Találatok a következő kifejezésre: Ha faláttöréses van, meg lehet (1 db)

Ha faláttöréses vízmelegítőnk van, meg lehet oldani hogy kéményes bekötésű legyen?

persze úgy,hogy ne kelljen kéményt csináltatni!hanem mondjuk,a faláttörés helyén kivezetni.

Legjobb válasz: ezt most nem értem. ha nincs kémény, és te kéményest karsz, akkor kell csinálni kéményt. (mondjuk legalább egy szerelt külsõt) jó lenne tudni, hogy valójában mit és miért szeretnél csinálni, mert ennek így se füle se farka.

ezt most nem értem. ha nincs kémény, és te kéményest karsz, akkor kell csinálni kéményt. (mondjuk legalább egy szerelt külsõt) jó lenne tudni, hogy valójában mit és miért szeretnél csinálni, mert ennek így se füle se farka.
A kérdező hozzászólása: na szóval, azt akarom mondani, hogy ha kéményes bekötésût veszek, mert sokkal olcsóbb mint a faláttöréses, drága hozzá kémény csinálni?mert a parapethez 70ezerért bélelték volna ki a kéményt!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mivel világítsak a lakásban a közlekedőben, ahol vagy egész nap fel kéne kapcsolni a villanyt, vagy állandóan fel/le kapcsolni?

A lakás úgy néz ki, hogy a közlekedőbe/konyhába lépünk be a lépcsőházból, ablaka nincs. Innen nyílik jobbra és balra a két szoba, tehát a közlekedőben gyakorlatilag sötét van egész nap, de járkálni sokat járunk itt, hisz a lakás közepén van. Most két nagy sima égős lámpa van, de kétlem, hogy ezeknek a kapcsolgatása túl energiatakarékos megoldás lenne.

5

Megbolondít a mosógép, az baj?

Megállás nélkül ugrál a mosógép centrifugálás közben! Hiába állítom le helyezem el rendesen a ruhát...semmi eredménye!! :( Már 2 hónapja csinálja ezt. Szerelő kellene ide?? 2 éves a mosógép! Megoldásokat várok! :)

4

Miért nem nyílik ki a mosogatógép tabletta adagoló ajtaja?

2

Mosògépem szerintem penészes, a ruhák száradás után büdösek maradnak, most elindítottam egy üres, 60 fokos mosást 2 evőkanál mosòszòdával. Jòl tettem?

Màr pròbàltam az ecetet ès a trisòt, nem hasznàlt. Szerintetek nem sok a 2 evőkanàl mosòszòda? Tènyleg segìthet az alig 5 èves mosògèpemen? Milyen időközönkènt kell egy ilyen üres mosàst indìtanom? Köszönöm előre is, zöld kezeket adok! :)

2

Szerintetek milyen (szűrős) konyhai elszívót érdemes venni?

A konyhában a zsíros pára tartalom főzés közben már kibírhatatlan. Főleg a csukott ablakok miatt is, mert fűteni kezdtünk.
Sokat nézegettem pl Euronics weboldalán ezeket az elszívókat.
Sajnos a konyhánknak az elrendezése miatt CSAK szűrőset lehetne beépíteni.
Nos, több fajtát nézegettem vannak papír ill. fém szűrősek.
Ha van valamilyen tapasztalata valakinek ebben, hogy milyen márkát és típust érdemes venni, aki ért hozzá, legyen szíves írjon!
Melyik a megbízhatóbb?
Előre is köszönöm.

1

Keringető szivattyú akkumulátorról üzemelése áramszünet közben?

Adott egy keringető szivattyú ami jelenleg hálózati áramról van működtetve, de ha áramszünet van akkor akksiról kéne mennie! Viszont ha bekötöm az akksit akkor arról szedi le az energiát nem a hálózatról! Ha lemerül akkor kapcsol vissza csak hálózatira. Milyen szerkezetet kéne a rendszerbe építenem hogy csak akkor üzemeljen akksiról ha nincs áram, illetve ha visszajön(Az áram) akkor az akkumulátort is visszatöltse!

Esetleg a termék linkjét is ha van ilyen! Köszönöm!

(Sajnos az itteni "fűtésszerelő" nem halott még ilyenről!)
És azt javasoltra csak akkor dugjam be az akksit ha nincs áram! De ha nem vagyok otthon? Akkor fel is robbanhat a kályha...

8

Electrolux En3400 aox típusú hűtője van valakinek?

Csak arra szeretnék rájönni hogy máshol is ilyen rohadt hangos, vagy csak az enyémmel van valami baj. Az egész lakásban hallani a mély hangú zúgását.

3

Van valakinek ilyen mosógépe? BOSCH WAE24367BY Most szeretnék cserélni és nem tudom megéri-e?

0

Hogyan kell szerelni és mivel? Szellőztető ventilátort szeretnék bekötni, lehetőség szerint ugy, hogy 1 csőventilátor + két helyíség világitásához időzitve. Pl. A fürdő és a wc villanykapcsolót felkapcsolva is elindulna a szellőztetés.

2

Hol lehet venni Braun konyhai robotgéphez motort?

A típusa 4191, már valahol láttam a neten, hogy lehet külön motort is kapni, de most nem találom.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!