Találatok a következő kifejezésre: Ha fogamzasgatlot akkor belem (37 db)

Most akarom elkezdeni a fogamzásgátlót szedni eddig gumival csináltuk és akkkor ha szedem akk a barátom teljesen belém élvehet?

Legjobb válasz: hát ha szeded akkor beléd elvileg nem lessz akkor sem semmi, de csalafinták ezek a fogamzásgátlók szóval csak ügyesen :)

hát ha szeded akkor beléd elvileg nem lessz akkor sem semmi, de csalafinták ezek a fogamzásgátlók szóval csak ügyesen :)
A kérdező hozzászólása: köszikee

Ha fogamzasgatlot szedek akkor belem elvezhet egy pasi? Teherbe eshetek-e ilyenkor?

Legjobb válasz: Pont ez a fogamzásgátló tabletták lényege, hogy utána "beléd élvezhet egy pasi". Persze a gyártók nem szavatolnak 100%-os biztonságot, mert minden ember szervezete más, és máshogy reagál a tablettára, de nagyon minimális az esély fogamzásgátló mellett a teherbeesésre.

Pont ez a fogamzásgátló tabletták lényege, hogy utána "beléd élvezhet egy pasi". Persze a gyártók nem szavatolnak 100%-os biztonságot, mert minden ember szervezete más, és máshogy reagál a tablettára, de nagyon minimális az esély fogamzásgátló mellett a teherbeesésre.
Ha rendszeresen szeded, és betartod az utasításokat, akkor nem lehetsz mellette terhes. Vagyis ahhoz nagy pech kell.
Igen beléd élvezhet a barátod! Nem lehetsz terhes, nyugi!!! A második válaszolónak üzenném, hogy van olyan fogamzásgátló, amelyik már az elsõ naptól védettséget ad, és olyan is, ami csak 1 hét után! Szóval nem tudom, hogy hol hallottad ezt a "min. 2 hónapot" !!!
Ha rendesen szeded a tabit akkor nem lehetsz terhes, ezért hívják fogamzásgátlónak.
Kérdés hogy mióta szeded. Min 2 honapja kell szedd hogy beléd élvezhessenek

Ha fogamzásgátlót fogok szedni akkor a barátom lazán belém élvezhet, ha igen akkor kb a tabletta szedés kezdetétől mennyi időnek kell letelnie?

Legjobb válasz: Ha ennyire tájékozatlan vagy, akkor mindenképen beszélni kell az orvosoddal! Tablettafüggõ egyébként. Van olyan tabletta, amit HA ciklus elején veszel be (vagyis menstruáció után) akkor már mehet is az akció, és minden fogamzásgátló hormontablettás terápiára igaz, hogy belédélvezhet. (elviekben :D )

Ha ennyire tájékozatlan vagy, akkor mindenképen beszélni kell az orvosoddal! Tablettafüggõ egyébként. Van olyan tabletta, amit HA ciklus elején veszel be (vagyis menstruáció után) akkor már mehet is az akció, és minden fogamzásgátló hormontablettás terápiára igaz, hogy belédélvezhet. (elviekben :D )
tablettánként változó. kérdezd majd meg az orvosodat és/vagy olvasd el a betegtájékoztatót! amúgy max 1-2 hét... de pl az én fog.gátlóm már az elsõ szem bevétele után hat.
Szerinted minek van a tabletta?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.Igen elég tájékozatlan vagyok ezzel kapcsolatba 18L
Kedves elsõ, ekkora batár nagy marhaságot inkább ne írj! Nem a menstruáció után kell elkezdeni szedni, hanem az elsõ napon, amikor megjön! És akkor igen, elviekben véd az elsõ szemtõl. Mi megvártuk a második levél elsõ szemét is.
Én is úgy tudom hogy ha az elsõ tablettát a tájékoztató szerint napon(menszesz 1.napja) veszed be már az elsõ szemtõ védve vagy, de ennek azért nézz utána.Tájékoztatóban biztosan megtalálod a tablettád tulajdonságait.Ha a biztosra akarsz menni egy hétig kiegészítés képpen használjatok óvszert is..

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy ha hormonális fogamzásgátlót szedek (Belara), akkor ha abba fogom hagyni, akkor teherbe fogok esni? Mert vannak olyan ismerőseim, hogy szedtek sokáig fogamzásgátlót és nem estek még a mai napig teherbe. Én saj

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy ha hormonális fogamzásgátlót szedek (Belara), akkor ha abba fogom hagyni, akkor teherbe fogok esni? Mert vannak olyan ismerőseim, hogy szedtek sokáig fogamzásgátlót és nem estek még a mai napig teherbe. Én sajnos pco szindrómában szenvedek és 6 év után lombik segítségével, 10 alkalom után született egy kisfiam. Szóval ezért félek fogamzásgátlót szedni. Köszönöm segítségét!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez nyilván csak akkor fog kiderülni, ha már majd próbálkozik a teherbeeséssel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez nyilván csak akkor fog kiderülni, ha már majd próbálkozik a teherbeeséssel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy ha hormonális fogamzásgátlót szedek (Belara), akkor ha abba fogom hagyni, akkor teherbe fogok esni? Mert vannak olyan ismerőseim, hogy szedtek sokáig fogamzásgátlót és nem estek még a mai napig teherbe. Én saj

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy ha hormonális fogamzásgátlót szedek (Belara), akkor ha abba fogom hagyni, akkor teherbe fogok esni? Mert vannak olyan ismerőseim, hogy szedtek sokáig fogamzásgátlót és nem estek még a mai napig teherbe. Én sajnos pco szindrómában szenvedek és 6 év után lombik segítségével, 10 alkalom után született egy kisfiam. Szóval ezért félek fogamzásgátlót szedni. Köszönöm segítségét!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez nyilván csak akkor fog kiderülni, ha már majd próbálkozik a teherbeeséssel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez nyilván csak akkor fog kiderülni, ha már majd próbálkozik a teherbeeséssel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Már 5 honapja szedem a Belara nevú fogamzásgátlo tabletát. Ma kezdem el ujra szedni mert elmult a menszim. Ha csütörtökön barátom belém élvez akkor lehetek e terhes?

Tehát hogy nem kell e kivárni még a kéthete hogy hasson e a gyogyszer?

Legjobb válasz: ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy

ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy
Már szexszelhetsz bármikor úgyhogy a barátod beléd élvez, nem leszel terhes. Ezt a két hét várakozást esetleg az elsõ levélnél kell betartani.

Ha fogamzásgátlót szedek, akkor biztosan nem baj, ha a mindig belém élvez a barátom?

Szinte minden nap szeretkezünk és ezáltal minden nap belém élvez, ugye rendesen véd a gyógyszer ilyenkor?

Legjobb válasz: ha minden nap pontosan beveszed akkor véd.ha nem hánysz,hasmenés stb.miatt nem tud felszívódni akkor kell egyéb védekezés is. de ha rendesen szeded akkor véd,még a hét napos szünetben is.

ha minden nap pontosan beveszed akkor véd.ha nem hánysz, hasmenés stb.miatt nem tud felszívódni akkor kell egyéb védekezés is. de ha rendesen szeded akkor véd, még a hét napos szünetben is.
Hát ez azért ebben a formában nem teljesen igaz... Minden közösülés alkalmával megvan a %-os esélyed arra hogy teherbe esel. persze a hormontartalmú fogamzásgátló tabletták nagy százalékban védenek. (ebbõl is több fajta van, pl.: egyes tipusok nem engedik beágyazódni a megtermékenyült petesejtet a méhfalba) De nem egy eset van abból hogy a nõ rendesen szedte a gyógyszert és mégis megtermékenyült. Érdemes figyelni ilyenkor arra hogy pontosan megjön-e a havi vérzésed, ugyanis gyógyszer szedésekor ez majdhogynem percre pontos. Sok sikert.
Mindkét elõttem válaszolónak igaza van.Annyit tennék hozzá, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél.Mi 18 éve ezt csináljuk és nem történt baj.Kop-kop... :-))

Fogamzásgátlót szedek 10 hónapja, és tegnap este elfelejtettem bevenni a gyógyszert, a paism véletlenül belém ment el. Nem pótoltam 12 órán belül. Esemény utánit irassak fel orvossal, és ha beveszem, akkor már biztos hogy nem lehet probléma?

Legjobb válasz: ezek a mai alacsony hormonszintü tablettak maximum 2 het alatt teljesen kiürülnek a szervezetböl. Mas okbol, de pont a napokban mondta a nögyogyaszom. Az esemeny utani tabletta viszont tenyleg olyan, mint egy lorugas, en konkretan 2 napig nem birtam felkelni töle, ugy fajt a hasam, es csak aludtam... En tovabbra is azt mondom, hogy kerdezz meg erröl mindekepp egy orvost, mert eleg nagy a felelösseg...

ezek a mai alacsony hormonszintü tablettak maximum 2 het alatt teljesen kiürülnek a szervezetböl. Mas okbol, de pont a napokban mondta a nögyogyaszom. Az esemeny utani tabletta viszont tenyleg olyan, mint egy lorugas, en konkretan 2 napig nem birtam felkelni töle, ugy fajt a hasam, es csak aludtam... En tovabbra is azt mondom, hogy kerdezz meg erröl mindekepp egy orvost, mert eleg nagy a felelösseg...
Menj dokihoz, mondd el, mi van. Õ megmondja, mi a helyes lépés. Azt tudnod kell, hogy a 72 órás is csak 85%-ban elõzi meg a nem kívánt terhességet.
Semmiképpen se vegyél be 72 órásat!!!Hisz már szeded a fogamzásgátlót! Nézd meg, hogy mit ír a betegtájékoztatód erre az esetre!Egyes tablettáknál benne van, hogy mit kell tenned, ha az 1. 2. vgy 3. héten hagyol ki egy tablettát!
85 %-ban?????? persze, ha az elsö 24 oraban beveszi akkor!!!!! Nem lep meg, hogy annyian teherbe esnek, amikor ennyire pontatlan informaciok keingenek a köztudatban.... ha a 72. oraban veszed be pl, akkor mar csak 50 %-os az a eselye, hogy nem leszel terhes....
Figyelembe véve azt, hogy ha abbahagyod a tabi szedését, utána is hónapok kellenek mire kiürül teljesen a szervezetbõl és visszaáll a normális ciklus, szerintem nem kell sürgõsségi. Viszont! Az is igaz, hogy egyik tabi sem 100%-os, mellette is estek teherbe, illetve maradtak terhesek. Te döntesz, hogy mersz-e kockáztatni, vagy telenyomod a szervezeted egy mégnagyobb hormondózissal...
" a pasim véletlenül belém ment el" ...na persze "nem pótoltam 12 órán belül" -NAGY HIBA! szerintem is irány a doki, 72 órás tabi után. szem.megjegyz.: ha ilyen felelõtlen vagy, ne csodálkozz ha mégis teherbe esel. Pontozzatok le nyugodtan, ez a véleményem.
minden egyes nappal, amennyivel kesöbb veszed be romlik a hatasa... 72 oranal pl mar csak valami 56 %, ha jol emlekszem, 48 oranal hetve valamennyi. Szoval biztosnak, nem biztos. De mindenkepp menj el orvoshoz, ügyeletre, es konzultalj vele ezügyben szerintem, amilyen gyorsan csak tudsz
A kérdező hozzászólása: Köszi azoknak akik értelmes válaszokat adtak... De már nincs miért aggódnom

Ha nem használunk óvszert, sem semmilyen fogamzásgátlót a barátommal, akkor lehetek terhes ha nem élvez belém?

Úgy értem, hogy ami szex közben jön neki, attól teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: igen, tényleg

igen, tényleg
Igen, lehetsz terhes. Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot, azt nem tudjátok szabályozni, hogy jöjjön e vagy nem. Javaslok valamilyen védekezést (gumi, tabi), mert így becsúszhat egy nem kívánt terhesség.
Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.IGENIGENIGENIGEN és IGEN. 876987234. ilyen kérdés.
ezt így nemlehet megmondani de sok barátom (és én is) már csináltuk gumi nélkül és egyelre nem vagyunk apukák! De szerintem vegyél 1tesztet! Sok szerencsét
Ne bántsátok már, DEHOGY lehetsz terhes. Csak lényeg, hogy NE élvezzen beléd. ENNYI. Nyugodtan csináljátok gumi nélkül!
A kérdező hozzászólása: Kedves kérdezõ lehetek, sajnos? Ezt kifejtenéd kicsit?
úgy érti, lehetsz. a kedves kérdezõ amolyan megszólítás volt. és tényleg védekezzetek, mert késõbb a terhesség problémáddal fogsz újra feljönni.
Mi 2, 5 éve szeretkezünk mindenféle védekezés nélkül és soha nem lett semmi baj(természetesen nem bennem élvez el a barátom). Egyetlen alkalommal fordult elõ, hogy óvszerrel védekeztünk, az meg kiszakadt, pedig eléggé jó minõségût vásároltunk. Persze elõfordulhat, hogy teherbe esik a lány...én csak a saját tapasztalatomat írom le.
A kérdező hozzászólása: Én inkább nem kockáztatok. Csak gondoltam magkérdezem..
ha 2, 5 éve nem védekezel és nem vagy terhes nézz utánna a medöségi klinikáknak!
igen
"Kétszer fordult elõ hogy 2-3 percig nem volt gumi" Ez - jó idõben elcsípve - 50% esély a terhességre. Ezt szeretnéd? VÉDEKEZZ! MINDIG!!!!! 1 másodperc alatt is összejöhet a gyerek!
igen kedves kérdezõ lehetsz, sajnos!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem sajnálom a pénzt óvszerre. Nem azért írtam most ide, hogy ki legyek oktatva. Tisztában vagyok a védekezéssel. Mindig védekezünk. Kétszer fordult elõ hogy 2-3 percig nem volt gumi, ezért gondoltam hogy felteszem itt a kérdést. Ezért most nem kell nekem esni...
ISTENEM DE NE MÁR.... Persze mert a pornóban sem lesz senkisem terhes..gondolom erre alapozzátok a dolgot...sajnálod azt a kibebaszott pénzt még akkor is ha az egész hátralevõ életed függ tõle? Felelõtlen kölykök...kérdezt meg apádat azt az majd kiveri a választ belõled...
A kérdező hozzászólása: Eddig kétszer fordult elõ hogy nem védekeztünk, és akkor is csak pár perc erejéig nem volt gumi. Nem vagyok felelõtlen a korom ellenére sem...
Nem lehetsz terhes. A kisbabát a gólya hozza. Maximum akkor leszel terhes, ha a gólyával dugsz...
21:23-as: Lehet, hogy viccesnek találod magad, de inkább [email protected] le, minthogy hülyeségeket mondj neki. Elõre sajnálnám azt a gyereket, aki egy 13-14 éves, meggondolatlan kislánynak a nyakába szakad...
Utolsó: ezt honnan veszed??
Igen, lehetsz, bár nem sok rá az esély. (bár hallottam itt GyK-n olyan nõrõl aki egyszer csinálta a barátjával így és terhes lett....)
tegnap 21:49 Igen lehetsz terhes mert az elõváladék(ami szex közbe jön neki) is tartalmazhat életképes spermiumokat! kicsi az esélye de nem lehetetlen, különbem mindenki így védekezne és nem költene óvszerre, gyógyszerre stbi!
Szerinted mire van a tájékoztató?
A kérdező hozzászólása: Dalia Ha elfelejtette bevenni a gyógyszert ha 12 óránál rövidebb idõ telt el a legutóbbi, esedékes adag bevételének tervezett idõpontja óta, nem csökken a fogamzásgátlás hatékonysága. Amint észleli, vegye be a kimaradt tablettát, majd a megszokott módon folytassa a Dalia bevont tabletta szedését. ha 12 óránál hosszabb idõ telt el a legutóbbi, esedékes adag bevételének tervezett idõpontja óta, csökken a fogamzásgátlás hatékonysága. Minél több adag bevételét mulasztotta el, annál nagyobb a terhesség kialakulásának esélye. Ennek lehetõsége különösen akkor jelentõs, ha a csomag megkezdését követõ, vagy a kiürülését megelõzõ idõszakban felejti el bevenni a gyógyszert. Ebben az esetben a következõ útmutatások szerint kell eljárnia.
A kérdező hozzászólása: tehát kedd reggel szexeltem és kedd este nem vettem be a tablettát! Egyébként megszakításos volt a közösülés.
- Ha megtanultál volna írni és fogalmazni, akkor nem értenénk félre. - Ha megtanultál volna olvasni és szöveget értelmezni, akkor nem kellene kérdezned. ;) NEM VOLTÁL VÉDETT!
uuu ba+ mi folyik itt? xD mi ez a sok ricsaj ? , amugy nem hinném h terhes lennél/leszel, de ja ennyire aggodsz akkor majd csin terhességi tesztet
A kérdező hozzászólása: Annyira nem aggódok, egy egyszerû kérdés volt, szerintem nem gáz ez így annyira. Én úgy gondolom, hogy még védett voltam, csak megerõsítésre vártam, vagy ha más nem úgy gondolja, akkor kifejtve megcáfolhatja. Szerintem nem én kezdtem a veszekedést.
"vagy ha más nem úgy gondolja, akkor kifejtve megcáfolhatja" Azért nem voltál védett, mert a fogamzásgátló a hatásmechanizmusánál fogva nem úgy mûködik, hogy beveszed és onnantól kezdve 24 (+ még a megengedett 12 órás késlekedést is beleszámítva) minden körülmények között véd. Ez a 24+12 órás "védelem" akkor áll fent, ha idõben folytatod a szedést. Mivel ez nem történt meg, a védelem megszakadt és az aznap reggeli aktus veszélyessé vált, mivel a hímivarsejtek (az elõváladék is tartalmazhat) a méhben és a petevezetõben akár 5 napig is életképesek maradnak. A tabletta "csak" a peteérést gátolja, a spermiumokhoz "nem nyúl". Ha a védelem megszakad, spontán peteérés következhet be és a már bejutott spermiumokból gond lehet. Az aznapiból minden esetben.
" Szerintem a magyar nyelvtanban nincsen ilyen szabály, " Ismét az 5-ös vagyok. Nem alaptalanul kötözködtem. Próbáltam felnyitni a szemed, hogy vedd már észre, hogy nem támadni kell azért amit írnak! Vedd már észre milyen stílusban írtál vissza a hozzászólóknak! Ha nem értelmes a kérdés, és nem tagolt, milyen csodát vársz? Hogy majd helyetted megfejti bárki is? Ki is szedi azt a tablettát? Ki is szexelt? Ki is tette fel ezt a kérdést? Gondolkodj már el rajta, illetve azon is, hogy mibõl tart elolvasni azt amit még be is másoltál ide a fogamzásgátlódat illetõen. Benne van értelmesen leírva, hogy +/- mennyi idõ, fokozatos visszaesés, esetlegesen kiegészítés, csökkenõ hatás, és még sorolhatnám. Diploma nélkül is fel lehet fogni, ( tudod 3 szakmával és diploma elõkészítõvel nem vagyok funkcionális analfabéta, de addig sem voltam, ameddig csak a 8 általánosom volt). És a visszaidézett részre visszatekintve pedig: igenis van ilyen szabály, értelmesen kell írni/fogalmazni, és értelmes válaszokat fogsz kapni! Egyébként pedig a többiek válaszoltak a kérdésedre, aki pedig félreértette az a tagolatlanságnak, illetve az összevonásnak köszönhetõ! Úgyhogy ne támadj itt összevissza, meg ne tekint idiótának mindenkit, mert semmi értelme! Egyszerû a dolog: ott a nõgyógyász, el kell menni, el kell beszélgetni. Szedni kell a tablettát rendesen, vagy ha kimaradt, és tartasz a terhességtõl, esemény utánit kell kérni a nõgyógyásztól! Vagy ott a teszt, vagy neki lehet állni gondolkodni. Ha pedig nem tudod elviselni, hogy mások máshogyan reagálhatnak a kérdésre, akkor nem ide kell kiírni, hanem másfelé megkérdezni a dolgot! ( Ja és nyugodtan lehet lefele pontozni, tudom hogy az jön.:) ) Üdv: egy egészségügyis voltam... :)
A kérdező hozzászólása: bocsi , de ezt nem fogom végigolvasni , mert nekem ennél van jobb dolgom is. Én nem írtam senkinek sem agresszívan vissza, úgyhogy fogalmam sincs milyen "stílusról" beszélsz. Köszi az értelmes és segítõ szándékú(!) válaszokat.
Semmi baj. :D A stílusodat meg szerintem hagyjuk, tudod ha támadnak, egy okos ember figyelmen kívül hagyja, és modorosan válaszol. :) ) Eddig az volt a probléma, hogy nem válaszolnak a kérdésre. Én megtettem, és kifejtettem mi a probléma itt a többség szemében, de hát ha nem akarsz olvasni, akkor legyen. Embere válogatja. Ha pedig van jobb dolgod is mint elolvasni a válasz(oka)t, minek is tetted fel a kérdést?
Én egy utolsó bu>kó ta>ó paraszt vagyok. Aki még írni sem tud rendesen. Ezért minden lelkifurdalás nélkül elküldöm a hal>>l f;>zára az összes válaszolót, aki nem a kérdésre válaszolt. Nekem fogalmam sincs mi a "jó" válasz. De vérlázító, hogy egyes emberek ahelyyyettt, hogy segítenének mindenféle bar>>omságot írnak. Paradox mert én sem írtam értelemes választ de legalább, nem bas>szt, , tom a kérdezõt.
A kérdező hozzászólása: Ti tényleg nem értitek mirõl beszélek ugye?? Te tényleg azt hiszed, hogy mindig szex után szedem be? 1, 5 éve szedem, de ilyen még pont nem volt hogy így hagytam ki. Nyilván elfelejtettem pótolni is ha már feltettem a kérdést, mert tudom, hogy 12 óráig lehet beszedni, de nem, nem szedtem be egyáltalán az aznap estit.(és aznap reggel szexeltem) érthetõ?? Tehát a kérdés, hogy védenek e az korábbi napokon bevett tabletták az aznapi szex "ellen" avagy HA én REGGEL szexeltem akkor ha az aznap ESTIT elfelejtettem és NEM is pótoltam, akkor lehetek e terhes, az AZNAP reggeli szextõl? így már érthetõ??
Milyen gyógyszert szedsz? Biztos nincs beleírva a tájékoztatóban? Az enyémbe is bele van írva, hogy használjak kiegészítõ védekezést, de mellé az is oda van írva, hogy pótold azonnal a tablettát, amint eszedbe jut, mégha ez kettõ tabletta együttes bevételét is jelenti. Ha a menstruációs ciklusod 2. hetében történik, akkor elvileg nincsen baj, az elsõ és a harmadik hétnél kell kiegészítõ védekezést folytatni. Amúgy sajnos ha csak egyetlen tabletta is kimarad, akkor is fennáll a veszélye a terhességnek. Minél elõbb pótolni kell, amint eszedbe jut, szóval olyan pl sose csinálj, hogy egyszerûen kihagyod, és mondjuk folytatod a következõ napival. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: arra, hogy ez nincs benne.
Már megint egy funkcionális analfabéta... Egek! Már hogy ne lenne benne! Akkor van baj kiscsillag, ha az estit elfelejted, és nem pótolod 12 órán belül. De javaslom, hogy NE SZEDD inkább, mert elég cifra helyzetbe keveredhetsz, ha ennyire nem tudod értelmezni azt a kicsi papírt!
A kérdező hozzászólása: milyen segítõkész és okos emberekkel lehet itt diskurálni.
Ez igen, a 3as hozzászóló nem teketóriázik. Abszolút igaza van, meg kell tanulni olvasni a sorok között... ;) Egyébként a kérdés felvetése is erõsen kérdõjeles... :D Hogy lehet egy mondatban kettõ kérdést feltenni? Illetve hol maradnak az írásjelek, és miegymás??? Csak hogy legyünk egy picit értelmesek is, ha már így le tudjuk oltani azokat az embereket akik hozzászólnak! ;)
A kérdező hozzászólása: Azt nem értem, hogy ha ti tudjátok és már veszitek a fáradságot, hogy válaszoltok a kérdésre...akkor nem lenne egyszerûbb beírni egy annyit, hogy igen vagy nem? tényleg szükség van erre, hogy kioktassatok, több mondatban? Honnan ez a agresszivitás ?
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem, ezt nem írja, csak azt, hogy ha elfelejtem bevenni, akkor UTÁNA alkalmazzak kiegészítõ védekezést, de én a szex UTÁN felejtettem el bevenni, elõtte szedtem normálisan!
Már leírtuk a választ, csak te nem tudod értelmezni..:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem a magyar nyelvtanban nincsen ilyen szabály, de te biztos jobban tudod. Ismét baromi sokat segítettél, köszönöm, hogy válaszoltál.
A kérdező hozzászólása: Ti nem tudjátok értelmezni amit én írtam.
"de én a szex UTÁN felejtettem el bevenni, " Akkor tegyük tisztába a dolgokat: NAPONTA KELL SZEDNED ÉS MINDIG UGYANABBAN AZ IDÕPONTBAN! Nem a szex után és nem csak a szex után kell bevenned. De kérlek, tényleg ne szedd, mert ez siralmas! Nem azt jelenti a felelõsségteljes védekezés, hogy kiváltod a tabit, hanem azt, hogy MEG IS TANULOD helyesen szedni! És NEM utólag kell kérdezni, hanem elõre! Le kellett volna szépen ülni az orvossal és feltenni neki az összes kérdésedet, mielõtt bevetted volna az elsõ bogyót.
szexelj gumival és minden meg van oldva ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!