Találatok a következő kifejezésre: Ha február -én adtam (4 db)

Ha 2012. február 7. -én adtam postára az adóbevallásomat akkor nem kellett volna már, megérkeznie a pénznek?

Mintha 1 hónap lenne az átfutási idő ,de nem emlékszem pontosan.Egyáltalán hol tudok utána járni?Köszi!

Legjobb válasz: Az apeh ad információt, menj be, megmondják azonnal.Meg attól függ hogy számlára vagy postán kérted, mert a posta késõbb viszi, és igen, 30 nap a feldolgozási és utalási idõ, hacsak nem tartották vissza, ha volt adótartozásod.Mi pont így jártunk, vártuk a pénzt, aztán jött a papír hogy nem kapunk egy vasat se, mert a volt páromnak volt adótartozása.Remélem tudtam segíteni.

Az apeh ad információt, menj be, megmondják azonnal.Meg attól függ hogy számlára vagy postán kérted, mert a posta késõbb viszi, és igen, 30 nap a feldolgozási és utalási idõ, hacsak nem tartották vissza, ha volt adótartozásod.Mi pont így jártunk, vártuk a pénzt, aztán jött a papír hogy nem kapunk egy vasat se, mert a volt páromnak volt adótartozása.Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen segítettél! Nekem 1200ft-os "elmaradásom" van, más nincs, és tavaly nagyon hamar megérkezett, sõt egy levél is jött hogy ennyi és ennyi került levonásra és jött a pénz is.Most meg eltelt már 30 nap (munkanapot számoltam) és levél sem jött... Köszi!
Amire én még emlékszem, az az volt, hogy az adóhivatal március 01-jétõl indít csak kiutalásokat, onnan számolódik a 30 nap. Hiába adtam fel én is sokszor már januárban a bevallást, többnyire áprilisban kaptam meg a pénzt, pont ezért.

Ha február 17-én adtam fel az adóbevallásom és nem kaptam levelet az Apehtől, hogy valami hiba lenne, akkor mikor várható a visszaigényelt pénz? (Úgy tudtam, hogy 30 napon belül küldik. )

Legjobb válasz: A 30 napon belül, az azt jelenti, hogy a 30. napon. De most irták, hogy az utalással késnek, mivel új programjuk van januártól. Majd kapsz késedelmi kamatot tõlük.

A 30 napon belül, az azt jelenti, hogy a 30. napon. De most irták, hogy az utalással késnek, mivel új programjuk van januártól. Majd kapsz késedelmi kamatot tõlük.
Szia.Én március 9.-én adtam fel és március 19.-én meg kaptam, nagyon örültem, mert én is úgy tudtam, hogy 30 nap után küldik.


Ha február 25. -én adtam fel az adóbevallásomat, akkor mikor kapom meg az adóvisszatérítés?

Napközben is utal(-honnan úgy értem melyik bankból) az apeh,vagy csak naponta egyszer?

Legjobb válasz: Kincstári számláról utal a bank, GIRO-n érkezik, így csak akkor teljesül az APEH átutalás, amikor a bankod jóváírja a GIRO-t, ez általában délelõtt 9-10 óráig történik meg.

Kincstári számláról utal a bank, GIRO-n érkezik, így csak akkor teljesül az APEH átutalás, amikor a bankod jóváírja a GIRO-t, ez általában délelõtt 9-10 óráig történik meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!
a bevallás benyújtását követõ 30 napon belül elvileg utalnak, de legkorábban március 1-tõl 30 nap, szóval hamarosan megérkezik
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig nem kaptam meg, felhívtam Õket és közölték, minden rendben van csak épp utalni nem tudnak...Nincs mani ...Tök kiakadtam ez nagyon gáz, szerintetek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!