Találatok a következő kifejezésre: Ha fogamzásgátló leszek terhes, annak (2 db)

Ha fogamzásgátló mellett leszek terhes, annak mik a jelei? Mert egy ideje minden nap görcsöl egy kicsit a hasam, de a tabletta mentes vérzésem normális volt.

Legjobb válasz: A legfõbb tünet hogy a vérzés a tablettamentes idõszakban nem jön meg. Akkor elvileg el sem szabad kezdeni a következõ levelet, hanem orvoshoz kell menni. Lehet a görcs idegességtõl vagy a tabletta mellékhatása is.

A legfõbb tünet hogy a vérzés a tablettamentes idõszakban nem jön meg. Akkor elvileg el sem szabad kezdeni a következõ levelet, hanem orvoshoz kell menni. Lehet a görcs idegességtõl vagy a tabletta mellékhatása is.
Vegyél egy tesztet, az már kimutatja ha terhes vagy, hisz azt mondtad megbetegedtél.Nekem úgy rémlik elsõ hónapban még én is megbetegedtem, csak a másodiktól maradt el.Émelyegtem meg hisztis lettem, kb ennyi.Gyógyszer mellett maradtam terhes anno.Valószínû nem vagy az, nyugi!Csak nagyon ritkán fordul elõ.A teszt azért megnyugtathat.

Mennyi az esélye annak, hogy terhes leszek peteéréskor ha nem szedek fogamzásgátlót és amúgy meg seh sem védekezünk? És mennyi az esélye ha nincs peteérésem és úgy csináljuk védekezés nélkül?

azt tudom h peteéréskor nagyobb az esély h terhes elsz vki,de enmtom h 100% v kicsit kevesebb. és mennyi az esély ha nincs peteérése csak úgy szimplán gumi és egyéb fogamzásgátló nélkülc csinálja vki.kb hány százalék lehet?

Legjobb válasz: miért kell ilyeneket kérdezni? kockáztatni akarsz? akkor ne védekezz. de az abortusz elég drága, és fájdalmas is, testileg is, és lelkileg is. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes. ha sehogy se védekezel, akkor 85 % az esély rá. nézd csak meg a pearl - indexet.

miért kell ilyeneket kérdezni? kockáztatni akarsz? akkor ne védekezz. de az abortusz elég drága, és fájdalmas is, testileg is, és lelkileg is. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes. ha sehogy se védekezel, akkor 85 % az esély rá. nézd csak meg a pearl - indexet.
Ne írjunk már marhaságokat, a Pearl-index NEM így mûködik. Az egy statisztikai irányszám. A 85-ös érték NEM azt jelenti, hogy 85% az esélye.... Peteéréskor ha szexeltetek, nem védekeztetek sehogy és beléd élvezett a párod akkor 10% körüli a teherbeesés esélye. Ha megszakítást alkalmaztatok, akkor pár % körülire csökken ez az érték. A "nincs peteérésed" nem ennyire egyszerû. Itt az un "naptármódszer"-nek van egy táblázata, amibõl le tudod szûrni, hogy mikor kockázatosabb és mikor nem, de ez stabil ciklussal rendelkezõ nõknél számolható igazán jól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!