Találatok a következő kifejezésre: Ha felteszem Vistát (2 db)

Ha felteszem a vista inspirat 2-1. 0 nevü programot akor elmennek a gépesfájlaim, dokomentumok stb. és lehet véglegesen törölni? Megváltozik valami a gépemen? Lassijta?

Legjobb válasz: Érdemes elötte, biztonsági mentést végezni, biztos ami biztos alapon. Elméletileg enm változtatja. De ha Vista-s külsöre vágysz, jobban jársz ha felteszed a Vista-t, SP2-vel van olyan jó mint a 7-es. Viszont az XP-vel ellentétben Vista-n alig van kékhalál, úgy mint 7-esen, mig Xp-n, háááát ...

Érdemes elötte, biztonsági mentést végezni, biztos ami biztos alapon. Elméletileg enm változtatja. De ha Vista-s külsöre vágysz, jobban jársz ha felteszed a Vista-t, SP2-vel van olyan jó mint a 7-es. Viszont az XP-vel ellentétben Vista-n alig van kékhalál, úgy mint 7-esen, mig Xp-n, háááát ...

Ha felteszem a Vistát a gépemre és utána ha felteszem a video karim driverét majd reboot akkor a monitorom a bejelentkezés során kikapcsol. Mi lehet a probléma? Esetleg megoldás?

Legjobb válasz: Nem jó a videokártya drivere, esetleg túl nagy felbontás van alapból beállítva. Úgy telepítsd a videókártyád, hogy elõtte a vista által feltett kártyát TÖRÖLD KI, majd az újraindítást követõen telepítsd a sajátod.

Nem jó a videokártya drivere, esetleg túl nagy felbontás van alapból beállítva. Úgy telepítsd a videókártyád, hogy elõtte a vista által feltett kártyát TÖRÖLD KI, majd az újraindítást követõen telepítsd a sajátod.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már és nem jó. Rengeteg DRIVER-rel probáltam már. Sajátjával is de ugysem megy.
lehet, hogy nem vista compatibilis, fõleg akkor lehetséges, ha régebbi. Új kártya kell, vagy nem kell vista. (mondjuk dunsztom sincs valaki minek rakja fel, amikor az xp-hez képest kész hulladék, pedig azért az sem tiszta leányálom)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!