Találatok a következő kifejezésre: Ha fogamzásgátlót 3napja (2 db)

Fogamzásgátlót szedek már 7 hónapja, és szeretném tolni a menzeszemet, pontosabb előrébb szeretném hozni 3 nappal. Hogy célszerűbb/egészségesebb? Ha elkezdem 3nappal előbb szedni a gyógyszert? Vagy pedig 3-om nappal előbb hagyjam abba?

Legjobb válasz: Amikor szeretnéd, hogy elõbb megjöjjön, hagyd abba 3 nappal korábban. Utána a következõ ciklus végéig a biztonság kedvéért védekezzetek óvszerrel is. És ne túl gyakran csinálj ilyesmit, mert annyira nem jó a szervezetnek. Alkalmilag elmegy. Én kétszer módosítottam ezzel a módszerrel a mensim idõpontját, mindkétszer nyaralás miatt. Semmi bajom nem lett tõle.

Amikor szeretnéd, hogy elõbb megjöjjön, hagyd abba 3 nappal korábban. Utána a következõ ciklus végéig a biztonság kedvéért védekezzetek óvszerrel is. És ne túl gyakran csinálj ilyesmit, mert annyira nem jó a szervezetnek. Alkalmilag elmegy. Én kétszer módosítottam ezzel a módszerrel a mensim idõpontját, mindkétszer nyaralás miatt. Semmi bajom nem lett tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :)
3 nap miatt megéri ez a hercehurca+gumizás egy hónapig? Én inkább elgondolkodnék:) De szerintem nem jó ötlet, hogy hagyd abba 3 nappal korábban... Inkább szedd be a 21 szemet, és ne tarts szünetet, ha az egy héttel elõrébb hozatal belefér, vagy ha tényleg csak 3 nap szükséges, akkor tarts 4 napos szünetet. 21-nél kevesebbet tényleg ne szedj be.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam :) De nem lesz olyan, hogy nem fog abba maradni a vérézés?

Ha fogamzásgátlót szedünk, (3napja szedem)most kezdtem, akkor a méhszáj milyen, illetve fenntebb húzódik a méh?

Csak mert reggel abbszolút nem értem el, és mivel ezt nem tudom félek nehogy baba legyen esetleg én meg pont most kezdem el!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!