Találatok a következő kifejezésre: Ha folyamatosan görcsöl a (3 db)

Miért görcsöl a combom 10 napja folyamatosan ha megerőltető mozdulatsort végzek?

Kifejtem, szóval hetente 2x járok edzésre de a suliban minden nap van tesi. Most kezdődött el a bajnokság (foci) És az első két meccs után elkezdtem érezni hogy a jobb combom kicsit szúr. Másnap tesin rendes bemelegítés és lenyújtás után a sprintfeladatot alig bírtam teljesíteni mert pont akkor kapott el a görcs amikor megerőltettem magam... Két nap múlva azaz ma volt a meccs bemelegítésnél szintén semmit nem éreztem, minden átlagos, utána lenyújtottam rendesen, de meccs közben már az első percekben elkezdett görcsölni viszont már a bal lábam is tehát mindkettő lábamban érzem a fájdalmat, DE csak ha erőltetem a mozgást tehát séta közben semmit nem érzek. Attól független végigjátszottam de nagyon rosszul játszottam és nem bírok erőteljesen sprintelni, nagyon zavar játék közben! Néha most már ülés közben is elkap a fájdalom. Szóval tudtok nekem tanácsokat, tippeket adni stb? Szükségem van rá előre is köszönöm!

Legjobb válasz: nyújtás kell, és min napi 250-350 mg magnézium, és calcium 500-1000 mg. ezek hiánya okozhat súlyos izomgörcsöket is.

nyújtás kell, és min napi 250-350 mg magnézium, és calcium 500-1000 mg. ezek hiánya okozhat súlyos izomgörcsöket is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod, megy a zöld pacsi!

Ha folyamatosan fáj (görcsöl) a hasam-olyan érzés, mintha "meg akarna jönni a mensi"+még a derekam is fáj, ez is jósló fájás?

Nem érzem,hogy keményedne a hasam,viszont mindegy,hogy ülök vagy fekszem,fájdogál ígyis úgyis.38.hétben vagyok.

Legjobb válasz: Igen, ez jóslófájás. :)

Igen, ez jóslófájás. :)
Szia. Nem lehet hogy a magzatvíz szivárog? Milyenek a fájások? Rendszeresek?
Nekem azt mondta az orvosom, hogy ha a magzatvíz szivárog, akkor szülõszoba. Az elõzõ válaszadó voltam
A kérdező hozzászólása: A váladékozás szinte folyamatos, de a fájásaim nem. Ezért nem tudom hogy mi ez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!