Találatok a következő kifejezésre: Ha feladok csomagot a postan, felbontjak, (1 db)

Ha feladok egy csomagot a postan, felbontjak, megnezik hogy mivan bent?

nemetorszagba vagyok most es feladtam egy csomagot magyarba mer nehez lett volna huzkodni magam utan.igazabol egy böröndöt adtam fel es abba voltak cuccok,nem lattak hogy milyen cuccok,es azt mondtak csak lakatolva adhatom fel hogy nehogy felbontsak, igaz hogy EU-n belül nem bontjak fel ? vagy mikor szoktak?

Legjobb válasz: a szemetebb postások biztos belepiszkálnának,ha nem lenne rendesen lezárva,anyumék pl. repülõtéren levarrták a táska cipzárját,mert volt,akinek belenyúltak. de a posta szerintem csak átvilágítja,nehogy tiltott dolog legyen benne. azért jobb az elõvigyázatosság.

a szemetebb postások biztos belepiszkálnának, ha nem lenne rendesen lezárva, anyumék pl. repülõtéren levarrták a táska cipzárját, mert volt, akinek belenyúltak. de a posta szerintem csak átvilágítja, nehogy tiltott dolog legyen benne. azért jobb az elõvigyázatosság.
Mostanában úgy tûnik, mintha a világon más gond nem is lenne, csak a pedofília, és a terrorizmus! :( "Emberek állítsátok meg a Földet! Ki akarok szállni!" :)
írt rá azt hogy vizelet
úgy értettem hogy azért bontják fel minden gyanus dolog miatt mert fosik mindenki a bombáktól. :) de gondoltam ezt nem kell elmagyarázni, tévedtem :D
Reptereken tényleg felbonthatják, illetve vámolásnál szinte mindig kibontják. (Jó, tudom németek felé nincs vám...) Egyébként, mi folyik mostanában a világban, hogy mindent ki lehet bontani?
reptereken átvilágítják és ha egy kis dolog is gyanus nekik azonnal felbontják és megnézik mi az. de ez érthetõ ami most a világban folyik. :S
Több csomagküldõ tiltó listára rakta magyarországot, mert rengeteg volt az elveszett, felbontott, hiányos csomag! Ha rá van írva, hogy valami értékes dolog van benne, és nincs biztosítása, akkor az el is tûnik! Szar ügy, de ez van! Postán értékes dolgot nem szabad feladni! Inkább egy futárcég!
Ha belföldön mozog a csomag, akkor 60% hogy valamelyik paraszt felnyitja. Ha külföldrõl jön, akkor nem hinném.
Én gyakran használom a postát MO-on és még egyszer sem bontották föl a dolgaimat "tudtomal". És szerintem nem fogják felnyitni...szerintem
Külföldrõl kapok mora csomagot, és egyszer se bontották fel, vám pecsét rajta amúgy semmi. Bontatlan, átröngenezik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen Osztrák híroldal van?

KB egy index vagy origo szerűség lenne jó, ha osztrák nincs akkor német is megteszi.

0

Linkelnetek egy magyar oldalt a Cloud Gate-rol? Nem talalok.

1

Meghalt Paul Walker! (? )

nem tudom feldolgozni mit tegyek? :'(((

5

Segítene valaki egy fogalmazásban? Horthy korszak iskolarendszere vagy egy társadalmi réteg bemutatása.

Kerestem az interneten de egyszerűen semmi értelmes oldalt nem találtam.Ha valaki linkelne egy jó oldalt azt nagyon megkösszönném

0

A Violettában mi annak a számnak a címe, amire Thomas gyakorolt és vizsgázott?

2

Székesfehérváron hol van nyitva vasárnap délután virágbolt és meddig?

0

PlayIT Show-ról közvetítés lesz valahol?

Képes tudósítás szokott lenni, de nem tudom hogy hol, ha tudod írd meg. kösz.

0

A negatív dolgokat elhárítani szokták és nem védeni (terror, üzemzavar, dugulás stb). Mondjátok, a katasztrófaelhárítás az miért katasztrófavédelem?

3

Milyet vegyek?

milyen alapozó tünteti el a pattanásokat? kinek mi vált be ? :)

0

Mennyibe kerül a tescoban egy 90 cm műfenyő?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!