszonyom, de július 5-től másnál dolgozom aki nem ragaszkodik próbaidőhöz 1hónap után elmehetek táppénzre ha nem bírom a tempót?

Ma vagyok 15+2hetes babás!

Legjobb válasz: Szia! Nem szeretnék butaságot mondani,biztos kijavítanak majd,akik jobban értenek hozzá,de én úgy tudom,hogy annyi ideig mehetsz táppénzre egy adott munkáltatónál,amennyit ott dolgoztál.Tehát ha egy hónap után mész táppénzre,akkor egy hónapig lehetsz táppénzen. De gondolom vannak kiskapuk,illetve majd kijavítanak engem is,csak én így tudom :) Én is táppénzen vagyok,de mondjuk én nem leszek annyit,mint amennyit dolgoztam,szóval egész pontosan ezért nem tudom,hogy van. 26+4 hkm

Szia! Nem szeretnék butaságot mondani, biztos kijavítanak majd, akik jobban értenek hozzá, de én úgy tudom, hogy annyi ideig mehetsz táppénzre egy adott munkáltatónál, amennyit ott dolgoztál.Tehát ha egy hónap után mész táppénzre, akkor egy hónapig lehetsz táppénzen. De gondolom vannak kiskapuk, illetve majd kijavítanak engem is, csak én így tudom :) Én is táppénzen vagyok, de mondjuk én nem leszek annyit, mint amennyit dolgoztam, szóval egész pontosan ezért nem tudom, hogy van. 26+4 hkm

El lehet rontani egy lanyt azzal ha folyamatosan a ferfi kezdemenyezi a szexet?

Arra gondolok h folyamatosan a ferfi kezdemenyez (leveszi a ruhajat kinyalja stb a lany meg egy ido utan megszokja es ha a ferfi nem kezdemenyez akkor nincs szex. Hogy lehetne ezt visszacsinalni ? Szeretnem azt h egyszer legekszek az agyra es rammaszik es erzem h akar es ezzel engem is beindit nem az h kefekszek az agyra a lany meg lefekszik mellem es hagyja h tortenjen vmi ha en meg nem csinalok semmit akkor ? sem :S

Legjobb válasz: szerintem el lehet rontani, de vissza is lehet csinálni -> beszéljétek meg ;) mond el neki mit szeretnél.

szerintem el lehet rontani, de vissza is lehet csinálni -> beszéljétek meg ;) mond el neki mit szeretnél.
"es erzem h akar" ha ez eddig nem érdekelt, akkor miért hiányolod most? Eddig az volt a fontos számodra, hogy hagyja magát meg....ni. Ezt megkapod most is. Nem a lány romlott el, te kezdtél és folytattál rosszul. Mennyi idösek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 18 18
Elrontani egy kutyát lehet kiképzés közben ha nem vagy elég profi. Egy lány az önálló ember. Ha valami nem tetszik akkor elé kell állni és megmondani.

Mit lehet tenni, ha folyamatos a hiszti?

Van három gyerek (4, 6 8), akikre vigyáznom kell délutánonként. Elég elevenek, amivel nem lenne gond. Az a baj hogy visszabeszélnek, kötözködnek, nemet mondanak, mert megszokták, hogy eddig mindenkivel megtehették. Minden alkalommal, ha nem az van, amit akarnak, vagy nem úgy, akkor csapkodnak, hisztiznek, sírnak, közlik velem, hogy utálnak. Hónapok óta ez megy és kicsit kezd elegem lenni. Hétvégenként nem látnak, akkor utána úgy borulnak a nyakamba, hogy nem is értem ezt az egészet. Valahol szeretnek, de iszonyatos a természetük. Annyukkal beszéltem és kértem arra, hogy ha egyszer nemet mond a gyereknek, akkor ne engedjen, mert abból hiszti lesz. Remélem, lesz eredménye, de nem biztos. A folytonos sért?dés és hiszti viszont az agyamra megy. Mit lehet tenni? Ez normális? Bennem van a hiba? Vagy mi a baj?

Legjobb válasz: Ha elkezd hisztizni ülj le és mondd neki a legnagyobb nyugalommal: "várom a mûsort, remélem jó hangos leszel és a földön is fogsz hanyatt fekve pörögni hogy jobban szórakozhassak" Ezek után nincs az a gyerek aki nekiállna cirluszolni. Utána mondhatod elég kemény hangon, hogy akkor fogja magát villámgyorsan és tegye amit kértél. Nehéz erre mit reagálnia egy gyereknek. Ha megint jön hiszti, akkor kérd meg hogy amit elõbb félbehagyott fejezze is be és szórakoztasson egy kicsit.

Ha elkezd hisztizni ülj le és mondd neki a legnagyobb nyugalommal: "várom a mûsort, remélem jó hangos leszel és a földön is fogsz hanyatt fekve pörögni hogy jobban szórakozhassak" Ezek után nincs az a gyerek aki nekiállna cirluszolni. Utána mondhatod elég kemény hangon, hogy akkor fogja magát villámgyorsan és tegye amit kértél. Nehéz erre mit reagálnia egy gyereknek. Ha megint jön hiszti, akkor kérd meg hogy amit elõbb félbehagyott fejezze is be és szórakoztasson egy kicsit.
Szia! Jajj, nekem is volt egy ilyen családom :os... De engem az 5 éves gyerek (kislány) még ütött is.... Szörnyen elkényeztetett egy bagázs volt. Hisztiztek, csapdostak, födlhöz verték magukat, engem ütöttek... :os Aztán nálam az vált be, hogy egész egyszerûen nem foglalkoztam velük. Szívem szerint adtam volna édes kedvesen 2 büdös nagy pofont, és akkor nyugi lett volna. Na de hát ezt mégsem tehettem. Így hát maradt a nem foglalkozom velük. Utálták ha ismételtem õket :o) Mondtam utánuk, hisztiztem velük, ettõl aztán dührohamot kaptak... De [email protected] bele. Egyszer mikor valami karnissal jött nekem fogtam meg a kezét erõsebben, hogy ezt talán ne. Ami titpikus hiszti téma volt náluk, hogy a nappaliban a fehér plüss ülõgarnitúrán akartak mindig enni. Nem negedtem. Akkor õk nem esznek. Jól van gyerek eszel majd ha éhes leszel. Délután 4 órakor a konyhában 2 pofára tömte a kaját.... Azon túl, ami nem MCdonaldsos kaja volt, meg sem akarták enni... Hasonlóképp, majd eszel ha éhes leszel... Aztán mondták a szülõknek, hogy utálnak engem, mert nem ehetnek a nappaliba és különben sem a Mcdonaldsban eszünk sé hogy mindig lemegyünk a hülye játszótérre... Aztán megkértek a szülõk, hogy én ne neveljem a gyerekeket. ... elkértem a pénzem és többet nem mentem...
Szia! Nekem is volt ilyen gondom, az egyik barátnõm kisfiára rengeteget vigyáztam, õ szeretett hisztizni. Úgy oldottam meg, hogy egyszerûen a hisztire nem figyeltem oda. Ha földhöz vágta magát elõttem, akkor csak átléptem rajta és mentem a dolgomra. Ettõl iszonyúan meglepõdött, abbahagyta a hisztit. Én mondtam neki, hogy amennyiben szépen el tudja mondani, mit szeretne, megbeszéljük, hogy mi valósítható meg belõle. Amikor látta, hogy a hisztivel semmit nem ér el, azonnal megváltozott. Szépen kérte, hogy ezt vagy azt szeretne, én pedig megdicsértem, milyen okosan viselkedik és igyekeztem a kívánságának eleget tenni. Ily módon elég gyorsan megtanulta, hogyan viselkedjen. A szülei csodálkoztak is, mert a gyerek imádott engem, de szót is fogadott.
Szia.Nem benned van a hiba hanem a szülökben, ezt a nevelést kapták.Te ez ellen nem tudsz tenni, max.annyit hogy határozottabban szolsz rájuk, vagy ha ez sem hat találj ki valami büntetést azzal kapcsolatban amit a legjobban szeretnek.A két nagyobb gyerekkel már letudna ülni az anyuka megbeszélni hogy mit lehet és mit nem, õk azért már megértik.Én azt nem értem hogy a 6 éves miért nem jár óvodába, a 8 pedig iskolába?Nem hinném hogy ezt a fajta viselkedést ott tolerálnák.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon kedvesek vagytok. Járnak iskolába, de a szülõk estig dolgoznak és addig a gyerekek egyedül lennének otthon. Mondhatnánk, én vagyok a napközi. Most pl.: a szülõk megkérek, hogy ellenõrizzem le a házijukat, amit eddig nem akartak. Az új rendszer a gyereknek nyílván nem tetszik. Megint hiszti. Oda se figyeltem. Mikor elkezdett kiabálni velem, fölküldtem a szobájába büntibe. Hétvégén panaszkodtak az apjuknak, hogy milyen szar velem házit javítani és nem értek a matekhoz, és olvasni se tudok, stb, és a szülõk úgy döntöttek, hogy a gyereknek van igaza és ne fárasszam magam a házival. Legalább ezzel se kell törõdnöm.

A WiFi mennyire meríti az akksit? Bah ha folyamatosan bekapcsolva hagyom?

Legjobb válasz: Nekem az iPhone-omon folyamatosan be van kapcsolva, és bírja 1 napig ha folyamatosan piszkálom, készenlétben 2,5 napig kb., WI-FI-vel. Annyira eszméletlen mértékben nem meríti, de azért meglátszik az üzemidõn.

Nekem az iPhone-omon folyamatosan be van kapcsolva, és bírja 1 napig ha folyamatosan piszkálom, készenlétben 2, 5 napig kb., WI-FI-vel. Annyira eszméletlen mértékben nem meríti, de azért meglátszik az üzemidõn.
Androidnál igen. Fõleg, ha a háttérben szedi is a netet, akkor meglátni.
Iphonenál is :D sõt! Blackberrynél is! PErsze hogy fogyasztaj az aksit, egy plusz rádió be van kapcsolva. Nagyon nem vészes de ha kell a nafta kapcsold ki. Ahogy a helymeghatározót is (gps) a 3G is!...stb
GPS-t nem kell kikapcsolni. Az csak akkor fogyaszt ha valamelyik program használja.
wifi is. egy idõ után kikapcsol(persze ha valamivel esetleg nincs megtiltva neki az alvómód.
A kérdező hozzászólása: helymeghatározót nem kapcsolom, mert kell néhány alkalmazásnak, amik wifi nélkül nem futnak, tehát a helymeghatározó se szívhat csenergiát. A 3g-t viszont kikapcsoltam. Akkor wifit se hagyom bent, nem akarok naponta tölteni. lumia 710-em van, windws phone, 3-4 napig bírja így, ha nem nyomatom egész nap.

A nőknek folyamatosan van fehér folyásuk? Vagy ha folyamatosan van akkor az már gond, vmi betegség (gomba stb) jele?

Legjobb válasz: Hát ha nem túl sok, nem viszket nem büdös, nem sárga vagy zöld színû, hanem fehér, akkor nem kóros. Sokminden befolyásolja a folyást, pl. élettani hatások (fáradtság, idegesség) vagy valamiféle betegség (fertõzések). A normális folyás fehér és szagtalan. Nekem is volt egy olyan idõszakom, mikor folyamatosan folyásom volt, és nem volt semmiféle fertõzésem.

Hát ha nem túl sok, nem viszket nem büdös, nem sárga vagy zöld színû, hanem fehér, akkor nem kóros. Sokminden befolyásolja a folyást, pl. élettani hatások (fáradtság, idegesség) vagy valamiféle betegség (fertõzések). A normális folyás fehér és szagtalan. Nekem is volt egy olyan idõszakom, mikor folyamatosan folyásom volt, és nem volt semmiféle fertõzésem.
nekem mindig van fehér folyásom és sztem ez normális. ha sárga vagy viszket, ég, vagy szaga van akkor van már gond.
akkor sztem az normális
A kérdező hozzászólása: Nincs szaga és nem is viszket, csak folyamatosan minden nap folyik

Ha megszűnik a cég amíg gyesen vagyok attól még folyamatos lesz a jogviszonyom?

Új munkát találtam de igazából nem tudom ,hogy így folyamatos id?nek számít -e az ,hogy dolgozom ,vagy pl. ha újra terhes lennék akkor újra el kell telnie a 360 napnak ahhoz ,hogy jogosult legyek a Gyedre például ?

Legjobb válasz: A gyedhez pl. nem kell folyamatosnak lennie. Amúgy akkor folyamatos, ha az egyik munkaviszony megszûnése és a másik kezdete között 30 napnál hosszabb idõ nem telt el.

A gyedhez pl. nem kell folyamatosnak lennie. Amúgy akkor folyamatos, ha az egyik munkaviszony megszûnése és a másik kezdete között 30 napnál hosszabb idõ nem telt el.
A GYED ( egyik) feltétele, hogy 365 nap biztosításban eltöltött idõd legyen( szülés elõtt, vagy GYED elõtt két éven belül): ennek NEM kell folyamatosnak lennie.
Trust 4 portos usb hubom van kb 6-8 hónapja folyamatosan megy minden hiba nélkül.Szerintem a tiédnek sem lessz semmi baja.
A kérdező hozzászólása: ez jól hangzik köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!