Találatok a következő kifejezésre: Ha feladok csomagot a postan, felbontjak, (1 db)

Ha feladok egy csomagot a postan, felbontjak, megnezik hogy mivan bent?

nemetorszagba vagyok most es feladtam egy csomagot magyarba mer nehez lett volna huzkodni magam utan.igazabol egy böröndöt adtam fel es abba voltak cuccok,nem lattak hogy milyen cuccok,es azt mondtak csak lakatolva adhatom fel hogy nehogy felbontsak, igaz hogy EU-n belül nem bontjak fel ? vagy mikor szoktak?

Legjobb válasz: a szemetebb postások biztos belepiszkálnának,ha nem lenne rendesen lezárva,anyumék pl. repülõtéren levarrták a táska cipzárját,mert volt,akinek belenyúltak. de a posta szerintem csak átvilágítja,nehogy tiltott dolog legyen benne. azért jobb az elõvigyázatosság.

a szemetebb postások biztos belepiszkálnának, ha nem lenne rendesen lezárva, anyumék pl. repülõtéren levarrták a táska cipzárját, mert volt, akinek belenyúltak. de a posta szerintem csak átvilágítja, nehogy tiltott dolog legyen benne. azért jobb az elõvigyázatosság.
Mostanában úgy tûnik, mintha a világon más gond nem is lenne, csak a pedofília, és a terrorizmus! :( "Emberek állítsátok meg a Földet! Ki akarok szállni!" :)
írt rá azt hogy vizelet
úgy értettem hogy azért bontják fel minden gyanus dolog miatt mert fosik mindenki a bombáktól. :) de gondoltam ezt nem kell elmagyarázni, tévedtem :D
Reptereken tényleg felbonthatják, illetve vámolásnál szinte mindig kibontják. (Jó, tudom németek felé nincs vám...) Egyébként, mi folyik mostanában a világban, hogy mindent ki lehet bontani?
reptereken átvilágítják és ha egy kis dolog is gyanus nekik azonnal felbontják és megnézik mi az. de ez érthetõ ami most a világban folyik. :S
Több csomagküldõ tiltó listára rakta magyarországot, mert rengeteg volt az elveszett, felbontott, hiányos csomag! Ha rá van írva, hogy valami értékes dolog van benne, és nincs biztosítása, akkor az el is tûnik! Szar ügy, de ez van! Postán értékes dolgot nem szabad feladni! Inkább egy futárcég!
Ha belföldön mozog a csomag, akkor 60% hogy valamelyik paraszt felnyitja. Ha külföldrõl jön, akkor nem hinném.
Én gyakran használom a postát MO-on és még egyszer sem bontották föl a dolgaimat "tudtomal". És szerintem nem fogják felnyitni...szerintem
Külföldrõl kapok mora csomagot, és egyszer se bontották fel, vám pecsét rajta amúgy semmi. Bontatlan, átröngenezik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Te hogy értelmeznéd ezt a pár sort?

Nagyjából tisztába vagyok az egész dalszöveg jelentésével,de ez a két sor valahogy mégse érthető...

0

Mit csináltak? .

Mit csináltak hogy híresek lettek az "ask celebek" ? Gondolok itt Nasz Danira(akit én is követek), Fűrészre, Jade-re...

1

Ha rendeltem 1 ékszert (ma) és azt irták hogy:Utalás beérkezte utáni munkanapon küldöm a csomagot. Akkor az azt jelenti hogy hétfőn küldi és kedden jön meg? :D (Bocsi az esti fárasztásért)

2

Hogy kéne rábeszélnem a suliváltásra a szülőket?

Mivel nem érzem jól magam a jelenlegi sulimban, ezért el szeretnék menni. Azonban a gond az, hogy nem csak a suliból de a városomból is elszeretnék menni egyéb okokból. Beszéltem erről a szüleimnek, de ők mégis itt szeretnének tartani. Hogyan győzzem meg őket, hogy vigyenek el? Egy csomó tárgyból bukásra állok, és gyakorlatilag fizetünk a semmiért. Kéne valami tanács. 15/f

2

Most állítólag visszajött a sorkatonasrág. Ez most igaz vagy nem? Azt mondják hogy január 1. től lép életbe. Véleményeket nem kérek, csak a választ.

5

Ha én 2 személynek szeretnék egy szobát pár órára, milyen szállástípust kellene keresnem?

Lehetőleg árban is jó legyen, tehát ne egy 10000 ft/éj-es hotel legyen. Köszi!

2

Egy csomó mindenkinek ombres haja van. Miért mondjátok h már nem divat? Itt nem is volt az én régebben még soha nem láttam

1

Baj hogy keresztény létemre nagy ívben le**arom a kereszténységet, úgy értem hogy nem járok templomba vagy káromkodok meg stb. mertén nem is akartam keresztény lenni?

3

Szerintetek szép a Mínea név?

Ez szerintem itt Magyarországon elég ritka név, mellesleg görög :) de nekem nagyon tetszik :) mi a véleményetek róla?

1

Szeretnék magamnak egy barátot nagyon egyedül érzem magam hogyan pasizhatnékbe?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!