Találatok a következő kifejezésre: Ha fél szeretnék (563 db)

Milyen vizsgálat lesz ha fel szeretnék íratni fogamzásgátlót?

Engem az érdekelne hogy mit csinálnak vizsgálat közben, olyan dolgot dugnak-e be mint amikor megnézik hogy terhes-e az ember. Ja és még olyant olvastam hogy kenet vagy mi olyat vesznek, na az mi??

Legjobb válasz: Én kb 1 hónapja voltam elõször nõgyógyásznál, ugyanezzel az indokkal. Bementem, elõször megkérdezte, hogy mi a problémám. Elmondtam neki, hogy gyógyszert szeretnék, mire Õ mondta, hogy akkor megvizsgálna. Kérdezte, hogy korábban voltam-e már nõgyógyásznál, és, hogy élek-e már szexuális életet... Válaszoltam neki, majd megkért, hogy menjek be, öltözzek le alulról, és feküdjek le a vizsgálószékre. Leültem, szóltam neki, hogy készen vagyok. Bejött, leült a székre, és elõször csak kívülrõl nézett meg. Közben próbálta oldani a feszültséget. Beszélgetett velem, kérdezgetett. Majd szólt, hogy kicsit lazítsak... És akkor megnézett kacsával. Nem fájt, és nem is volt rossz... :) Kellemetlen, hogy mégiscsak ki kellett tárulkoznod, egy idegen ember elõtt, de nincs benne semmi rossz. És ekkor vett le "kenetet" A kenet a rákszûréshez kell. Egy kis pálcikaféleséget, amíg még bent van a kacsa, behelyez, és picit elkezdi kapargatni. Talán itt érezhetsz egy kis szúró érzést, de nem vészes. :) Ezek után mondta, hogy végeztünk, öltözzek fel, és kint beszélgetünk majd. Felöltöztem, és mivel még nem vagyok 18 éves, ezért mondta, hogy örülne annak, ha bejönne anyukám, hogy beszéljen vele. (Nem tudom, hogy mennyire veszik komolyan azt, hogy szülõ is ott legyen, tudtommal, már szülõ nélkül is felírják, de ajánlatos szülõvel megbeszélni. :) ) Kérdezte, hogy gyógyszert, milyet szeretnék, ill. van-e elképzelésem arról, hogy melyiket szeretném szedni?... Nem igazán volt, így ajánlott. Majd kérdezte anyukámtól, hogy volt-e már a családban trombózisos ember. Mivel nekem apukámnak volt, így elküldött egy vérvételre, amire idõpontot kell kérnem, és sajnos csak novemberre kaptam idõpontot... :( Egyébként azért kérdezi, mert a fogamzásgátló megnöveli a trombózis esélyét, és ezzel a vérvétellel meg tudják nézni, mennyire vagy rá hajlamos. Szóval legközelebb novemberben találkozok a doktorúrral, aimkor már felírja végre a gyógyszert. :) Ennyi lenne. Remélem tudtam segíteni.

Én kb 1 hónapja voltam elõször nõgyógyásznál, ugyanezzel az indokkal. Bementem, elõször megkérdezte, hogy mi a problémám. Elmondtam neki, hogy gyógyszert szeretnék, mire Õ mondta, hogy akkor megvizsgálna. Kérdezte, hogy korábban voltam-e már nõgyógyásznál, és, hogy élek-e már szexuális életet... Válaszoltam neki, majd megkért, hogy menjek be, öltözzek le alulról, és feküdjek le a vizsgálószékre. Leültem, szóltam neki, hogy készen vagyok. Bejött, leült a székre, és elõször csak kívülrõl nézett meg. Közben próbálta oldani a feszültséget. Beszélgetett velem, kérdezgetett. Majd szólt, hogy kicsit lazítsak... És akkor megnézett kacsával. Nem fájt, és nem is volt rossz... :) Kellemetlen, hogy mégiscsak ki kellett tárulkoznod, egy idegen ember elõtt, de nincs benne semmi rossz. És ekkor vett le "kenetet" A kenet a rákszûréshez kell. Egy kis pálcikaféleséget, amíg még bent van a kacsa, behelyez, és picit elkezdi kapargatni. Talán itt érezhetsz egy kis szúró érzést, de nem vészes. :) Ezek után mondta, hogy végeztünk, öltözzek fel, és kint beszélgetünk majd. Felöltöztem, és mivel még nem vagyok 18 éves, ezért mondta, hogy örülne annak, ha bejönne anyukám, hogy beszéljen vele. (Nem tudom, hogy mennyire veszik komolyan azt, hogy szülõ is ott legyen, tudtommal, már szülõ nélkül is felírják, de ajánlatos szülõvel megbeszélni. :) ) Kérdezte, hogy gyógyszert, milyet szeretnék, ill. van-e elképzelésem arról, hogy melyiket szeretném szedni?... Nem igazán volt, így ajánlott. Majd kérdezte anyukámtól, hogy volt-e már a családban trombózisos ember. Mivel nekem apukámnak volt, így elküldött egy vérvételre, amire idõpontot kell kérnem, és sajnos csak novemberre kaptam idõpontot... :( Egyébként azért kérdezi, mert a fogamzásgátló megnöveli a trombózis esélyét, és ezzel a vérvétellel meg tudják nézni, mennyire vagy rá hajlamos. Szóval legközelebb novemberben találkozok a doktorúrral, aimkor már felírja végre a gyógyszert. :) Ennyi lenne. Remélem tudtam segíteni.
Ez elõzõ vagyok. :) Azt elfelejtettem írni, hogy kenet levétele után, két ujját behelyezte, és a hasamat erõsebben nyomta lefelé. Itt nem mondta, hogy mit vizsgál, én a méhemre gondoltam... Lehet butaság nem tudom. :) Ez picit kellemetlen volt, mivel erõsebben nyomta a hasam a kelleténél. Késõbb elnézést is kért emiatt. :)
16:02-es ez tényleg döbbentes.Ezeket nem is tudtam, hogy így mûködik.Azt nem tudod véletlenül, hogy mennyibe kerül az a laborvizsgálat, amire azt mondták drága? Utolsó: nekem nem volt vérvételem, igaz elég szerencsés vagyok, mert a felmenõim között sem volt senki komolyan beteg, így a kockázatok is alacsonyabbak.Azért elgondolkodtam, hogy lehet, hogy mégis kellene kérnem ilyen vizsgálatot, nem árt tudni, hogy mire hajlamos az ember.
amúgy ezekre én is kíváncsi voltam, köszi nekem is..:D annyit meg tudtok még mondani hogy vérvételre mindenképpen elküldenek vagy csak ha valaki trombózisos volt a családban? Semmilyen orvosi beavatkozástól (foghúzás, mûtét, oltás stb..) nem félek, egyedül a vérvétel az, amitõl el is tudok ájulni. Komolyan, már csak ez tart vissza hogy foggátlót felirattassak..
Én is ki voltam akadva, mert ugyebár azt hittem, hogy de jó hamar meglesz, és végre örömet szerezhetek a barátomnak azzal, hogy nem kell gumit használni... igazából ez egy meglepi lesz neki. :D És a legjobb, hogy én nagyon ájulós vagyok, de sebaj, érte megéri... A doki mondta, hogy a háziorvoshoz menjek el, és õ ír nekem olyan beutalót, ami ehhez jó. Na de a háziorvosom nem igazán értette, amikor elmondtam neki, hogy elvileg olyan vizsgálatot kellene a véremmel csinálni, ami kizárja a trombózis gyanúját, vagy épp megerõsíti... Így szépen elküldött egy SIMA laborvizsgálatra... Én boldogan viszem a nõgyógyászhoz a tökéletes laboreredményemet, majd rámnéz, és mosolyogva azt mondja... "Hölgyem ez egy tökéletes laboreredmény.." Elmosolyodtam, mondom végre lehet menni... erre... "Most már íratok én egy beutalót önnek, amivel a rendes vérvizsgálatot megcsinálják..." Hát a k**vaanyjukat... Sebaj, még egy ájulás belefér... Másnap reggel elmegyek Máv rendelõbe, de jó lesz nekem... Aha.. kinyögték, hogy csak novemberre van idõpont. Mondom fasza. Szal... Novemberben megyek. Felhívtam a dokimat, hogy nem lehetne az, hogy felírja?... De nem merte, mert bármi baj történik velem, az ugye rajta csattan... Meg elmagyarázta, hogy ez a vizsgálat nagyon drága, és hogy ezért csinálják ennyire ritkán. Persze ez az egyik olyan vizsgálat, amit ha elvégeznek, akkor kb. minden betegségemre való hajlamosság kiderül.. Elvileg. :)
Teljesen korrekt, amit az elõs válaszoló leírt, valóban minden így történik és nem kell félni, fájdalom nincs, egyik vizsgálatnál sem! A méhet vizsgálja, maikor felnyúl és kivülrõl is megnyomkodja. Az azért durva, hogy csak novemberre kaptál idõpontot vérvételre! Ezen megdöbbentem, még csak július van! :O
Szia! Én már voltam nõgyógyásznál, nem volt para, inkább csak kellemetlen volt az érzés, amikor felhelyezte a kacsát. Tõlem nem vett kenetet..Tehát a kacsa elõször furcsa volt, meg a szitu is...De tényleg hamar végez, és rendes volt velem, beszélgettünk meg ilyesmi :-) Mondjuk ez magándoki volt... Ma is pont megyek nõgyógyászhoz, igaz az SZTK-ba, mert fogamzásgátló tablettát szeretnék minél hamarabb feliratni...és most nincs is pénzem a magánra, meg oda mire kapok idõpontot az egy örökkévalóság :-DD Majd elmondom mi volt.... Amúgy ismeri valaki Dr.Demjén Lászlót? :-DD Hozzá készülök ma.Azt sem tudom kicsoda :-DD
Nem vészes :) de mivel én mikor felirattam a tabletát szûz voltam ezért rákszûrést nem csinált csak 2 ujjával felnyult és nyomkodta a hasam meg ultra hangal is megnézett :) de mondta hogy ha már élek szexuális életet akkor menjek vissza rákszûrésre :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm, óriási segítség holnap megyek yippeeh, és már nem féélek Köszönööm
16:05 - Nem küldenek el mindenféleképpen vérvételre, csak ebben az esetben, ha valami olyan betegségre vagy hajlamos, aminek a kockázatát növeli a gyógyszer szedése. Azt hiszem visszamenõleg a nagyszülõkig fogja kérdezni, hogy a családban voltak-e azok a betegségek. Nálunk elsõre eltalálta, hogy trombózis, ezért nem is kérdezett tovább, rögtön küldött vérvételre. 16:08 - Ez a vizsgálat teljesen ingyenes. :) A kórházaknak drága, bár dunsztom nincs miért. Gondolom a szerek, amikkel kezelik a véred.. Nem tudom...

MI a baj ha fel szeretnék menni barátom szerójára és ezt irja ki? The server you are trying to connect to is running an older version of the game. Garry's Modról beszélünk tudnátok segíteni?

asd

Legjobb válasz: Ujabb a verziod, mint a haverode. Frissitsen o, vagy szedd le es rakj fel magadnak olyan verziot, ami neki van.

Ujabb a verziod, mint a haverode. Frissitsen o, vagy szedd le es rakj fel magadnak olyan verziot, ami neki van.
A kérdező hozzászólása: De minenkinek ugyanaz aversion van meg
Pedig a hibaüzenet ezt írja. Mást nem tudunk mondani.

Zalaegerszegi kórházban van a szülésznõknek tarifájuk, ha fel szeretnék fogadni valakit?

Legjobb válasz: Én csak egy ajándék kosarat adtam pedig a vezetõ szülésznõt fogadtam meg. 10000-20000Ft köüül szoktak nekik adni.DE õket hivatalosan fogadod, fõorvosi beleegyezéssel.Ha van kérdésed írj nyugodtan

Én csak egy ajándék kosarat adtam pedig a vezetõ szülésznõt fogadtam meg. 10000-20000Ft köüül szoktak nekik adni.DE õket hivatalosan fogadod, fõorvosi beleegyezéssel.Ha van kérdésed írj nyugodtan
A kérdező hozzászólása: Köszi , hogy megosztottátok a tapasztalataitokat! Hát olvastam régebbi fórumokon, hogy a csecsemõsök nem túl kedvesek.Gondolom, hogy nehéz lehet ennyi meló, de emberekkel, fõleg érzékeny kismamákkal foglalkoznak meg kisbabákkal, ezt válallták.Remélem nem lesz velük gondom, mert én nagyon magamra tudom venni , ha valaki goromba.Amúgy is remélem , hogy nem fog kelleni túl sok segítség, habár elsõ baba :)
Én pár hónapja szültem, és akkor is rengeteg szülés volt, így tényleg nagyon leterheltek voltak a csecsemõsnõvérek. Sajnos legtöbbször ketten vannak az egész osztályra, és ha valaki szül, akkor az egyiküknek lent kell lennie a szülésnél és az utána lévõ egy órában, amíg veled lehet a baba. Így nagyon nehéz mindenkinek azonnal segíteni, de kérdezni kell és nyaggatni õket, és segítenek. Én is találkoztam egy-két gorombább nõvérrel, de rólam lepergett a modoruk, ahogyan a fõorvosnõvel sem foglalkoztam, mert engem mondjuk õ akasztott ki teljesen. De van pár tündéri csecsemõs, akiken látszik, hogy szeretettel nyúlnak a babához, és van egy idõsebb csecsemõsnõvér, aki pedig rengeteg jó tanácsot tud adni, habár egy kicsit hangos, de a fürdetésnél például lépésrõl-lépésre mondja, hogy mit miért csinál, otthon hogy kell majd csinálni, és ez hatalmas segítség.
Én vagyok aki nemrég szült. Már elõttem a kérdéseid nagy részét megválaszolták. Nekem a bennt tartózkodásról elég rossz tapasztalataim vannak. Segítséget mindenképpen kérjél, ha valamiben nem vagy biztos akár többször is mert nálunk volt hogy többször hiába szóltunk szobatársakkal ránk sem néztek. Van egy-két kedves csecsemõs de nekem a legtöbb elég goromba volt. Lehet mondjuk, az is közrejátszott most, hogy nagyon sok szülés volt nem is fértek el az anyukák az osztályon. Én például már láttam a babámon hogy sárga két napig mondtam azt mondták hogy nem is. Aztán hazajövetel elõtti nap este szóltak hogy tényleg sárga. Ott izgultam, hogy hazajöhetünk-e aluszékony lett a babám, lehet ha elõbb ránéznek ez elkerülhetõ. Lényeg nekem nehéz volt a benntlét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Neked is gratulálok a babádhoz! :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igaz én 5 hete szültem, de válaszolok. Nálunk mindig apás szülés volt. Apuka bejöhet a szülõszobára, de csak a speciális kék ruhában, aminek az ára 1000 ft. Egész végig veled lehet, bármikor kimehet, majd visszamehet. Ha megszületett a baba és minden ok, akkor rád rakják egybõl, majd pár perc múlva elviszik és fürdetik, mérik öltöztetik, ahivá apuka is elkisérheti. Aztán visszaviszik és ott lehettek egy órát hármasban. Majd egy óra letelte után a babát elviszik, de apuka maradhat. Összesen 2 órát kell ott lenni szülés után megfigyelésen, abból az elsõ órát hármásban töltitek a babával, a második órában meg kettesben leszel apával. Utána téged felvisznek a 3. emeletre, ahová látogató nem mehet be. Látogatni bármikor mehetnek, a babát a folyosó végén lévõ üvegajtóhoz ki lehet tolni és a látogatók azon keresztül nézhetik. Látogatási idõn kivül is ki lehet tolni a babát, de van amikor morognak érte, pl ha vizsgálat van, vagy a doktornõ is ott van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Kedves utolsó válaszoló! Gratulálok a babádhoz! Kisfiú, vagy kislány lett? Ami kérdés most eszembe jut, hogy apás szülésnél (ha neked az volt) apuka hova mehet be veletek és meddig lehettek együtt hárman szülés után? Baba egybõl nálad marad? Mikor lehet látogatót fogadni, van kikötött idõpont ? Esetleg ami jó-rossz tapasztalatod volt leírhatnád, minden érdekel :) Köszönöm!
Szia! Én 5 napja szültem Zalaegerszegen szóval ha valamiben tudok segíteni szólj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnyugtattál, hogy akármi lesz, kedves szülésznõk lesznek valószínüleg!
Kettes vagyok! Az elsõ szülésemnél nem volt fogadott szülésznõm és a Keszte Andinál szültem, nagyon aranyos volt, végig mellettem volt, tündéri nõszemély. második gyermekemnél s zintén nem volt szülésznõm, akkor a Somos Nórinál szültem, na Õ megint egy nagyon kedves aranyos tündéri csaj. Most a harmadiknál volt szülésznõm, a Bocskorné Györgyi. Pont úgy jött ki, hogy Õ dolgozott mikor szültem, és a másik szülésznõ meg a Keszte Andi volt. Nagyyon aranyosak kedvesek voltak. A Györgyi volt a fogadott szülésznõm, de ugyanúgy az Andi is ott volt, és nyugtatott, biztatott, kedves volt. Amikor a kisfiam megszületett, akkor viszont mindketten ott voltak, mert nem szült rajtam kivûl más. A húgom a Horváth Zsuzsinál szült, õ egy fiatal csaj, és õt is bátram ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor mindegy is.Gondolom azért alapból kedvesek és odafigyelnek az emberre.Legfeljebb utólag adunk pénzt, ha meg voltunk elégedve.
Ha nem sokan szülnek, akkor veled lesz a szülésznõ a szülõszobán (több szobatársam is mesélte, hogy nem fogadtak szülésznõt, de mivel nem szült éppen más, velük maradt végig), ha viszont ki fogsz egy olyan napot, mint ami volt, amikor én bent feküdtem, hogy 8-an szültek reggel 8 és délután 4 között, akkor sajnos nem fog tudni melletted maradni a szülésznõ túl sokat akkor sem, ha "felfogadod".
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a fogadott orvosom most került oda, én pedig már lassan 37 hetes vagyok. Tudom, hogy már elkéstem, de nem ott szültem volna. Viszont ha esetleg ilyen esetben mégis lehetne fogadni valakit, vagy éppen azt aki akkor ügyeletben lesz, akkor azért megkérdezném, hátha mégis.Nem tudom mennyire érdemes, de úgy hallottam, hogy Egerszegen szokás és biztos jobban oda is figyelnének Ránk, habár gondolom amúgy is. A héten voltam elõször NST-n és nagyon kedvesek voltak. Esetleg írhatnátok neveket, hogy Ti kivel voltatok megelégedve! Köszönöm mindenki válaszát!
Az általunk felfogadott szülésznõ sem mondott tarifát, mi is 20 ezret adtunk, illetve az egyik ismerõsünk is ennyit adott, aki fogadott fel szülésznõt. De tényleg meg van szabva egy határ, hogy hányadik hétig lehet fogadni, és az is, hogy egy adott idõszakra hány kismamát fogadhatnak, úgyhogy nem érdemes a legvégéig húzni-halasztani. Ha van fogadott orvosod, akkor azért kérdezz rá, hogy õ kit ajánl, mert vannak, akik szeretnek együtt dolgozni. Én is így választottam, és nagyon elégedett voltam.
Akit én kértem meg, hogy szüljünk együtt, õ csípõbõl elutasította mindenféle pénzzel kapcsolatos beszélgetés-kezdeményezésemet. Azt mondta, neki nincs tarifája, nem azért vállalta el a segítséget. Úgyhogy összekészítettünk neki egy kis csomagot: a közösen kedvenc együttesünk két cd-jét, egy finom bonbont, kimért szálas teát, egy 10 ezer Ft-os Mülleres vásárlási utalványt meg egy kártyát, amiben megköszöntük neki a magunk és a gyerekek nevében amit értünk tett. Teljesen meghatódott. Amúgy is nagyon szimpatikus csaj, irtóra bírom, a stílusát is meg a hozzáértését, nagyon ajánlom. Bécs Marika a neve.
Nem tudom hány hetes vagy, de csak 32. hétig tudod megfogadni, utána már nem.
Én is és minden ismerõsöm is 20ezret adtunk. Most szültem 5 hete, gátvédelemmel
13-as vagyok A csecsemõsök szerintem nagyon aranyosak, talán 1-2 van aki mogorvább, de mindenki aranyos és segítõkész.

Ha fel szeretnék mondani azonnali felmondással, de több szabadságom van kivéve, mint az adott időszakra járna, akkor mi a a teendő? !

Ugyanis a helyzetet bonyolítja, hogy a fizetésem nem fedezné azt, hogy vissza vonják abból a pluszba részemre kifezezett szabadságokat, mivel van fizetés előlegem is és a mostani fizetésem csak azt fedezné. Tudok v. mit tenni, vagy ez a helyzet egyenlőre menthetetlen?

Legjobb válasz: Tartok tõle, a helyzet rosszabb, legalább is gyanús, hogy azonnal esedékessé válik az elõleg visszafizetése is, egy összegben. Na hátha ír valaki pontosabbat. DE olvass Mt-t. (Munka törvénykönyve) Elég, ha rákeresel a felmondásra és az elõlegre benne.

Tartok tõle, a helyzet rosszabb, legalább is gyanús, hogy azonnal esedékessé válik az elõleg visszafizetése is, egy összegben. Na hátha ír valaki pontosabbat. DE olvass Mt-t. (Munka törvénykönyve) Elég, ha rákeresel a felmondásra és az elõlegre benne.

Ha fel szeretnék telepíteni egy másik romot Androidos telefonomra milyen hibák adódhatnak?

Mire kell odafigyelni telepítés közben ami helyre nem állítható hibát okozna, vagy apróbbat? Illetve honnan tudok gyári romot szerezni a telefonomra? HTC Sensation

Legjobb válasz: Csurig van vele a net... https://www.google.hu/search?q=htc+sensation+rom&ie=utf-8&oe..

Lehet kis hiba is, de akár brickelheted is. (Magyarul megölheted) Arra figyelj oda, hogy mûködõ leírást talált. A fórumokon a kommenteket lesd át, ott írják, ha valami nem jó.

Ha fel szeretnék szedni pár kilót milyen táplálékkiegészítõt ajánlotok?

Sajnos az utóbbi idõben lefogytam 6 kilót a sok stressztõl. Eleve vékony típus vagyok, de ez már túlzás. Szeretnék felszedni pár kilót. Mit ajánlotok? Mellé mozogjak is? Ha igen milyen mozgásformát végezzek?

Legjobb válasz: az étrend kiegészítõ mint a neve is mutatja az étrendedet egészíti ki, egy étrendkiegészítõtöl sem fogsz gyarapodni megfelelõ étrend nélkül...

az étrend kiegészítõ mint a neve is mutatja az étrendedet egészíti ki, egy étrendkiegészítõtöl sem fogsz gyarapodni megfelelõ étrend nélkül...
Tömegnövelõ étrendet rizzsel, hússal, zöldségekkel, zsírral.
Ha elszánt vagy akkor vegyél jumbo-t és zabálj mellé, igaz sport nélkül zsír is fel fog menni, de ettõl híznál. Ha nem jársz edzeni csinálj fegyencedzést.

Ki lehet használni a Samsung UE46F8000 ld tévénél a dupla tunert, ha fel szeretnék venni egy tv mûsort, miközben egy másikat nézek?

Vagy meg is osztható a képernyõ? A lényeg, hogy DIGI kábel elõfizetésem van. Sokat olvastam utána, de még nem egyértelmû az egész. Köszi szépen!

Legjobb válasz: Már megtaláltam a választ. Digi kábelnél mûködik.

A kérdező hozzászólása: Már megtaláltam a választ. Digi kábelnél mûködik.

Mi van akkor, ha fel szeretnék adni egy levelet, és tudom a címet, de az emberke nevét nem?

Legjobb válasz: Odaírsz egy kitalált nevet. A postásoknak nem számít a név valódisága, a címzettnek meg megírod az okot.

Odaírsz egy kitalált nevet. A postásoknak nem számít a név valódisága, a címzettnek meg megírod az okot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Ez nem minden esetben fog sikerülni..mivel mi is ha kapunk egy olyan levelt, amin nem az én nevem van vagy a családom többi tagjáé akkor vissza adjuk a postásnak..vagy valami..mert lehet, hogy valaki azt hiszi, hogy a cím van el írva nem a név.:D
A kérdező hozzászólása: És ha nem írok rá nevet???

Fiúk! Ha ti szeretitek, hogy egy lány felül van, de egy idő után már ti akartok mindig felül lenni, akkor az azt jelenti, hogy a csaj nem jól lovagol? Vagy csak szeretitek érezni, hogy "megdugjátok" a barátnőtöket? 20L

Legjobb válasz: Mi felváltva csináljuk a barátommal, mikor ki van felül elõször- változó. Sztem inkább az lehet benne, hogy azért mindegyik fél fárad is, és szeretne kicsit kényelmesen feküdni. De mozogni is. :)

Mi felváltva csináljuk a barátommal, mikor ki van felül elõször- változó. Sztem inkább az lehet benne, hogy azért mindegyik fél fárad is, és szeretne kicsit kényelmesen feküdni. De mozogni is. :)
Nem feltétlenül jelenti, hogy rosszul lovagolsz. Én nagyon szeretem a lovaglópózt is, de marha unalmas lenne, ha mindig csak feküdnöm kéne végig, és nem kaphatnám el, meg dughatnám meg jól idõnként. :) 27/F
Ez azt jelenti, hogy máshogy is ki akarja próbálni.
"köröm belevésése a hátadba" Hm, én akkor vadulok így, ha élvezem. :D Tehát ez megtévesztõ. :P 7-es, hát igen, lusta vagy. :D Azért felerészt legalább a pasi is "dolgozzon", mi nõk is szeretünk néha csak kényelmesen feküdni. :) Azt nem mondom, hogy kizárnék egy olyan partnert, akivel csak lovagló, de azért jobb, ha van más is. Bár nálam úgy fest, hogy a vékonyabb partnereimet szerettem felül, akiknek szép feszes, lapos hasa, mellkasa van. Vastagabb partner sosem volt, de ha kicsit mégis, akkor inkább lovagló, mert egy "párnásabbon" kényelmesebb lovagolni. :P
Én nem akarok felül lenni, de a nem létezõ barátnõm igényli általában :DD Ha tehetném én csak alul lennék, de akkor megleszek gyanúsítva a lustaság jelzõvel, amiben lehet valami. :D
van ám :) de egy tapasztalt férfi akkor megadja az ütemet. vagy segit. de szerintem a szexualitás pont errõl van szol. van ami a nöknek nem esik jol akkor ök adnak jeleket (eltolás, köröm belevésése a hátadba sziszegéssel, stb) :D
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Amúgy van olyan egyáltalán, hogy egy csaj "rosszul" lovagol?
1. Vagyok (nõ) Pontosan. Egy ideig simán fekszem kényelmesen, élvezem, hogy mozog, nézem a felsõtestét, ami nagyon izgató, és hagyom magam kielégíteni. De aztán kedvet kapok hozzá, hogy én menjek rá, ekkor váltunk- jön a lovagló póz. Vagy épp fordítva. :P
basszus.. nem lehet mindig zsiros kenyeret enni mert egy idö után rohadt unalmas lesz.. a legkényelmesebb dolog hagyni a nöt az ágyban és csak élvezni. de egy idö után már unalmas. ekkor jön a másik poz. XD
Passzolom a kérdést. Nálam nincs az hogy mindig itt vagy ott. Kell a változatosság pihenés szempontjából is hiába szeretem ha a csaj van felül :) 22/F
elõttem elmondtak mindent és van 1 olyan érzésem, h te azért kérdezed ezt, mert a pasid akar állandóan felül lenni, te pedig agyalsz, h azért lehet ez, mert béna vagy, pedig valószínûleg ez nem így van :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!