Találatok a következő kifejezésre: Ha fantasztikusan az (4 db)

Ha fantasztikusan élvezi az orális szexet, hogy izgassam még jobban fel?

Nagyon szeretem kényeztetni a barátomat. Õ azt mondja hogy fantasztikusan megy nekem az orális szex... de hogy tudnám még jobbá, élvezetesebbé tenni??

Legjobb válasz: Ez nálunk is mûködik:puszilgasd az egész mellkasát,nekünk bevált.Esetleg kezd el neki verni(bocsi a kifejezésért).Sztem be fog jönni!Hajrá!

Ez nálunk is mûködik:puszilgasd az egész mellkasát, nekünk bevált.Esetleg kezd el neki verni(bocsi a kifejezésért).Sztem be fog jönni!Hajrá!
A férfiak heréje is érzékeny. Orális szex alatt ne feledkezz meg róluk. Simizheted, sõt szájjal is kényeztetheted. Érzékeny a prosztatájuk is. A herék mögött, az úgynevezett gát-tájékon tudod ingerelni, kicsit erõsebb simizéssel, masszírozással. Azon kívül sok pasinak érzékeny a popsija. Akár ott is simizheted orál közben. Sõt ha nem idegenkedtek tõle, akár meg is ujjazhatod neki. Belülrõl sokkal inkább ingerelhetõ a prosztata, mint kívülrõl.
Hát érdemes lenne a hasán és különösen a köldökén hosszabban elidõznöd, pl: hasát csokolgatva, harapdálva, a köldökét az ujjaiddal és körmeiddel izgatva. A köldök nyalás is kifejezetten izgató!
mitõl ennyire orbitálisan ostobák a mai gyerekek????
"mitõl ennyire orbitálisan ostobák a mai gyerekek????" Most õszintén, mit vársz egy olyan embertõl, akit 'Dancsi01'-nek hívnak? :-D
A kérdező hozzászólása: Hát képzeljétek: igen, nem veszem a fáradságot pont rajzból, mert van egy jó pár tantárgy, amibõl dolgozatot írunk, de ha ez még nem elég, akkor 8-os vagyok és van pontosan 45 tétel, amibõl készülhetek szóbelire...:)
Kikérem magamnak! Én másoknak is be szoktam szólni! :)
Jól van már, emberek, szerintem ennyi beszólás bõven sok. Vannak Dancsi01-nél sokkal gázabb kérdezõk és válaszolók az oldalon. Nem tudom, miért pont õt kellett kiszúrni; bezzeg a többieket nem oltogatjátok, pedig sokakra nagyon ráférne...
Micsoda idealista vagy te, kedves elõzõ :D
Bocsi, 2. voltam, aki belinkelte a wikipediat, mert azt hittem az olvasás a szövegértelmezés az megy.
Ha nem veszed a fáradtságot hogy utánanézz a neten, mibõl gondolod hogy más majd helyetted megteszi?
azt is tanulják, hogy használják az eszüket, de azt sem teszik.
Nabukodonozor Újbabiloni király volt. Ezt elméletileg tanulják a diákok ötödikben és kilencedikben.
ha jól tudom, nem a mi feladatunk, hogy használjuk a fejünket gondolkodásra... legalábbis most nem. majd nehogy már megcsináljuk helyetted a házifeladatot :D de hogy annyi sütnivalód nincs, hogy mit hol keress, az nagyon gáz.
A kérdező hozzászólása: Könnyû beadni egy wikipédiát meg mindent, de nekem egy mondatba kéne írnom az egészet, és ezért kértelek meg titeket...
A kérdező hozzászólása: ha olyan okosak vagytok írjátok meg fejbõl a jelentésüket...-, -
ok, tök igaz :D én kérek elnézést :DDD
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi Berta Wooster! :)

Ha nem vagyok túl szép, de fantasztikus barátnő lennék, azzal kiegyensúlyozom?

Van, aki szépnek tart, van aki átlagosnak, van, aki csúnyának... Szóval eléggé vegyesek a vélemények, szerintem furcsa vagyok.. Viszont barátnőnek szerintem nagyon jó lennék, az ágyban sok mindenben benne lennék, fétisek, anál, kikötözés, bármi.. Odaadó is vagyok, aranyos, bújós, kényeztetném a párom.

Legjobb válasz: nekem volt egy ilyen dugópajtásom, aki azt hitte hogy járunk, és szerelmes is volt. mindenbe belement, és mindenbe belement volna, meg minden balfszságot kitalált amirõl azt hitte h tetszeni fog. de kbszott ronda volt. küldj magadról egy képet, ha nem vagy olyan ronda van remény

nekem volt egy ilyen dugópajtásom, aki azt hitte hogy járunk, és szerelmes is volt. mindenbe belement, és mindenbe belement volna, meg minden balfszságot kitalált amirõl azt hitte h tetszeni fog. de kbszott ronda volt. küldj magadról egy képet, ha nem vagy olyan ronda van remény
Mutass már egy képet :D
A kérdező hozzászólása: Naaaa, légyszíves, valaki válaszoljon még erre az egy kérdésemre, és elégedett leszek. :)
könnyebben tudnék válaszolni, ha tudnám milyen vagy külsôre. de belsôd alapján tökéletes barátnô lennél. (legalábbis nekem :) )
Én barátnõnek is el tudnálak képzelni:) De gondolom nem itt akarsz ismerkedni, csak egy kis önbizalom növelésre volt szükséged.
Csak a magam nevében beszélhetek. Minden fiú más. Otthon ülõsebb vagy, vagy inkább utazós? Nagyra törõ álmokat dédelgetsz vagy elvégzel egy fõiskolát és csendesen élsz? A világszemléleted is olyan nyitott mint a szexualitásod, nekem nagyon kellenél. A külsõddel kapcsolatban meg én mantráznám neked, hogy "már pedig te csinos vagy". Addig, míg el nem hiszed. Hülyén hangzik..de ha.. picit csúnyácskább vagy, de jó a kisugárzásod, jobban fogsz kelleni minden embernek (barát, társ, fiu, lány) mint egy szupermodell hideg fagyottszívû r*banc.
A kérdező hozzászólása: Én most általánosan errõl a jelenségrõl érdeklõdöm, nem pont magamról. Hogy terveznétek-e egy ilyen lánnyal hosszú távra is. Amúgy már találtam egy fiút, és még nem látott élõben, ezért kérdezem. :) Kicsit izgulok.
persze :)
Igazából három dolog fontos: a kinézet, az amit te leírsz és a belsõ értékek. Nos a háromból legalább kettõvel rendelkezni kell ahhoz amit te szeretnél elérni. Egyelõre csak annyit tudunk hogy egy csúnya(?) szexbaba vagy.
én százszorta inkabb... nem, ezerszer inkább választanék egy olyan lányt mint te (olyan belsovel amit leírtál, és egy aranyos/átlagos külsovel), mint sem egy modell csajt, akivel nem lehet hülyéskedn, komolyabban beszélgetni, nem értenénk meg egymást... ugyhogy hajrá, szurkolok :D
igen
Én is ilyen lány vagyok:) Fel a fejjel, velünk is lesz valami:)
jót röhögtem azokon a válaszokon, ahol a srácok kbaszott rondának titulálták a saját csajukat :DDD én személy szerint eddig mindig picit alább adtam a külsõvel kapcsolatban és a belsõt figyeltem, mert nem akartam rábszni...meg szemével csak az elején szeret az ember...de amúgy nem voltak csúnyák egyátalán, helyes lányok voltak, de szerintem messze csinosabb lányokat is fel tudtam volna szedni...viszont mégis rábsztam, nem egyszer...vagyis eddig mindig :D szóval én most már egyátalán nem bízok se szépben, se csúnyában... ennek ellenére lennél csajom, mert megöl a kíváncsiság, hogy hogy nézel ki, valahol mindig is vonzottak a különleges külsejû lányok! de hosszú távra nem hiszem, hogy menne, mert addig érdekelnél csak, míg fel nem fedezelek ;)
Mennyi kiéhezett kan xD
Imádnálak :)
ha a hármasban benne vagy, te, én meg egy nagyon jó csaj, akkor írj!
Azt hiszem, szívesen megismernélek. Ha van kedved, írj :)
Részemrõl biztos nem. Ha valami nem fog meg a külsõddel kapcsolatban, akkor lehetsz akármilyen odaadó meg minden, nem érdekelnél...
A személyiséged ezek alapján mindenképp bejön. Az utolsó két mondat, az esetleges gyengébb külsõért is bõven kárpótol :) 22F
kép privibe?
Volt egy barátnõm akinél az elsõ találkozásunk végén megállapítottam, hogy nagyon nem az én stílusom. Az ilyen nálam a ronda. A barátnõm lett végül. Szerettem és pont nem érdekelt ezzel kapcsolatba se múlt, se jövõ, se más ember. Sokat dobott az, hogy õ is ilyen volt mint te, hogy nyitott volt minden téren a szexualitásra és miegyébre. Ez többet jelent mint a külsõ. De csak akkor vállald be, ha vágysz rá.Különben nem az igazi és le fog esni a pasinak is.
Sõt, inkább választanálak téged, mint egy bombanõt átlagos belsõvel! :)
Nekem bejössz a leírtak alapján. Annyira nem nézhetsz ki rosszul, hogy ne egyensúlyozd ki. Szívesen megismernélek, képet is küldhetsz :)
Szabad tudni mennyi idôs vagy kedves kérdezô? :)
A kérdező hozzászólása: De barátnõnek is el tudnátok képzelni, vagy csak dugásra lenne jó egy ilyen lány? És akár jövõt is terveznétek egy ilyen lánnyal? Amúgy beszélni is lehet velem, mert értelmes vagyok, tehát nem csak szex terén vagyok sokoldalú! Mindössze a külsõmben vagyok bizonytalan, de megmaradok annál, hogy furcsa kinézetem van. :)
kép nélkül fingom sincs. de igen azt kell mondjam igen


Tényleg olyan fantasztikus dolog, ha gyermeke van az embernek?

Nem tudom eldönteni, hogy legyen-e gyermekem, vagy sem. Nem fogom megbánni, ha gyermeket vállalok? 37 éves n? vagyok és nem szültem még, de már itt lenne az ideje. Nem volt még soha kisbaba a közelemben.

Legjobb válasz: Dönteni nyilván neked kell. Nagyjából annyi idõsen gondoltam én is azt, hogy most jött el, ha nem is az utolsó lehetõségem, de azok egyike arra, hogy szüljek. Miután gyereke van az embernek csak azután jön rá arra, hogy amit elõtte fontosnak vagy értéknek tartott már nem is annyira lényeges vagy önmagában nem túl sokat ér. Nem vagy még semmirõl lemaradva és most sem késõ ezt a döntést meghozni.

Dönteni nyilván neked kell. Nagyjából annyi idõsen gondoltam én is azt, hogy most jött el, ha nem is az utolsó lehetõségem, de azok egyike arra, hogy szüljek. Miután gyereke van az embernek csak azután jön rá arra, hogy amit elõtte fontosnak vagy értéknek tartott már nem is annyira lényeges vagy önmagában nem túl sokat ér. Nem vagy még semmirõl lemaradva és most sem késõ ezt a döntést meghozni.
Ha csak azért akarsz szülni, mert félsz, hogy kifutsz az idõbõl inkább ne tedd. A kérdésedre válaszolva: igen a világon a legfantasztikusabb érzés, minden nyûgjével együtt. Amikor a gyermeked elõször rád mosolyog, átölel, puszit ad és azt mondja szeretlek anya.
Ha vágysz egy gyermekre, akkor válalj! Csak azért ne legyen gyereked, mert úgy érzed, kifutsz az idõbõl. A gyerek tervezés nem olyan mint egy hétvégi program: elmenjek? Ne menjek? Ha nem tudod eldönteni, ha tépelõdsz, ha bizonytalan vagy, akkor valószínüleg még 37 évesen sem vagy elég érett a gyerekvállaláshoz. Várd ki, míg egy olyan férfi lesz melletted, aki szeretne tõled gyereket. Gondolom, a mostani párod (ha van) nem erõlteti a dolgot.
Elgondolkodtató, ha egy nõ még 37 éves korában sem érti, érzi, hogy azért születünk, hogy életet adjunk!!!!!! Nem mindenki anyatipus.
Én amióta az eszem tudom anya szeretnék lenni, mindent megtettem hogy így legyen és már nem volt remény hogy tényleg legyen..Szerencsére 32 évesen sikerült életem legnagyobb álma. Egy percig sem gondoltam hogy ne legyen és ne harcoljak érte. Én a párkapcsolatban is azt tapasztaltam ha feltettem magamnak a kérdést hogy biztos jó ez a kapcsolat nekem? Õa megfelelõ? Akkor tuti h hamarosan vége lett. Ha felmerül szikrája is hogy vállalj-e gyereket, akkor valamit féltesz: szabadságot, egzisztenciát, alakodat.. valamitõl félsz ami fontos számodra. De ha nem a gyermek a legfontosabb akkor inkább ne vállalj, mert onnantól kezdve hogy megfogan Õ A LEGFONTOSABB. Nem lustálkodhatsz vasárnap 10-ig az ágyban, nem akkor fekszel, pihensz, eszel amikor Te szeretnél, éjjelente éberem alszol mert figyeled minden rezzenését, hajnalban 3 szor felkelsz hogy megnézd be van-e takarva, nem engedheted meg hogy beteg legyél mert lázasan is tenned kell a dolgot, etetni, tisztába tenni, fürdetni, játszani vele, sétálni vinni hóban, szélben akkor ha nins kedved mert kell a levegõ..onnantól kezdve hoyg megszületett életed végéig aggódás. Cserébe van pofira boruló hatalmas pillaerdõ, mosoly mögött apró rizsszem fogacskák, humcut szemek, finom cirógatás, arcod érintése kis kezek által, nyakincát takaró fürtöcskék, izgõ-mozgó lábikók, finom babapopsi, csábító hurkincák fürdetéskor, isteni babaillat és a leírhatatlan érzés hogy Õ belõled született, Te vagy az ÉDESANYJA!
I G E N
Minden bántás nélkül: ha neked ezen gondolkozni kell, hogy vállalj-e vagy sem, meg "itt lenne az ideje", akkor én azt mondom, hogy ne vállalj. Akkor jön el a gyerekvállalás ideje, mikor a nap minden percében érzed a kisbaba hiányát. Lehet, hogy nálad sose fog eljönni ez az idõ, de ez sem szégyellni való, nem vagyunk egyformák. Ha ilyen jut eszedbe, hogy meg fogod-e bánni... ne, smemiképp ne szülj, csak a gyerek látná kárát.
Igen!!!! Minden megváltozik! Az én picurom 4 hónapos, de vele álmodom, róla szól az életem és nem is tudtam , hogy ennyire lehet szeretni...ha lenne kisbaba a családodban, biztos kitörne rajtad a babaláz...Nagyon jó dolog anyának lenni, de nagyon nehéz is. Mégis szegényebb az a nõ, aki ezt kihagyja az életébõl.
"Gyerek nélkül lehet élni, de nem érdemes." "Ha gyereked van, mindened van. Ha nincs gyereked, nincsen semmid."
Fura dolog ez, mert én sose tudtam igazán mit kezdeni mások gyerekével, nem tudtam hogy közeledni feléjük, de mindig is tudtam, hogy majd akarok gyereket. Aztán tessék, itt van, és tényleg ahogy írták is elõttem, a nap minden percében õ jár a fejemben, imádom szagolgatni és megpuszilni a babaillatú, puha pofiját, imádom ahogy a pici kezeivel játszik a hajammal, ahogy a kezemet behúzza a szájába, mikor nõ a foga, ahogy rám kacag hangosan, elolvadok. Szerelmes vagyok belé. Belehalnék ha bármi történne vele!!! Ha megvan hozzá a megfelelõ körülményed, biztos háttered (férj, anyagiak, stb.), akkor szerintem vállalj nyugodtan gyereket, ez az anyaság-érzés meg ösztönösen jönni fog magától.
Azt hiszem mióta az eszemet tudom, az anyaságra vágytam, és korán szerettem volna szülni.Várnom kellett rá jó pár évet, most 30 éves vagyok, és 15 éve a szeretõ férjemmel élem az életem. :) Most vagyok 34 hetes várandós, és már most is úgy gondolom, hogy EZ életem legjobb döntése, mert az a pici kislány akit a szívem alatt hordok a legfontosabb nekem a világon!!!Ha csak rá gondolok, hogy 4-5 hét múlva a kezemben tarthatom, gurlnak a könnyeim, mert az anyaság a legcsodálatosabb dolog a világon, akárcsak az igaz szerelem...Ez a te döntésed, remélem segíthettünk neked ebben.Dönts felelõsségteljesen, mert ez egy életre szóló döntés.Sok sikert! Egy 34 hetes kismama
Én nem akartam gyereket, mégis becsúszott. Sosem voltam odáig a babákért, bulizgatni, csavarogni, flörtölni, sörözni a haverokkal, hapsikat vadászni szerettem. 30 évesen lettem terhes, 4. hónapban jártam amikor kiderült, hogy lakik a pocakomban egy bébi. Megszületett Õ - felforgatta az életem, a világ legcsodálatosabb teremtménye , soha semmi nem tud olyan boldoggá tenni mint egy gyermek / minden fájdalommal és gonddal együtt/. Nem fogod megbánni ha úgy döntesz babát vállalsz.:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!