Találatok a következő kifejezésre: Ha fogorvoshoz ingyen van az (2 db)

Ha fogorvoshoz megyek, ingyen van az ellátás? És ha igen, ez csak a körzeti rendelőre vonatkozik? Valami papírt kell vinni?

Legjobb válasz: Természetesen csak a körzeti van ingyen. A kiskönyvet vinni kell, mert a fogdokitól is kell bele pecsét.

Természetesen csak a körzeti van ingyen. A kiskönyvet vinni kell, mert a fogdokitól is kell bele pecsét.
A körzeti van ingyen, vagyik ott is orvosa válogatja. Van ahol semmit nem kell fizetni, van ahol mindent ki kell, van ahol vizitdíjat kell, van ahol azt sem, nekem pl az anyagdíjat kellett kifizetnem, így 2000 ft volt egy tömés, a következõ meg 2300, mert ott már vizitdíjat is kért, mert hogy egy van ingyen. TEhát abszolut orvosa válogatja. És a kiskönyv kell, pecsétel bele.
Szia! Kiskönyv kell, nekem nem pecsételt bele. Én lézerrel tömetem be a fogam jövõ héten, mert van egy pici lyuk, azért kell fizetnem, az amalgánért nem kellett volna. Minden jót!
Nekem kettõt tömtek, fehér tömést tett bele, egy forintot sem kellett fizetnem. Felhívta a figyelmemet, hogy a körzeti fogorvosnál a kismamának minden ellátás ingyen van.
szia! :) én éppen ma voltam a szentkirályban (8.ker), kismamaként ingyen volt az ellátás, és fehér tömést kaptam! :) meg pecsétet a kiskönyvembe :) . elvileg ingyenes kellene hogy legyen azon intézményekben, amik sztk alapon mûködnek. ki is szoktak rakni egy táblát, hogy tb ellátásra szerzõdött a hely. amúgy azt hiszem itt a szentkirályban mindenkit ellátnak, függetlenül a lakhelytõl, hétközben menj (ha nincs messze neked)délelõtt reggel 8-10-ig vagy délután 2-tõl érdemes betegfelvételre menni, akkor azonnal megcsinálják, vagy ha nagyon sokan vannak, idõpontot kapsz. a korábbi rossz tapasztalatom ellenére, most jobb az ott dolgozó gárda, nem fájt, nem kínoztak és még kedves is volt a dokinõ :) . hétvégén ha jól tudom egész pest megyében csak náluk van ambulancia, viszont olyankor csak húznak és gyökérkezelnek. ha nem nagy a gondod, hétközben menj. üdv 31 hetes mami :)

Ha SZTK-ba megyek fogorvoshoz és van TB-m és le szeretném szedetni a fogkövet az ingyen van? Vagy külön kérnek érte pénzt?

Legjobb válasz: Igen, azért kérnek. Nem tartozik bele a tb által támogatott kezelésekbe.

Igen, azért kérnek. Nem tartozik bele a tb által támogatott kezelésekbe.
A kérdező hozzászólása: köszi..és tudja valaki kb mennyit?
Miért nem telefonálsz oda az sztk-ba és kérdezed meg? Egyébként én nem hinném, hogy az pénzes, de elképzelhetõ. Vedd csak fel a kagylót, úgyis idõpontot kell kérned!
már más is kérdezte ezt, n e m kell fizetni annál a fogorvosnál akihez körzetileg tartozol.az más kérdés, hogy mennyi idõ alatt végzi el.
Nekem leszedték ingyen TB-re, de 5 perc alatt, szóval nem ért semmit. Elmentem egy korrekt dokihoz, 45 percet pepecselt, homokfúvás, lézeres fogkõeltávolítás, polírozás. Nagyon korrekt munka volt. 8-15 ezer között van maszekba, attól függ mennyire vagy köves :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!