Találatok a következő kifejezésre: Ha február -én adtam fel (3 db)

Ha február 17-én adtam fel az adóbevallásom és nem kaptam levelet az Apehtől, hogy valami hiba lenne, akkor mikor várható a visszaigényelt pénz? (Úgy tudtam, hogy 30 napon belül küldik. )

Legjobb válasz: A 30 napon belül, az azt jelenti, hogy a 30. napon. De most irták, hogy az utalással késnek, mivel új programjuk van januártól. Majd kapsz késedelmi kamatot tõlük.

A 30 napon belül, az azt jelenti, hogy a 30. napon. De most irták, hogy az utalással késnek, mivel új programjuk van januártól. Majd kapsz késedelmi kamatot tõlük.
Szia.Én március 9.-én adtam fel és március 19.-én meg kaptam, nagyon örültem, mert én is úgy tudtam, hogy 30 nap után küldik.

Ha február 25. -én adtam fel az adóbevallásomat, akkor mikor kapom meg az adóvisszatérítés?

Napközben is utal(-honnan úgy értem melyik bankból) az apeh,vagy csak naponta egyszer?

Legjobb válasz: Kincstári számláról utal a bank, GIRO-n érkezik, így csak akkor teljesül az APEH átutalás, amikor a bankod jóváírja a GIRO-t, ez általában délelõtt 9-10 óráig történik meg.

Kincstári számláról utal a bank, GIRO-n érkezik, így csak akkor teljesül az APEH átutalás, amikor a bankod jóváírja a GIRO-t, ez általában délelõtt 9-10 óráig történik meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!
a bevallás benyújtását követõ 30 napon belül elvileg utalnak, de legkorábban március 1-tõl 30 nap, szóval hamarosan megérkezik
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig nem kaptam meg, felhívtam Õket és közölték, minden rendben van csak épp utalni nem tudnak...Nincs mani ...Tök kiakadtam ez nagyon gáz, szerintetek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!