Találatok a következő kifejezésre: Ha fogadott van mennyit szokás neki (2 db)

Ha fogadott orvosom van mennyit szokás neki adni szülésnél? És ha a szülésznőm is fogadott neki mennyit?

Kb mennyi az alsó határ?Mert hallottam olyat is hogy a n?gyógyásznál az alsó határ az 50ezer ft.

Legjobb válasz: Hát ez sokmindentõl függ, de elsõsorban tõled, hogy gondolod, és mennyit engethetsz meg magadnak. Nekem fogadott orvosom van,és megmondja mennyi elõre, és úgy készülök.De van akitõl hallom, hogy a fogadott dokija mondja amennyit akar annyit adjon. Amúgy nagyon sok kismama nem ad,ill. csak amennyit gondol.Ez teljesen rád van bízva,ill. a dokit ha megkérdezed, megmondja úgyis,vagy ism,erõst kérdezz aki hozzá jár. Amúgy tényleg attól is függ hol laksz,van ahol40-50 az alsó határ. Én szülésznõt nem fogadok,ebben nem tudok tanácsot adni.

Hát ez sokmindentõl függ, de elsõsorban tõled, hogy gondolod, és mennyit engethetsz meg magadnak. Nekem fogadott orvosom van, és megmondja mennyi elõre, és úgy készülök.De van akitõl hallom, hogy a fogadott dokija mondja amennyit akar annyit adjon. Amúgy nagyon sok kismama nem ad, ill. csak amennyit gondol.Ez teljesen rád van bízva, ill. a dokit ha megkérdezed, megmondja úgyis, vagy ism, erõst kérdezz aki hozzá jár. Amúgy tényleg attól is függ hol laksz, van ahol40-50 az alsó határ. Én szülésznõt nem fogadok, ebben nem tudok tanácsot adni.
Nekem fogadott orvosom volt. Magánrendelésen egy alaklom 7000 volt. Megkérdeztem mennyi a szülést, azt mondta õ nem kér szülésért, de ránk bízza a dolgot. Én 30at adtam. De szobatársam dokija megmondta a minimum az egyszeri támogatás összege(50-60e körül van), ennél csak többet adhat. Ne ettõl én gyorsan tovább álltam volna. Szerintem fogadott orvosnál rá kell kérdezni.
Igen, én is azt mondom, hogy fogadott orvosnál rá kell kérdzni, itt sokan írják, hogy undorító, ha megkérdezed, és a doki mond egy összeget. De szerintem amikor orvost fogadsz a terhesség és a szülés levezetéséhez, elfogadod a "szabályokat". Én rákérdeztem, szerintem ezek a 90-100 ezres szülések legendák, de jobb letisztázni.
Nekem is fogadott orvosom volt, én megkérdeztem tõle, hogy mennyi nála a szülés. 80ezer volt, egy vizsgálat 7000 forintba került a magánrendelésén. A szülésznõm nem fogadott volt, mi csak 10ezret adtunk neki.
Általában a magánrendelési díj 10x-se!Ha 5000Ft a díja/alkalom, akkor 50.000Ft a szülés.Így tartják.
Nekem fogadott orvosom volt, õ 50eFt-ot, a szülésznõ pedig 20 eFt-ot kapott!

Mi a dolga a fogadott szülésznõnek? Csak a szülést vezeti le vagy az utolsó hónapban a vizsgálatokat is õ végzi? Ha ügyeletes szülésznõnél szülök, akkor mennyi hálapénzt szokás ilyenkor adni? Pest megyei kórházról van szó.

Legjobb válasz: Mi többször találkoztunk a terhesség alatt. Tanácsokat adott mit hogy egyek,igyak.Málnalevél tea és homeoós cuccok. Mivel én bent is feküdtem,többször meglátogatott és csak leült velem beszélgetni.(Vesegyulladásom volt,ezért feküdtem bent,napi2 3 infuziót kaptam:( Elsõnél õ volt az ügyeletes,akkor 20at kapott,most megfogadtuk és bármikor hivhattam igy 30at. Meg majd hamarosan a kicsirõl képeket. (Imre)

Mi többször találkoztunk a terhesség alatt. Tanácsokat adott mit hogy egyek, igyak.Málnalevél tea és homeoós cuccok. Mivel én bent is feküdtem, többször meglátogatott és csak leült velem beszélgetni.(Vesegyulladásom volt, ezért feküdtem bent, napi2 3 infuziót kaptam:( Elsõnél õ volt az ügyeletes, akkor 20at kapott, most megfogadtuk és bármikor hivhattam igy 30at. Meg majd hamarosan a kicsirõl képeket. (Imre)
A kérdező hozzászólása: Mikor kell szólni, h igényt tartunk a szolgáltatásra? A 3. trimeszter elején v az utolsó hónapban? (12 éve szültem utoljára, akkor még csak orvost kellett fogadni)
Nálunk a 32. hétig lehet szülésznõt fogadni
Én ügyeletes szülésznõnél szültem, és 5000 ft-ot kapott, igaz nem Pest megyei, hanem vidéki kórház volt.
Szia, nekem csinált ctg-ket is amikor a dokim nem volt bent a kórházban. Én a 30. hét környékén beszéltem vele. Úgy tudom, hogy pl. a Sote 1-en csak havi 3 fogadott szülést vállalhatnak. Nem tudom, hogy máshol is van-e maximalizálva, de jobb, ha hamarabb beszélsz vele. Minden jót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!