Találatok a következő kifejezésre: Ha febr.26-án meg (2 db)

Ha febr.26-án jött meg a mensim, (előtte pár napig barnáztam), lehet-e ma peteérésem?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne? 11 nap telt el. Van akinek néha elõbb van peteérése, és akkor rövidebb is a ciklusa.

Miért ne lehetne? 11 nap telt el. Van akinek néha elõbb van peteérése, és akkor rövidebb is a ciklusa.

Febr.21-én voltam együtt párommal. Nem védekeztünk, de nem lehetne probl. Febr.24-én kellett vna megjönnie.26-án és márc.1-én csináltam tesztet mind2 negatív. Vélemény? Vegyek még tesztet, vagy menjek nőgy.-hoz, ha megyek ott is ugyanezt mondjam el?

Pár hónapja már jól kiszámíthatóan megjött.Napra pontosan,22éves lány vagyok.Köszönöm!

Legjobb válasz: A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Azt most nem igazán lehet megmondani, hogy a baba vagy más miatt késik. Én még kivárnám ezt a hetet, és ha továbbra sem jön meg akkor tesztelnék még egyet és utána eredménytõl függetlenül el mennék orvoshoz.

A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Azt most nem igazán lehet megmondani, hogy a baba vagy más miatt késik. Én még kivárnám ezt a hetet, és ha továbbra sem jön meg akkor tesztelnék még egyet és utána eredménytõl függetlenül el mennék orvoshoz.
Feltétlen ismételd meg, mert biztony lehesz terhes.a fogamzástól kb. el kell telnie 2 hétnek, hogy kimutassa a teszt, bár én inkább elmennék orvoshoz.vizeletvizsgálatra fognak küldeni, abból megállapítják a terhességet, utánna jöhet a nõgyógyászati vizsgálat.nálunk így mûködik.
természetesen mondd el ugyan ezt elõzõ voltam
lehet, hogy csak az idegeskedés miatt marad ki, de sajnos nem kizárt a terhesség sem, a teszt valóban csak március közepén lesz megbízható, drukkolok, hogy csak egy kis zavar legyen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!