Találatok a következő kifejezésre: Ha felveszem fejhallgatót (3 db)

Szia nem teljesen értem a kérdést :)
A mikorofon mindent felvesz, ami az adott helyiségben szól. Nem olyan hangosan, de rajta lesz. A miki nem "tudja", kin van füles és kin nincs. :)
nem a fejhalgató veszi fel a hangot hanem a mikrofon. :) fogod majd hallani azt is.

Ha felveszem a fejhallgatót miért nem a fejemet hallom?

Legjobb válasz: Tudod, ezt a szerkezetet a földönkívüli komcsik találták ki. Nem te hallod a fejed, hanem õk hallják a fejed, pontosabban mondva a gondolataid. Lehallgatnak mindenkit, aki használja, és így megtudják, hogy mit szeretnél igazán, azután fogják, és eladják a kínaiaknak, akik aztán megteremtik, te pedig aztán jól megveszed. Így alakult ki például a faszén (egy szexmániás nõ vágyálma, aki nem talált elég kitartással rendelkezõ férfit, és pénisszé akart válni inkább), és szerintem Gyõzike is a kínaiak terméke, amit fejhallgatóból szívtak le. Ezért nagyon kell vigyázni az ilyen dolgokkal, mert lehet, hogy te azt hiszed hogy jó dolog, amikor seggedben egy 130-as szögekkel kivert baseball ütõt forgatnak, de amikor az UFO komcsik megvalósítják, egybõl megtudja mindenki, hogy annyira nem is vicces. Úgyhogy senki se gondolkozzon fejhallgatóval a fején, könyörgöm!!!

Tudod, ezt a szerkezetet a földönkívüli komcsik találták ki. Nem te hallod a fejed, hanem õk hallják a fejed, pontosabban mondva a gondolataid. Lehallgatnak mindenkit, aki használja, és így megtudják, hogy mit szeretnél igazán, azután fogják, és eladják a kínaiaknak, akik aztán megteremtik, te pedig aztán jól megveszed. Így alakult ki például a faszén (egy szexmániás nõ vágyálma, aki nem talált elég kitartással rendelkezõ férfit, és pénisszé akart válni inkább), és szerintem Gyõzike is a kínaiak terméke, amit fejhallgatóból szívtak le. Ezért nagyon kell vigyázni az ilyen dolgokkal, mert lehet, hogy te azt hiszed hogy jó dolog, amikor seggedben egy 130-as szögekkel kivert baseball ütõt forgatnak, de amikor az UFO komcsik megvalósítják, egybõl megtudja mindenki, hogy annyira nem is vicces. Úgyhogy senki se gondolkozzon fejhallgatóval a fején, könyörgöm!!!
A kérdező hozzászólása: úúúú erre nem is gondoltam!!!!Azt hittem elromlott a fejhallgtóm, azért nem hallom, de mostmár dereng mi történhetett.
Miért, érdekelnének a kihangosított gondolataid is? Nem mondom, izgalmas, csak nagyon megjósolható.
és mivan ha a fülhalgatód teszed be? :P
A kérdező hozzászólása: úúúú elgondolkodtató ez a kérdés is.Köszi.
fülhallgatónál megfordul minden. Te hallgatod akaratod ellenére az ufok utasításait... Boldog Karácsonyt.

Megrázhat az áram ha vizes hajra felveszem a fejhallgatót? ( Lent kép )

Err?l a fejhallgatóról van szó:

Legjobb válasz: Nem, nincs benne akkora feszültség, és gondolom jól le is van szigetelve.

Nem, nincs benne akkora feszültség, és gondolom jól le is van szigetelve.
Nem tudom, hogy hogyan kaptál felmentést általános iskolában fizikából és technikából, de ha bejártél volna, akkor tudnád, hogy NEM, rendeltetésszerû használat és normál mûködés esetén nem fordulhat elõ ilyen!!
Nem.. sokat használtam már úgy.. (:
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak üzenem 7.-s vagyunk és sem fizikából sem technikából nem tanultunk ilyet
akkor is illene tudnod h lehetetlen a füles nem vesz fel áramot csak a kábelon jön a jel de áram akkor sem csak ha van rajta led vagy vmi fénytechnika de akkor is csak max 12V
Persze hogy megrázhat az áram. Ha közben a konnektorba nyúlsz. Ha arra irányult a kérdés, hogy a fejhallgatótól kaphatsz e áramütést, akkor arra az a válasz: soha
sztem azért kérdezte mert stílusosan akar meghalni nem úgy hogy vízzel teli kádba beledob 1 kenyérpirítót hanem hogy zene hallgatás közben miközben hallgatja LL. Juniort ^^
A kérdező hozzászólása: na elmész a franca LL Juniorral xD Metált a népnek :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!