Találatok a következő kifejezésre: Ha feladok csomagot a postan, felbontjak, (1 db)

Ha feladok egy csomagot a postan, felbontjak, megnezik hogy mivan bent?

nemetorszagba vagyok most es feladtam egy csomagot magyarba mer nehez lett volna huzkodni magam utan.igazabol egy böröndöt adtam fel es abba voltak cuccok,nem lattak hogy milyen cuccok,es azt mondtak csak lakatolva adhatom fel hogy nehogy felbontsak, igaz hogy EU-n belül nem bontjak fel ? vagy mikor szoktak?

Legjobb válasz: a szemetebb postások biztos belepiszkálnának,ha nem lenne rendesen lezárva,anyumék pl. repülõtéren levarrták a táska cipzárját,mert volt,akinek belenyúltak. de a posta szerintem csak átvilágítja,nehogy tiltott dolog legyen benne. azért jobb az elõvigyázatosság.

a szemetebb postások biztos belepiszkálnának, ha nem lenne rendesen lezárva, anyumék pl. repülõtéren levarrták a táska cipzárját, mert volt, akinek belenyúltak. de a posta szerintem csak átvilágítja, nehogy tiltott dolog legyen benne. azért jobb az elõvigyázatosság.
Mostanában úgy tûnik, mintha a világon más gond nem is lenne, csak a pedofília, és a terrorizmus! :( "Emberek állítsátok meg a Földet! Ki akarok szállni!" :)
írt rá azt hogy vizelet
úgy értettem hogy azért bontják fel minden gyanus dolog miatt mert fosik mindenki a bombáktól. :) de gondoltam ezt nem kell elmagyarázni, tévedtem :D
Reptereken tényleg felbonthatják, illetve vámolásnál szinte mindig kibontják. (Jó, tudom németek felé nincs vám...) Egyébként, mi folyik mostanában a világban, hogy mindent ki lehet bontani?
reptereken átvilágítják és ha egy kis dolog is gyanus nekik azonnal felbontják és megnézik mi az. de ez érthetõ ami most a világban folyik. :S
Több csomagküldõ tiltó listára rakta magyarországot, mert rengeteg volt az elveszett, felbontott, hiányos csomag! Ha rá van írva, hogy valami értékes dolog van benne, és nincs biztosítása, akkor az el is tûnik! Szar ügy, de ez van! Postán értékes dolgot nem szabad feladni! Inkább egy futárcég!
Ha belföldön mozog a csomag, akkor 60% hogy valamelyik paraszt felnyitja. Ha külföldrõl jön, akkor nem hinném.
Én gyakran használom a postát MO-on és még egyszer sem bontották föl a dolgaimat "tudtomal". És szerintem nem fogják felnyitni...szerintem
Külföldrõl kapok mora csomagot, és egyszer se bontották fel, vám pecsét rajta amúgy semmi. Bontatlan, átröngenezik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki lefordítaná nekem ezt a két mondatot?

ExxonMobil is organized functionally into a number of global operating divisions. These divisions are grouped into three categories for reference purposes, though the company also has several ancillary divisions, such as Coal & Minerals, which are stand alone.

2

Ha egy lepcsohazban az egyik lako valamilyen targyal tobbszor is megut mit lehet tenni?

lakotelepi srac vagyok, ismeroseimmel beultunk egy lepcsohazba.(reszegen) nem hangoskodtunk magunrol se tudtunk nagyon.

0

Hogy lehet regisztrálni instagramra?

próbáltam gépről onnan nem ment. Telefonról kell? ha igen hogyan?

1

Szenes zsebmelegítő. Működik?

a szenes , vagy azbesztes (ki hogy ismeri) zsebmelegítőhöz

0

Van egy házi amit nem tudok. Mik erre a válaszok?

1.Csongor párja

13

Egy bírósági fellebbezést csak nyomtatásban, vagy írásban is be lehet adni?

3

Mit jelent a 33. fokozat a szabadkőművességben?

Sokszor hallom ezt a bizonyos számot a szabadkőművességgel kapcsolatban, de hiába kerestem utána, nem lettem tájékozottabb. Ez a szabadkőművesek valamiféle magasabb foka, egy kis létszámú csoport?

2

Mit lehetne tenni, ha elaludtam? Hogy mondjam el anyámnak?

Kikapcsolt a telefonom, mert elfelejtettem, feltölteni, így nem keltem fel, csak 11-kor. Van még 3 szülői igazolás, így semmi gond lényegében, csak nem biztos, hogy anyukám le fogja igazolni. Tavaly is kétszer vagy háromszor elaludtam, és akkor se igazolta le, hanem elküldött az orvoshoz, hogy igazoltassam le vele, mert még a szülőire lehet, hogy szükség lesz. Csakhogy én nem fogok elmenni ehhez az orvoshoz, mert amúgy is félek mindig, ha oda kell mennem, de már tuti, hogy sejti, hogy a legtöbbször kamuzok. Igazolatlanom még soha nem volt és nem tudom mivel jár 7 óra igazolatlan, de ebbe az iskolába nem menő, ha valakinek igazolatlanja van, hanem inkább nagyon is ciki.

1

Mit jelenz az ha valami anti? Hogy annak az ellentéte ami előtt kiteszik? Akkor milyen lenne az anti-Föld?

4

Azt mire érthette az egyik ismerősöm, hogy vizsgán a tanár kulcsot csúsztat a lányok zsebébe?

Egy felsőbbéves hallgató mondta nekem, hogy az egyik vizsgán a tanár szívat, meg ezt csinálja..de mit értett ezalatt?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!