Találatok a következő kifejezésre: Ha felül a hasam az (58 db)

Ha szeretkezés után nagyon erös görcs lép fel a hasam alatt olyan mintha ki akarna szakadni a hasam az mitöl van?

Legjobb válasz: Bármilyen nõgyógyászati gyulladás állhat a háttérben. Egyéb tünetek ismerete nélkül konkrétabban nem lehet meghatározni.

Bármilyen nõgyógyászati gyulladás állhat a háttérben. Egyéb tünetek ismerete nélkül konkrétabban nem lehet meghatározni.

Attol meg, hogy erzem, hogy wc-re kell mennem es menne a hasam, de nem megyek egesz reggelig, a tabi amit este 9kor vettem be felszivodott vagy sem? Ha mar egyszer erzem, hogy menne a hasam azt jelenti, hogy amugysem szivodott fel?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, felszívódott. csak akkor lenne baj, ha 9 és 1 között xc-re mentél volna, és az a wc hasmenéssel lett volna egybekötve.

Nyugodj meg, felszívódott. csak akkor lenne baj, ha 9 és 1 között xc-re mentél volna, és az a wc hasmenéssel lett volna egybekötve.
Ha igazi hasmenésed lenne azt nem tudnád reggelig tartani az tuti! Emelett nem árt tudnod, hogy hasmenéskor nem a gyomorban lévõ dolgok ürülnek ki elõsször! (ekkora hülye kérdést..pff)

Ha felül feszül a hasam az még nem a keményedés kategória, igaz?

Olyan mintha n?ne..

Legjobb válasz: én 12hetes vagyok és már 2-3 hete hiábba huzom be a hasam nem ér semit na jó nem azt mondom hogy már van terhes pocim de már nem olyan mint azelõt de én nem érzem hogy nõl na biztos jó érzés én is alig várom biztos érdekes vigyázz magatokra

én 12hetes vagyok és már 2-3 hete hiábba huzom be a hasam nem ér semit na jó nem azt mondom hogy már van terhes pocim de már nem olyan mint azelõt de én nem érzem hogy nõl na biztos jó érzés én is alig várom biztos érdekes vigyázz magatokra

Együttlét után ha megy a hasam lehet baj? Fogamzásgátlót szedek, de nem sokkal, kb fél órával együtt lét után ment a hasam. Nem lehet az hogy a gyógyszer is kijött belőlem stb?

a gyógyszert pár órája vettem be...köszi

Legjobb válasz: Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.

Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.
A kérdező hozzászólása: köszi

A múlthéten szúródott az oldalam, írt fel az orvosom magnéziumport, de nem bírtam inni, ezért vettem magne b6-ot, de csak akkor szedem ha szúródik a hasam. Mindig kellene szednem?

jó ez így vagy kellene rendszeresen ennem?

Legjobb válasz: Hol szúródik a hasad? Elvileg a Magne b6-ot a terhesség 35.hetéig lehet szedni. Szerintem nyugodtan szedheted.

Hol szúródik a hasad? Elvileg a Magne b6-ot a terhesség 35.hetéig lehet szedni. Szerintem nyugodtan szedheted.
A kérdező hozzászólása: az oldalam általában
Alakíts ki egy rendszert a szedésével kapcsolatban ha az orvos nem írt elõ.Pl naponta egyet reggel.De ha az orvosnak volt utasítása tartsd be!
Ha úgy érzed nincs rá állandóan szükséged, akkor ne szedd. De magnéziummal nem ártasz a kicsinek, a fölösleget kipisiled. Én keményedésre szedek napi 2X1-et. De nem várom meg, hogy keményedjek. Reggel egybõl beveszem és lefekvés elõtt is.
hogy micsoda?
biztos ilyen racsnis :D
Nem kell vele geometriázni!
100 fokkal próbálkozz, az szõrtelenítésre is jó.

Ha erzek a hasamban egy enyhe karcolas felet, az mar a baba? 14hkm

Legjobb válasz: igen, elõször nekem is ilyen kis apró, kapirgáló érzésem volt, aztán majd jön a buborék is :)

igen, elõször nekem is ilyen kis apró, kapirgáló érzésem volt, aztán majd jön a buborék is :)
Én 20 hetes vok... kb 4-5 napja érzem... :O
Nekem olyan érzés mint ha belülrõl simogatna :) 15+6 hetes vagyok.

Teherbe estem! Nagyon félek, tudtok orvost aki elvállalná az abortuszt? Szüleimhez nem fordulhatok, anyukám megfojtana! Hallottam, hogy sok koffeintől, emelésektől, meg ha bevered a hasad elmehet a baba! Van valami más módszer is?

Legjobb válasz: Szia! Ilyenekkel ne is próbálkozz!!!Neked is bajod eshet,egy életre.A megoldás:bevallani anyunak,és együtt kitalálni,mi legyen.Az abortuszhoz kell az õ aláírása is,mivel(gondolom)nem vagy még 18.

Szia! Ilyenekkel ne is próbálkozz!!!Neked is bajod eshet, egy életre.A megoldás:bevallani anyunak, és együtt kitalálni, mi legyen.Az abortuszhoz kell az õ aláírása is, mivel(gondolom)nem vagy még 18.
14:36-os válaszoló vagyok, azt elfelejtettem hozzátenni, hogyha még el is megy a baba orvos nélkül, utána egy vérfertõzésbe bele is halhatsz! Ez nem játék! Hidd el, ezt senki nem kívánja neked még akkor sem ha felelõtlen voltál. Szóval nincsenek kiskapuk és kibúvók, azonnal orvoshoz kell menni!
Lehet, hogy a szüleid rettenetesen fognak rád haragudni, de még mindig jobban jársz, mint ha kárt teszel saját magadban és az embrióban is. És lehet, hogy csak baja lesz, de nem megy el. Ha gondolod, menj elõbb orvoshoz és beszélj elõbb a nõgyógyásszal mielõtt a szüleidhez fordulnál. Tizenévesen én is azt hittem, anyum megfolytana, de most már tudom, biztos segített volna, ha bajba kerülök. Szerintem a te anyukád6szüleid is fognak segíteni. De ahhoz el kell mondanod, mi történt. Ne csinálj butaságot, hanem menj orvoshoz MINÉL ELÕBB és szólj a szüleidnek.
HELLO CSAJOK!De miért gondoljátok h a szüleitek "kinyirnának"benneteket?Nekem is van lányom igaz még kicsi, de ha felnõ és ha ilyen problémával fordulna hozzám én biztos h segitenék neki, még ha haragudnék is rá!!!!!!
akármi is történik, vállani kell a felelõsséget a tetteinkért, és nem szabad hülyeséget csinálni...ha valaki olyan felnõttnek érzi magát, hogy nemi életet él, akkor legyen elég felnõtt ahhoz is, hogy butaság nélkül kezelje a problémát! Anyukád nem fog megölni! Bizonyára haragudni fog, de sokkal fontosabb lesz neki, hogy TE egészségesen és biológiai/lelki sérülések nélkül megúszd ezt a bakit!Hidd el nekem, ilyen esetben is ez a legfontosabb egy édesanyának! Ha nem mész el orvoshoz, hanem brutális módszerekkel próbálod elvetéltetni magad, annak csak az lesz az eredménye, hogy sokkal nagyobb bajt okozol, mint ami volt és akkor anyukás igyis-úgyis megtudja, és hidd el sokkal, de sokkal dühösebb lesz, amiért nem szóltál neki még akkor mikor kisebb volt a baj!
Nem vagy egyedül...Én is nagyon féllek, nem jött meg a menstruaciom és tegnap is hánytam, nagyon rossz elõérzetem van.Én ha teherbe estem, tuti áshatom a siromat, mert a szüleim kinyirnának engem:(mit tegyek?Picit fajnak a melleim, de nekem soha nem szokott késni...
SZIA! Semmiképp ne verd magadat!!!!Se hasba, se sehogy.Eltudsz már magad menni a nögyógyászhoz, még ha kiskorú is vagy.Vele nézeds meg magad elöbb.Anyukád bármilyen is, legjobb lenne ha elmondanád neki.Mert valójában õ tud segiteni.Hány éves vagy? A fiú tudja?
Húúha, szerintem Te még nagyon gyerek lehetsz, meg sem kérdezem, hogy fiatal korú vagy-e? Ne csinálj semmilyen butaságot, aminek a késõbbiekben következményei lehetnek.Még ha magától megy el a baba, akkor is orvoshoz kell fordulni, mert a legtöbb esetben kell csinálni eü kaparást spontán vetélés után is, tehát mindenképp orvosra van szükséged. Pedig az a megoldás, hogy leülsz az anyukáddal megbeszélni a dolgot.Ugyanis kell az Õ beleegyezése az abortuszhoz.Persze vannak más lehetõségek is, de fel fognak világosítani róla, ha felkerestétek az orvost. Sajnálom, hogy a felelõtlenségeteknek ilyen következménye lett.Remélem tanulsz az esetbõl, és felelõs felnõtt módjára élsz nemi életet ezután. Azért ne keseredj el nagyon, sajnos nem Te vagy az elsõ aki ebben a cipõben jár.Mielõbb fordulj orvoshoz, de elõtte édesanyádhoz.
Lányok, védekezésrõl még nem hallottatok???? Vagy csak az én környezetemben lesz az terhes aki az is akar lenni, vagy sajnos néha még az se... nem ítéllek el, de azért ha már arra van gógyi hogy szex, akkor arra is legyen már gógyi hogy elmondod az egyetlen embernek aki segíthet - az édesanyádnak.
Sok hülye kis tizenéves felelõtlen liba!!!Mások évekig próbálkoznak azzal, hogy teherbe essenek, te meg felelõtlenül széttezsed a lábad vkinek, azt se tudod mi a szex, utána meg hülyeségeket kérdezel, hogy ha bevágod a hasad elmegy e gyerek???Szólj anyádnak és menjetek abortuszra, ilyen embernek nem való gyerek!
A véleményünket Te kérted, ha nem tetszik, azt is el kell fogadni.Vagy nem is muszály ide írni..Egyébként meg igenis szánalmas vagy!
A kérdező hozzászólása: Nem is ez volt a célom, hogy megmondjam a magamét...kérdést tettem fel, mert segítséget szerettem volna! ÉS nem fogom eltûrni, hogy egy teljesen idegen nõ ...nevezzen! Leírtam 3 éve vagyok ugyanazzal a fiúval és nem történt még ilyen, szóval szerintem ellehetne hinni, hogy tényleg baleset volt! Arról, hogy neki nem lehet gyereke nem tehetek, ne rajtam vezesse le, hogy véletlenül összejött! ÉS még egyszer elmondom, azt mondtam, hogy hallottam ilyen dolgokat, és, hogy van-e más megoldás( az abortuszon kívül). És érdekes rajtad meg a másik kommentálón kívül, mindenki elküldte melegebb éghajlatra azt a nõt! Szóval nem értelek titeket...de nem is akarlak, és normális véleményeket kértem és mint láthatjátok az elõzõ oldalon van aki nem írt túl jót vagy szépet..mégis elfogadtam és nem tettem szóvá mert NEKIK igazuk volt! Viszont a ti szánalmas véleményetekre nem vagyok kíváncsi, ha nem tudod felfogni amit 3x leírtam már akkor tudlak sajnálni! És ha kérhetem ide ti ketten többet ne írjatok!
A kérdező hozzászólása: És aki a mai 11.12es kommentet küldte megszeretném köszönni! Õ megértette a kérdésem lényegét és még a válaszával is segített! És lehet buta dolgokat mondtam, hogy hallottam ilyenrõl, de még nem voltam ilyen helyzetben!
Elõször is, te is megtanulhatnál olvasni!Én abszolút nem áltam a nõ mellé, sõt!Én is elítélem azt, ha valaki látatlanban ilyen durva dolgokat ír!Még az ellenségemnek sem kívánnék olyant, hogy ne legyen gyereke! És nem ítéltem el azt sem, hogy teherbe estél!Olvasd vissza a válaszaimat, és magad is láthatod! Én csak azt a kérdést tettem fel, hogy miért kérdez valaki ilyen durva dolgokat, amiket te írtál, ha semmi terve vele?Én csak ennyit tettem, mire te elkezdtél személyeskedni, meg hogy én menjek a .. Tehát én senki mellé, és senki ellen nem álltam!
A kérdező hozzászólása: De nem kérdeztem, csak mondtam , hogy hallottam róla, az nem egyenlõ azzal, hogy nekem most ez a tervem!
Vetesd el ezt a gyereket szerintem....ha még lehet.A kommentjeid alapján még te is egy gyerek vagy, tönkretennéd a saját meg a baba életét is....Azt a nõt, aki beszólt neked elítéled, de aki azt írta, reméli soha nem lehet gyerek annak a nõnek, azt nem ítéled el?Szerinted jó, hogy ilyen stílusban küldte el "melegebb éghajlatra"???Azzal egyetértesz?Ha egyetértesz, szted jó anya lenne belõled?gondolkodj el ezeken a dolgokon....
Szóval ilyen dolgokkal nem épp illedelmes dobálozni, h valakinek ne legyen gyereke.Mert aki azt irta másra annak vagy nincs, vagy nem szereti a gyerekeket.Mert egy baba a legcsodálatosabb dolog a világon.Ami tudod h belõled és a kedvesedbõl van.
Bocsika, de én tudok olvasni.A lényeg akkor is az.hogy ez az oldal nem arról szól, hogy ha valaki olyat ír, ami nem tetszik, akkor majd annak jól megmondom...kicsit gyerekes vagy..Azonkívül menj te a ..-ba!
A kérdező hozzászólása: A másik kérdésem meg egy nõnek szólt..aki volt szíves burkoltan le......khm...mikor 3 éve vagyok ugyanazzal és baleset történt..és nem akarom itt megmondani és kimérgelõdni magam..segítséget kértem, de a te szánalmad inkább nem kell
A kérdező hozzászólása: Nah menj má a ...Nem érdekel h nem kérted, hogy privátba írjak, amúgy meg az volt a válaszom, hogy nem kérdeztem ilyen brutális dolgot csak írtam, hogy hallottam róla...és az volt a kérdésem, hogy az abortuszon kivûl van-e más megoldás..de neked is mondom TANULJ MEG OLVASNI!!!!!! Jah és mellesleg ha nekem ahoz lenne kedvem, hogy verjem magam ahhoz se lenne SEMMI közöd!
a legegyszerûbb az lenne, ha bemásolnád, mit válaszolt, mi is kíváncsiak vagyunk...és mi volt a másik kérdése?
Ha akarsz valamit válaszolni, azt itt tedd meg!Tudtommal nem mondtam, hogy írj privátban! Azonkívül ez az oldal sem arra való, hogy "jól megmondd a magadét"! Ha ez a célod, az szánalmas..
Örülök, hogy a másik "kérdésedet" levették.. Azonkívül érdekelt volna a válaszod arra a kérdésre, hogy ha nem állt szándékodban brutális dolgokat tenni magaddal, akkor minek kérdeztél ilyent? Gondolom nem véletlen.És az sem véletlen, hogy nem válaszolsz erre.
A 15:32-eskének üzenem: kiderült, annyira CSÖKÖTT vagy, hogy képtelen vagy teherbe esni. Ha az agyadra ment a bánatod, hogy soha nem lehet gyermeked, akkor törõdj bele, ne másokat bánts! Remélem elhagy a pasid egy olyan NÕ miatt aki képes NEKI gyermeket szülni! AZ ilyen megkeseredett nõnek nem nevezhetõ korcs mint TE nem érdemelnéd meg ezt a boldogságot! Remélem SOHA nem lesz gyermeked!
mindenkeppen beszelj a szuleiddel!! hidd el nekem ha normalisak a suzleid csak ok tudnak most melleted allni!!!
A szüleid nem haragudhatnak rád, mert biztosan õk is hibásak ebben, hisz õk NEVELNEK.Másik dolog: ilyenektõl csak annak megy el a babája aki meg szeretné tartani, de lehetsz olyan szerencsétlen, hogy csak beteg lesz, és megmarad. Ha nem vagy 18 és abortuszra kell menned, akkor bizony kell egy gyám, szülõ is akit vinni kell az engedély miatt. Beszéld csak meg a szüleiddel , amelyikkel könnyebb és nem lesz gond.
Egy kis segítség: Sürgõsségi fogamzásgátlás ambulanciák az ország bármely pontjáról a 06-30-303-0456-os telefonszámon érhetõk el. Persze itt már nem fogamzásgátlásról van szó, de ennek ellenére tudnak neked segíteni, ha felhívod õket.

FÉljek? ! 1 éve kivettem a köldök piercingem, viszont szerintem annak idején mikor az ember beszurta rosszul csinálta. SZoval nem tudom másnak van e ilyen de most terhes vagyok és félek milyen lesz ha megnő a hasam.

SZoval ha megnyomom a köldökömnél a hasam olyan kemény gumószer? valami van ott... nem rendesen kemény. Sokáig volt bajom vele még 5éve, mikor csinaltattam. de sztem most lassan hogy 1 éve nincs benne ennek a gumonak el kellett volna tünni, szerintetek? Mi lehet? Van akinek volt hasonló?

Legjobb válasz: Nekem a számban volt pc, ugyanúgy ott a "gumó". Azért van ott mert ugye összeforrt a heg és nem ugyanúgy. Nem fog gondot okozni!

Nekem a számban volt pc, ugyanúgy ott a "gumó". Azért van ott mert ugye összeforrt a heg és nem ugyanúgy. Nem fog gondot okozni!
Ahogy nyúlni fog a bõr, úgy tágul vele a bekeményedett rész is, félni nem kell, kipukkani sem fogsz 20/F
A kérdező hozzászólása: De mikro még bennt volt akkor is benne volt a gumo... sosem volt olyan "gumótlan" mint másoknak...
Azért nem láthattad és érezhetted, mert benne volt az ékszer, most hogy nincs benne összébb húzódott a lyuk, és azt érzed elõzõ voltam

Mik az éhség jelei? Nyelv nyújtogatás. Ilyesmire gondolok, ha fáj a hasa akkor tudom hogy a lábait húzza fel, és összegömbölyödik, és úgí sír. Az éhségnek is van tipikus jelzése? Írnátok párat? kezdő anyuka vagyok

Legjobb válasz: Cuppogtat, nyelvöltögetés, eszi a kezét, nyakát nyújtogatja és közben tátja a száját, csücsörít, más nem jut az eszembe, de biztos vannak még jelek.

Cuppogtat, nyelvöltögetés, eszi a kezét, nyakát nyújtogatja és közben tátja a száját, csücsörít, más nem jut az eszembe, de biztos vannak még jelek.
én az utolsóhoz fûzném azt hozzá, a túl sokszor cukro vízhez! Nálunk a aszopi tanácsadó arra hívta fel a figyelmemet, hogy ha 3 órán belül cicizni szeretne adjak neki nyugodtan de ugyanabból a mellbõl mint elõtte!Mert akkor ki tudja szívni a hátsó tejet is, nem csak "cukros vizet" Õ szomjoltó elsõ tejnek hívta!Szóval ha cicizik és 1-1, 5-2 óra múlva megint enne akkor ugyanazt a cicit javaslom!ÉS a köv etetésre az "új" cicit! Sok sikert! nálunk 2 hetes korától a nyelvnyújtás volt az éhség jele!Én soha nem vártam meg hogy sírjon!Nekem kb 3 óránkén evett olyan 8-10 hetes korától és minden szopi elõtt tisztába tettem!Nyilván ah besikerült közben akkor utána is!De nálunk hamar rendzser lett, amihez én is ragaszkodtam!Õ alakította, én meg betartottam, és amint rendszert véltem felfedezni akkor utána ahhoz én ragaszkodtem! 13, 5 hós szopizó kislány anyuja
El lehet sajnos rontani, ha feleslegesen sokszor adsz könnyen kiszívható elõtejet, vagyis "cukros víz"-et neki, attól is lehet hasfájós a párhetes babád. Azon kívül ha alvás helyett eteted, akár fel is élénkülhet tõle, és nem alszik el. De ne aggódj, biztos sokan "elrontották" már párszor, mégis minden baba túlélte :-). Az ösztöneidre hallgass, és jól fogod csinálni!
Utolsó vagyok! Utolsó mondatomat már vissza is vonnám, mert ha pl. valami zajra felébred, akkor még álmos, de nem tud magától visszaaludni, akkor sír.
Én ezt a "mellretétel" próbát úgy módosítottam, hogy még ruhában közelítettem a mellkasomhoz: ha úgy is "rácuppant", akkor megetettem, ha a hónaljamba dugta a buksiját, akkor altattam. Egyébként nálunk általában (de néha összekeverte :-) aggi-aggi-aggi: éhes, le-le-le: az álmos volt a sírás hangzása. De ha etetés után nézelõdni/játszani hagyod, amíg nagyon álmos nem lesz, utána altatod, akkor nagyjából akkor fog felkelni, amikor megéhezik.
bocs, hogy közbekérdezek, de el lehet úgy rontani, hogy mellre teszem mert úgy gondolom hogy éhes és mégsem éhes, viszont szopizik, de nem sokáig, ebbõl gondolom, hogy mégsem volt éhes.
Újszülöttkorban még elég hamar rázendítenek, annyira nagy baj az éhség :) - ezt a fajta sírást elég jól el lehet lülöníteni a többitõl, azt mondják. Próbáld ráhegyezni a füled, hátha meghallod. Késõbb már nagyon nem lesz érdemes megvárni a ("rendes")sírást, mert annál nehezebb lesz mellre tenni, hiszen jól belelovallja magát. Ilyenkor már a többi jelzés is mûködik, amiket feljebb is írtak. Ezeket megintcsak neked kell megfigyelned a babádon. Ha felébred, de nem jelez neked semmi különöset, akkor jól elvan magában. Nem kell azonnal megszoptatni, amint felébred, ha õ nem igényli. De amikor eljön az ideje, azt biztosan tudni fogod. :) Próbálkozz vele nyugodtan, ez most az összeszokás, egymás megtanulásának az ideje. Ne félj, sehogyse tudod elrontani. ;)
A kérdező hozzászólása: és ha nem sír, de felébred akkor lehet hogy nem is éhes még?
Ha bemész és sír, akkor tedd mellre és ki fog derülni. Ha nemrég szoptattad és szerinted még nem lehet éhes, akkor esetleg zárj ki minden mást (pelus, hõmérséklet, kényelem stb) és utána tedd mellre.
A nyelvnyújtógatás, cuppogás, kézrágás stb nálunk nem az éhség gyere, ezt mindkét babám csinálta éhség nélkül is. Az egyetlen jele az éhségnek a sírás volt, aminek a hangja más volt és csak evésre csillapodott :)
A kérdező hozzászólása: vagy ha fekszik a kiságyban és sírásra megyek be honnan tudom?
Az elrontáson szerintem inkább az elkényeztetést értették... nos nem, ezzel nem fogod elkapatni!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!