Találatok a következő kifejezésre: Ha felül a hasam (165 db)

73 kiló vagyok, egyáltalán nem vagyok túlsúlyos de ha kiengedem a hasam akkor olyan mintha fel lenne puffadva mint egy sörhas mit tehetnék?

100 kilóról fogytam le 73 kilóra. heti 6x or kondizok nem iszok üditöt csak vizet se csoki se édesség semmi cukor saláták csirke stb. elönyben... nemértem mitöl lehet ez évek óta 18 éves vagyok.. szerintetek orvosnak látnia kéne?? vagy mindenkinek ilyen??

Legjobb válasz: Tudjátok elég demotiváló az hogy ha kiengedem a hasam olyan mintha nemis edzenék behúzva meg mindenki odavan érte

A kérdező hozzászólása: Tudjátok elég demotiváló az hogy ha kiengedem a hasam olyan mintha nemis edzenék behúzva meg mindenki odavan érte
Így nem lehet eldönteni kép nélkül, hogy mennyire tûnik puffadtnak. Ha más is kiengedi a hasát (nem húzza be), akkor nyilván jobban kiáll egy kicsit.:)
A kérdező hozzászólása: eléggé kiáll ahhoz hogy zavarjon.. képet mellékelni fogok olyannak aki tényleg tudna segíteni vagy tanácsolni valamit
ezek szerint engem nem gondolsz olyannak aki segíteni tud. Te tudod.:)
Nekem is linkelhetsz ha gondolod privátban, meg persze ha kell segítség. Lehet csak te látod nagynak pl. Amúgy ha csak a hasad van rajta akkor ide is kirakhatod, nem hinném, hogy felismerne bárki is az alapján.

Ha szeretkezés után nagyon erös görcs lép fel a hasam alatt olyan mintha ki akarna szakadni a hasam az mitöl van?

Legjobb válasz: Bármilyen nõgyógyászati gyulladás állhat a háttérben. Egyéb tünetek ismerete nélkül konkrétabban nem lehet meghatározni.

Bármilyen nõgyógyászati gyulladás állhat a háttérben. Egyéb tünetek ismerete nélkül konkrétabban nem lehet meghatározni.

Együttlét után ha megy a hasam lehet baj? Fogamzásgátlót szedek, de nem sokkal, kb fél órával együtt lét után ment a hasam. Nem lehet az hogy a gyógyszer is kijött belőlem stb?

a gyógyszert pár órája vettem be...köszi

Legjobb válasz: Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.

Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.
A kérdező hozzászólása: köszi

A múlthéten szúródott az oldalam, írt fel az orvosom magnéziumport, de nem bírtam inni, ezért vettem magne b6-ot, de csak akkor szedem ha szúródik a hasam. Mindig kellene szednem?

jó ez így vagy kellene rendszeresen ennem?

Legjobb válasz: Hol szúródik a hasad? Elvileg a Magne b6-ot a terhesség 35.hetéig lehet szedni. Szerintem nyugodtan szedheted.

Hol szúródik a hasad? Elvileg a Magne b6-ot a terhesség 35.hetéig lehet szedni. Szerintem nyugodtan szedheted.
A kérdező hozzászólása: az oldalam általában
Alakíts ki egy rendszert a szedésével kapcsolatban ha az orvos nem írt elõ.Pl naponta egyet reggel.De ha az orvosnak volt utasítása tartsd be!
Ha úgy érzed nincs rá állandóan szükséged, akkor ne szedd. De magnéziummal nem ártasz a kicsinek, a fölösleget kipisiled. Én keményedésre szedek napi 2X1-et. De nem várom meg, hogy keményedjek. Reggel egybõl beveszem és lefekvés elõtt is.

39 hetesen (egy ujjnyira nyitva) ha bekeményedik a hasam mindig pisilnem kell, de ezek úgy jönnek rám mintha fel lennék fázva, pedig nem vagyok, csak olyan érzés. Fáj és szúr, és csak egy pár csepp jön. Mitől van ez?

Ja és egyébként is kemény mindig pisilés után!Leszállt volna a méhem és nyomja?A hasamon nem látszik hohy lejjebb lenne.

Legjobb válasz: Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi

Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi
A kérdező hozzászólása: Szia!De igen szokott olyan ézésem lenni, de gyakrabban inkább olyan mint mikor a tampon ki akar csúszni és érzed.Meg mintha a hüvelyembe nyilalgatna bele, de nem is tudom pontosan.Fönt eddig se nyomott a babucim, ezért is nem tudom hogy mi van.De én már nagyon szeretném ha meglenne!!!
A nyilalgatást azt biztosan a baba okozza :)
normalis
Tök normális, nyom a baba
Teljesen normáli! Lesz még ennél rosszabb is! :)
Modt léptem az utolsó harmadba és nekem is sokat fáj a hasam, olyan idõnként mintha izomlázam lenne. Nõ a pocink erõteljesen:-) Állítolag a hanyatfekvés azért nem olyan jó ilyenkor, mert a baba nyom egy fõeret, így szegény anyuka nem kap elég oxigént, meg az is lehet, hogy ahogy a poci felfelé halad, már nyomja a tüdõt is. Szóval ez sajnos velejár. Nem véletlenül mondják, hogy a 2. trimeszter a legjobb, ezután jönnek majd a különbözõ nyûgök, itt fáj, ott nyom...stb. De én nem bánom, csak lenne már február!:-) (27 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Én sem bánom, csak minden rendben legyen a babával!ez a legfontosabb!
Igen!Teljsen normális.Mintha én írtam volna.Csak nekem még ha sokáig fekszem háton...szédülök is.Mondta a dokim, hogy teljesen normális.A babó nyom pár eret-ideget. Kellemes babavárást! 26+2 hetes km.

Fel lehetek attól fázva, hogy nem fáj ha pisilek, a hasam és belül minden fáj?

mi segíthet?

Legjobb válasz: Biztosat csak orvos tud mondani!

Biztosat csak orvos tud mondani!
Sajnos fel. Nálam is ilyen probléma van. Sosem voltam, eddig nem is tudtam, hogy milyen. Igyál cickafark teát, vegyél cickafark ülõfürdõt. Segíthet még az Urogin csepp is. De mindenképpen kérd ki orvos véleményét is.

Miért puffadhat fel a has ha valaki éhes?

Legjobb válasz: A bélgázoktól. Próbálj kevésbé puffasztó ételeket enni és igyál ilyen gyögyteakeveréket: 1:1:1 arányban: ánizs, édeskömény/réti kömény, koriander ebbõl a keverékbõl 1 ek használj fel 5 dl. vízhez. Fõzd pár percig majd áztasd 10-15 pecet. Utána ezt a teát kortyolgasd a nap folyamán.

A bélgázoktól. Próbálj kevésbé puffasztó ételeket enni és igyál ilyen gyögyteakeveréket: 1:1:1 arányban: ánizs, édeskömény/réti kömény, koriander ebbõl a keverékbõl 1 ek használj fel 5 dl. vízhez. Fõzd pár percig majd áztasd 10-15 pecet. Utána ezt a teát kortyolgasd a nap folyamán.
éhes
Nem tudom, gondolom éhes...fõzzél valami finomat.És mit jelent ha a s.ggét vakarja és feléd fordul?na..26L
Szilvásbuktát akar, mert azt szereti!
Hallod 1-eske, egy rugóra jár az agyunk XD
Én akkor simgatom a hasamat, amikor a kockákat számolom rajta.
ha magához ér, akárhol, az már jót jelent. talán zavarban van. én akkor szoktam a hasamhoz érni (de lány vagyok)
Alekosz imitátor.
"És mit jelent ha a s.ggét vakarja és feléd fordul?" Kakiszexre vágyik :D
kajás
nemtudja mitcsináljon
az attól függ...... a ruhájával mit csinál?

Menstruálás előtt egy héttel, ha görcsöl a hasam, attól még lehetek terhes? Félidőben akcióztunk...

Legjobb válasz: Nekem két héttel elötte görcsölt és egy héttel hamarabb megjött közben a teszt pozitív!

Nekem két héttel elötte görcsölt és egy héttel hamarabb megjött közben a teszt pozitív!
Nekem 3 napja görcsöl, ma vagyok a 23. napon, de ma csak néha fájdogált, a görcsök elmúltak. Passz, nemtudom mi lehet ez! Szokott neked görcsölni ilyenkor már? Nekem igen, ezért nem nagyon bízom most a dologban, hogy sikerülhetett... :-(
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon szoktam odafigyelni a görcsökre... Most csak azért figyelek, mert már 3x akcióztunk félidõben!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!