Találatok a következő kifejezésre: Ha felment hőm és már (4 db)

Ha felment a hőm és már napok óta 37, akkor biztos hogy volt peteérésem? És ha leesik menszesz előtt, akkor meg nem történt meg a megtermékenyülés?

Legjobb válasz: Ahogy mondod. Pontosan. valószínüleg nem volt megtermékenyülés, de ha elmarad a menzid vegyél egy tesztet!

Ahogy mondod. Pontosan. valószínüleg nem volt megtermékenyülés, de ha elmarad a menzid vegyél egy tesztet!

Szerintetek, ha ma reggelre felment a hőm, és ma együtt lennénk a párommal, van esélyem teherbe esni vagy már lecsúsztam róla?

Külföldön dolgozik a párom és csak ma tudnánk együtt lenni, viszont ma reggelre 3 tizedet felment a hőm, ami azt jelenti h megvolt az ouláció és már nincs esélyem teherbe esni?

Legjobb válasz: Szerintem sosem késõ vagy kár együtt lenni :) minden félérõl hallani, és ha ennyire ovu közelében van az idõpont, pláne! :) A petesejt 24-36 órát életképes! Sosem tudhatjátok, pontosan hol is tartotok :) Adjatok bele mindent! :) Sok sikert!

Szerintem sosem késõ vagy kár együtt lenni :) minden félérõl hallani, és ha ennyire ovu közelében van az idõpont, pláne! :) A petesejt 24-36 órát életképes! Sosem tudhatjátok, pontosan hol is tartotok :) Adjatok bele mindent! :) Sok sikert!
Legfrissebb kutatások szerint a petesejt kb 12 órán át termékenyíthetõ meg. Amúgy eddig én 24 óráról tudtam (de úgy tûnik ez kevesebb lett, de 36 órát semmiképp nem él). Sok sikert, bár szerintem ha lehet hinni a hõdnek, akkor ezt sajnos lekéstétek. :(
Próbálkozni nem árt, hátha éppen most sikerül.A hõgörbe sem mutat mindig igazat.
Szerintem már lecsúsztatok, de azért persze kevés esély mindig van, szóval érdemes együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát én is attól félek, h ez a hónap sem sikerült. Együtt voltunk, de nem fûzök hozzá reményt, h sikerült. Köszi a hozzászólásokat :)
Nagy valószínûséggel igen, de az életben csak a halál biztos.
Igy van:D


Az nem baj ha a ciklusom 19. napján már 37re felment a hőm 20 napon 36.9 és ma reggelre meg 36.7lett?

A ciklusom 16. napján volt a tüsz?repedésem, ovutesztet is használok azért tudom. Kérlek válaszoljatok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!