Találatok a következő kifejezésre: Ha fiu es (2226 db)

Mi az előnye és a hátránya ha fiú és lány hullámos papagájt tartunk együtt?

Volt nekem egy papagájom amelyik sajnos elpusztult mert megfázott!

Legjobb válasz: Az majdnem mindegy, hogy külön nemüek, vagy sem, de a hullámospapagáj csapatos madár - egyedül nem érzi jól magát, és idövel szó szerint belebetegszik , mert legyengül az immunrendszere. Ha újat akarsz venni, akkor mindenképpen legalább kettöt vegyél, hogy jól érezzék magukat. Ettöl függetlenül meg lehet öket szeliditeni, de elég sok türelem kell hozzá, meg idö.

Az majdnem mindegy, hogy külön nemüek, vagy sem, de a hullámospapagáj csapatos madár - egyedül nem érzi jól magát, és idövel szó szerint belebetegszik , mert legyengül az immunrendszere. Ha újat akarsz venni, akkor mindenképpen legalább kettöt vegyél, hogy jól érezzék magukat. Ettöl függetlenül meg lehet öket szeliditeni, de elég sok türelem kell hozzá, meg idö.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!
Szivesen!
Nem furcsa, csak egyértelmû, hogy itt nem csak alvásról van szó.
én is aludtam már haverommal egy szobában de nem ölelkeztünk:D
Ezt hívják úgy, hogy barátság extrákkal?
kedves kérdezõ vagy nagyon buta vagy, vagy direkt minket akarsz szivatni
#7: vagy részeg az illetõ :D
Igen vagy hulla részeg :)
Ha ott ilyen szituációban valamelyikõtök nem mozdul rá a másikra akkor vagy a pasi meleg vagy a nõ leszbi. Nincs olyan hülye aki így csak lazán együtt tud aludni a másikkal. KIVÉTEL! Ha k*rvára nem tetszik neki a másik.
1! egyet értek összebújva, jó az, de mi lesz a merevedéssel, vagy csak az én agyam nem adja ki, mert különben mi értelme van ennek? N
Nem.mindenkinek így kéne kezdeni, nem pedig dugással.
Elég furcsa.

Ma a szonográfus nézte a baba nemét, de a combjai össze voltak zárva. Mégis azt mondta, hogy inkább kislány. Miből gondolhatta? Ilyenkor már látszódik valami a lábikó között, ha fiú? És ha kisebb a micsoda? 22 heteske

Annyira vártuk, hogy m megtudjuk a nemét, mert valójában mi sem tudjuk eldönteni, melyiknek örülnénk a jobban. Épp ezért édes mindegy. :)

Legjobb válasz: Oh, akkor tehát béna volt a szonográfusom? Pedig megnézte hátulról a popsiját. Ja, egyébként sima ultrahang volt, nem a 4D-s

A kérdező hozzászólása: Oh, akkor tehát béna volt a szonográfusom? Pedig megnézte hátulról a popsiját. Ja, egyébként sima ultrahang volt, nem a 4D-s
nem mondta biztosra, de altalaban nem tevednek, nagyon kis mertekben, de elternek a lanyok es a fiuk fejlodesi adatai, ebbol lehet kovetkeztetni
A kérdező hozzászólása: Azt is mondta, hogy a lányok szoktak így feküdni. Férjemmel késõbb gondolkoztunk el, hogy ez alatt mit érthetett? Hogyan szoktak a lányok feküdni?
Elvileg ha alulról is látta a popi felõl, akkor ennyi idõsen két a babához képest két hatalmas gólyszlit is lehet látni:) A fiamnál mind a kétszer 19hetesen, 36hetesen is így volt, a golyók nagyon látszódtak. Míg most a csajosomnál nincs ott semmi:)
Ja a csajok bújósak, nem sok kiscsaj teszi szét a lábacskáit, a nézd mamai mim van felkiálltással,
Ez furcsa, én a helyedben maradnék az 50-50%-nál. Egy szonográfus, ha nincs eltakarva, akkor látja hogy fiú vagy lány, és nem mond olyat hogy "inkább". Ha azt mondta, hogy úgy a lányok szoktak feküdni, akkor õ is csak tippel, erre nem adnék.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: összezárta a baba a combjait, tehát el volt takarva. Ezért nem látta, nem?
Igen, nem látta: tehát tippelt. (Egyébként az elsõ kislányom totál széttárta a lábait, hogy "mama papa, idenézzetek mi van nekem!" :-D ) Én mindig azt kértem, hogy csak akkor mondjanak nemet, ha 100%-ig biztosak benne. Az egyik szonográfus erre elég csúnyán nézett rám, hogy "õ ne tudná?"m és tényleg tudta... :o)
Nekem a 28 hetes vizsgálaton nekem is nagyon összezárta a lábát, de volt egy folt, amire azt mondta, h nagyon úgy látszik, h fiú, de ne éljük bele magunkat, mert lehet h csak a nagy ajkak vannak megdagadva. És mikor megszületett ott voltak a golyócskák. :) A barátnõmnek a lánya pedig szét tárt lábakkal mutatta, hgy mije van v épp nincs:) Szóval a helyedben maradnék az 50-50%-ban:) Könnyû szülést!

Ha fiú és lány gyík van egyba rakva akkor esélyes, hogy kis gyíkok lesznek?

Mert hallottam, hogy valaki így tartja, de sose lett család belőle még.

Legjobb válasz: Figyelj, tojást lehet hogy rak a gyík, de hogy megfelelõ körülmények nélkül nem lesznek abból kis gyíkok, az is tuti.

Figyelj, tojást lehet hogy rak a gyík, de hogy megfelelõ körülmények nélkül nem lesznek abból kis gyíkok, az is tuti.
A kérdező hozzászólása: Mit jelent a megfelelõt körülmény?

Egy iskola 65 tanulója két busszal ment kirándulni. A fiúk és lányok aránya mind két buszon 2:3. Hány fiú és lány utazott a két buszon külön-külön ha az egyik buszon 12 fiú utazott?

Legjobb válasz: Mindig a meglévõ adatokból indulj ki, lépésenként tudsz haladni. 1. Ha az egyik buszon 12 fiú utazott, akkor ugyanott 18 lány, mivel 2:3 az arány. Ez összesen 12 + 18 = 30 fõ. 2. Mivel a két buszon összesen 65-en voltak, az elõzõ eredményt ebbõl kivonva megkapjuk, hogy a másik buszon 35-en utaztak. (65 - 30 = 35) 3. A 35:5 = 7, tehát 14 fiú és 21 lány utazott a másik buszon. Remélem, így már érthetõ. :)

Mindig a meglévõ adatokból indulj ki, lépésenként tudsz haladni. 1. Ha az egyik buszon 12 fiú utazott, akkor ugyanott 18 lány, mivel 2:3 az arány. Ez összesen 12 + 18 = 30 fõ. 2. Mivel a két buszon összesen 65-en voltak, az elõzõ eredményt ebbõl kivonva megkapjuk, hogy a másik buszon 35-en utaztak. (65 - 30 = 35) 3. A 35:5 = 7, tehát 14 fiú és 21 lány utazott a másik buszon. Remélem, így már érthetõ. :)

Ha a fiú és a lány is először csinálja és mindketten szüzek akkor milyen pózban csinálják először? A fiú elélvezhet vagy első alkalomkor inkább ne? Ha a lány elkezd vérezni akkor hagyják abba?

Legjobb válasz: A fiúnak tilos elélveznie az elsõ alkalomkor. Ha a lány vérzik, akkor a fiúnak ájulást kell szimulálni, hogy megússza a takarítást. -.-

A fiúnak tilos elélveznie az elsõ alkalomkor. Ha a lány vérzik, akkor a fiúnak ájulást kell szimulálni, hogy megússza a takarítást. -.-
nem vihogok, csak sajnos rászoktam, hogy a mondatvégi írásjel egy smiley, mióta ahányszor nem írok mondjuk facebookon, jönnek hogy "baj van??" xD
mi mindketten szüzek voltunk :D semmire nincs konkrét szabály, mindent úgy csináltok ahogy jó :D mi misszionáriusban csináltuk :D elélvezett, eszünkbe se jutott hogy ne :D gumit használtunk :D nem véreztem, csak pár alkalommal késõbb, akkor meg csak a végén vettük élszre, mikor elment és kihúzta, hogy vérzek :D de nem kell arra gondolni hogy elvérzel, csak pár csepp :D
Elõzõ, te mit vihogsz mindenen? Misszionáriusban csináljátok, és ne élvezzen beléd védekezés nélkül elsõre sem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen védekeznénk.
Misszionárius pózban legjobb, de egyébként ahogy nektek jól esik.Nincs rá szabály.Védekezzetek, ami a legfontosabb.Nem kell azért abbahagyni ha elkezd a lány vérezni.De nincs akkora vérzés, lehet észre sem veszitek.
Elõbb szoknék le a facebookról mint rá a smileykra.
most neked ennyire fájdalmat okoz pár smiley?
meg különben is, ez nem az az oldal ahol a smilekon kéne veszekedni... f*ck logok

Most hogy is van ez? Egy fiu kinyal és lefekszik egy lánnyal akkor ő a király de ha a lány leszop egy fiut és le fekszik vele akkor meg ország qrvája

Legjobb válasz: Fiú vagyok, és nem szívesen mondom el, de: A fiú egy kulcs, a lány egy zár. Az a kulcs ami minden zárat ki tud nyitni az egy nagyon jó kulcs. Az a zár amit minden kulcs ki tud nyitni nem túl jó zár.

Fiú vagyok, és nem szívesen mondom el, de: A fiú egy kulcs, a lány egy zár. Az a kulcs ami minden zárat ki tud nyitni az egy nagyon jó kulcs. Az a zár amit minden kulcs ki tud nyitni nem túl jó zár.
Nagyon frappáns volt ez a válasz. Igen, ez tényleg így van bár nem tartom túl igazságosnak...
A kérdező hozzászólása: Aha.. Köszi a válaszokat!
hát ha 1 fiúról van szó akkor nem qrva... ha szeretik egymást miért ne? de ha egynél több fiúról van szó akk meg a kulcsos-záras hasonlat a találó

Most volt az első, hogy lefeküdtem egy fiúval. És ha vki szũz és kap 3 nagy löketet és utána a srác kiveszi és akkor jön ki neki, a csaj ugye nem lehet terhes? A fiúnak nem én vagyok az első és azt mondta, h nincs semmi baj.

Legjobb válasz: hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :))

hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :) )
Középiskolában tanítok, de nem ismerek olyan 14 év feletti gyereket, aki ennyire sötét a témában! Tehát három lehetõség van: 1. nem vagy még középiskolai korosztály, akkor meg a löket igazán várhat pár évet. 2. nagyon tájékozatlan vagy és örülök, hogy nem vagyok az ofõd (anyukád meg pláne) 3. baromira unatkozol, akkor pedig hívd fel valamelyik értelmesebb osztálytársadat, aki lediktálja a kötelezõ olvasmányok listáját. Azzal együtt vonulj a könyvtárba, és OLVASS!!!!
Nem bírta sokáig a srác... De most te lefeküdtél valakivel akkor melyik csaj kapott 3 löketet?
Ha csak két löketet kaptál volna...és nem nagyot akkor nem.Így viszont igen. Na jó remélem ez nem komoly kérdés volt...
3 nagy löketet... Ez nagyon tetszik!
Ez egy olyan színvonalú kérdés minthogy a gólya hozza-e a babát?! Úgy csinálni valamit hogy elképzelésed sincs mi az félelmetes!!
Hogyan lehet, hogy a XXI. században ilyen kérdést feltesznek olyan lányok akik (megkezdték/élnek) szexuális életet. Ahogyan elõttem is megírták az elõváladéktól is lehetsz terhes. De könyörgöm védekezzetek!!!!!! (Persze elõfordulhat, hogy akárhogy is védekezik az ember becsúszik a baba, de legalább mindent megtesznek a védekezés érdekében, esetedben errõl szó sincs) Ha van eszed a szexhez a védekezéshez miért nincs?! Lassan 10 éve élek szexuális életet és sosem született úgy gyerekem, hogy nem akartam. Kérlek, hogy ülj le és beszélgess az édesanyáddal és a partnerednek is ajánlom, mert a kérdésedbõl tisztán látszik, hogy tudatlan õ is. Mennyi idõs vagy? Az iskolában is tartanak felvilágosító órákat vagy rosszabb esetben néz körül a neten. Személytelenebb, de legalább elkerülhetsz nemi betegségeket és nem kívánt terhességet is.
Nem feltétlen vagy terhes, de az sem biztos, hogy nem. Peteéréstõl függ, a fiú elõváladékától. Máskor védekezzetek! A megszakítás azoknak való, akik amúgy nem lennének annyira ki, ha esetleg becsúszna a gyerek.
A barátod tahó, te meg naiv vagy.. Védekezni kell nem pedig hülyeségeket csinálni. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ne hidd el mit mond neked a pasid (kiveszem, nem lesz baj), mert te fogod megszívni nem õ! Legközelebb használajtok gumit vagy kérj nõgyógyásztól gyógyszert. Plusz kerüld a három löketes együttléteket.. Kérdésedre válaszolva, azért mert szûz voltál még teherbe eshetsz, még akkor is ha kivette a végén. Esemény utáni tablettát még bevehetsz.
Figyelj csak! Ha nagyon unatkozol, menj el a könyvtárba olvasgatni, vagy bringázni, kirándulni a barátaiddal, esetleg látogasd meg a nagyszüleidet. Ez egy nagyon cuki kamu kérdés, és ha mégis igaz lenne, úgyis tudnád rá a választ, hiszen tudsz már olvasni, és tájékozódtál a teherbeesés mikéntjérõl. Ha igaz a kérdés, akkor csak annyit mondok: gratulálok kismama!
Te tényleg hittél neki?? SImán lehetsz terhes... pluszban csudajó nemi betegségeket is elkaphattál.
így készül a kisbaba :) Sajnos, ha elhiszed a fiúnak, hogy nincs semmi baj, illetve ennyire felkészületlen vagy akkor valószínûleg elkapkodtad a dolgot. Ha 72 órán belül vagy vegyél be esemény utáni tablettát, ha már túllépted reméljük nem lesz gond és legközelebb ne hidd el egy fiúnak se hogy nincs baj..mert neki nincs is...
Ez kamu kérdés, mert ha naiv kisliba lenne, már régen reagált volna...ez a kérdés simán kikerül a Kommentvitézre, és egyéb facebookos baromságokra..:) Remélem jól szórakozol kérdezõ..:)
Jó lehetett az elsõ alkalom, mindenki 3 löketrõl álmodik...megérte?
#11 vagyok: ezzel én is így vagyok. Egyébként már meg sem merem kérdezni a Natuskát, hogy hány éves...
7-es vagyok, igen igazad van kedves utolsó válaszoló biológia órán is tanították "az én idõmben" 7. osztályos korunkban, de már 6-ban az osztályfõnök is tartott o.fõ óra keretében felvilágosítást. Natuska nektek ilyen nem volt? Remélem azért 6-on már túl vagy. Amúgy mi a túrót tanultok ha ilyen kérdést teszel fel? Vagy még rosszabbat kérdezek édesanyád nem beszélgetett el veled errõl? Ha gondolod privátban szívesen válaszolok az esetleg felmerülõ kérdéseidre, mert borzasztó belegondolni, hogy senki sem segít neked (a kérdés alapján) a VÁLASZOLÓKON kívül. Kis OFF és ne haragudjatok meg érte: szívbõl remélem és keményen küzdeni fogok azért, hogy a lányomnak és a fiamnak ne kelljen soha senkinek ilyen kérdést feltennie.
Az ilyen kérdések hallatán mondom én, hogy nem számítástechnikát kell a mai fiataloknak tanítani, mert azt úgyis megtanulják maguktól, hanem a szexuális felvilágosításról kellen többet beszelni! A kérdésedre csak az elõttem válaszolókat tudom ismételni: igen, lehetsz terhes, hiszen valóban, az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok. De szerintem ezt még egy sima bioszórán is tanították...
Butuska Natuska!

Mennyibe kerül kb egy tengerimalacivartalanítás? (fiu) És mit csináljak ha egy fiu és egy lány tengerimalacom van mert nem szeretném szétszedni őket viszont nem akarom hogy sürün legyenek kismalacok max 1 évben 3x

Legjobb válasz: amíg nem tudod ivartalanítani a fiút, tedd külön ketrecbe õket. minek kellenek kismalacok? így is rengeteg a felesleges szaporulat, állandóan tele vannak a kereskedések. és a végén még olyan emberhez kerülnek a kismalacok, aki nem foglalkozik vele, nem tartja rendesen. van értelme? az én fiú malacomat maszek orvos 10 ezerért ivartalanította. lehet kérdezõsködni, hogy hol, mennyiért csinálják meg. de csak olyan orvoshoz vidd, aki kisemlõsökre is szakosodva van. nehogy baja legyen a malackádnak. sok sikert.

amíg nem tudod ivartalanítani a fiút, tedd külön ketrecbe õket. minek kellenek kismalacok? így is rengeteg a felesleges szaporulat, állandóan tele vannak a kereskedések. és a végén még olyan emberhez kerülnek a kismalacok, aki nem foglalkozik vele, nem tartja rendesen. van értelme? az én fiú malacomat maszek orvos 10 ezerért ivartalanította. lehet kérdezõsködni, hogy hol, mennyiért csinálják meg. de csak olyan orvoshoz vidd, aki kisemlõsökre is szakosodva van. nehogy baja legyen a malackádnak. sok sikert.

Ha egy fiú és egy lány jó barátok, de a fiú nem szerelmes a lányba és a fiú nem meleg az annak a jele hogy a lány csúnya?

Legjobb válasz: hát szerintem nem :) én fiu vagyok és van lány barátom és mondhatom hogy igazi bombázo :D de azért nem vagyok belé szerelmes ja és homár se vagyok hát lehet h nem akarja a barátságotokat "elrontani" vagy van barátnoje vagy nemtudom de biztos nem azért mert a lány csunya :D

hát szerintem nem :) én fiu vagyok és van lány barátom és mondhatom hogy igazi bombázo :D de azért nem vagyok belé szerelmes ja és homár se vagyok hát lehet h nem akarja a barátságotokat "elrontani" vagy van barátnoje vagy nemtudom de biztos nem azért mert a lány csunya :D
Ilyen kérdéseket a gyerekek szoktak feltenni. Két ember között a kapcsolat mélysége nagyon sokmindenen múlik. Nem csak a külsõ számít.
Egyáltalán nem azt jelenti... Nekem is van jónéhány lány barátom és egyik sem csúnya, sõt, szerintem kifejezetten szépek, csak én egyszerûen nem vagyok beléjük szerelmes mivel a páromat szeretem.
Én lány vagyok, de nekem nagyon sok a fiú barátom, a többség jól is néz ki. Én pl. azért nem leszek szerelmes a fiú barátaimba, mert õk tényleg a barátaim, nem tudok rájuk pasiként tekinteni, hiszen minden idétlen hülyeségüket tudom. Szerintem a fiúk is így vannak a lány barátokkal. Tudja hogy a lány jól néz ki, de nem volt meg kettejük között a szikra, bár jó barátok lettek, de mást nem akar. Nem azért, mert csúnya a lány. Én pl. nem tudnék olyan fiúval járni, akit már régóta ismerek, nálam általában az elsõ találkozások alkalmával eldõl, hogy lesz-e belõle párkapcsolati szándék, vagy csak egy jófej srác, akivel szívesen beszélgetek.
Ha tudnánk, hogy mitõl lesz szerelmes valaki valakibe, akkor már régóta lehetne szerelmi bájitalokat kapni.
A kérdező hozzászólása: és ha nincs barátnõje sem? hiszen szeret vele lenni, de mégis, miért van az, hogy nem szeret bele? ez mitõl függ?
Kérdezd meg.
Egyrészt nyugodtan írhatod E/1-ben, az oldal anonim :-) (valahogy az az érzésem, hogy te vagy a lány) Másrészt: a szerelem és a barátság két külön fogalom, két külön elvárási rendszerrel. Nekem is vannak lány barátaim, nagyon jó barátok is, de nem gondolok rájuk potenciális célpontként, ugyanis amellett, hogy jól érzem magam velük valóban nincs meg az a szikra. Talán azért, mert a kezdetekkor nem csajozási céllal ismertem meg õket. Talán azért, mert jól ismerem õket, és tudom, hogy nem illenénk össze. Vagy azért, mert tudom, hogy a személyiségünk túlzottan eltérõ. De általában nem azért, mert csúnyák. Harmadrészt: ízlések és pofonok. Ha nem is vagy csúnya, lehet, hogy neki másfajta csajok jönnek be. -G-
Nem, ez abszolút nem így van. A legjobb barátom 16 évvel idõsebb nálam (én 17, lány, õ 33, férfi). És többször aludtunk úgy együtt, hogy nem történt köztünk semmi.(késõbb történt).Szóval nem arról volt szó, hogy csúnya vagyok, vagy õ az, hanem sok minden közrejátszott. Gondold végig, hogy nálatok miért lehet így.
Pff ilyen hülyeséget, már bocs. A szerelem nem a kinézettõl függ. Hogy vonzó-e az más kérdés. Egyszerûen csak nem szerelmes és pont.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!