Találatok a következő kifejezésre: Ha feladok csomagot a postan, felbontjak, (1 db)

Ha feladok egy csomagot a postan, felbontjak, megnezik hogy mivan bent?

nemetorszagba vagyok most es feladtam egy csomagot magyarba mer nehez lett volna huzkodni magam utan.igazabol egy böröndöt adtam fel es abba voltak cuccok,nem lattak hogy milyen cuccok,es azt mondtak csak lakatolva adhatom fel hogy nehogy felbontsak, igaz hogy EU-n belül nem bontjak fel ? vagy mikor szoktak?

Legjobb válasz: a szemetebb postások biztos belepiszkálnának,ha nem lenne rendesen lezárva,anyumék pl. repülõtéren levarrták a táska cipzárját,mert volt,akinek belenyúltak. de a posta szerintem csak átvilágítja,nehogy tiltott dolog legyen benne. azért jobb az elõvigyázatosság.

a szemetebb postások biztos belepiszkálnának, ha nem lenne rendesen lezárva, anyumék pl. repülõtéren levarrták a táska cipzárját, mert volt, akinek belenyúltak. de a posta szerintem csak átvilágítja, nehogy tiltott dolog legyen benne. azért jobb az elõvigyázatosság.
Mostanában úgy tûnik, mintha a világon más gond nem is lenne, csak a pedofília, és a terrorizmus! :( "Emberek állítsátok meg a Földet! Ki akarok szállni!" :)
írt rá azt hogy vizelet
úgy értettem hogy azért bontják fel minden gyanus dolog miatt mert fosik mindenki a bombáktól. :) de gondoltam ezt nem kell elmagyarázni, tévedtem :D
Reptereken tényleg felbonthatják, illetve vámolásnál szinte mindig kibontják. (Jó, tudom németek felé nincs vám...) Egyébként, mi folyik mostanában a világban, hogy mindent ki lehet bontani?
reptereken átvilágítják és ha egy kis dolog is gyanus nekik azonnal felbontják és megnézik mi az. de ez érthetõ ami most a világban folyik. :S
Több csomagküldõ tiltó listára rakta magyarországot, mert rengeteg volt az elveszett, felbontott, hiányos csomag! Ha rá van írva, hogy valami értékes dolog van benne, és nincs biztosítása, akkor az el is tûnik! Szar ügy, de ez van! Postán értékes dolgot nem szabad feladni! Inkább egy futárcég!
Ha belföldön mozog a csomag, akkor 60% hogy valamelyik paraszt felnyitja. Ha külföldrõl jön, akkor nem hinném.
Én gyakran használom a postát MO-on és még egyszer sem bontották föl a dolgaimat "tudtomal". És szerintem nem fogják felnyitni...szerintem
Külföldrõl kapok mora csomagot, és egyszer se bontották fel, vám pecsét rajta amúgy semmi. Bontatlan, átröngenezik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mitől szédülhetek? ( bővebben lent) 13/L

ma volt 1 meccsem és kicsit hányingerem volt mivel nem tudtam sokat enni csak amikor hazaértem kb 1 óra után elkezdtem szédülni néha melegem van néha fázom de nincs lázam ... mitől lehet ez?

4

Amelyik szám a legtovább volt fönt a slágerlistán, az szerintetek mennyi ideig volt/van?

0

Hogy lehet magamnak készíteni ilyen madzagbol készült fonott nyakláncot?

0

Azt hogy írjam angolul hogy: Gyerekkormoban két évet úsztam és fociztam a helyi csapatban amit most hagytam abba fél éve?

2

Valaki tud vmit erről a (miskolci) boltról? (lentebb link)

azt tudom hogy az egyik 1 újságos a másik meg használt mobil bolt vagy vmi ilyesmi, engem az utóbbiról érdekelne bármi

4

Ti loptatok már valaha bárhonnan, vagy szoktatok es ha igen, mit? (boltra gondolok, uzletekre h&m, ekszerbolt, tesco, spar ilyesmi)

12

Csak én érzek így a saját karaktereimmel kapcsolatban? (regény)

Sok helyen olvastam, hogy a karakter kidolgozás nagyon fontos az írás terén, de egyszerűen én utálom ezt csinálni. Annyira rosszul érzem magam, mikor el kezdem írni, hogy "neve", "szerepe", "célja"...stb. Egyszerűen nem szeretem kidolgozni őket. Olyan unalmas feladatnak tartom. Van valaki rajtam kívül, aki így van ezzel?

8

Tudnátok olyan cigit ami erősségben olyan mint a kék lucky strike?

A piros malbi erősebb mint a kék lucky? Eddig csak azt szívtam de szeretnék kipróbálni más cigiket is. A másik kérdésem, hogy camelből itthon milyen színűeket árulnak? (olyan ami nem dohány hanem rendes cigi). És a amelről mi a véleményetek?

0

Hol lehet gitáros kulcstarót kapni Budapesten?

Fém, vagy műanyag kulcstartóra gondoltam.

0

Hogyan tudom elérni a magsabb paradicsom terméshozamot, ismerve a fotoszintézist és segitőit?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!