Találatok a következő kifejezésre: Ha fel egy kicsit (141 db)

Mit tehetnék, ha félek egy kicsit "apósomtól"?

A páromnak nagyon rendes szülei vannak, az anyukàjával iszonyat jól kijövök, az apukájával már kicsit nehezen boldogulok. Elèg akaratos ember,keveset beszèl ès csak ritkán mosolyog, nèha pedig vam egy-kèt durvább beszólása a párom felè. Nem feltètlenül bántásból, a stílusa ilyen, tipikus Skorpió ;) Nem nagyon kezdemènyez beszèlgetèst velem sem, ha èn próbálok, akkor is csak hèbe-hóba válaszolgat. Ezek miatt kissè feszèlyezve èrzem magam a jelenlètèben, mindig stresszelek, nehogy valamièrt rám dörrenjen vagy beszóljon... Mielött valaki fèlreèrtenè, nem lakunk együtt, csak sokat vagyok náluk.

Legjobb válasz: Jaj, hagyjuk már ezt a horoszkópozást. Apám is ilyen, egyszerûen bunkó. De nem kell tõle tartani fõleg másoknak, mert csak azokkal bunkó, akik rég ismerik. Pl. amire nekem ezt mondja, hogy "mi a picsät csinálsz, hát elbäszod az egészet, eriggy innen", arra a férjemnek ezt mondja: "nem biztos, hogy így kellene, mert le fog törni, hadd csináljam csak én" stb. De ha meg rád is dörren, akkor is mi van?

Jaj, hagyjuk már ezt a horoszkópozást. Apám is ilyen, egyszerûen bunkó. De nem kell tõle tartani fõleg másoknak, mert csak azokkal bunkó, akik rég ismerik. Pl. amire nekem ezt mondja, hogy "mi a picsät csinálsz, hát elbäszod az egészet, eriggy innen", arra a férjemnek ezt mondja: "nem biztos, hogy így kellene, mert le fog törni, hadd csináljam csak én" stb. De ha meg rád is dörren, akkor is mi van?
Az én fegyverem a mosolygás, a természetes, nem negédes kedvesség. Olyan témát keresnék, amiben õ a jártas, ami õt érdekli, arról biztos szívesen beszél. Az ilyen beszélgetéseken keresztül Téged is jobban megismer, és megenyhülhet irántad. Azzal ne törõdj, hogy a fiával hogy beszél, ez bizonyára kettejük játéka. Az én apósom is hasonló természetû, de most már a bizalmasa vagyok, olyan dolgokat is megoszt velem, amit a felségével, vagy a fiával nem. Ne gondolj valamiféle hátsó szándékra, csak velem jobban el tud beszélgetni, értjük egymást.
3 Egy skorpiót te nem tudsz becsapni a "jókislányos elõadásoddal"
Valószínûleg a férfi átlát rajtad, és nem állsz meg semmiben elötte. A skorpió nõ/férfi ilyen ha az adott ember leleplezõdik elõtte. Nem jopofizik, hanem igyekszik kikerülni, mert ha konfrontációra kerül a sor, akkor a másik vele szemben megsemmisül. Erõsebb õ annál és tekinti a családját annyiba, hogy inkább úgy csinál mintha nem venne észre, hogy megóvja a szeretteit(fiát és nem téged)
A kérdező hozzászólása: Nem èrtem, miben nem állnèk meg elötte, dolgozok ès tanulok egyszerre, mellette önkènteskedem ès mióta együtt vagyok a párommal, azóta ö is átváltott munkanèlkülibõl dolgozó ès tanuló emberré. Mindenki azt mondja, örülnek, hogy vègre normális barátnöje van.
hát nekem a skorpió férfiakról meg van a véleményem, nem bántásnak szántam, nagyon jófejek meg különböznek mint minden csillagjegyû ember, de hát ami a szivükön az a szájukon tapasztalatból mondom ;)

Munkahelyi flörtről kinek mi a véleménye? Mi van akkor, ha az egyik fél egy kicsit többet érez/akar egy egyszerű flörtnél? Mit tegyek?

Megpróbálom röviden felvázolni a dolgokat:

Legjobb válasz: Egyikõtöknek sincs kapcsolata. Mi a legrosszabb ami történhet? Szexeltek pár nagyot? Kinek árt az? Elég értelmes és felnõtt embereknek tûntök ahhoz, hogy ezt megfelelõen tudjátok kezelni. Nincs abban semmi, ha két ember megkívánja egymást. Másrészt, honnan tudod, hogy nem lesz belõle hosszútávú kapcsolat? Egyáltalán nem lehetetlen, hogy azt te csak úgy gondolod, hogy nem vállalna fel, közben meg lehet, hogy szívesen tenné. Miért ne próbálnátok meg?

Egyikõtöknek sincs kapcsolata. Mi a legrosszabb ami történhet? Szexeltek pár nagyot? Kinek árt az? Elég értelmes és felnõtt embereknek tûntök ahhoz, hogy ezt megfelelõen tudjátok kezelni. Nincs abban semmi, ha két ember megkívánja egymást. Másrészt, honnan tudod, hogy nem lesz belõle hosszútávú kapcsolat? Egyáltalán nem lehetetlen, hogy azt te csak úgy gondolod, hogy nem vállalna fel, közben meg lehet, hogy szívesen tenné. Miért ne próbálnátok meg?
Mondd meg neki, hogy többet nem akarsz vele beszélgetni, sem kettesben maradni. Egyszerû.
Ha szereted a munkádat, és bánnád ha kirúgnának, akkor házi nyuszira ne lövöldözz

Az normális ha szeretem a creepypastákat de félek egy kicsit tõlük?

Szeretem a creepypastákat történetileg elég érdekes. De egyben félek is tõlük. Legutóbb barátom küldte el a smile dog.jpg-t a történettel együtt és elõször a képet néztem meg aztán a történetet. Érdekes volt de meg is ijedtem ez normális? Nektek is szokodt ilyen lenni? A helyesírásért bocsánat telefonról írok

Legjobb válasz: Szerintem igen, hiszen lényegében azért olvassuk ezeket a történeteket, hogy kicsit borzongunk tõlük. Én is szoktam félni pár napig, de az Eyeless Jacktõl kb. három hétig, mert (ezt nem riogatásból írom, vagy poénként) egy filctoll csíkot találtam a nyakamon és azóta sem tudom, hogy került oda...

Szerintem igen, hiszen lényegében azért olvassuk ezeket a történeteket, hogy kicsit borzongunk tõlük. Én is szoktam félni pár napig, de az Eyeless Jacktõl kb. három hétig, mert (ezt nem riogatásból írom, vagy poénként) egy filctoll csíkot találtam a nyakamon és azóta sem tudom, hogy került oda...
Persze, hogy normális!Mindenki fél tõlük!

A barátnőm le akar velem feküdni. De én félek egy kicsit mert neki előttem már volt egy idősebb barátja aki jóval tapasztaltabb. Nem tudom, hogy mennyire érintené az rosszul, hogy én még szűz vagyok, és mi van ha béna vagyok az ágyban? Mit tegyek?

Mondjam el neki? vagy inkább próbáljak beleadni mindent?Csak attól félek hogyha nem mondom el neki hogy szűz vagyok és béna leszek akkor azt hiszi majd mindig ilyen lesz velem a szex.

Legjobb válasz: IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.

IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.
Nem értem ezt, miért nem lehet neki elmondani? Ki fog dobni ezért? Kétlem, ha szeret akkor nem. Megmondod neki, hogy "Drágám, én még szûz vagyok ám." Õ legyint, megdugod van két lehetõség. a., Jó lesz -> Nyakadba ugrik, lesmárol, kér még egy kört. b., Nem lesz jó -> Megnyugtat, hogy semmi baj nincs, majd belejössz és tanítgat. Olyan vészes ez?
Jól mondják, MOND EL! Neked is tök jó érzés lesz, fõleg ha leesik a kõ a szívedrõl (na most biztos elküld.. glup.... AAA EZ LEHETETLEN, ÉS MÉG MINDIG SZERET). Meg belegondolsz neki is, nem is arra gondolok hogy mert szûz vagy és vele veszíted el, hanem hogy megbízol benne annyira, hogy ezt elmondod. Legalábbis én is örülnék hogy o wow ezt nekem elmondta, király. ^^
hány éves a lány, hanyadik partnere vagy? ha már tényleg tapasztalt, biztos lebuksz, inkább mondd el. gumival tervezitek, mert az esetleg segíthet a kitartásban...
Ne menny el prostihoz, hidd el sokkal jobb élmény lesz a barátnõddel, és 100% hogy meg fogja érteni. De mindeképp tedd hozzá, hogy sajnálod h nem bíztál benne, hiba volt, de cikinek érezted. Ennyi :)
mondd el neki mindenképpen...nekem is volt szûz barátom tapasztalt után, de valami hihetetlenül jó volt vele a szex...
A kérdező hozzászólása: esküszöm hogy megfordult ez is a fejembe csak nem prostival mert elég sok lányt megkaphatnák de "rendes fiú vagyok"
el ne mond neki az igazságot, hogy hazudtál neki. mondom mit tegyél. gyorsan menjél el egy prostihoz és veszítsed el vele, utána már semmi probléma nem lesz a bnõddel.
A kérdező hozzászólása: hát meg próbálom elmondani neki remélem megérti
Egyetértek, mond meg, valld be hogy hazudtál, mert hogy nagyon zavarban érezted magad és cikinek az egész dolgot. (Nem az, de ezzel az indokkal nem fog haragudni :) Segíteni fog, hidd el, nem fogja elvárni hogy a csúcson legyél, pár alkalom és belejössz :P Saját tapasztalat, ugyan ebben a cipõben voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó tanácsokat. :D
akor nem marad más ha elkezditek és megszól mond azt h zavarban voltál mert szereted és enyi ez befutó szöveg hid el
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok és már szoba került csak akkor még úgy volt hogy nem lesz semmi az egészbõl és egy kicsit átköltöttem egy szexuális élményem úgy hogy el is vesztetem a szüzességem. :S jól elbasztam
mégis hány éves vagy? mennyi ideje vagytok együtt hogy ez még nem került szóba?(:és igen mond el neki
mond meg neki nyugottan nem gáz hogy szûz vagy nem kell görcsölni õ ugyis irányítani fog ha nem jól csinálod +lehet hogy mégjobban rádgerjed :)
összejött?
Ha te meg vagy magaddal elégedve nem számít mások véleménye! Sok örömet a babához! :) 22L
Jó hallani, hogy Te elfogadod magad! Neked jó a bõrödben, az a legfontosabb! Ha harmonikus és kiegyensúlyozott vagy, más nem számít! Minden jót!
egyáltalán nem baj ha marad rajtad egy kicsi plusz a szülés után. akinek nem tetszik ne nézzen rád, fõleg ha neked meg ugy jo ahogy vagy :) boldog babázást :)
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy nem csak én gondolom így.Köszönöm a válaszokat.

5 hetes kismama vagyok! Ha hüvelyi fertőzésem van az eljut a babához is? vagy védve van? A baj hogy a doki csak most vette le a kenetet és csak januárban kell vissza mennem hozzá és még nem irt fel semmit sem! Ezért félek egy kicsit

Legjobb válasz: semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama

semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, aranyos vagy!szia

Hogy vezesem be 9 hónapos babámnak a darabos ételt? Mert öklendezik ha már egy kicsit is darabos. Félek, hogy félre nyel

Legjobb válasz: Ha a kezébe adsz valamit rágcsálni pl. kiflicsücsök v. keksz attól is idegenkedik? Próbáld ki ezen talán elindulhattok.

Ha a kezébe adsz valamit rágcsálni pl. kiflicsücsök v. keksz attól is idegenkedik? Próbáld ki ezen talán elindulhattok.
Majd ha elég foga lesz, bevezeti magának. Addig adj pépeset. Esetleg egy szeletke puha almát a kezébe, vagy babapiskótát.
A kérdezõtõl kérdezném, hogy mi volt náluk végül? Mikor kezdett darabosat eszegetni és hogy sikerült bevezetni? Nálunk ugyanez a helyzet, 9 hós és öklendezik, sõt kihányja, ami kicsit is darabosabb, pedig már 6 foga van és jóízûen eszik mindenfélét. Más gyerek ilyenkor már kenyérbõl katonákat eszik, mi meg még mindent turmixolva :(

Mit tegyek most? Fogalmam sincs mit csináljak, félek egy kicsit. Milyen bajom lehet belőle ha nem hagyok fel ezzel?

Nagyon el voltam hízva és nem sikerült sehogy le fogynom de nagyon akartam. De az lett az ára hogy bulimiás lettem nem bírom abba hagyni félek hogy vissza hízom nagyon rossz volt úgy. De nem akarom senkinek elmondani csak itt tettem közé. Szüleim se tudják de kezdenek gyanakodni. de annyira szégyellem. mit csináljak?

Legjobb válasz: hánytatod magad vagy/és extrém sokat tornázol? És emellett egyszerre baromian sokat eszel összevissza?

hánytatod magad vagy/és extrém sokat tornázol? És emellett egyszerre baromian sokat eszel összevissza?
Akarat kell hozzá, hogy errõl leszokj. Tényleg le kéne, az étrendeden pedig változtass, hogy késõbb se hízz vissza.
Mindenképpen egy szakértõhöz kell fordulnod. Ez egy komoly betegség, tudom, én is csinálom. (Nálam felváltva éhezés/ evés és hányás van) Tönkreteszed magad ezzel, hidd el. Én évek óta küzdök vele. Csak egy pszichiáter vagy pszichológus segíthet!! Amúgy, ha érdekel, van errõl egy segítõ könyvem...nem tudom mennyire vagy elszánt a változtatásra...szal, ha gondolod elküldöm, írj privit!
Menj el orvoshoz, mert belehalhatsz. Nekem is fogyónak indult, anorexiaféleség lett belõle, aztán most, h tömnek, átment hányásba - de csak mert baromira sokat kell(ene) ennem egyszerre, és nem bírom, hiába próbálok tenni, van, mikor kijön. De nem fogják fel, csak zabáltatnak. Most meg áll a bál, mert "hánytatom" magam, holott nem, csak hányok, mert összevissza sok kajával etetnek.
hát nemrég a mi házunkról a szomszéd lépcsõházban leugrott egy nõ a 10.rõl...már nem él :(
Szerintem az a tuti hogyha felmászol a tetejére:D Mondanám hogy ne tedd, de ha valaki komolyan öngyílkos akarna lenni akkor nem az lenne az elsõ gondolata hogy feljön gyakorira és megkérdezi hogy hányadikról tudja magát kinyírni tutira., ..nemszeretem az önsajnáltatást:) )
Ez államtitok.
A nyolcadikról is túlélték már jópáran. Persze sérülésekkel és nagy kínok közepette, mindenféle végtagtörésekkel. Hetekig kórházban, esetleg örökre kerekesszékhez kötve Szerintem ne csinálj ilyesmit. Régen nekem is voltak ilyesmi gondolataim (mondjuk panelról leugrás nem mert a környéken az nincs), de így évekkel késõbb úgy gondolom sokkal jobb hogy nem tettem.
Próbálkozz! Elõször kezdd az elsõvel és haladj felfelé...
ugorj le egy felhõkarcolóról, az a fegegyszerûbb

Most fogunk először fogamzásgátlót használni de félek egy kicsit Ha barátnőm elkezdi szedni a foamzásgátlót akkor már nyugodtan bele lehet élvezni?

Ha elkezdi szedni felborul a menszesze és késhet neki?? Mert ha késne megilyednénk egy kcsit.

Legjobb válasz: Nem. A fogamzásgátló lényege, hogy "álterhességet" hoz létre, tehát nincs petesejt, ami megtermékenyülhetne. Ahogy szedi a tablettákat, úgy minden levél között van egy párnapos szünet, amikor meg kell, hogy jöjjön neki. A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy legalább hány hétig kell szedni ahhoz, hogy teljes védelmet nyújtson. Szerintem olvassátok el mindenképpen, egy csomó dolog le van írva, amit én most lusta leszek elmagyarázni.

Nem. A fogamzásgátló lényege, hogy "álterhességet" hoz létre, tehát nincs petesejt, ami megtermékenyülhetne. Ahogy szedi a tablettákat, úgy minden levél között van egy párnapos szünet, amikor meg kell, hogy jöjjön neki. A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy legalább hány hétig kell szedni ahhoz, hogy teljes védelmet nyújtson. Szerintem olvassátok el mindenképpen, egy csomó dolog le van írva, amit én most lusta leszek elmagyarázni.
Kérdezd meg mi a bogyója neve, biztos a neten is fent van a használati utasítás. Egy ideig szedni kell amíg biztonságot nyújt, és pont, hogy beállítja a ciklusát 28 napra.
A nõgyógyász majd a gyógyszer mellé megfelelõen kioktatja a barátnõdet ne félj, ha gondolod kísérd el! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:) Am neki nem is 28 napra jön meg mint a többi nõnél hanem 30-32 de hogy miért azt nem tudom :S
Nem minden nõnek jön meg a 28. napra, ez csak az "átlag". Rengeteg nõnek jön meg 30-34. napra. Teljesen normális.:)
Ha elkezdi szedni a tablettát, akkor 28 napos ciklusa lesz tõle :) Mivel mesterséges ciklus, teljesen mindegy elõtte hány napos volt neki, elõtte például nekem 35 napos volt, most a tablettától 28.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!