Találatok a következő kifejezésre: Ha fogamzásgátlót és a szünet után (4 db)

Ha fogamzásgátlót szedek és a szünet után nem kezdtem el szedni a gyógyszert csak rá néhány napra, akkor bekövetkezhet az hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: nem értem a kérdést. most tartottál szünetet a gyógyszer szedésben? Mennyi idõt?

nem értem a kérdést. most tartottál szünetet a gyógyszer szedésben? Mennyi idõt?
a menstruációs 7 napos szünetre gondolsz?arra, amikor nem kell szedni, mert megvan? akkor azután nem nagy a valószínûsége, hogy teherbe esel.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy pénteki nap kellett volna elkezdenem és pont aznap elis hagytan és csak hétfõn tudtam vissza menni az orvoshoz hogy felírja úrja de azon a hétvégén nem tötõtönka a párommal semmivel hogy nem szedtem be. ez kb másfél két hete volt
A kérdező hozzászólása: Ezt csak azért kérdezem mert a mellem érzéken kb 2-3 napja a hõm az 37, 5 és még nem tudok tesztet csinálmi mert a mensinek van még kéthete kb. És nem tudom hogy azalatt a kényszer 3 nap alatt lehetett-e érett petém.
lehet terhes vagy?melyiket szeretnéd hallani?

Ha fogamzásgátlòt váltok és az új gyògyszert a 7 napos szünet után kezdem, akkor valamennyi ideig kell még kiegészítő védekezés?

Legjobb válasz: Gondolom orvos írta fel, gondolom neki kellett volna elmondania/neked rákérdezni. Amikor én váltottam gyógyszert, nekem azt mondta, a szünet után kezdjem a másikat, és védni fog. (De ez csak az én esetem, ki tudja...)

Gondolom orvos írta fel, gondolom neki kellett volna elmondania/neked rákérdezni. Amikor én váltottam gyógyszert, nekem azt mondta, a szünet után kezdjem a másikat, és védni fog. (De ez csak az én esetem, ki tudja...)
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos én elfelejtettem megkérdezni, õ pedig csak annyit mondott, hogy a szünet utàn azzal folytassam.A betegtàjékoztatòban meg nem talàltam erre vonatkozòlag semmit.

A múlt hónapban egy szem fogamzásgátlót nem tudtam bevenni, és a következő levelet nem 7 nap szünet hanem 8 nap szünet után kezdtem szedni. Ha a párommal együtt vagyok elég így is a tabi v kell óvszer is?

Legjobb válasz: Sosem lehetsz elég óvatos, ezért inkább használjatok óvszert is, és majd csak a következõ levélnél lesz elég a tabi.

Sosem lehetsz elég óvatos, ezért inkább használjatok óvszert is, és majd csak a következõ levélnél lesz elég a tabi.
Biztos h elég, az elsõnek ne higyj!Azért van benne 21 db h biztos legyena dolog, szal ne ijedj meg semmi baj nem lesz.De ha nagyon félsz akkor gumi is legyen.
2. válaszoló, nem azért van benne 21 szem, hogyha kihagyod, ugy is vedjen. Rajta van a tájékoztatón, hogzy mi van, ha 1 syzemet elfelejtettél. Én 1szer hasmenés miatt vettem be 2õt egy nap és nekem a dokim azt javasolta hogy 7 napig máshogy is védekezzek.
Egyetértek az elsõ válaszolóval, ebben a hónapban védekezzetek másképp, mert így megbízhatatlan a fogamzásgátló hatás. Legalábbis én ezt tenném.

Ha a menses első és második napján elkezdtem a fogamzásgátlót szedni (pár hónap szünet után), de abbahagytam, több tablettát nem vettem be, az okozhat vérezgetést?

Sajnos úgy alakult, hogy utána nem tudtam többet beszedni(el kellett utaznom, itthon maradt). Egy hete kellett volna megjönnie a vérzésemnek,pár napja barnásan vérezgetek. ez lehet ett?l a 2 szem tabitól is? Gumival védekeztünk, tehát nem hinném, h terhes lennék. Van valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Igen, hiszen az abbahagyás hozza meg a mensest!

Igen, hiszen az abbahagyás hozza meg a mensest!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!