Találatok a következő kifejezésre: Ha felteszek kérdést, miért nem (16 db)

Ha felteszek egy kérdést, miért nem marad úgy?

Többször is felfigyeltem rá, hogy amikor visszatérek a kérdésemhez, az máshogy van megfogalmazva. (de a kérdés lényegében ugyanaz marad) Ki csinálja ezt és miért?

Legjobb válasz: A leggyakoribb hiba a kérdés kiírók részérõl, hogy a kérdés leírásába nem írják bele a kérdés lényegét! Ha egy másik felhasználó áttekinti listaszerûen a kérdéseket, és csak kérdések egy-két szavas címeit látja, az rendkívül zavaró tud lenni. Tehát a kérdésben legyen már benne a lényege annak, hogy mire keresi a választ a felhasználó. Másrészt vannak olyan kérdések, amik beszélgetõsre vannak megfogalmazva, de valójában konkrét kérdésre keresik a választ. Ezeket a moderátorok kijavítják olyanra, hogy utóbbin legyen a lényeg a kérdésben. Szóval a moderátorok csinálják.

A leggyakoribb hiba a kérdés kiírók részérõl, hogy a kérdés leírásába nem írják bele a kérdés lényegét! Ha egy másik felhasználó áttekinti listaszerûen a kérdéseket, és csak kérdések egy-két szavas címeit látja, az rendkívül zavaró tud lenni. Tehát a kérdésben legyen már benne a lényege annak, hogy mire keresi a választ a felhasználó. Másrészt vannak olyan kérdések, amik beszélgetõsre vannak megfogalmazva, de valójában konkrét kérdésre keresik a választ. Ezeket a moderátorok kijavítják olyanra, hogy utóbbin legyen a lényeg a kérdésben. Szóval a moderátorok csinálják.

Ha valaki itt fel tesz egy (ilyen témába vágó kérdést) - Miért nem "értékeli" a rá adott válaszokat? - Ha tanácsokat kap, miért nem reagál rá? (Csak feltesz egy kérdést, aztán annyi? )

Ezenfelül találkozom olyannal is, hogy választól függetlenül mindenki ugyanarra van "lepontozva", vagy az egyiket pontozza, a másikat nem.Szerintem akkor nem lenne érdemes pontozni , ha valaki nagyon rossz választ ír , de arra is megvan a megfelel? ikon.A "félig -meddig" hasznos is egy megfelel? pontozási lehet?sség...Természetesen , aki nem ismer magára , annak nem szól ez a kérdés. Csak kicsit furi a dolog...

Legjobb válasz: Nagyon szomoru,hogy ilyen dolgokon agyaltok s hulye pi..zatok az embereket szerintem nem a pontozas a forum lenyege s ha ti pontversenyezni akartok kell nyitni egy masik forumot.Ez a kerdesek kozpontu nem a pontozase.

Nagyon szomoru, hogy ilyen dolgokon agyaltok s hulye pi..zatok az embereket szerintem nem a pontozas a forum lenyege s ha ti pontversenyezni akartok kell nyitni egy masik forumot.Ez a kerdesek kozpontu nem a pontozase.
Utolsó válaszadóval teljesen egyetértek. Én sem igazán foglalkozom a %-kal, de épp pár percel ezelõtt olvastam egy kérdést, hogy : Milyen nevet adtok a kislányotoknak? Nagyon sok válasz érkezett, de 55-79% között volt az összes pontozása. Nem értem, hogy mi alapján!
Szia! Engem se erdekelne a pontozgatas, de amikor valaszolok arra a kerdesre pl:Hogy hivjak a gyerekeiteket? vagy Milyen lany es fiu nev tetszik nektek? Akarhanyszor valaszolok mindig le vagyok pontozva, de nem csak en, mindenki, 100%-os valaszt meg nem lattam. Na azert ezt bunkosagnak, butasagnak es taplo viselkedesnek tartom. Amugy ha kerddest irok ki akkor mindenkit ertekelek, hiszen tenyleg vettek a faratsagot es foglalkoztak a kerdesemmel, problemammal.
Elsõ vagyok. Hidd el, nem a pontozás miatt vagyok itt! Én pont hogy nem azok közé tartozom, akik pontozgatnak. És képzeld, téged én nem pontoztalak le és senki mást sem pontoztam itt. Nagyon ritkán pontozok, de a saját kérdéseimben mindig! Nem pontozlak le csak azért, mert más a véleményed! Sokan vannak itt, akik csak a pontozás miatt vannak, õk nekik nem számít, hogy lefele vagy felfele. És sokan vannak úgy, hogy bár a válasz jó, rendben van, de nem egyezik vele a véleménye, lepontozza! (pl neki nem tetszik az a név, ami a másiknak) Nekem viszont igenis jelent valamit az, hogy szívesen segítek másoknak! Szívesen nézek a neten utána dolgoknak (nem a pontok miatt!!!), és ezek után lefele pontoznak. Szerintem semmi értelme a pontozósdinak! Én enélkül is szívesen válaszolgatok!
Most húztam fel magam azon, hogy abszolút normális választ adtam és a kérdésre válaszoltam és mégis lepontoztak. Hülye idióta pi..ák, akik olyanokat pontoznak le, amikkel semmi baj nincs. Ez van. Olcsó játék hülye gyerekeknek!
Hmmm... Ezt már sokszor olvastam, de õszintén megmondva, én nem is értem, hogy minek kell pontozgatni. Mióta én regisztráltam, azóta összesen 4 kérdést írtam ki és jópárra írtam meg a tapasztalatomat. De én nem figyelem, hogy ki mit pontoz. A kérdésekre érkezõ válaszokat, amiket én írok ki, azt mindig hasznosnak értékelem, mert mindenképp hasznosak, akár negatív, akár pozitív értelemben. Hát ez van. Én nem foglalkoznék a helyedben sem a pontozásokkal. Itt (szerintem) a tapasztalatcsere a lényeg, de ezt nem mindenki veszi komolyan.
Szia!Szed én miért vagyok 80%ra értékelve? Nem azért, mert trágár vagyok, vagy gyülöletet keltek, hanem mert próbálok objektíven válaszolni, és nem azt írni, amit a kérdezõ látni/hallani szeretne.. Én már nem foglalkozok ezzel..
Utolsó válaszom a 15.35-ösnek szólt leginkább!
Igen, nem a pontozáõs a lényeg, és köszi jól vagyok, hülye p.csa sem vagyok, DE!Én is próbálpk pozitív, értékelhetõ válaszokat adni, és látod... Élõ példa erre ez a link, amit a kedves hozzászóló közzé tett.Nem értem, h ezt miért kellett lepontozni! Ilyenkor ez az ember igazságérzetét bántja, hogy jót írt, csak valakinek nem tettszett, se lepontozta. A pontokról/százalékokról még annyit, hogy ha valaki ír ki egy kérdést, amire én szeretnék válaszolni a 80%-ommal, akkor vagy egybõl le vagyok pontozva, mivel "csak" 80%os vagyok, vagy fenntartásokkal fogadják, mivel nem vagyok 100%-os. Õszintén!Te is inkább egy 100%választ adó válaszán gondolkozol el, hogy: hm...jót írt, köszi a tanácsot...és nem egy kissebb %-út..
A kérdező hozzászólása: Aki azt írja, hogy 80%-on van és kevésbé "hihetõek" az õ válaszai (még akkor is ha tegyük fel pont a közepébe talál), mint egy 100%-osé;teljesen igaza van. És gyerekes leszek bibi , de akit nem érdekel hogy pontozzák-e vagy sem , 95%-on van. Ettõl függetlenül mindenkinek építem egy kicsit az önbizalmát :) Hacsak nem "átértelmezi" a kérdést. A link nadon jó akkor is:) )
Én a %-ot sosem figyelem, mivel tudom, h vannak olyan "kedves" emberek, akik azon élik ki magukat, h a teljesen hasznos válaszokat poénból lehúzzák. (Az enyémet is.) Aztán vannak olyanok, akik kiírnak egy kérdést, amire eldöntendõ a válasz. Ha nem azt írod, ami az õ véleménye is, lepontoz.(pl Tetszik-e a ... fiú/lánynév?) És nem utsó sorban vannak azok, akik tanácsot kérnek, leírod a veled történteket, erre lepontoznak! Ja, el ne felejtsem a kedvencemet: "Hogy hívják a gyerekeiteket?" Könyörgöm, mi a nem hasznos a gyerekem nevében?! Én ha kérdést írok ki, minden választ hasznosnak ítélek, bmi legyen is az (kiv. ha sértõ, bunkó megjegyzés), és ha más ember kérdésénél számomra hasznos választ találok, azt is értékelem. Ha nem hasznos, inkább nem jelölök semmit. Kivétel, ha telefonról vagyok, mert a telefon vmiért nem regisztrálja az ujjacskára kattintást.
Szia! Én néha szoktam értékelni a válaszokat, de nem mindig. Hogy miért? Mert felteszek egy választ, visszaírnak rá és ha elolvasom néhány mondattal megköszönöm, értékelem, visszakérdezek, stb. A válasz érdekel és nem pontozgatok, mert pl. nekem is tök mindegy, ki hány pontot ad a válaszomért, itt inkább a tapasztalatcsere a lényeg. Viszont mindig írok vissza valamit a válaszadóknak, mert fontos, hogy vették a fáradtságot és foglalkoztak a kérdésemmel.
A kérdező hozzászólása: Meg egyébként nem is csak a százalék. Feltesz egy kérdést , válaszolok, és jól esne ha visszapötyögne valamit, vagy értékelne is...Természetesen ez az egész csak elvi kérdés nálam. Aki érti, érti ; aki nem nem.
A kérdező hozzászólása: Jó dolgokat írtok:) Ez a link hatalmas! :) ) Ez azért elárul valamit... Igen , a pontozással én se foglalkoznék annyit csak itt ez a százalék. Pozitív válaszokat próbálok adni, és napról napra megy le a százalékom. Oké , jó ez itt nem a való élet , nem fogok emiatt szívinfarktusban elhalálozni , csak azért hogy itt írogatok úgy egy kicsit örülnék, ha legalább ez stagnálna.... :) ))
Sziasztok! Engem sem érdekel a pontozás, nem is nézem nagyon. De ha felteszek egy kérdést, mindig reagálok a válaszokra, ha mást nem , annyit biztosan, hogy köszönöm. És szinte mindig max. pontot adok a nekem válaszolóknak, már csak köszönetképpen is :-) Én örülök az õszinte, többféle válasznak, hiszen ha mindenki ugyanazt írja, attól nem feltétlenül leszek okosabb.
Sziasztok, Nem régen regisztráltam az oldalra és nagyon jó ötletnek találtam, mert hasznos válaszokkal és kérdésekkel lehet találkozni.Szerintem mindenkinek ez kellene legyen az érdeke.Nagyon rosszul esett, hogy ebben a témakörben terhesség, teherbeesés)lepontoztak, pedig õszintén próbáltam segíteni...Nem riogattam senkit, vagy nem ámítottam senkit.... Én ezért vagyok 89%-os.....mit lehet lepontozni azon, hogy mozog-e a babám, vagy sem?Vagy, hogy algopyrint veszek be ha fáj a fejem???(22 hetes km.)Érthetetlen hü.....e játéka ez valakinek.Már azon is gondolkodtam, hogy lehet én vagyok túl érzékeny...:-( Na mond1.Ne aggódjatok!!!Szerintem Ti MIND NAGYON JÓK VAGYTOK!!!!!! Üdv.
ez vicces, törölték a kérdést... annyi volt a lényeg, hogy van egy olyan képszerkesztõ program, ahol fellinkelsz magadról, és a párodról egy képet, és kikalkulálja, hogy hogyan "nézhet ki" majd a születendõ gyermeketek. A link jó volt, csak nem magyar volt, ezést sok hozzászoló nem értette, hogy kell belépni, képet feltölteni, stb, és mind le voltak pontozva 40-50%ra...

Ha ebben a rovatban valami feltesz egy kérdést, miért nem írja le, hogy hány éves?

Azért lenne ez jó, hogy könnyebben tudjunk válaszolni. Pl. egy lány azt kérdezi, mit?l van fehérfolyása, ez serdül? lányoknál lehet azért mert hamarosan megjön a menstruációja. Jó lenne, ha leírnátok a tüneteket is pontosan.

Legjobb válasz: és te hány éves vagy?

és te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Már elrontottam! Nem valami, hanem valaki feltesz egy kérdést. Ne haragudjatok!
A kérdező hozzászólása: 35.
én leírtam, de törölték a kérdésemet, mert azt hazudták hogy én már 5-ször leírom ezt a kérdést, pedig csak egy velem egykorú lánnyal tévesztettek össze, de nem tudtam bizonyítani :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Kedves második Válaszoló! Én is láttam már, hogy több ugyanolyan korú lány tesz fel nagyon hasonló kérdést, de én mindegyikre nagyon szívesen válaszolok, amire tudok!
Igazad van, nem ártana leirni. Bár amit most feltettem kérdést fülcsepprõl ott szerintem 8, hogy milyen nemü vagyok és hány éves. Segithetne nekem valaki 3x3 csepp/nap hogyan értették? Egyik fülbe annyi vagy összesen a kettõbe?

Miért van az, hogy ha valaki feltesz egy részben vallási témájú kérdést, a nem vallásos hozzászólók többsége képtelen normális hangnemben adni választ?

Legjobb válasz: Aki ezen az oldalon feltesz egy ilyen kérdést, az rettentõen naiv (mondhatnám, ostoba). Tudja jól, hogy tele vagyunk itt olyan emberekkel, akiknek lövésük sincs a vallásról, csak beleokoskodnak mindenbe, és amúgy is rettentõen zavarja õket, hogy egy számukra vadidegen nem él nemi életet a házassága elõtt. Azt javaslom, hogy ilyen kérdéseket ne tegyen ki senki erre az oldalra. Erre vannak a vallási fórumok. A "kedves" 68%-os válaszolót pedig többen jelentettük, remélem, hamarosan kimoderálják. Csak egy megjegyzés: nemrég a Politika rovatban feltettem egy kérdést. Direkt kértem, hogy csak egy bizonyos párt szimpatizánsai válaszoljanak, mert õszintén kíváncsi voltam a véleményükre. Jött kb. 20 válasz, abból 2(!) db volt értékelhetõ, a többi az adott pártot fikázta. Úgy tûnik, sokaknak bajuk van a szövegértelmezéssel.

Egy ilyen helyen nem lehet ilyesmit megkérdezni, vannak dolgok, amikhez külön a témával foglalkozó fórumok, emberek kellenek.Én is lettem már jópárszor lehülyézve, pedig teológiából júniusban volt meg a védésem.
Ez nem vallásos kontra "nemvallásos" kérdés. Ha ateista tesz fel kérdést, akkor egy külsõ szemlélõ ugyanúgy azt látja, hogy a vallásosak lehurrogják. Csakhogy egy vallási témájú kérdéshez nem fog olyan írni, aki nem vallásos és nem akar kötekedni; egy ateista témájúhoz szintén nem fog olyan írni, aki vallásos és nem akar kötekedni. Ez nem az adott csoport bunkóságát mutatja, hanem az egyes válaszadókét. Másrészt aki régóta van ezen az oldalon, és egyértelmûen egyik oldalon áll, annak rááll a szeme, és a "másik oldal" bunkó hozzászólásait sokkal jobban észre veszi, mint a normálisakat. Utóbbi nyílván nem mindenkire igaz, de azért egy elég alapvetõ és létezõ pszichológiai jelenség.
Aki ezen az oldalon feltesz egy ilyen kérdést, az rettentõen naiv (mondhatnám, ostoba). Tudja jól, hogy tele vagyunk itt olyan emberekkel, akiknek lövésük sincs a vallásról, csak beleokoskodnak mindenbe, és amúgy is rettentõen zavarja õket, hogy egy számukra vadidegen nem él nemi életet a házassága elõtt. Azt javaslom, hogy ilyen kérdéseket ne tegyen ki senki erre az oldalra. Erre vannak a vallási fórumok. A "kedves" 68%-os válaszolót pedig többen jelentettük, remélem, hamarosan kimoderálják. Csak egy megjegyzés: nemrég a Politika rovatban feltettem egy kérdést. Direkt kértem, hogy csak egy bizonyos párt szimpatizánsai válaszoljanak, mert õszintén kíváncsi voltam a véleményükre. Jött kb. 20 válasz, abból 2(!) db volt értékelhetõ, a többi az adott pártot fikázta. Úgy tûnik, sokaknak bajuk van a szövegértelmezéssel.
Egyszer, kb. másfél éve, amikor naiv kis újonc voltam ezen az oldalon, feltettem egy kérdést olyan embereknek, akik a házasságuk elõtt nem éltek nemi életet. Odaírtam normális hangnemben, "légy szíves"-sel, hogy csak a kérdésre válaszoljanak, nem kérek olyan választ, hogy milyen hülye, aki nem szexel házasság elõtt. Talán mondanom se kell, alig kaptam normális választ, viszont el lettem mondva begyepesedett szentfazéktól kezdve mindennek, holott nem is szerepelt a kérdésemben, hogy én se szexeltem az esküvõm elõtt. Úgy látszik, a gondok általános iskolában kezdõdnek, amikor a szövegértést kellene megtanulniuk a gyerekeknek... De az is lehet, hogy az emberek annyira okosnak hiszik magukat és annyira meg vannak róla gyõzõdve, hogy amit õk gondolnak, szent és sérthetetlen, hogy nem bírják megállni, hogy beszólogassanak a "hülyéknek", akik másképp gondolkodnak.
Nézd, egy ilyen kérdést nem lehet nem poénra venni. Felnõtt ember nem kérdez ilyet, egy ötévest meg max. kiröhögni lehet, ha ilyennel jön elõ.
"Ugyanis a vallásos hozzászólók - tisztelet az igen kevés kivételnek! - nem képesek elfogadni, hogy van, aki nem követi az õ hitüket, sõt, semmilyen hitet sem követ." Idézhetek onnan pár választ? "Ez egy olyan dolog amivel csak megnehezítik az életüket ezek az álszent, buta, az életrõl mit sem tudó barmok!" "ÁÁÁÁÁÁ, kikészít ez a sok f*szfej!!!!!!" "Ezt tök bírom, ilyenkor jönnek ám a lepontozással... hát akkor én is pontozgatok. Jönnek a piros kezek istenhívõ f*szok!" Most akkor ki nem fogadja el a másik véleményét?????
Idézz Te, ha annyi olyan van itt. Attól egyébként én is rosszul vagyok, aki folyamatosan bemásolja a Katolikus Lexikon vonatkozó fejezeteit. De még õ sem f.szozza le azt, aki nem ért vele egyet.
Az ilyen jellegû kérdéseket feltevõ bigott vallásosok valóban nevetségesek, ezt alá kell írnom. a legtöbbjük valóban intoleráns más ellenvéleményekkel kapcsolatban, akkor is ha a válaszadó normális hangnemben leírja a véleményét, anyázás nélkül.szóval nem mondom azt, hogy hûde kéne õket sajnálnom.kérdezõ, ezt a kérdést fordítva is fel lehetne tenni.... de hozzá kell tennem, van, hogy a hívõk provokálják ki a nem normális hangnemet másokból, van, hogy a nem vallásosok, szóval mindkét oldal lehetne toleránsabb a másik felé, és a szimpla véleménnyilvánítást pedig nem kéne rögtön megtorolandó negatívumként felfogni.
Idézz, kérlek, a vallásos hozzászólók egész oldalas "majd az én istenem jól megbüntet titeket" jellegû válaszaiból is... úgy lenne teljes a kép...
Valószínûleg azért, mert a vallásos hozzászólók az elsõ "nem vallásos" válasz után rögtön nekiállnak istenelni, jézusozni, mocskosbûnösözni, - és igazából nem lehet csodálkozni azon, hogy egyes egyszerûbb emberekbõl ez kihozza, amit kihoz. Ugyanis a vallásos hozzászólók - tisztelet az igen kevés kivételnek! - nem képesek elfogadni, hogy van, aki nem követi az õ hitüket, sõt, semmilyen hitet sem követ.
Ez a tipikus, melyik volt elõbb a tyúk vagy a tojás esete. Felesleges azon rágódni, ki provokál kit. Értelmetlen az egész vita is, hiszen egyik fél sem tudja meggyõzni a másikat. Ami a lényeg, az a kulturált hangnem. Valamiért vallásos válaszolók nem szoktak "[email protected]"
Még mindig jobb f*szozni, mint érvek híján nekiállni hazudozni, lásd azt a három hittérítõt, amelyik végigjárja az összes topicot, és ömleszti a marhaságát meg idézeteit.
Én csak azt nem értem, egy vallásos topikban miért baj az, ha vallásos emberek válaszolnak? És miért jópofa válasz az minden kérdésre, hogy nincs Isten?
Én mint nem hívõ , nem is nagyon nézegetem a vallással kapcsolatos kérdéseket, mert tudom , hogy nem az én véleményemre kíváncsiak, nem hozzám szól a kérdés. Mindkét oldal intoleráns, hallottam már érdekes dolgokat vallásostól és nem vallásostól is. Ugyanakkor hozzátenném, hogy inkább a hívõkre jellemzõ az, hogy megpróbálják eltüntetni a nekik bármilyen módon ellentmondó véleményeket (és most nem kizárólag erre az oldalra gondolok, sõt itt ez ritkábban fordul elõ)attól függetlenül hogy mit és milyen módon próbálnak mások közölni velük. Sõt gyakran még a hozzászólás lehetõségét is megszüntetik , sok interneten közölt tartalom esetén.

Miért baj az, ha felteszek újból egy olyan kérdést, amire nem érkezett válasz?

Ha figyelmesen elolvassa a moderátor a kérdést, akkor láthatná, hogy csak annyi a hasonlóság, hogy ugyanarról a kórházról kérdezek, de mást!!!

Legjobb válasz: Azért, mert nyilván azért nem érkezett rá válasz, mert senki sem tudott választ adni rá. Ez nem valószínû, hogy változik azzal, hogy újra kiírod a kérdést. Másrészt a kérdések örök idõkre az oldalon maradnak, így még bármikor van rá esély, hogy válasz érkezzen rá. Jelöld be, hogy e-mail értesítést kérsz a válaszról, és ha ilyen történik, értesíteni fogunk. Másrészt személy szerint a kérdés kiírójának: Több MÁV kórházas kérdés is van, és mindegyik a tapasztalatokat firtatja, ha beírod a keresõbe, hogy "MÁV kórház" megtalálhatod õket. Te már 2 újabb ilyet próbáltál nyitni, nem igazán volt különbség a régi és az általad kiírt kérdések között.

Azért, mert nyilván azért nem érkezett rá válasz, mert senki sem tudott választ adni rá. Ez nem valószínû, hogy változik azzal, hogy újra kiírod a kérdést. Másrészt a kérdések örök idõkre az oldalon maradnak, így még bármikor van rá esély, hogy válasz érkezzen rá. Jelöld be, hogy e-mail értesítést kérsz a válaszról, és ha ilyen történik, értesíteni fogunk. Másrészt személy szerint a kérdés kiírójának: Több MÁV kórházas kérdés is van, és mindegyik a tapasztalatokat firtatja, ha beírod a keresõbe, hogy "MÁV kórház" megtalálhatod õket. Te már 2 újabb ilyet próbáltál nyitni, nem igazán volt különbség a régi és az általad kiírt kérdések között.

Miért van az hogy ha valaki feltesz egy érdést nem konkrét válszt kap rá többségben? (pl:. Hol találok cheatet egy mittudom cod4 hez) Mikor olvasgatom az ilyen jellegű kérdéseket a válaszok 90%-a nem a kérdéssel kapcsolatos.

Legjobb válasz: Nekem úgy tûnik azért, mert a legtöbb válaszoló nem tud választ adni, de válaszolási kényszerbetegségben szenved, ezért odaír valamit amivel semmire nem megy a kérdezõ. Ez azért rossz, mert van, hogy vagy huszan válaszolnak oda valamit, de egy sem ad igazi választ, de mivel már huszan válaszoltak, ezért esetleg a 21., aki tudná a választ, már be se lép a kérdésre, mert azt sejti, hogy már biztosan megválaszolta rendesen más. Közbe nem.

Nekem úgy tûnik azért, mert a legtöbb válaszoló nem tud választ adni, de válaszolási kényszerbetegségben szenved, ezért odaír valamit amivel semmire nem megy a kérdezõ. Ez azért rossz, mert van, hogy vagy huszan válaszolnak oda valamit, de egy sem ad igazi választ, de mivel már huszan válaszoltak, ezért esetleg a 21., aki tudná a választ, már be se lép a kérdésre, mert azt sejti, hogy már biztosan megválaszolta rendesen más. Közbe nem.
A kutat mindkettõjüknek joga van használni.
A gombahölgy várja az udvarlóját.Vagyis a kaktuszhölgy.Tehát a szúrós kaktuszhölgy.....
Mert az emberek többsége a való világban fél õszinte lenni, itt viszont mindenki kénye-kedve szerint megmondhatja a magáét.
A kérdező hozzászólása: az elsõnek most nem tudom hogy ilyen buta-e vagy esetleg humoros akart-e lenni de nem sikerült neki.
Gyakran azért, mert például a válaszolók nem tartják válaszra méltónak a kérdést (Pl. "Tudtok linkelni hacket a Honfoglalóhoz?"), és úgy általában, a kérdések gyakran hiányosak, pontatlanok, és erre rákérdeznek. Meg persze a válaszolók közt is vannak idióták, akiknek ennyire futja az agyi kapacitásából.

Miért van az, hogy itt ha feltesz valaki egy kérdést, vagy baromságokat írnak, vagy hiába várja a választ, nem kap rá? Főleg a szerelem témakörben. Akkor minek ez az oldal?

Legjobb válasz: Baromságok vonzzák az embereket, nincs annál jobb, mint a másik kárán nevetni. A "nem kap választ rá" dologra nem tudok mit szólni, én nem vagyok lelkisegély-szolgálat, hogy tizenéves hülyegyerekek apró-cseprõ szerelmi bajait intézzem, amit valószínûleg úgy sem fogadnak meg. Sokan mások is így lehetnek ezzel. De sokszor igazából azt várja, hogy osszák a véleményét. Ha nem így történik, lepontoz(nak). Mert ellenszegültél. Lehet ez is egyfajta feszültséglevezetés, nem tudom.

Baromságok vonzzák az embereket, nincs annál jobb, mint a másik kárán nevetni. A "nem kap választ rá" dologra nem tudok mit szólni, én nem vagyok lelkisegély-szolgálat, hogy tizenéves hülyegyerekek apró-cseprõ szerelmi bajait intézzem, amit valószínûleg úgy sem fogadnak meg. Sokan mások is így lehetnek ezzel. De sokszor igazából azt várja, hogy osszák a véleményét. Ha nem így történik, lepontoz(nak). Mert ellenszegültél. Lehet ez is egyfajta feszültséglevezetés, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez hasznos és értelmes válasz volt. Abban igazad van, hogy sok az idióta kérdés, sokszor unalomból is írnak ki hülyeségeket.
Az internet anonimitásának köszönhetõen az "embereket" nem zavartatja, hogy másokat megsért, kifiguráz vagy kigúnyol. Akik nagy baromságokat írogatnak a kérdésekre azoknak manapság semmi sem szent. A való életben nincs semmi életük. Semmi szociális kapcsolatuk nincs a való világban. Vannak akik ezen élik ki magukat.
Tény, hogy idõnként a nagy baromság kérdésekért én is harapok, így elõfordul, hogy muszáj beoltanom. Most akkor nekem sincs szociális, rendes életem? :)
mert van jobb dolguk?
m nem tudják a választ...linkeld be ide :P
Biztos, hogy nem kérdeztél könnyût. Azért ha nem telt még el pár nap a kérdés kiírása óta, akkor csak türelmetlen vagy, várj még, meg emeld ki, ha már ki lehet. Ha ma írtad ki, akkor ma este e-mailt kapnak róla azok, akik bejelölték az általad a kérdéshez megjelölt kulcsszavakat, és így lesz esély, hogy a holnapi nap folyamán választ kapsz. Ha ezután se lesz válasz, akkor tényleg nehezet kérdeztél, más se tudja a választ, aki erre jár.
Nálam is állandóan ez van! Szerintem az emberek egyszerûen lusták. Ami m sablonkérdés vagy az értelmi szintje nem a padlón hever megrugdosva, arra nemigen kapsz választ. S mikor 3 nap után vééégre írnak 1 darab kommentet, éhesen rávetvén magad azt látod, hogy az az egyetlenegy válasz is Pedomacié, aki megkérdezi hogy hány éves vagy... Nem baj, hogy ez sehogyan nem kapcsolódik a kérdéshez.... Én is nagyon unom már, de ez van.

Ha valaki feltesz egy kérdést és kap rá választ és megköszöni, miért nem veszi a fáradságot, hogy legalább az "ez a válasz szerintem hasznos" ujjra is rányomjon?

Szeretném, ha indulna egy mozgalom, hogy a regisztráltak, ha elolvasnak egy-egy választ egy kérdésre és azt látják, hogy a kérdez? nem "pontozott", ezt ?k megtennék. Mit gondoltok err?l? Fontos nektek a visszajelzés, ha már egyszer válaszoltok? Nekem igen.

Legjobb válasz: Nem a % gyûjtögetés miatt vagyok ezen az oldalon...

Nem a % gyûjtögetés miatt vagyok ezen az oldalon...
Én már volt, hogy tettem fel kérdést, és a válaszokra rá is nyomtam a zöld kezecskét, mégsem jelent meg mellettük az "X%-ban hasznos". Valószínûleg csak bizonyos számú klikkelés felett jelenik meg, egyetlen ember értékelésére nem.
A kérdező hozzászólása: Én sem, de mivel néhányan azért leértékelnek, mert a véleményemet elmondom, örülnék, ha felértékelnének, ha a kérdezõ hasznosnak találja amit írtam. Egyébként (2.válaszolónak írom): Ha te értékelsz valakit, csak azt látod, hogy ez a válasz szerinted hasznos vagy nem hasznos. %-ot csak akkor látsz, ha más értékeli - szerintem.
Engem se nagyon érdekel. Azért regisztráltam, hogy hülyeségeket olvashassak és szétröhögjem az agyam. Meg hogy hülyeségeket írkáljak hülye kérdésekre. Bár akadnak olyanok is, amikre komolyan válaszolok. De valójában nem nagyon tud érdekelni. De azért ha pontoz valaki, inkább felfelé, mint lefelé :-D
Néha túl sok választ kapok, de amikor van idõm, akkor a hasznos válaszokat felszavazom :)

Ha felteszek egy kérdést, amire komoly választ várok, akkor miért tőrlik ki azzal az érvel, hogy nem adhatnak cannabissal kapcsolatos tanácsot?

ez diszkriminációk min?sül, mivel január óta igenis adható a törvény szerint tanács, pedig én csak azt szerettem volna megtudni, hogyha kajába rakok füvet, azt hogyan készítsem el? lehet ételek témába kellett volna feltennem?

Legjobb válasz: olajba vagy vajba süsd a füvet, amíg zöldes-barás színe nem lesz a vajnak/olajnak. szûrd le, és innentõl fogva bármien ételbe fölhasználhatod a THC tartalommal bíró vajat/olajat. Jah és sajnos utána már nem tudod elszívni, mert kimegy belõle a THC.

olajba vagy vajba süsd a füvet, amíg zöldes-barás színe nem lesz a vajnak/olajnak. szûrd le, és innentõl fogva bármien ételbe fölhasználhatod a THC tartalommal bíró vajat/olajat. Jah és sajnos utána már nem tudod elszívni, mert kimegy belõle a THC.
az alkohol kábítószer, mégis reklámozzák. :)
atyaég utolsó, ezt komolyan gondolod? egy óvodás gyerek értelmi szintjén vagy. saját magadat minõsíted az elsõ hozzászólásoddal együtt. szomorú, hogy annyira egyszerû vagy, hogy azt gondolod, mindenki egy politikai eszme fanatikusa, és aszerint cselekszik, gondolkodik stb. elkeserítõen ocsmány embertípus vagy. gratulálok.
Jó kis érvelések. Én se vagyok szent. Én magam dohányzom, mégse támogatom, hogy reklámozzák a tévében, mert tudom, hogy káros (azonkívül marha drága is), és elég baj nekem, hogy függök tõle, nem kell, hogy más is rászokjon. Mert igenis függõséget okoz az is, pedig az nem kábítószer! A fû meg, amellett hogy szintén függõséget okozhat, ugródeszkául szolgálhat a keményebb drogok felé is. Te vedd tudomásul, hogy nem fogjuk tudomásul venni a jelen helyzetet, hanem mindig is küzdeni fogunk ellene, mert nem akarjuk, hogy a gyerekeink függjenek attól a [email protected]ól! Tetszik nektek vagy sem!
Húha, beszól a tolvaj az áldozatnak, hogy hogy merészel kerítést felszerelni. Kis barátom, a cannabis kábítószer. Még dohányárut se lehet reklámozni a tévében, pedig annak a fogyasztása már évszázadok óta beépült a kultúránkba. Erre idejöttök, ahova a kérdések és válaszok színvonala alapján jórészt egy tinédzserekbõl álló közönség jár, kiforratlan személyiséggel, és még nektek áll feljebb, ha szólnak, hogy ezt nem itt kéne. Takarodj a narkós haverjaiddal együtt olyan helyre, ahol ezt még egy ideig eltûrik. Próbálnád meg az én házam elõtt reklámozni személyesen...
Tudod te mi az a diszkrimináció?
Egészségedre, füveske. Én meg jelentettem a kérdést. Bebebe :)
Egy magáncég által üzemeltetett fórumon a hozzászólás nem jog, hanem privilégium. Azt csinálnak amit akarnak, mert az övék. Amúgy meg jól is teszik. Menj az szdsz fórumára az ilyennel, ne itt reklámozd.
A kérdező hozzászólása: utolsó! hidd el nekem, hogy te is ismersz egy csomó füves embert, csak nem tudsz róla! A hozzáállásod a témában egyáltalán nem válasz a kérdésemre! A válaszod nem a kérdés lényegére törekszik, hanem egy olyan saját szubjektív véleményre az adott témában, amelyre azok nem kíváncsiak, akiknek ezt a kérdést feltettem, te egyáltalán nem tudsz semmit a témáról, így értelmetlen volt válaszolnod a témában! De azért köszönöm szépen szórakoztat! Fogd fel, a fû jelen van, a fût nem lehet eltitkolni, nem lehet róla, nem beszélni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ!. . . elsõ, te egy anti füves vagy , de erre nem voltam kíváncsi! muszáj volt odaírni a végére azt a pár szót?! nembaj, lepontoztalak :D és nagyon jól esett :)
a gyerekeid függni fognak a szextõl, a cigitõl, a gyorskajáktól, a chipsektõl, a kávétól, az alkoholtól. az ugródeszka-elmélet már egy ideje bizonyítottan hazugság. felejtsd el, nem létezik. könyörgöm, nézz utána hiteles forrásban a témának, vagy ha nem érdekel, mert könnyebb a belédrögzített közhelyeket, és sztereotípiákat hangoztatni, akkor inkább maradj csendben.
hehe amúgy kifelejtettem a legviccesebbet amit írtál. szerinted a nikotin nem kábítószer? :DDDDDD olyan erõs testi függõséget okoz, mint a heroin, csak hogy tudd. na látod, ezért kéne informálódni, butus :)
A kérdező hozzászólása: gyökér fü ellenes banda! kinek ártok ezzel? miért kell most emiatt neki esni az emberrel lenézõ szöveggel? Mehetek kocsmába is, de akkor ne szóljon be senki, ha lek.rvázom az anyját, vagy ha agyon akarom verni egy baseball ütõvel, mert annyit ittam, hogy az alkohol elvette a békességem és full agresszív lettem tõle! mert én például ilyen vagyok, ha vedelek. néha még rosszabb. nem iszom, hogy nehogy megint hülyesége csináljak részegen, és sittre kerüljek azért, mert néhány órára kikészülök pár nagy jégertõl. Mert vagy ezt kapod tõlem részegen, vagy pedig a bemókázva a mindig mosolygós emberkét aki tök békés és a légynek sem bírna ártani, de viszont parázna annyira a dolgoktól, hogy ne merjek kocsiba szálni. . . . Nálam nem kérdés melyik a biztonságosabb számomra. én tépek tovább és évente, egyszer ha nagyon muszáj berúgok. Azt meg senki se várja, hogy elnézzem, ahogy más butíthatja magát alkohollal, mert részegen nagyobb önuralma van, mint nekem olyan állapotomban, de viszont betépve biztosan tudom, hogy tökéletesen tudatában vagyok a tetteimnek és bátran merném vállalni a felelõsséget a betépve megtett cselekedeteimért. jobb is, meg kevésbé megterhelõ a szívás mint az elmémnek, mint a testemnek. másnapos sem lesz tõle az ember és nagyon jó a hangulat akkor is, amikor nincs fû. nem vágyom rá jobban, mint egy milka csokoládéra, mikor nincs füvem. Nem értem az embereket. Miért ne érezhetné ezt az érzést mindenki? ezt az életérzést, ami jó, és nem árt senkinek. Döntöttem, választottam, amíg dohányoztam 15 ezret költöttem cigire. Most csak 12 költök fûre egy hónapban.. boldog vagyok, élem az életem, nem okoz függõségi rohamot , vagy depressziót, ha nem jutok hetekig fûhöz, mert elõbb vagy utóbb úgyis szívok majd, ha eljön a megfelelõ idõ. Van jó nõm, van jó kocsim, jó állásom, szívok ha ugy alakul naponta vagy hetente és mégsem érzem magamat kevesebbnek és egyre többet tudok nyújtani az életemben mindenki számára. akirõl nem akarom, hogy tudja, hogy szívok, az nem tudja meg. hagyjál békében szívni, csak erre kérlek.
hogy a kérdésedre is válaszoljon valaki: apróra daráld és elején csak nagyon nagyon keveset rakj bele mert sokkkal jobban kiüt. ezt Tvben láttam amúgy börtönnel jutalmazzák és ha az oldalon a szerkesztõség tud a kérdésrõl akkor feltételezhetik hogy van nálad anyag. és ha rájönnek a zsaruk akkor ezért börtön járhat nekik is mivel elhallgatták az információt. ezvan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!