Találatok a következő kifejezésre: Ha fiu es hosszu a (17 db)

Ha fiu vagyok es hosszu a hajam, azert mert kell szivatni? Irja valahol hogy a hosszuhaju fiuk nememberek?

Gyonyoru baratnom van es szeret, barataim is elfogadnak es talan ferfiasabb vagyok sok kinyalt discos-nal.

Legjobb válasz: szia! az én barátomnak is gyönyörû hosszú haja van, imádok beletúrni..mmm:) nem kell ezekkel a komolytalan emberekkel foglalkozni!! Van egy szép barátnõd, barátaid, akiknek te így vagy jó, így fogadtak el, akkor meg miért érdekel ezeknek a véleménye? õk meg férfi létükre rózsaszínbe járnak és azt hiszik hogy menõ.. hát pedig..no comment.. magasról tegyél az ilyenek véleményére, az én szememben egy hosszú hajú srác sokkal komolyabb mint egy rózsaszín halálfejes pólós srác. meg lehet hogy féltékenyek a hajadra azok akik ezzel szekálnak. Én a te helyedben magasról tojnék rájuk. Nekik az öröm ha te ezt a sértegetést felveszed. Nevess egy jót rajtuk és lobogtasd a hajad elõttük:):)

szia! az én barátomnak is gyönyörû hosszú haja van, imádok beletúrni..mmm:) nem kell ezekkel a komolytalan emberekkel foglalkozni!! Van egy szép barátnõd, barátaid, akiknek te így vagy jó, így fogadtak el, akkor meg miért érdekel ezeknek a véleménye? õk meg férfi létükre rózsaszínbe járnak és azt hiszik hogy menõ.. hát pedig..no comment.. magasról tegyél az ilyenek véleményére, az én szememben egy hosszú hajú srác sokkal komolyabb mint egy rózsaszín halálfejes pólós srác. meg lehet hogy féltékenyek a hajadra azok akik ezzel szekálnak. Én a te helyedben magasról tojnék rájuk. Nekik az öröm ha te ezt a sértegetést felveszed. Nevess egy jót rajtuk és lobogtasd a hajad elõttük:) :)
Hát nekem valahogy jobban bejön egy fekete/barna/szõke hosszú hajú fekete bõrkabátos srác mint egy rózsaszín inges feltûrt gallérú "ide nézzetek de menõ vagyok" parti arc. A hosszú hajú rockerek a legjobb pasik szerintem.
NE torodj vele. Sajnos a hosszu haj a hippi porszak ota (utana a rockerek) miatt ellenerzeseket valtanak ki sok emberbol. POnt mind a rovid haj a csajoknal. Legy ra buszke, es ha gondolod, kicsit oltozz rockeresebben.
Nekem nagyon bejönnek a hosszú hajú fiúk:D a hosszu haj nagyon sexy!!! de a rövid haj is ugyanugy sexy. Sztem aki olyat mondd h a hosszu haju srácok nem emberek, az egy idióta, aki nem talál elég jó okot arra, hogy "háború legyen"... Szard le!! Sztem biztosan nagyon jól nézel ki:) és a bnõd is úgy szeret, ahogy vagy!
hu én nekem gyengepontom a hosszú haj:D legalábbis az iylen félhosszú tépett..imádom..sztem semmi baj ninc a hosszú hajjal:D sõt.nekem már alig jönnek be a rövidhajú pasik..
Hát, el kell egymást fogadni olyannak amilyen, csak nem mindenki így gondolkodik. Mindenkinek más a stílusa, és szerintem se rossz a hosszú haj férfiaknál. És még egy valami: Ha mondjuk tényleg igaz LENNE, hogy a hosszú hajú fiúk nem emberek, akkor te mi vagy? UFO? Az pedig biztos nem!
Gyengéim a hosszú hajú fiúk! :) Na hallgass senkire, aki sérteget, elõbb nézzenek tükörbe õk! Hihetetlen, hogy a sok zselézett hajú mûmájer idióta milyen bátor, ha másokat kell fikázni, de önkritikájuk, az nincs. Ha jól érzed magad a bõrödben úgy, ahogy vagy, és a barátnõd is elfogad így, akkor nincs értelme ilyen kérdéseken rágódni.
nem ertem az embereket. miert nem tudjak elfogadni 1mast?! az 1ik ember ien mig a masik oan...... amugy ne torodj veluk......XD
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, mindig lesznek olyan elavult gondolkodásu emberek akik szerint a hosszu haj csak nõknek való.
Én is nagyon szeretem a hosszú hajú fiúkat^^

Ha fiú vagyok és hosszú a hajam, akkor nagyon "gáz", ha vasalom ritkán? (nem emo. )

40cm feletti a hajam

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Ha te annak tartod, és szorongsz a vasalt frizuráddal, akkor erõltetett lesz, "gáz" lesz. Nem attól lesz valaki férfi, hogy milyen a haja, hanem hogyan viselkedik. Ha méltón viseled a hajadat, a testedet, és a személyiségedet, akkor igényesnek fog tûnni, nem gyerekesnek.

Miért lenne gáz? Ha te annak tartod, és szorongsz a vasalt frizuráddal, akkor erõltetett lesz, "gáz" lesz. Nem attól lesz valaki férfi, hogy milyen a haja, hanem hogyan viselkedik. Ha méltón viseled a hajadat, a testedet, és a személyiségedet, akkor igényesnek fog tûnni, nem gyerekesnek.
Nem gáz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából én sem tartom "gáz"-nak.
Nekem fenékig ér, ritkán, csinálom én is, és most gondolkodom a keratinos egyenesítésen.
Nem gáz.

Ha egy fiú gyerek elveszti a legjobb haverját örökre, vagy legalábbis hosszú időre, és emiatt nagyon szomorú az milyen dolog? Nem b*ziság?

Legjobb válasz: Hogy elveszti? Meghal? Vagy elköltözik? Legjobb haverom kiment külföldre bnõjével és majd megpusztultam úgy hiányzott (persze nem vagyok b***) Ez természetes szerintem hogy aki bírsz és nincs ott veled hosszú ideig az hiányzik

Hogy elveszti? Meghal? Vagy elköltözik? Legjobb haverom kiment külföldre bnõjével és majd megpusztultam úgy hiányzott (persze nem vagyok b***) Ez természetes szerintem hogy aki bírsz és nincs ott veled hosszú ideig az hiányzik
Hát én lány vagyok, és a legjobb barátnõmet veszítettem el, elég szörnyû még most is, pedig lassan már egy éve történt. De ettõl nem hiszem, hogy leszbikus lennék... Az embernek nem csak az ellenkezõ nemû barátja hiányozhat.
Emberi dolog.

Nagyon izgat a lányok hosszú haja (fiu vagyok) szinte már szexuálisan vonz, nekem is hosszú hajam van, néha akár egész nap el tudnék vele babrálni, és nem tudo m hova tenni magamba ezt a dolgot, mit csináljak ezzel, később nem fog ez zavarni?

Fogadjam el, vagy ez rendellenes fejl?dés :D vagy mi?

Legjobb válasz: Nem rendellenes, hanem természetes dolog, ha szexuálisan izgat egy szép, hosszú haj. Akkor természetellenes, ha KIZÁRÓLAG ez hoz lázba. Ez már fétisizmus. Hogy a saját hajadat miért babrálod egész nap.... erre nem tudok válaszolni, tényleg fura egy kicsit...

Nem rendellenes, hanem természetes dolog, ha szexuálisan izgat egy szép, hosszú haj. Akkor természetellenes, ha KIZÁRÓLAG ez hoz lázba. Ez már fétisizmus. Hogy a saját hajadat miért babrálod egész nap.... erre nem tudok válaszolni, tényleg fura egy kicsit...
majd kinövöd....
vagycsak egyszerüen szerencsétlen vagy :P majd ha látsz meztelen nõt leszoksz a hajrol :P
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem is furcsa, nem tudom mért foglalkozok a hajammal ennyit egyszerûen csak úgy jön, de ez már túlzás szerintem
A kérdező hozzászólása: Remélem , mert kezdek megilyedni, nehogy valami ferde hajlamom legyen :D
ne aggódj. együtt lehet vele élni. csak tudd kordában tartani!

A lányok szerint szexi, ha egy fiúnak hosszú (hátközépig érő) haja van, és a srác folyton a saját haját dobálja, simogatja, rendezgeti?

Legjobb válasz: Hát bocsi de nekem nem. Egy srác legyen srác, és legyen rövid haja, a lány meg legyen lány és legyen hosszú haja. Tudom ez divatja múlt felfogás, de így gondolom. :D Általában a rocker csajoknak jön be amúgy..

Hát bocsi de nekem nem. Egy srác legyen srác, és legyen rövid haja, a lány meg legyen lány és legyen hosszú haja. Tudom ez divatja múlt felfogás, de így gondolom. :D Általában a rocker csajoknak jön be amúgy..
Szerintem egyáltalán nem az, belõlem inkább undort vált ki...Bocs.
Én például oda vagyok a hosszú hajért, fõleg a hullámosért, minél hosszabb, annál jobb, de hátközépnél tovább azért nem nagyon szeretem. :) Azt nem csípem, ha dobálja, meg folyton birizgálja, legyen szépen kifésülve oszt' csá! :)
buz1s
Én imádom az ilyet ! ^^ :D 21/L
fúúj
b*zás!!!!
húúúúú, nekem bejön :) volt ilyen ismerõsöm, és nagyon tetszett... 19/L
undorítóó!!!fúj..:S sztem nagyon ocsmány dolog...bocsi
fúúúj, belõlem is...max vállig érjen.
Nekem nem tetszene egy ilyen pasi.

Ha minden rendben lenne velem, pont álmaid fiúja lennék de a farkam csak 14 cm hosszú és 3, 5 cm vastag lenne akkor ezmiatt elutasítanál?

Lenne olyan nő akinek ez a méret nem elég?

Legjobb válasz: utolsó vagyok amúgy ha kicsinek érzed csak annyit tudok mondani " KIS BOHÓC IS TUD NAGY CIRKUSZT CSINÁLNI !!!":D

utolsó vagyok amúgy ha kicsinek érzed csak annyit tudok mondani " KIS BOHÓC IS TUD NAGY CIRKUSZT CSINÁLNI !!!":D
Amiatt utasítanálak el, mert itt rinyálsz a farkad méretérõl! Szánalmas és egyben unalmas!
Nem utasítanálak el. A 14 cm pont jó, a vastagságot így nem tudom megállapítani, de ha te lennél álmaim fiúja, akkor tuti megfelelne.
Utolsó vagyok Kölönben is, aki szeret, az téged szeret, és nem "azt". :)
Miért zavarna? Az a lényeg, hogy a tiéd, ez is te vagy, hozzád tartozik, nem az a lényeg, hogy mekkora.
A nyelved mekkora?
nem csak nagy farokkal lehet jó a szex.
Szerintem mindkét méret teljesen jó. Amúgy is, a legtöbb lány nem képes hüvelyi orgazmusra, tehát hiába lenne hatalmas farkad, nem élvezne el akkor se, csak csiklón. Csiklón meg ekkorával is megy majd...
teljesen egyértelmû, hogy valaki, aki ilyen kérdést feltesz komolyan, az senkinek nem lehet az álmai férfia...ellenben...próbálkozz a a pasiknál...a segglyukad paraméterei milyenek?
Nem utasítanám el.Ha szeretek valakit nem a farka méretét nézem.
14cm különben is rendben van:) én nem utasítanálak vissza.
1. a jó szex nem a méreteken múlik ! 2. igen, fontos a szex, sõt, ha az nem mûködik, car az egész kapcsolat, mert az egyik fél , ált. aki kielégítetlen marad, az elõbb utóbb más után néz ! Amúgy, megmérted magadnak a farkad, kész ámen, ennyi ! Mit kell ezen rágódni, hogy mekkora, amelyik csaj ránéz és azt mondja kicsi, akkor megmondod, várj elviszlek egy lovardába .... vagy nem tudom, inkább figyelj oda a csajra és nem lesz gond, ha figyeled és érdeklõdsz szex közben, mi hogy jó neki, akkor menni fog , hajrá !:)
Ha szeret, akkor nem ez számít. Ha álmai pasija kapcsán készít egy listát, és azon pipálgatja, hogy mi stimmel, és mi nem, akkor számít ez...
Aki komoly kapcsolatot szeretne annak nem az számít, hogy mekkora a farkad, hanem, elsõ sorban az, hogy mennyire értitek meg egymást, mennyire vagytok õszinték... stb. Persze fontos a szex is, de az sem csak a farok méretétõl függ. Kicsivel is lehet jót szexelni. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy akiknek elsõsorban a szex a fontos a kapcsolatban, azoknak nem biztos, hogy elég.
Ez esetben hogy lehetnél álmaim fiúja? :D
A kérdező hozzászólása: Mert mondta nekem egy nõ hogy minden rendben, de a szex az nagyon fontos és ha nem jó akkor mehetek a fenébe. :-(
" Amúgy is, a legtöbb lány nem képes hüvelyi orgazmusra" ezt te honnan veszed ???

Lányok! Az nagyon gáz, ha egy fiú egy hosszú és szenvedélyes smárolás alatt beleélvez a gatyájába? Ti hogyan reagálnátok rá?

31/f

Legjobb válasz: amúgy minek kérdezel ha szépen lepontozol? akkor tessék:imádom ha egy pasival az ágyig sem lehet eljutni mert a gatyájába élvez,külön öröm hogy nem kell terhességtõl tartani

amúgy minek kérdezel ha szépen lepontozol? akkor tessék:imádom ha egy pasival az ágyig sem lehet eljutni mert a gatyájába élvez, külön öröm hogy nem kell terhességtõl tartani
Szerintem tiniként is gáz az ilyen. Nem értem hogy fordul ilyen elõ. Mindenképp érdemes lenne javítani ezen a "problémán", hogy ne forduljon elõ túl gyakran..
Miért lettünk lepontozva?Azt kérdezte mit gondolunk, most hazudjunk?:D Bocs, nem tudtam, hogy itt azt kell írni, ami a másiknak jól esik:$
Hát nem dobom ki miatta, de azért elgondolkodnék, hogy akkor meddig bírhatja szex közben o.O
szerintem gáz nem maga az hogy elélvez, hanem az hogy az ágyban sem várhatok sokat, az elõjátékig sem bírnánk eljutni
Jól!
Az inkább már férfi.
A kérdező hozzászólása: Én mindegyik hozzászólást zöld kézzel jutalmaztam, mások pontoztak le titeket!

Ha egy lány csak azért jár egy fiúval, hogy legyen valakije, és hogy a volt barátja féltékenykedjen, kb mien hosszú lehet az ilyen kapcsolat?

Ha valakinek van sztorija, vagy rutinja az is érdekel. Lehetséges, hogy kb 2 hónapig is eltarthat?

Legjobb válasz: Üdv! Kb. addig, amíg a lánynak van akkora pofája (bocsánat), hogy etesse szegényt :( (Sajnos mostanában ez feltûnõ jelenség). Ha te vagy az alany, és biztosra tudod, hogy mi történik, akkor hagyd ott a lányt, nem érdemes. Találsz jobbat! Üdv. Aiwa

Üdv! Kb. addig, amíg a lánynak van akkora pofája (bocsánat), hogy etesse szegényt :( (Sajnos mostanában ez feltûnõ jelenség). Ha te vagy az alany, és biztosra tudod, hogy mi történik, akkor hagyd ott a lányt, nem érdemes. Találsz jobbat! Üdv. Aiwa
ha nagyon elszánt persze, de ehez kell egy kis gyomor is, , ert csak ezért együtt lenni valakivel, hááát, vannak ilyen emberek DE AZ IS LEHET HOGY SZÉP LASSAN BELESZERET AZ ILLETÕBE...
Húúú ha ez kiderülne és én lennék az alany úgy pofán vágnám azt a mocskos számító csajt, hogy öröm lenne nézni. Aláraknék ezentúl ahol lehet. Az életét is megutálná. Jézusom. Ide süllyedt a világ, hogy lány... egyáltalán megérdemli ezt a szót? Maradjunk a lénynél. Ilyet csinál? Játszik egy fiúval, csak úgy mert ahhoz van kedve? Gratulálok. Édesanyád büszke lehet rád. És most tapsvihar!
Fura egy kérdés mindenesetre. Elõször is mi a hóhérnak kell a volt pasit féltékennyé tenni? Ha vége akkor vége és kész. Miért kell olyannal járni akit nem szeret az ember vagy egyáltalán nem mozgat semmit se meg benne, ha egyszer egy másik pasas féltékennyé tétele a cél? Meddig tart egy ilyen felszínes kapcsolat? Nos amíg a lány rájön, hogy nem szép amit csinál vagy már undorodik a gondolattól, hogy egy olyan pasast csókoljon, akivel nem hosszú távra tervez. Vagy a szegény harmadik fél jön rá, hogy a barátnõje jól átverte. Szerencsésebb esetben pedig együtt maradnak, ha mégis van valami vonzatom. Vagy addig tart míg a lány meg nem unja a volt barát cukkolását. Mindenesetre ez így nem helyes az tudni kell. Egy szakítást méltósággal kell viselni még ha piszokul is bántak az emberrel. Túl kell élni az egészet és tovább lépni. A bosszú nem fog segíteni és ráadásul gyerekes is a dolog.
Erre mondják azt, hogy arcpirító. Egyszer velem is megcsinálták, úgy fel****** az agyam, hogy az nem igaz. De még csak bocsánatot se kért, pedig szinte mindennap látjuk egymást, de nem beszélünk. Az enyém momentán 2 napig tartott.

A fiúval akivel összejöttem 20 centi hosszú és 5, 6-6 centi vastag pénisze van. Fogom e élvezni a későbbiekben a szexet átlagos méretekkel rendelkező fiúval is, ha esetleg úgy adódik, hogy a jövőben más fiúval leszek?

Még nem feküdtünk le, mert őszintén szólva megijedtem. Nem vagyok már szűz, voltam már fiúval. De akikkel eddig voltam azoknak kb. 15 centi hosszú és olyan 3,5-4 centi vastag péniszük volt. Kávézóban mellettem, felém fordulva ült. És többször oda hajolt megölelt, megcsókolt és tudjuk, hogy a fiúknak nem kell sok, hogy felálljon :) Én meg egy meggondolatlan pillanatomban oda néztem, aztán le fagytam. Kikerekedett szemekkel rá néztem, majd megkérdeztem tőle, hogy miért olyan alsót vett fel, aminek elöl van valami plüss figurája :) Õ meg nevetett. Aztán megkérdeztem komolyan, hogy mivel állok szemben, és közölte az adottságait. Azt hittem, hogy leborulok a székről. Megijedtem, hogy fájni fog, de nem is ez a lényeg. Fájni fog, na bumm, már csak túl élem. De én nem ehhez vagyok szokva. A kisebbet tudom kezelni, tudom mi a jó, tudom azt, hogy mivel okozhatok örömöt a fiúnak. Ez nekem teljesen új terep. Az előző barátom mondta, hogy ő 20 centis f***t szeretne. Õ KÉRTE, NEM ÉN!! :D Tehát, szóval nálam nem a méret a lényeg. Sőt. Fogom e én még élvezni egy átlagos fiúval, ha a mostanihoz leszek hozzá szokva? Vissza tud e állni majd a "nyunyóm" olyan állapotra, hogy a későbbiekben mással is élvezhető legyen a szex? Nem fognak e bennem, hogy is mondjam... "harangozni" ? A választ előre is köszönöm! 20/N

Legjobb válasz: hát én is inkább az ellenkezõje miatt aggódnék, mert pl a barátomnak is ilyen 14-15 cm körül lehet, és ez így konkrétan a határ, mert csak eddig ér a hüvelybemenetem, ha kutyapózban csináljuk, akkor már bökdösi a méhszájamat, ami rettenetesen fáj. szóval én így 20centinél azonnal mondanám hogy legyünk barátok inkább

hát én is inkább az ellenkezõje miatt aggódnék, mert pl a barátomnak is ilyen 14-15 cm körül lehet, és ez így konkrétan a határ, mert csak eddig ér a hüvelybemenetem, ha kutyapózban csináljuk, akkor már bökdösi a méhszájamat, ami rettenetesen fáj. szóval én így 20centinél azonnal mondanám hogy legyünk barátok inkább
Az igen! Végre egy értelmes lány, aki nem négerrel akar ugrani. Hm...szerintem nem lesz utána sem para, a hüvelyed úgyis az adott brére illeszkedik majd, tágul, szûkül. De ez durva.
Mert? Kitágul mint az agyonhasznált ruha? :D Egyik exemnek elõttem volt dolga elég méretes egyeddel, velem mégis élvezte (már amennyire én tudom :) ). Amitõl én jobban tartanék a helyedben, h nem lesz jó. Mármint soha. Ugyanis nem fogsz kitágulni, legalábbis nagyságrendileg nem.
Nyugalom, fogod élvezni.
szerintem már a kérdésben is van hiba. nem azért vagy a barátoddal, mert szerelmes vagy belé, azt szeretnéd, hogy õ legyen a párod? ha nem, akkor miért feküdnél le vele? ha pedig szereted miért aggódsz azon, hogy mi lesz utána? persze megeshet, hogy évek múltán valamiért szétmentek, de én úgy érzem, hogy ha eleve biztos tényként kezeled azt, hogy lesz még más is, kissé fordítva ülöd meg a lovat
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szerelmes. Igen ezt jól látod. Pár évvel ezelõtt még viharos sebességgel szerettem bele fiúba. De mára ez már eltûnt. Jól érzem magam vele. Érzem, hogy szeret, törõdik velem, és akar. És még csak 20 éves vagyok. Persze, hogy nem tervezek vele házasságot. Én nem vagyok kapcsolat centrikus ember. Nagyon jól elvagyok szingliként is. De õt én néztem ki magamnak, és összejött. Nagyon tetszik, nem akarom veszni hagyni. De félek. És itt nem az a lényeg, hogy szerelmes vagyok e belé vagy pedig sem. Egy egyszerû kérdés volt: "a késõbbiekben is tudom- e majd élvezni mással a szexet, ha úgy adódik?"
Fogod élvezni, emiatt ne aggódj. A hüvely nagyon rugalmas szerv. Egy legalább átlagos méretû fiúval ugyanolyan jó lesz utána is, biztos lehetsz benne. ;) Viszont a helyedben én tuti nem hagynám ki ezt a lehetõséget. Itt van ez a srác ekkora férfiassággal, aki még szimpatikus is, hát használd ki bátran! Most kipróbálhatod, milyen érzés kézbe meg szájba venni egy 20 cm-eset, meg hogy milyen, amikor beléd hatol vele. Neked is izgalmas lesz, és neki is tetszeni fog, hogy õ az eddigi legnagyobb, és õ ismertethet meg az ilyen nagy mérettel. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben :) És remélem, hogy minden aggodalmam elmúlik, miután együtt voltam vele. És lehet, hogy még tetszeni is fog :) Köszönöm a válaszokat!

Van olyan fanfic story ahol a fiúnak cica fülei vannak, és cica farka, meg hosszú haja, és egy másik fiúval jön össze?

ilyenekre vadászom, de nem nagy sikerrel:(

Legjobb válasz: megtaláltam a linket. itt is van : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71886

megtaláltam a linket. itt is van : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71886
Azt nem tudom, de az opni.hu-ra is érdemes lenne felnézned, talán valaki tudna segíteni a bajodon.
Én nem akarok ezen a bolygón élni... animalhomoerotic fanfiction...banyeg :D
te az elõzõ shotacon srác vagy? xD írd be googlábe hogy "nekomimi yaoi/shotacon/shounen-ai" ha homokozni akarsz :/ f18
Sajna nem a barátunk, mert õ állítólag 18 éves. (Bár attól még lehet az.) Anime oldalakon kérdezgess ilyeneket. Biztos értelmesebb válaszokat kapnál.
A kérdező hozzászólása: nem yaoi kell, hanem történet. story.
úú várjáál. én emlékszem egy ilyenre. a fanfic.hu/merengo oldalon találsz rá, harry/voldemort páros asszem, és harry valamit elbaszott, és cica füle meg farka lett. valahogy csak rátalálsz, legfeljebb az ottani fórumba beírod ezt, és ott segítenek az okosok ;) remélem hogy segítettem :) )
http://www.fanfiction.net/s/3690648/1/Suki_dayo_Ritsuka a Loveless-ben alapvetõen cicafüles/farkas emberek vannak, keress rá arra, vannak ilyen sztorik. + meg is nézheted az animét
A kérdező hozzászólása: Ez a LOveless nekem naon bejön, köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!