Találatok a következő kifejezésre: Ha föl venni (22 db)

Ablakra hol lehet olyan fóliát venni, amit ha fel ragasztok, akkor "tükrös"felületet ad?

A házamon lév? összes ablakra ilyet szeretnék,szóval valami tartós megoldás kellene.Az ajtót már így vettem,kívül olyan szinte mint a tükör és sötétíti is kicsit az üveget. Szeged,kiskunfélegyháza,Kecskemét környéke érdekelne esetleg Bp. Népliget körül.

Legjobb válasz: Mi az OBIban vettünk olyan fóliát, amitõl az ajtókon nem lehet belátni. ilyen tejfehér, de mégis egy kicsit átlátszós fólia. szerintem kérdezd meg ott az egyik eladót, hogy nekik van-e ilyen. vagy esetleg a praktikerben tudom elképzelni,hogy van.

Mi az OBIban vettünk olyan fóliát, amitõl az ajtókon nem lehet belátni. ilyen tejfehér, de mégis egy kicsit átlátszós fólia. szerintem kérdezd meg ott az egyik eladót, hogy nekik van-e ilyen. vagy esetleg a praktikerben tudom elképzelni, hogy van.
A kérdező hozzászólása: Azt a tejfehéret én is láttam, az nem valami jó a nagy ablakaimra, legalábbis én nem tudom elképzelni:-( Az a lényeg, hogy tükrös legyen kívül, de legközelebb tényleg megkérdezem õket. köszi! Ha valaki konkrét helyet is tud, írhat!
A kérdező hozzászólása: Ja és ment a zöld kéz!
Csak tipp...Nézd meg a szegedi "Szikánk" honlapját, hátha foglalkoznak ilyesmivel is.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! A másodiknak is ment a zöld kéz! Ott még úgyse kérdeztem és lehet, hogy tényleg lesz valami.

T-pontban lehet kijelzővédő fóliát venni Xperia U-hoz? Ha igen, kb. milyen áron?

Legjobb válasz: Biztos van horror áron.. Én egy kereskedõhöz mentem be, elõttem tettek rá egy jó fóliát 1000 ft-ért. Neked is ezt javaslom. ..

Biztos van horror áron.. Én egy kereskedõhöz mentem be, elõttem tettek rá egy jó fóliát 1000 ft-ért. Neked is ezt javaslom. ..
én próbáltam, azt mondták, hogy õk még soha nem találkoztak ilyennel, esetleg univerzálisat tud adni..szóval én egy sima gsm boltban vettem 1300ért
A kérdező hozzászólása: Azt írták facebookon, hogy lehet náluk kapni, érdeklõdjek T-pontban. Azért megkérdezem :)

Ha föl szeretnénk venni 2 gyermekre a szocpolt, de még nincs meg a második akkor ha leszerződünk 2 gyerekre akkor megkapjuk egyben mind a kettőre?

vagy csak ha megszületik a második is?

Legjobb válasz: Az elsore megkapjatok, a masodikra meg megelolegezett szocpolkent szinten. Nekunk most jon az elso, a masodikra igy vesszuk fel, es igy 2.4mo-t kapunk. 8 even belul meg kell lenni a masodik babanak is, kulonben vissza kell fizetni.

Az elsore megkapjatok, a masodikra meg megelolegezett szocpolkent szinten. Nekunk most jon az elso, a masodikra igy vesszuk fel, es igy 2.4mo-t kapunk. 8 even belul meg kell lenni a masodik babanak is, kulonben vissza kell fizetni.
A kérdező hozzászólása: de én ugytudom hogy a másodikkal együtt csak 1200000-ret kapunk ki!! na de ezt ti nem ujlakásra veszitek fel?? vagy építésre mert mi használt lakás vásárlásra akarjuk!!és az szerintem ígyvan nem?
Használt lakásra a fele jár! Azért 1, 2M! A másodikra megelõlegezik, de nekünk 4 évet adtak a másodikra!
Használt lakásra nincs megelõlegezõ szocpol. Csak új lakás vásárlására v. építésére vehetitek igénybe ezt a lehetõséget. Tehát használt lakás vásárlásához 1, 2 M Ft szocpol jár, de csak meglévõ 2 gyermekre.


Hogy tudom meg állapítani ha tegyük föl venni akarok egy használt hangfal párt hogy annak van e valami problémája?

Legjobb válasz: ki van e ütve ilyesmikre gondoltam miket érdemes megnézni ezeknél

A kérdező hozzászólása: ki van e ütve ilyesmikre gondoltam miket érdemes megnézni ezeknél

Föld bérbeadásánál a résztulajdonosoknak is kötelező részt venni? Akkor is ha már nem is néznek a föld felé?

Legjobb válasz: Részt nem kell venni, csak aláírni, aztán majd a bérlõ mûveli.

Részt nem kell venni, csak aláírni, aztán majd a bérlõ mûveli.

Ha a földönkívüliek el akarnák venni a Földet és rabszolgasorba tenni minket, akkor támogatnád a Föld elpusztítását emberek által?

Legjobb válasz: Szerintem ez már megtörtént. Legalábbis a rabszolgasors. Szerinted az emberek hogy tudnák elpusztítani a földet? Holnap kilövünk magunkra egy hatalmas rakétát? Ezt a földönkívüliek nyilván nem akadályoznák meg.

Szerintem ez már megtörtént. Legalábbis a rabszolgasors. Szerinted az emberek hogy tudnák elpusztítani a földet? Holnap kilövünk magunkra egy hatalmas rakétát? Ezt a földönkívüliek nyilván nem akadályoznák meg.
nem, csak akkor ha a halaknak, kutyáknak......stb-nek csinálunk uj lakhelyett.akkoxr támogattom.
Attól függ, melyik faj, és mi lenne a szándéka. Ha pl. a reptoidok, lumbulábiak, guargumik vagy poloskoidok azt akarnák hogy ezentúl nekik dolgozzunk, nekik termeljünk, cserébe életben hagynak minket, és alanyi jogon biztosítanák mindazt amit manapság rákos verítékes munkával kaphatunk csak meg, akkor igazából nem rosszabb egyik faj sem mint mi magunk. Se a reptoidok, se a krixkraxiak, se a lumbulábiak. Sõt, még a rendszerük is emberibb a mostaninál. Azért jó csere volna ingyen áram, víz-gáz meg minden azért hogy reptoid gatyákat vagy poloskoid ûrcirkálókat mossunk :D Na meg aztán ha leinvázióznának minket, akkor full leszerelés lenne, elszednék minden fegyverünket, ha akarnánk se tudnánk elpusztítani magunkat. Ha pedig mégis sikerülne, akkor magukkal vinnének, és ugyanott vagyunk ahonnét elindultunk azt leszámítva hogy elherdáltunk egy komplett bolygót :D
Igen ezt valószínûleg itt kell eldönteni.
Nem látom akadályát mindannyian egyhangúan úgy döntöttünk, hogy támogassuk.
Nem értem. Miért kéne elpusztítani a Földet? Az kinek lenne jó? Ha esetleg a Föld emberei rabszolgák lennének, ott lenne a remény, hogy van még otthonunk. Semmilyen szempontból nem lenne jó elpusztítani a bolygónkat.
Iderepülnek valami iszonyú messzi csillagrendszerbõl, esetleg "dimenziókat" nyitnak meg, szelnek át a nálunk minden tekintetben fejlettebb lények - azért, hogy rabszolgaként húzzuk az igát mi, gyenge emberi lények. Mit fogunk dolgozni szolgaként? Kapálunk? Mossuk, takarítjuk az ûrhajóikat? Ha meg el akarnának pusztítani minket - és tényleg olyan fejlettek - megteszik úgy, hogy észre sem vesszük. Ha idejönnek, erre kevesen gondolnak, õk is nagy veszélyben lehetnek. Más légkör, más vírusok, baktériumok, lehet ami nekünk egy egyszerû nátha vagy influenza, neki halálos kór.
Nem támogatnám, nem csak az embereké ez a bolygó. Millió másik lénnyel osztozunk rajta, persze ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni. Aki felégetné a bolygót, hogy másé se legyen, az meg is érdemli, hogy elvegyék tõle.
Támogatnám.
Ez már megtörtént, David Icke professzor bebizonyította, hogy a földet alakváltó reptilián eredetû családok irányítják a háttérbõl, nekik dolgozik kb. mindenki.
Én azt támogatnám, hogy gyógykezeljenek téged. Hátha még gyógyítható vagy, kár lenne érted. (Egyébként NEM támogatnám, mert a hullák nem tudnak felkelni és lerázni a rabigát.)
A kérdező hozzászólása: Atom. Vagy mindenki felgyújt egy erdõt.
Ezen már én is sokat gondolkodtam. Mert én is nagyon ráérek...

Leszakadt az ágyam, de nincs pénzem most venni egy újat. Ciki lenne, ha a földön aludnék? L/18

Legjobb válasz: miért lenne ciki? : D én gyakran a földön alszok így is pedig van ágyam, mert a föld sokkal kényelmesebb! 19N

Én mindig is egy földre rakott matracon aludtam. Az sokkal kényelmesebb nekem.
miért lenne ciki? : D én gyakran a földön alszok így is pedig van ágyam, mert a föld sokkal kényelmesebb! 19N
Nekem például nem ágyam van, hanem az Ikeában vettem egy nagyon lapos farácsot, és azon van a matrac.Sokkal jobban szeretek így földközelben aludni, ráadásul egy nagy ágy elfoglalná az összes helyet.Sokkal kuckósabbnak érzem ezt így:)
kinek lenne ciki? saját magadnak biztos nem, másnak meg nem kell elmesélni. de ha van párod, biztos õ sem fogja cikinek tartani, és ha esetleg feljön hozzád valami ismerõs, barát, nyilván õ sem fog fennakadni a dolgon, ha elmagyarázod neki, hogy mi van. szóval szerintem cikinek abszolút nem ciki, max kényelmetlen.
Mi most költöztünk le a földre :) ) Több a hely :)
XD XD XD XD XD hát egszerû kiveszed a matracot és földre teszed és így alszol .....XD XD XD HAHA nálam is leszakadt amikor épp párommal 3napig keresztül folyton szexeltünk(ez már jó 10hónapja törént)......XD XD
Igen, nagyon ciki lenne. Inkább aludj a kádban... :)
ha még 1x beszakad alattunk az ágy, akkor énis fogom magam és ágykeret kuka, és alszunk a matracon...nagy ágy csak az ilyen ágyrácsos olcsó, de ilyen többet nem kell, többit nem tudom kifizetni, akinek nem tetszik, az vegyen nekem jóminõségû ágyat...
ezer éve földön lévõ matracon alszom. fõleg, hogy az összes eddigi barátom 100kg fölött volt/van :) egyébként, igen, nagyon ciki, azonnal menj el a z ikeába, és lopj egy ágyat! :P
A kérdező hozzászólása: Megnyugódtam!Jó volt a földön aludni, de kéne mellé egy masszás is:P
Nekem a szüleimnél egy 10 cm vastag szivacs van a földön, még csak nem is matrac, és azon alszom, tökjó, nem áll belém a rugó, nem fáj a hátam. Nagyon tudom ezt a módszert ajánlani. Esetleg szerezz be hozzá ilyen japános alacsony asztalt, akkor már végképp nem ciki :)

Milyen háromeres vezetéket érdemes venni? Kb.800-1000W teljesítményfelvétel szükség, és földbe fektetve szeretném vezetni, 250-300m hosszan. És ha van választási lehetőség, akkor az olcsóbbat választanám!

Legjobb válasz: Minél nagyobb keresztmetszetût, mert ilyen hosszúságon már jelentõs a feszültségesés. Legalább 3.5 négyzetmilliméter vagy nagyobb keresztmetszetû legyen és réz. Földkábelben nem lesz olcsó megoldás... Ja és védõföldet ilyen távolságra már nem nagyon visznek el, ott helyben kell megoldani a fogyasztónál. Inkább villanyszerelõvel csináltasd meg mert a barkácsolás életveszélyes ilyen témában!

Minél nagyobb keresztmetszetût, mert ilyen hosszúságon már jelentõs a feszültségesés. Legalább 3.5 négyzetmilliméter vagy nagyobb keresztmetszetû legyen és réz. Földkábelben nem lesz olcsó megoldás... Ja és védõföldet ilyen távolságra már nem nagyon visznek el, ott helyben kell megoldani a fogyasztónál. Inkább villanyszerelõvel csináltasd meg mert a barkácsolás életveszélyes ilyen témában!
Olcsóbb ha nem páncélozott földkábelt veszel, hanem sima MTK, kábelt és behúzod müanyagcsõbe és úgy fekteted a földbe, attól függ hova kell tenni?Ha csak a kertbe akkor így is jó, ha utcára akkor marad a földkábel!!

Szivattyút szeretnék venni kútba, ahol kb 10 méter mélyen kezdődik a vízszint. Ha beleeresztem (LEO) a vízszint fölé kb. egy méterrel, kiemeli-e nekem vizet? Vagy ha tudtok jobb szivattyút?

szivattyú adatai:LEO WJWm 60/40 önfelszívó kerti szivattyú Feszültség 230 V Teljesítmény 500 W Emelőmagasság 36-15 m Szállítási teljesítmény 5-50 liter/perc Max szívómélység 9 m Max szemcseméret N/A Munkapont 21 méteren 3 m3/óra Max folyadék hőmérséklet 60 °C Szívó csatlakozás 1 " Nyomó csatlakozás 1 " Járókerék Noryl Garancia 1 év 15500 ft-ba kerül.

Legjobb válasz: Ha jól értelmezem akkor ez a szivattyú nem búvárszivattyú,neked pedig arra van szükséged.Elõszöris félóra alatt megsülne ott lent,mert ez léghûtéses szivattyú,a búvárt meg a víz hûti.

Ha jól értelmezem akkor ez a szivattyú nem búvárszivattyú, neked pedig arra van szükséged.Elõszöris félóra alatt megsülne ott lent, mert ez léghûtéses szivattyú, a búvárt meg a víz hûti.
Membrános búvárszivattyút vegyél. Az tökéletes a kutadhoz.
Ha ásott kútról van szó, tökéletes lesz bele, nekem is ilyesfajta megoldás van itthon. A lényeg, hogy a szívócsonk a vízszint alá lógjon be, legyen rajta a lábszelep és egy minimális szûrõkosár is, a szivattyútest pedig vízszintesre legyen lógatva (pl. deszkalapra felcsavarozva). Kiegészítésnek egy szárazonfutásvédelem nem ártana (pl. Elpumps DSK 10) Egyébiránt 10 méter mélyen egy kútban úgy 8-10°C van ilyenkor is, hûtve van a szivattyú rendesen.

Fiuk! Nektek tetszene ha barátnöök ilyen ruhát venne föl hétköznapra?

piros körömmel kicsit hullámos hajjal, nem hegyes orru magasarkuval

Legjobb válasz: nem hétköznapra való! a ruha szép, fõleg ha jól is áll a lányon, de alkalomhoz kell öltözködni. simán hétköznapra, utcára ide-oda menni ez sok...

nem hétköznapra való! a ruha szép, fõleg ha jól is áll a lányon, de alkalomhoz kell öltözködni. simán hétköznapra, utcára ide-oda menni ez sok...
Mindenképpen, nagyon szexuális. 20/F
piros körömtõl rosszul vagyok:S azonkívül nagyon tetszik, de csak ha jó alakod is van hozzá
a ruhán keresztül dugnám!!!
a piros körmöt én is utálom!
nem tetszenek az ilyen térdig érõ egyberuhák, fõleg nem a piros, fõleg nem hétköznapra.
A ruhával semmi gond... De hétköznapokra inkább nem :D Nálam a hátköznapokon a laza ruhák jönnek be :D
Én imádom a piros körmöt!
áááááá hétföznapra semmiképp!kinéznek az utcán!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!