Találatok a következő kifejezésre: Ha felül a hasam (169 db)

Félek a szextõl mert túlsúlyos vagyok, nem tudom a barátnõm mit szólna ha megérezné a hasamat közben és úgy megtartani magam hogy a hasam fent legyen nem bírom olyan sokáig. Nagyon félek mi szól, mit tegyek? (F)

"10/11-es" barátnõm van, és félek hogy emiatt el'undorodik' majd tõlem:( Mit tegyek??? ötletek??? tapasztalatok?? S. O. S.

Legjobb válasz: diéta

diéta
Mit tegyél? Pl fogyjál le.
Ha a barátnõd akkor már túl van ezen a problémádon .... asszed ruhába nem tudja milyen vagy?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem vagyok annyira de nagyon dagadék csak van egy kis hasam és hát jó õ azt mondja, hogy õ így imád és kíván de akkor is félek:(
A barátnõd tuti tudja milyen a testalkatod, és nem véletlenül veled van :) Lehet, neki te vagy a 11/10es pasi. Szóval ne aggódj, ráadásul szex közben az ember abszolút nem vesz észre ilyen dolgokat, mással van lekötve a figyelem :D Ha pedig elfáradtál, forduljatok lovaglóba, a legtöbb lány szereti. Ha pedig jobban éreznéd magad vékonyabban, sportolj! De ne csak a szex muatti aggodalmaid miatt.
Mégis minek szexelnétek ha ilyen alap dolgokon nem sikerült még túllendülnöd?
Ha õt nem érdekli, akkor te is tedd magad túl rajta. Mi az hogy mit szól, már megválaszoltad. Õt nem érdekli. Azzal hogy te mit gondolsz magadról te tudsz tenni csak. Szóval önbizalmad legyen, és ha zavar közben elkezdhetsz fogyózni, hogy jobban érezd magad a bõrödben, és lányokkal.
nem járna veled és nem lenne a barátnõd, ha ezt nem fogadná el :) egyébként szerintem nem undorodna el, ha amúgy átlagos alkatod van csak van egy kis pocid - elvégre az felöltözve is látszik valamennyire, szóval tudja mire számíthat. énis úgy jöttem össze a barátommal, hogy van egy kis hasa, nekem nem volt, sovány voltam, de így is tetszett. elõtte tipikus szépfiúkkal, meg kockás hasúakkal jártam, de nem bántam meg, hogy õt választottam. jó vele a szex és direkt jó, hogy puha a hasa, ugyanis nekem néha az volt a problémám elõtte másokkal, hogy sovány létemre az én csípõcsontom is kiállt, az övék is és ez kellemetlen tud lenni amikor összedörzsölõdik mert nincs rajta zsír és fájhat. na egy puha has viszont ezt megakadályozza :) egyébként egy pici hasat én is felszedtem mellette és tudom milyen baromi nehéz ezen változtatni, hiába eszik az ember kevesebbet.
Ne aggodj, nagyon sok lánynak bejön a mackos tipusu férfi, vannak olyan lányok akiknek nem tetszik a kockahas, vagy a sovány fiúk, a Te barátnõd is biztos a kicsit husisabb alkatu srácokat szereti és nálad ez pont megtalálta. Ne szégyeld magad, max. ha azt mondja, hogy mégis zavarja akkor kérd meg hogy segitsen, hogy le tudj fogyni. Az imádják a lányok, ha tanácsot adhatnak ilyen dolgokban.

73 kiló vagyok, egyáltalán nem vagyok túlsúlyos de ha kiengedem a hasam akkor olyan mintha fel lenne puffadva mint egy sörhas mit tehetnék?

100 kilóról fogytam le 73 kilóra. heti 6x or kondizok nem iszok üditöt csak vizet se csoki se édesség semmi cukor saláták csirke stb. elönyben... nemértem mitöl lehet ez évek óta 18 éves vagyok.. szerintetek orvosnak látnia kéne?? vagy mindenkinek ilyen??

Legjobb válasz: Tudjátok elég demotiváló az hogy ha kiengedem a hasam olyan mintha nemis edzenék behúzva meg mindenki odavan érte

A kérdező hozzászólása: Tudjátok elég demotiváló az hogy ha kiengedem a hasam olyan mintha nemis edzenék behúzva meg mindenki odavan érte
Így nem lehet eldönteni kép nélkül, hogy mennyire tûnik puffadtnak. Ha más is kiengedi a hasát (nem húzza be), akkor nyilván jobban kiáll egy kicsit.:)
A kérdező hozzászólása: eléggé kiáll ahhoz hogy zavarjon.. képet mellékelni fogok olyannak aki tényleg tudna segíteni vagy tanácsolni valamit
ezek szerint engem nem gondolsz olyannak aki segíteni tud. Te tudod.:)
Nekem is linkelhetsz ha gondolod privátban, meg persze ha kell segítség. Lehet csak te látod nagynak pl. Amúgy ha csak a hasad van rajta akkor ide is kirakhatod, nem hinném, hogy felismerne bárki is az alapján.

Ha szeretkezés után nagyon erös görcs lép fel a hasam alatt olyan mintha ki akarna szakadni a hasam az mitöl van?

Legjobb válasz: Bármilyen nõgyógyászati gyulladás állhat a háttérben. Egyéb tünetek ismerete nélkül konkrétabban nem lehet meghatározni.

Bármilyen nõgyógyászati gyulladás állhat a háttérben. Egyéb tünetek ismerete nélkül konkrétabban nem lehet meghatározni.

Együttlét után ha megy a hasam lehet baj? Fogamzásgátlót szedek, de nem sokkal, kb fél órával együtt lét után ment a hasam. Nem lehet az hogy a gyógyszer is kijött belőlem stb?

a gyógyszert pár órája vettem be...köszi

Legjobb válasz: Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.

Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.
A kérdező hozzászólása: köszi

A múlthéten szúródott az oldalam, írt fel az orvosom magnéziumport, de nem bírtam inni, ezért vettem magne b6-ot, de csak akkor szedem ha szúródik a hasam. Mindig kellene szednem?

jó ez így vagy kellene rendszeresen ennem?

Legjobb válasz: Hol szúródik a hasad? Elvileg a Magne b6-ot a terhesség 35.hetéig lehet szedni. Szerintem nyugodtan szedheted.

Hol szúródik a hasad? Elvileg a Magne b6-ot a terhesség 35.hetéig lehet szedni. Szerintem nyugodtan szedheted.
A kérdező hozzászólása: az oldalam általában
Alakíts ki egy rendszert a szedésével kapcsolatban ha az orvos nem írt elõ.Pl naponta egyet reggel.De ha az orvosnak volt utasítása tartsd be!
Ha úgy érzed nincs rá állandóan szükséged, akkor ne szedd. De magnéziummal nem ártasz a kicsinek, a fölösleget kipisiled. Én keményedésre szedek napi 2X1-et. De nem várom meg, hogy keményedjek. Reggel egybõl beveszem és lefekvés elõtt is.

39 hetesen (egy ujjnyira nyitva) ha bekeményedik a hasam mindig pisilnem kell, de ezek úgy jönnek rám mintha fel lennék fázva, pedig nem vagyok, csak olyan érzés. Fáj és szúr, és csak egy pár csepp jön. Mitől van ez?

Ja és egyébként is kemény mindig pisilés után!Leszállt volna a méhem és nyomja?A hasamon nem látszik hohy lejjebb lenne.

Legjobb válasz: Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi

Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi
A kérdező hozzászólása: Szia!De igen szokott olyan ézésem lenni, de gyakrabban inkább olyan mint mikor a tampon ki akar csúszni és érzed.Meg mintha a hüvelyembe nyilalgatna bele, de nem is tudom pontosan.Fönt eddig se nyomott a babucim, ezért is nem tudom hogy mi van.De én már nagyon szeretném ha meglenne!!!
A nyilalgatást azt biztosan a baba okozza :)
normalis
Tök normális, nyom a baba
Teljesen normáli! Lesz még ennél rosszabb is! :)
Modt léptem az utolsó harmadba és nekem is sokat fáj a hasam, olyan idõnként mintha izomlázam lenne. Nõ a pocink erõteljesen:-) Állítolag a hanyatfekvés azért nem olyan jó ilyenkor, mert a baba nyom egy fõeret, így szegény anyuka nem kap elég oxigént, meg az is lehet, hogy ahogy a poci felfelé halad, már nyomja a tüdõt is. Szóval ez sajnos velejár. Nem véletlenül mondják, hogy a 2. trimeszter a legjobb, ezután jönnek majd a különbözõ nyûgök, itt fáj, ott nyom...stb. De én nem bánom, csak lenne már február!:-) (27 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Én sem bánom, csak minden rendben legyen a babával!ez a legfontosabb!
Igen!Teljsen normális.Mintha én írtam volna.Csak nekem még ha sokáig fekszem háton...szédülök is.Mondta a dokim, hogy teljesen normális.A babó nyom pár eret-ideget. Kellemes babavárást! 26+2 hetes km.

Fel lehetek attól fázva, hogy nem fáj ha pisilek, a hasam és belül minden fáj?

mi segíthet?

Legjobb válasz: Biztosat csak orvos tud mondani!

Biztosat csak orvos tud mondani!
Sajnos fel. Nálam is ilyen probléma van. Sosem voltam, eddig nem is tudtam, hogy milyen. Igyál cickafark teát, vegyél cickafark ülõfürdõt. Segíthet még az Urogin csepp is. De mindenképpen kérd ki orvos véleményét is.

Miért puffadhat fel a has ha valaki éhes?

Legjobb válasz: A bélgázoktól. Próbálj kevésbé puffasztó ételeket enni és igyál ilyen gyögyteakeveréket: 1:1:1 arányban: ánizs, édeskömény/réti kömény, koriander ebbõl a keverékbõl 1 ek használj fel 5 dl. vízhez. Fõzd pár percig majd áztasd 10-15 pecet. Utána ezt a teát kortyolgasd a nap folyamán.

A bélgázoktól. Próbálj kevésbé puffasztó ételeket enni és igyál ilyen gyögyteakeveréket: 1:1:1 arányban: ánizs, édeskömény/réti kömény, koriander ebbõl a keverékbõl 1 ek használj fel 5 dl. vízhez. Fõzd pár percig majd áztasd 10-15 pecet. Utána ezt a teát kortyolgasd a nap folyamán.
éhes
Nem tudom, gondolom éhes...fõzzél valami finomat.És mit jelent ha a s.ggét vakarja és feléd fordul?na..26L
Szilvásbuktát akar, mert azt szereti!
Hallod 1-eske, egy rugóra jár az agyunk XD
Én akkor simgatom a hasamat, amikor a kockákat számolom rajta.
ha magához ér, akárhol, az már jót jelent. talán zavarban van. én akkor szoktam a hasamhoz érni (de lány vagyok)
Alekosz imitátor.
"És mit jelent ha a s.ggét vakarja és feléd fordul?" Kakiszexre vágyik :D
kajás
nemtudja mitcsináljon
az attól függ...... a ruhájával mit csinál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!