Találatok a következő kifejezésre: Ha fizetek doki (3 db)

Ha fizetek a doki magánrendelőjében, ugye nem kell még plusszba adnom neki?

Legjobb válasz: dehogyis kell adnod plusszban! miért? õ ad neked számlát róla?

dehogyis kell adnod plusszban! miért? õ ad neked számlát róla?
A kérdező hozzászólása: hát nem igazán...
Nem kell. A fizetést úgy kalkulálja, hogy elég legyen.
Nem ez az ára szolgáltatásnak amit õ nyújt neked. Ebben megállapodtatok ( a szóbeli úgyanúgy érvényes mint a leírt!), és te vállaltad. persze nem árt elõre tisztázni, hogy ez a kontoll vizsg. ára, ez a szülésé, ennyi a sima rákszûrés ...stb. Én így csináltam, nem is ért meglepetés. Választhattam volna az olcsóbb megoldást, hogy a körzeti rendelõbe megyek, dehát ha ez kell akkor fizetek érte!
Én is magándokihoz járok és nem fizettem neki plusszba soha. Csak akkor fizettem amikor a magánrendelõjébe mentem, az ultrahangokat a kórházban csinálta és akkor nem kért semmit. Szerintem se fizessél plusszba.

Ha a 40. hét letelte után pár nappal a doki befektet a szülésig, akkor az önköltséges, vagy a tb fizeti?

Tegnap voltam 40 hetes, a dokim azt mondta, hogy ha szerdáig nem indul meg magától, akkor befektet. Azért nekem kell majd fizetnem, vagy benne vana biztosításomban?

Legjobb válasz: Nem igazán értem.Van a TB-d fizetve nem?Akkor miért akarnál önköltséget?Ha csak nem magán kórházban fogsz szülni,abban az esetben igen kell fizetni.De alap esetben nem kell fizetni semmiért sem.

Nem igazán értem.Van a TB-d fizetve nem?Akkor miért akarnál önköltséget?Ha csak nem magán kórházban fogsz szülni, abban az esetben igen kell fizetni.De alap esetben nem kell fizetni semmiért sem.
A kérdező hozzászólása: Van tb-m, de manapság már nem lehet tudni, hogy miért rántják le az emberrõl a pénzt... Köszönöm a válaszod!
Nem kell érte fizetned. Könnyû, gyors szülést:)
1. vagyok. Én szülés elõtt és után is benn feküdtem 1-1 hetet és nem kellett fizetni.Egyébként megértlek, mert manapság már valóban nem lepõdnék meg semmin. :/

Hétfőn lesz hüvelyi ultrahangom a SOTE I. Női Klinikán, tele hólyaggal kell mennem, vagy ez más mint a hasi UH? Magán dokim van, de ha a kórházba megyek, ugyanúgy fizetek, mint a magánrendelésén? Még nem voltam ilyen szituba.

Legjobb válasz: A kórházban,ahol nekem a hüvelyi uh-t csinálták,az volt kiírva a rendelõ ajtajára,hogy üres hólyaggal kell bemenni,én így is tettem:) Én is választott orvoshoz jártam,de nem magánrendelésére,mindig a kórházba mentem hozzá,én sosem fizettem neki.

A kórházban, ahol nekem a hüvelyi uh-t csinálták, az volt kiírva a rendelõ ajtajára, hogy üres hólyaggal kell bemenni, én így is tettem:) Én is választott orvoshoz jártam, de nem magánrendelésére, mindig a kórházba mentem hozzá, én sosem fizettem neki.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök, hogy nem kell tele hólyaggal menni, mert nagyon utáltam, soha sem került rám a sor idõben, és úgy éreztem szét pattan a hólyagom. Köszönöm a válaszokat, és remélem látni fogom a babámat, és a szívét is ahogy dobog.
Szia! Nekem is magándokim van, és én is a SOTE I. Nõi Klinikára járok ultrahangra, és egyszer se kellett fizetni érte.De az hogy a hólyag tele vagy üres, arról nekem eddig sose mondtak semmit..:(
Hüvely uh-ra nem kell teli hólyaggal menni, csak hasi uh-ra kell azt is csak addig míg pici a baby. Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: hétfõn leszek 8 hetes és 5 napos.
Jaa és gratula a babuhoz:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!