Találatok a következő kifejezésre: Ha félős mellé (2 db)

Ha félős cicám mellé befogadok vagy veszek egy kistestű kutyát, nem fogják egymást bántani? Tartható "gond" nélkül ez a két állat?

Legjobb válasz: Elméletileg igen. Gyakorlatban nem szerencsés, ha egy olyan felnõtt macska mellé hozol kutyát, aki addig nem találkozott vele, ráadásul félõs is. Nekem öt kutya mellett van ugyan macskám, de a cica került a kutyák mellé kiskorában. Így is kellett pár hét, mire nem kerülgette õkelmét a kutyák láttán a szívroham.

Elméletileg igen. Gyakorlatban nem szerencsés, ha egy olyan felnõtt macska mellé hozol kutyát, aki addig nem találkozott vele, ráadásul félõs is. Nekem öt kutya mellett van ugyan macskám, de a cica került a kutyák mellé kiskorában. Így is kellett pár hét, mire nem kerülgette õkelmét a kutyák láttán a szívroham.

Pár napja kaptam egy papagájsügért 35l-es akváriumba van nagyobb akváriumot nem tudok venni, ezért milyen halat tudok mellé rakni hogy ne legyen félös stb? Növényeket lehet berakni ha igen akkor milyet?

Legjobb válasz: Egy papagájsügér 30 centisre képes megnõni. A legkisebb bajod az, hogy félõs. Próbáld meg elcserélni a halat pár endler guppira vagy egy hím Bettára. Az akvarista.hu fórumán érdemes próbálkozni.

Egy papagájsügér 30 centisre képes megnõni. A legkisebb bajod az, hogy félõs. Próbáld meg elcserélni a halat pár endler guppira vagy egy hím Bettára. Az akvarista.hu fórumán érdemes próbálkozni.
Ááá... ne viccelj. A papagájsügér elég tekintélyes méretûre nõ. Szóval nem éppen 35 literes aksiba való (pláne nem más halakkal társítva...)
Eleve nem etikus a tartása az ilyen torzszülött, mesterséges , , hal"-nak. Ez egy Amerikai sügerekbõl mesterségesen létrehozott faj, ami 30 centisre és testformájából adódóan 1-1.5 kilósra is megnõ. 500 liter felett már lehetne tartani, de felelõs akvarista nem tart ilyen állatot. Addig gyártják ezeket amíg erre van igény. Üdv,
Én a helyedben eladnám és vennék kisebbeket.
Papagájsügér 35 literen?????? Inkább add el a halat, elég hamar kinõné, mert simán megnõ 30 centisre, másrészt az összes odakerülõ halat megölné. Meg hát, nézz rá! Mégis hogy néz már ki?!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!