Találatok a következő kifejezésre: Ha felhúzom péniszem, kicsit (4 db)

Ha felhúzom a péniszem, kicsit büdös szagot áraszt. Miért van ez?

Legjobb válasz: Próbáld meg rendesen megmosni, nem kell feltétlenül szappannal, elvileg a sima víznek is elégnek kell lennie. Ha nem változik, lehet hogy tényleg megtelepedett ott valami.

Próbáld meg rendesen megmosni, nem kell feltétlenül szappannal, elvileg a sima víznek is elégnek kell lennie. Ha nem változik, lehet hogy tényleg megtelepedett ott valami.
Ne fürgyééééé le :D Ha tisztálkodást követõen hamar bebüdösödik, az gyakran valamilyen gombás fertõzés jele, szerintem menj el egy bõrgyógyászhoz, õ majd mond róla bõvebben.
A kérdező hozzászólása: Értem, KÖszi!!:) :P:P:P
A válasz abban van, hogy a húgy alárohad. Ezért tisztább a zsidó farok, mert nincs rajta fityó. Ergó nem tud a húgy aládohosodni, tud szellõzni. Mosás után általában nem szokott probléma lenni vele.Fityónak nagy szerepe van a pénisszagban szerintem.

Ha felhúzom a bőrt a péniszemen belülről olyan a bőr mintha kicsi sárga pöttyök lennének benne. Mi ez?

Legjobb válasz: Átlátszó faggyúmirigyek .Ilyenkor a bõr nagyon vékonnyá válik .

Átlátszó faggyúmirigyek .Ilyenkor a bõr nagyon vékonnyá válik .

Fitymafékem kicsi lehet! Az lenne a problémám mikor feláll a péniszem akkor nehezen tudom felhúzni a bőrt és ha felhúzom és úgy csináljuk akkor meg fáj. Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Elég nedves?Mmint próbáld meg azt,hogy amikor hokizol akkor bevizezed.Valószínüleg fitymaszûkületed van..Azt viszont mûteni kell :S:S

Elég nedves?Mmint próbáld meg azt, hogy amikor hokizol akkor bevizezed.Valószínüleg fitymaszûkületed van..Azt viszont mûteni kell :S:S
urológia, ambuláns mûtéttel a féket megvágják.
ja, amit a második ír, doki és megnyírja...
A kérdező hozzászólása: nagyon száraz. az baj lehet? amúgy mûtéttõl félek :S
ez egy negyedórás mûtét, amibõl 10 perc az elõkészítés....túl fogod élni
A kérdező hozzászólása: elég gusztustalanul néz ki a mûtét után. de az a baj hogy piros a makk alja és fáj ha piszkálom de rendesen letudom húzni szóval nemhiszem hogy mûtétre kéne mennem.
ne az érdekeljen, hogy milyen mûtét után, akkor persze, hogy gusztustalan. Linkeltem kettõt, ott a válasz, nézd meg. Nincs mit! :)
*egyet... :)
Pár héttel a mûtét után nem lesz gond és nem lesz durva látvány se. A teljes körülmetélés tud nagyon otrombán kinézni (pl nekem is sajnos) de egy fékátvágás nem gond, gyorsan megvan, hamar gyógyul, nem drasztikus beavatkozás. Ne félj tõle.
Igen, vágd le a pocsodet!
A kérdező hozzászólása: Ja, és mellõzzük az idióta beszólásokat mint az 1.
Nem baj.
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!