Találatok a következő kifejezésre: Ha fel helyezve a (3 db)

Ha fel van helyezve a tampon, akkor lehet attól szeretkezni?

Legjobb válasz: Nagyon sok nõ van, aki akkor kívánja legjobban a szexet, mikor megvan neki, szóval nincs olyan hogy "kibírható az a pár nap". A tampont mindenképp ki kell venni, gondolom nem szeretne senki úgy rohanni az ügyeletre hétvégén. Egyébként bármilyen pózban össze lehet vérezni az ágyat / asztalt / akármit, megoldás egy erre rendszeresített törölközõ, vagy bármi ami elég vastag és nedvszívó.

Nagyon sok nõ van, aki akkor kívánja legjobban a szexet, mikor megvan neki, szóval nincs olyan hogy "kibírható az a pár nap". A tampont mindenképp ki kell venni, gondolom nem szeretne senki úgy rohanni az ügyeletre hétvégén. Egyébként bármilyen pózban össze lehet vérezni az ágyat / asztalt / akármit, megoldás egy erre rendszeresített törölközõ, vagy bármi ami elég vastag és nedvszívó.
Nem igaz, hogy nem bírod ki azt a pár napot szex nélkül!
A Bibliában más egyéb is van és mégis.Szeretkezni akkor kell amikor megkívánod.Ennyi.Ja a kérdésre is válaszolva:tamponnal ne.
ezen a bibliáson beszartam. xDDD én már a pokolra jutnék mert a bibliában az is benne van h ne szexelj házasság elõtt, meg hát sok más jó dolog..xDD tamponnal ne.
én szeretkeztem már tamponnal és szerencsére eddig nem lett semmi problémám igaz utána nem könnyû kihalászni de még mindig jobb mintha tiszta vér lenne minden...De ebbõl én sem csinállok rendszert. marad az anális meg az orális szex ilyenkor:)
Azt a pár napot igenis, hogy ki lehet bírni szex nélkül! Egészségtelen (sokkal nagyobb a fertõzés esélye stb)és undorító is olyankor szexelni, amikor megvan! Én semmmiképp nem csinálnám - pedig én is nagyon szeretek együtt lenni a férjemmel, és igénylem is...de nem ilyenkor. Egyébként a Bibliában is benne van, hogy ilyenkor ne...
Háááát....éppenséggel lehet csak nem ajánlott. Arról nem is beszélve, hogy nem igazán lehet kényelmes. Sõt még fájdalmas is lehet ha a partnered esetleg durva és kicsit az átlagosnál nagyobb a szerszáma. Arról nem is beszélve, hogy ha bent van a tampon akkor arra következtetek, hogy éppen "megvan". Nos ilyenkor nem igazán egészséges és kissé "undorító".
Azokon a napokon inkább használjatok óvszert ;)
Semmi esetre se szeretkezz úgy, hogy fent van a tampon! Fájdalmat és kárt okozhat neked! Kiszedni meg csak orvos tudja majd. Ha megvan, akkor csináljátok gumival és misszionárius pózban, vagy hátulról. Akkor nem lesz minden csupa vér. Az elôttem szólóval meg nem értek egyet, mert hiába van fent a tampon, ha egy lány felizgul, akkor nedve még a tamponon keresztül is áthatol és olyan csúszós a bejárat, hogy csak na... ;) üdv: dorihor
Az, hogy "undorító", ízlés dolga... de ha fent van a tampon, azt a partnered feljebb tolhatja nagyon mélyre is, és onnan azt valamikor le is kell ám szedni, ami nem biztos, hogy túl jó elfoglaltság. A msáik, hogy a tampon nedvszívó tulajdonsága miatt olyankor a hüvely elég száraz, ami miatt fájdalmas lehet a behatolás. Ha megjött és mindenáron együtt akartok lenni, akkor célszerûbb kivenni a tampont, még akkor is, ha tiszta vér lesz minden.
Vedd ki a tampont ne félj attól h minden csupa vár lesz! én is nagyon féltem attól hogy ugy szeretkezni hogy megvan milyen is lehet és mennyire gáz hogy vérzek de egyáltalán nem így van... nagyon jó volt és azóta is várom hogy mikor lesz alkalmunk ugy szeretkezni... :P
Te komolyan nem bírsz a kis ujjacskáidon négyig elszámolni?
A kérdező hozzászólása: milyen segítõkész valaki :D kompetenciát csinálok, és ami szerintem jó, azt a gép nem fogadja el de ha nincs kedved segíteni akkor miért írsz? köszi
3, 4, 69, 70 mert 1 2 (71 72) egy lap 3 4 (70 69) kerül egy lapra Viszont az elsõnek igaza van, ez csak logika (se)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A kompetencia felmérésnek nem az lenne a lényege, hogy megtudják, hogy egészen pontosan te mit tudsz? Nem arra kíváncsiak, hogy mit tud összehozni a fél internet összefogva… Neked is jobb, ha a valódi tudásodat adod, mert így úgy fogják tekinteni, hogy sokkal jobban érted a matematikai logikát, mint amennyire, aminek késõbb te iszod meg a levét. #3: Pont ezért nagyon nem jó, hogy konkrét választ adtál. Amúgy erre nincs képlet, pont az a feladat lényege, hogy megérted-e a problémát magát, és ahelyett, hogy vadul elkezdenéd a feladatban szereplõ számokból valamiféle mûveletet csinálni, összeadni, kivonni õket, ahelyett megpróbálod elképzelni, hogy hogyan is néz ki az az újság, ha fejben nagyon nem megy, akkor fogsz két papírlapot, összehajtod, az elején felírod az oldalszámokat, meg a végérõl visszafelé felírod az oldalszámokat, és megnézed, hogy melyik papírfecnin szerepel a 4. sorszámú oldal, és azon melyik sorszámok szerepelnek még. Ehhez nulla matematika tudás kell, azon kívül, hogy le tudod írni a számokat.
A kérdező hozzászólása: ezt így én is felfogtam, de mondom, a gép nem fogadta el! ami válaszokat kaptam megoldásnak a másik kommentelõtõl, azokat írtam be, és nem fogadta el. Nem vagyok sík hülye, még egy újsággal is kipróbáltam, de hiába írtam be, összevonta a számokat vesszõ nélkül, és nem fogadta el. De azért köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!