Találatok a következő kifejezésre: Ha fogamzasgatlot akkor belem elvezhet (5 db)

Ha fogamzasgatlot szedek akkor belem elvezhet egy pasi? Teherbe eshetek-e ilyenkor?

Legjobb válasz: Pont ez a fogamzásgátló tabletták lényege, hogy utána "beléd élvezhet egy pasi". Persze a gyártók nem szavatolnak 100%-os biztonságot, mert minden ember szervezete más, és máshogy reagál a tablettára, de nagyon minimális az esély fogamzásgátló mellett a teherbeesésre.

Pont ez a fogamzásgátló tabletták lényege, hogy utána "beléd élvezhet egy pasi". Persze a gyártók nem szavatolnak 100%-os biztonságot, mert minden ember szervezete más, és máshogy reagál a tablettára, de nagyon minimális az esély fogamzásgátló mellett a teherbeesésre.
Ha rendszeresen szeded, és betartod az utasításokat, akkor nem lehetsz mellette terhes. Vagyis ahhoz nagy pech kell.
Igen beléd élvezhet a barátod! Nem lehetsz terhes, nyugi!!! A második válaszolónak üzenném, hogy van olyan fogamzásgátló, amelyik már az elsõ naptól védettséget ad, és olyan is, ami csak 1 hét után! Szóval nem tudom, hogy hol hallottad ezt a "min. 2 hónapot" !!!
Ha rendesen szeded a tabit akkor nem lehetsz terhes, ezért hívják fogamzásgátlónak.
Kérdés hogy mióta szeded. Min 2 honapja kell szedd hogy beléd élvezhessenek

Ha szedek fogamzásgátló tablettát akkor belém élvezhet a pasim úgy, hogy ne legyek terhes?

normálisválaszokat..

Legjobb válasz: igen, ezért van a fog.gátló tabletta

igen, ezért van a fog.gátló tabletta
egyértelmû. ezért szedik
a fogamzásgátló megvéd a terhességtõl, ez a lényege, szerinte mire való?:D bocs, de néha megijeszt hogy valaki hogy lehet ilyen buta... lényeg hogyha ilyet kérdezel, akkor még ne élvezzen beléd senki. Kül érdemes tudni, hogy a gyógyszert egy hónapig szedni kell ahhoz hogy kifejtse a hatását, és a nemi betegségektól nem véd meg
99.999% ban véd
istenem.. hány éves vagy?! 2? MIRE JÓ A FOGAMZÁSGÁTLÓ TABLETTA, KISLÁNY? ARRA, HOGY BIZTONSÁGOSAN SZEXELHESS, ÉS A PASID KOCKÁZAT NÉLKÜL BELÉD ÉLVEZHESSEN. apám.. remélem megértetted.
szia! Igen, a tabletta ezért van, ha úgy szeded ahogy kell, akkor védelmet biztosít a nemkívánt terhességgel szemben. Arra figyelj, hogy 1-2 hónapig kell mellette óvszert használni, mert kell egy bizonyos idõ mire "használ". N/20
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.(: és tudtam h attól véd meg de azért biztos akartam benne lenni -.-"
Igen, nem, azellen nem véééd. Így magyarázta ki Árpi...
Ha rendesen szeded, nem hagysz ki egy tabit sem, akkor nem lesz gond. Csak nyugi! Én 2 évig szedtem tabit, minden rendben volt.

Ha szedek fogamzásgátló tablettát akkor a barátom belém élvezhet? Komoly válaszokat kérnék!

Legjobb válasz: Ha rendesen, elõírás szerint szeded, akkor igen, beléd élvezhet.

Ha rendesen, elõírás szerint szeded, akkor igen, beléd élvezhet.
Igen, azért találták ki!
A barátod akkor is beléd élvezhet, ha nem szeded a tablettát, csak akkor nagy valószínûséggel gyereketek lesz. Tabletta szedése esetén a teherbeesés valószínûsége elég kicsire csökken.
1 levél után igen...
nem egy levél után. a legtöbb már az elsõ bogyó beszedése után "hat", ha akkor veszed be, amikor kell.
Hát persze.

Ha fogamzásgátlót fogok szedni akkor a barátom lazán belém élvezhet, ha igen akkor kb a tabletta szedés kezdetétől mennyi időnek kell letelnie?

Legjobb válasz: Ha ennyire tájékozatlan vagy, akkor mindenképen beszélni kell az orvosoddal! Tablettafüggõ egyébként. Van olyan tabletta, amit HA ciklus elején veszel be (vagyis menstruáció után) akkor már mehet is az akció, és minden fogamzásgátló hormontablettás terápiára igaz, hogy belédélvezhet. (elviekben :D )

Ha ennyire tájékozatlan vagy, akkor mindenképen beszélni kell az orvosoddal! Tablettafüggõ egyébként. Van olyan tabletta, amit HA ciklus elején veszel be (vagyis menstruáció után) akkor már mehet is az akció, és minden fogamzásgátló hormontablettás terápiára igaz, hogy belédélvezhet. (elviekben :D )
tablettánként változó. kérdezd majd meg az orvosodat és/vagy olvasd el a betegtájékoztatót! amúgy max 1-2 hét... de pl az én fog.gátlóm már az elsõ szem bevétele után hat.
Szerinted minek van a tabletta?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.Igen elég tájékozatlan vagyok ezzel kapcsolatba 18L
Kedves elsõ, ekkora batár nagy marhaságot inkább ne írj! Nem a menstruáció után kell elkezdeni szedni, hanem az elsõ napon, amikor megjön! És akkor igen, elviekben véd az elsõ szemtõl. Mi megvártuk a második levél elsõ szemét is.
Én is úgy tudom hogy ha az elsõ tablettát a tájékoztató szerint napon(menszesz 1.napja) veszed be már az elsõ szemtõ védve vagy, de ennek azért nézz utána.Tájékoztatóban biztosan megtalálod a tablettád tulajdonságait.Ha a biztosra akarsz menni egy hétig kiegészítés képpen használjatok óvszert is..

Ha már 1 hónapja szedem a fogamzásgátlót (mirabella) akkor már belém élvezhet a párom? Igen tudom h akkor sem 100%-os a védelem, de azért már ennyi idő után biztonságos?

Legjobb válasz: Tuti, hogy kevesebb idõ alatt is meghozza a maximális védettséget (amit a betegtájékoztatóban leírnak), tehát igen, 1 hónap elég.

Tuti, hogy kevesebb idõ alatt is meghozza a maximális védettséget (amit a betegtájékoztatóban leírnak), tehát igen, 1 hónap elég.
Betegtájékoztatót olvastad-e már? Abban minden pontosan le van írva!
Szerintem ebben akkor sincs semmi logika. Le van írva a papírra, nyilván mi is azt ismerjük! Plusz van ez a szájhagyomány az egy hónapról... De gondolj már bele, arra a kis papírosra nem hasraütésszerûen írják ám rá, hogy 1 hét után véd....(pl.)
A betegtájékoztatónál pontosabban senki sem tudja.:) És ha valaki éppen félreértesülten azt tudja, hogy 3 hónap után hat, akkor annak hiszel?
Minek szeded ha nem olvasod el a betegtájékoztatót?
1 hét után védettséget adnak egyes tabletták. ha a menszesz elsõ napjától kezded el szedni, akkor a betegtájékoztató szerint már az elsõ naptól kezdve védett vagy. másfelõl, ha nem bízol a betegtájékoztatóban, akkor miért nem kérdezed meg a nõgyógyászodat? :D
miért kell rögtön leoltani a kérdezõt?? itt ez a baj, h nem akar felelõtlenül szexelni, nem akar gyereket. Azoknál "megértem", hogy így reagáltok, akik védekezés nélkül d*gtak és kiírják, h így vajon lehetek terhes? oltsátok azokat, ne azt, aki azért kérdez, amire az oldal való!! kérdezõ! én is szedtem ezt pár hónapig, azóta váltottunk, de az enyémbe ez nem volt benne szó szerint, h mikortól véd.:O mi azért a biztonság végett kivártuk az 1 hónapot. 18L
Rögtön a kötözködés, stb...áhh inkább nem is mondok semmit.:) Na de hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen, már nyugodtan lehettek együtt más védekezés nélkül is bõven. Én 11 napot vártam mielõtt lefeküdtem a párommal más védekezés nélkül, és nem lettem terhes.:) Annyira figyelj, hogy mindig pontosan szedd, és ne hagyj ki egyetlen szemet sem és nem lesz baj! :)
A kérdező hozzászólása: nem, ez csak egy egyszerû kérdés volt.ennyi.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de azért van ez az oldal h kérdéseket tegyünk fel, megkérdezzük mások véleményét, tapasztalataikat..és gondoltam felteszem ezt a kérdést és biztosabb lehetek abban amit én tudok.
A kérdező hozzászólása: nem.csak szeretek több helyrõl információt szerezni, ennyi az egész.
Ja tehát akármit ír a papír, nekünk hiszel?
A kérdező hozzászólása: hogy éreztem ezeket a válaszokat.képzeljétek elolvastam a betegtájékozatót de én szeretek biztosabbra menni minthogy már rögtön belém élvezzen a párom..ezért kérdeztem h ez már elég biztonságos e.de általában ha elkezdek szedni valamit elolvasom nem egyszer a betegtájékoztatót:)
A kérdező hozzászólása: Jólvan.Köszönöm!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!