Találatok a következő kifejezésre: Ha fáradt párom (25 db)

Ha fáradt a párom gátolja a teherbeejtést? Jókor voltunk együtt?

Ovu tesztet csináltam elötte majd 1 hétig nem szeretkeztünk majd els? teszt kicsit halványabb,akkor együtt voltunk második nap ugyanolyan csík harmadik nap er?sebb teszt csík de a 2.és 3. napon együtt voltunk de a párom elég fáradt volt ez jelenthet akadályt?sex után 20perc gyertyaállás majd 1 óra fekvés ez segít ugye? mikor tesztelhetek leghamarabb?

Legjobb válasz: A párod nem baj ha fáradt, ha megvolt a lényeg. A gyertyaállást azok találták ki akik ráérnek hülyeségeket mondani másoknak. Ha van peteérés és a spermák is bejutnak(talán utána nem kell kimosni zuhannyal) és megtalálják a petevezetõben a sejtedet akkor nem lehet akadály. Ha szeretkezés után ki szokott folyni akkor érdemes fekve maradni, de nem kell Bíró Ica tornagyakorlatot végezni. és a 20 perc gyertyaállás a láb vérkeringésének sem tesz jót, meg még egyéb vérkeringésnek sem és minden vér a fejed felé pumpálódik --arra a helyre meg alig jut vér ahova pont kéne..SZERINTEM.MÁS SZERINT MEG BIZTOS NEM ÍGY VAN.

A párod nem baj ha fáradt, ha megvolt a lényeg. A gyertyaállást azok találták ki akik ráérnek hülyeségeket mondani másoknak. Ha van peteérés és a spermák is bejutnak(talán utána nem kell kimosni zuhannyal) és megtalálják a petevezetõben a sejtedet akkor nem lehet akadály. Ha szeretkezés után ki szokott folyni akkor érdemes fekve maradni, de nem kell Bíró Ica tornagyakorlatot végezni. és a 20 perc gyertyaállás a láb vérkeringésének sem tesz jót, meg még egyéb vérkeringésnek sem és minden vér a fejed felé pumpálódik --arra a helyre meg alig jut vér ahova pont kéne..SZERINTEM.MÁS SZERINT MEG BIZTOS NEM ÍGY VAN.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ nagyon megnyugtadtál. és mikor tezstelhetek elõször? csak mensi elmaradás után vagy már elötte is kimutadható? 13-án volt ezek szerint peteérésem. 16-án megyek vérvételre hogy megnézze a doki van e peteérésem. az mutatni fog már valamit esetleg? vagy így utólag is kimutatja a peteérést? esetleg a megtermékenyülést?
legbiztosabban a tesztek a mensi elmaradása után maradnak eredmény, de lehet hogy utána sem rögtön az elsõ napon. Szerintem mindenképp reggeli vizeletbõl legyen és elõbb ne csináld, mertha negatívat is mutat nem biztos hogy az is. Azért írtam késõn választ, mert most jöttem fel a netre . Szia..drukkolok!!
még annyit, hogy a peteérést kimutatja a doki vérvétele, mivel a sárgatest hormonokat termel és az a terhesség 12 hetéig megmarad vagy a mensiig.. Viszont ha 13.-ára jelezte a peteérést akkor érdemes még most is együtt lenni, meg holnap, mert hátha csúszott a peteérés csúcsod..ártaani nem fogsz vele, de talán már sikerült a dolog!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. ha 14-én nem de ma 15-én együttvoltunk ugye az még jó. mert elvileg a hímivarsejt 2-3 napig is elél bennem. jól tudom?

Nőknek! Ha nagyon fel vagytok izgulva, pl. ha a párod felizgat az előjátékkal vagy szex közben azt mondja ennyi nem kapsz többet, úgy hagy kielégületlen. Mit tennél ha ott ülne egy másik férfi fel állított farokkal? Bele ülnél?

Ki bírnád,hogy kielégületlenül maradj?

Legjobb válasz: Ezért van a lányoknak is keze ,ha nincs ló jó a szamár is alapon. Persze ezt 100% ,hogy visszakapnád és akkor nagyon rosszul esne.

nos, asszem értem mire gondolsz ha elvontan értelmezzük a kérdést:) a válaszom: nem. hiába lennék felizgatva nagyon, arra nem vágynék, hogy ezt tegyem.
Ezért van a lányoknak is keze , ha nincs ló jó a szamár is alapon. Persze ezt 100% , hogy visszakapnád és akkor nagyon rosszul esne.
kielegitenem magam es kesz... U.I.: nem minden no tud elelvezni szex kozben tehat nem midnig vannak kielegitve... 20L
életszerû a jelenet tleg :D épp egy félbehagyott szex közben ott ücsörög véletlenül egy álló farkú pasi a nappaliban. erre én "jé, hát ez mi? dejó, kipróbálom" válasz: mit nem lehet ezen kibírni?
Sose vonunk be mást ha szeretkezünk, ez csak két emberrõl szól. 26 N
ki..de akkor ezt vissza adnám neki egyszer..:)
meg amúgyis mit keresne ott egy másik férfi miközben a párommal szeretkezek?? a pedomaci jött át esetleg a szomszédból mert szexelni akar???
Simán.
Kezdjük ott hogy nekem nem ilyen fas.zkalap a párom.Hanem egy normális férfi.Szóval nincs mirõl beszélni :)
ha kék szeme van. mindenképpen, ha nem akkor is! 20L
biztos hogy kibírnám. elmúlik az érzés, de párom visszakapná az biztos :D

Kisfiam 2 es fel eves es az utobbi par hetben ragja a kezet, ujjait, de csak akkor, ha faradt vagy ha banatos, sir, frusztralt. Ra kell szolni emiatt vagy sem?

En ugy gondolom, hogy ez csak atmeneti potcselekves es majd kinovi, mivel csak akkor csinalja, ha nagyon faradt vagy ha leszidjuk valamiert, es sir. Viszont a bolcsiben a gondozonok mindig raszolnak emiatt. Szerintem ez nem jo, sot, meg inkabb fogja csinalni, mert feszultebb lesz a sok figyelmeztetes miatt. Volt mar valakinel hasonlo dolog? Ti szoltatok a gyereknek, vagy rahagytatok?

Legjobb válasz: Leszidjátok és sír. Egy ilyen kicsi gyermeket nem szabad szidni, nem is csoda ha rágja a kezét. És tudod miért, ezt félelmében teszi.

Leszidjátok és sír. Egy ilyen kicsi gyermeket nem szabad szidni, nem is csoda ha rágja a kezét. És tudod miért, ezt félelmében teszi.
A kérdező hozzászólása: A leszidast ugy ertem, hogy raszolunk, ha rosszalkodik. Nem ordibalva szidjuk. Fegyelmezni, raszolni szerintem egy 2 es fel evesre mar lehet.
az én 2 éves kislányom is ezt csinálja.én néha szolok hogy ne rágd a kezed ne vedd a kezed a szádba mert megeszed a koszt a kezedrõl.nem mindig de néha szotfogad.én nem csinálok problémát belõle.éssre vettem akkor is csinálja amikor szégyenlõs.remélem elmarad
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.

Miért érzem üresnek az életem, ha nem szexelhetek egy lánnyal napi szinten vagy, ha nincs párom? Egy kisfiú nagy farokkal.

Legjobb válasz: mert üres az életed. meg a fejed is. iszonyú gáz és szánalmas, amikor valakinek csak ez a motiváció.

mert üres az életed. meg a fejed is. iszonyú gáz és szánalmas, amikor valakinek csak ez a motiváció.
Mert egymagad egy szerencsétlen p.cs vagy aki csak másokban talál értelmet.
mert az embernek alapvetõ igénye, hogy szeressék, és mert valószínûleg egy párkapcsolat váltja ki belõled a legtisztább boldogságot, amit mással nem tudsz pótolni
A kérdező hozzászólása: Írtam h nem csak a szex hiányzik.
mieza "egy kisfiú nagy farokkal? " ez gáz...
de lehet baj, terhességnek hívják a te esetben.
Basszus te 10 éves vagy? mert úgy tûnik.
miért érintette oda? és milyen érzés volt?
egyetértek:D tiszta gáz hogy az idõ múlásával kb egyre fiatalabb srácok mennek bele ezekbe a dolgokba:D amúgy csak hogy válaszoljak a válaszodra:D rohadtul minimális az esély:D sõt:D..persze ez is attól függ hányszorXD
Mondjuk, az elsõ végét kell csak bedugni... Ha már azt bedugta, csak 1-2 centire... Ott jön ki a szakanyag, amitõl megnõhet a hasad!
Elég csak a végét bedugnia, távozhat elõváladék, amiben sperma is lehet...abból meg nem kívánt terhesség is akár. Ha szerencsés vagy, nem azon 35 nõ közé tartozol a 100-ból aki 1 év alatt megszakítással így esik teherbe...
Nincs semmi probléma xD Aztán minek tette beléd 1-2 centire? Jaaah, vagy össz-vissz akkora neki??? xDXD akkor nincs több kérdésem... pffff.. nemtom minek vagánykodni, ha a következményekkel sem vagy tisztában!!!!!! l/22

Ha a párod sokszor túl fáradt a szexhez, azzal lehet valamit kezdeni?

Mindketten egyetemre járunk, de a párom mellette dolgozik is, és sokat kivesz belõle a munka meg a tanulás (készül az államvizsgára, plusz mellette írja a diplomamunkáját is), és ez elég negatívan hat a szexuális életünkre.

Legjobb válasz: Basszuskulcs, dolgozik, tanul,cseppet sem lepõdtem meg. Végezzetek, oszt lesz idõ.

Basszuskulcs, dolgozik, tanul, cseppet sem lepõdtem meg. Végezzetek, oszt lesz idõ.
Csináljátok reggel.
Ilyen tempóban nem éli meg az elsõ gyereketek születésnapját a párod.
A kérdező hozzászólása: Elvileg ez az utolsó féléve, aztán talán kicsit könnyebb lesz az életünk. Reggel mindketten korán megyünk, annyival elõbb meg biztos nem fog felkelni, így is hulla, úgy kell felráznom, hogy legalább a szokásos kis bögre kávéját bele tudjam önteni. :D
de angyal vagy :) amúgy errõl csak annyit, hogy most neked kell önfeláldozónak lenned, sajnos velem is volt ilyen, durvább is ennél...hát kitartás, ezt csak a szerelem segíthet átvészelni
Léböjt kura! 10 nap után annyi energiája lesz hogy tutira marad még arra is. a film végén van a dolog, mikor azon van a hangsully hogy TÖBB ENERGIÁJA VAN A NAP VÉGÉN..... [link] keresd a 15 napos plan pdf ben..... http://www.rebootwithjoe.com NAGYON FONTOS Hogy feküdj rá a dolgra, mert a sex fontos! Azért nincs energiája mert nem eszik olyat, amibõl lehetne, így a szervezet 63% on dolgozik. Saját tapasztalat!

Mit tegyek, ha a párom nem kíván? Miért mondja mindig, hogy fáradt? Miért nem ér hozzám?

Biztos, hogy nem csal meg, de mégis állandóan fáradt. De bármit teszek, nem kíván meg csak úgy. Er?ltetnem kell, vagy csak akkor tudjuk csinálni, ha nagyon kipihent, ami havonta egyszer van. és nem végez k? kemény munkát. én n? 26, ? 32). nincs gyerek, 5 éve élünk együtt. ennyire fáradt? én megértem, de ha már 2-3 hete nem ér hozzám, az kikészít és nem tudom, mit tegyek. Van erre valamilyen gyógyszer? Vagy hogyan keltsem fel a vágyait újra irántam?

Legjobb válasz: Szerintem is. Úgy néz ki hogy tovább kell lépni.. Lehet hogy a kapcsolat eredetileg is csak egy fellángolás volt.. legalábbis én erre gyanakszom. (Elhidegültetek, szeretet sem maradt talán?) Szerintem nem voltatok "egymásnak szánva"

Van egy ismerõsöm, aki dettó ugyanezt csinálja a barátnõjével, mint a te párod is. Mindig fáradt. Hazaér és vacsi, tv már alszik is, csak ne kelljen visszautasítani a kedvest. Sokat dolgozi, de persze nem megerõltetõ munkát. Havont egyszer van szex. Miért? Másba szerelmes, de tartja a látszatot otthon, ezért minimum egyszer 1 hónapban erõt vesz magán, de a saját bevallása szerint már nem érdekes számára, hogy a párjának jó-e. Nem biztos, hogy mindig ez van, de azért kísérteties a hasonlóság. Mielõtt jönnének az okosak, hogy milyen szemét és hasonló, jusson eszetekbe, hogy csak a kérdésre válaszoltam és nem a haver akarom minõsítettni. Ha ezt szeretném, majd kérdezek. Köszönöm.
Szerintem is. Úgy néz ki hogy tovább kell lépni.. Lehet hogy a kapcsolat eredetileg is csak egy fellángolás volt.. legalábbis én erre gyanakszom. (Elhidegültetek, szeretet sem maradt talán?) Szerintem nem voltatok "egymásnak szánva"
Utolsónak igaza van. Minden szép és jó meg szeretjük egymást csak épp nem kíván hónapokig. Marha jó lehet ez a kapcsolat. Amúgy azt sem értem, hogy mindenki leírja hogy tuti nem csal meg. Mitõl tuti? Csak mert nem tudsz róla? Nem dicséretes dolog, de a párom sem kívánta a feleségét amikor már engem szeretett. Nem azt mondom hogy mindenki csal aki nem kívánja a másikat, de hogy nincsenek rendben a dolgok az tuti. Beszélj vele, mert ennek nem lesz jó vége ha beszélitek meg mi a baj.
Lehet kapni vágyserkentõ bogyókat!!Próbáld ki, mond azt, hogy egy finom cukorka vagy csak mond el, hogy kiváncsi vagy a hatására mi lenne ha kipróbálná??Tegyél be egy jó pornó filmet, amire te is beizgulsz meg õ is aztán ki tudja...?
Egymás hegyén-hátán állnak itt az ilyen kérdések...Nem értem, komolyan. Ha az én párom viszonyulna így hozzám tartósan -tehár nem betegség, lelki probléma, vagy bármi más átmeneti, érthetõ okok miatt- elõbb-utóbb a kielégítetlenségen kivül lelki problémáim is lennének. Nõiességemben érezném sértve magam. Miért erõlteted ki? A szokásos magyarázat pedig, h egyébként jó kapcsolat, szeretjük egymást, az csak önámítás. Ha tényleg így lenne, akkor nem lennének ilyen gondok.
Szerintem is tuti megcsal. Vagy beteg de azt megmondaná. Próbáld meg kicsit féltékennyé tenni, ha arra sem reagál, akkor tán örökre elkapáltad magad sajnos...
Nálunk egy kicsit más a szitu, kb. kéthetente szexelünk, tart 10 percig, õ elélvez, kiszáll belõlem és megy a nappaliba, én meg g.sen meztelenül terpesztek a hálószobában, majd lassan felöltözöm. Én is próbáltam a szexi rucikat, de csak arra mentem vele, hogy elkapott, használt, majd ott hagyott. Remegve várom az alkalmat, hogy megcsalhassam. De legszívesebben kidobnám, csak nem egy költözõs fajta. Tipikus élõsködõ, kezdek már undorodni tõle. Szóval lehetne rosszabb is. Gyereket én biztosan nem tervezném vele, mert akárki akármit mond, sztem a szex nagy alapja egy kapcsolatnak. Nekünk a gyerek születése után romlott meg. Nektek meg már most. Nem lesz ez így jó...
elõzõ vagyok! volt pasim ugyanaz volt, amit elmeséltél, majd bevallotta, hogy õ nagyon szereti a kukikát szopogatni. Aztán összejött egy másik csajjal, de mára ott is hasonló a helyzet.
Annyira frankó hogy mindenki erre a de szeretem õt cuccra hivatkozik. Õ viszont úgy látszik nem annyira szeret téged, mert egyáltalán nem veszi a fáradtségot hogy örömet szerezzen. De azért tervezz vele közös jövõt, háza gyereket, hogy aztán egész életedben szívjál. Kicsit miért nem lehet magunkba nézni ilyenkor? Tényleg így akarod leélni az életed? Ennyit vársz attól akit szeretsz? Akkor csináld tovább és ne sírjál. Vagy legyél bátor és ha nem jó ez így akkor ne hivtkozz arra hogy de szeretem hanem keress valakit aki tényleg figyel rád, és szeret is, nem csak a szája jár.
Véletlenül nem rák (a férjed)?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. azért vagyok biztos benne, hogy nem csal meg, mert õ otthon dolgozik, nem jár sehova. se haverok, se buli, se semmi. ha megy, akkor is velem. tehát nem is tudom, hogy mikor tehetné meg, bár ki tudja... meg érzem, hogy szeret úgy igazán. nõi megérzés... azt, hogy beszéljek vele, meg már nem akarom, mert próbáltam sokszor, de csak a veszekedés ment. az például normális, hogy valentin napon igaz kaptam tõle rózsát, de én fõztem neki különleges vacsit, tele raktam a szobát gyertyával, felvettem a legszexisebb rucit, õ addig míg fõztem lefeküdt aludni, és utána nem tudott felkelni, így végigaludta a valentin-napot. csak addig kelt fel, míg megvacsorázott és aludt is tovább. másnap se bocsánat, se semmi. és csak akkor kíván meg, ha a mellemet megfogja. vagyis sokáig simogatja. egyébként semmi mástól. és csak 2 hetente. és pár perc és el is megy. nekem meg semmi kényeztetés.... de elhagyni nem akarom, mert szeretem, most tervezzük a közös lakást, gyereket, házasságot. tanácstalan vagyok teljesen!!! de a sexre, szenvedélyre iszonyatosan vágyom!!! de soha nem csalnám meg....
fura h mindig azoknál vész el a szex akik az elején egyfolytában ezt csinálták. én mindig mondogatom h a szexre is rálehet ám unni....hát nektek is sikerült. úgy vettem észre h akik már a kapcsolatuk elején sem szexeltek orrba szájba azoknál sok ideig rendesen mûködik a szex, ésmég évek múlva is tartják a szintet....tisztelet a kivételnek, az mindig van.
Szexi - és lehetõleg neki még új! - fehérnemûben fogadd otthon amikor hazaér :) Egy próbát megérhet!
Miért olyan biztos hogy nem csal meg? Az jó hogy megbízol benne, de ez akkor is fura, hogy nem is ér hozzád.. ha ennyire elment a kedve tõled akkor sztem nem is érdemes harcolnod érte ha õ sem teszi ezt és már nem akar téged.
Hát... elõször is alapos kivizsgálás, mitõl fáradt (betegség?). Ha nem találnak semmit, akkor bele kell törõdnöd, hogy ennek a kapcsolatnak vége.
A kérdező hozzászólása: hát ez az. állandóan... csak rámnézett és már kívánt is. csináltuk mindenhol. a munkahelyen, rokonoknál igen veszélyesen, udvaron, stb. igazi kaland, szenvedély volt. mostmár semmi. orgazmusom sem volt, csak akkoriban. nem érdekli? már próbáltam mindenféle fehérnemût, de csak annyit mondott, hogy jó, sexi, de nem mászott rám...
Bizony ha fáradt akkor nem kell erõltetni.. az elején milyen gyakran csináltátok?
Na, mi lett?

Hogy vaem rá a párom hogy naponta többször is csináljukha épp olyan időszakom van pl most? Vot mq regnap penteken de nekem most is megint kéne a szex. Hogy vegyem rá ha alszik fáradt?

Neki simán elég hetente 2x. Ám fura mert nek meg van hogy sok is a heti 2 de van hogy naponta többször meg egész hétvégén szexmaratont akarnék. Ciklustol fúgg vagy nem tudom mitől de így középidőben éjjel nappal kefelnek

Legjobb válasz: Ha fáradt és fontos, hogy kipihent legyen akkor inkább legyen önuralmad és ne zargasd. Én is durván ciklus függõ vagyok, csak én a ciklus elsõ harmadában vagyok így. Esetleg reggel keltsd egy kicsit elõbb hátha neki is jól indul a nap.

Ha fáradt és fontos, hogy kipihent legyen akkor inkább legyen önuralmad és ne zargasd. Én is durván ciklus függõ vagyok, csak én a ciklus elsõ harmadában vagyok így. Esetleg reggel keltsd egy kicsit elõbb hátha neki is jól indul a nap.
a tarsad ha szeret akkor ereznie kene rajtad hogy kejre vagysz es szeretkezesre. Talan valami nagyon streszes az eleteben es ezert nem tud kellokeppen figyelni rad?
Nem biztos, hogy ezen a téren összepasszoltok. Ezt vagy megbeszélitek vagy gond lesz.
Öregem! Mire összeraktam, hogy mit akarsz kérdezni elment a kedvem a választól!
Ha ekkora az étvágyad menj el pornózni.

Fiúk! Ti kivernétek a haverotok farkát ha pár dögös csaj megkérne rá?

ha megkérne rá és azt mondják hogy akkor ?k is nyomnak egy lezbi show-t....

Legjobb válasz: Nem verném ki senki farkát még akkor sem...

Nem verném ki senki farkát még akkor sem...
Hát nekem nem lenne gusztusom hozzá. De megszívatnám õket, azt mondanám hölgyekké az elsõbbség aztán ha megkaptam lezbi show-t, utána lelépnék.
ezt a mai ifjúságot igencsak a Dunába kéne már lõni, komolyan mondom....léteznek ilyen retardált fogyatékosok egyáltalán? mondjátok hogy csak fake az egész
17 óra 9 esnél a pontXD am nem
Mother fuck.Te buzeráns langyi vagy??????
és arra nem gondolnál, hogy õk utána lépnének le? esetleg sunyiba videót csinálnának.. meg már maga az, hogy elgondolkozol, hogy megtennéd, elég gáz.
Ne legyél már majom... Már írták is fentebb; miután ti lejátszottátok, mi a garancia, hogy õk is csinálnak show-t nektek, és 3 napon belül nem arrõl beszél az egész iskolátok, hogy mekkora b*zik vagytok. Gondold végig!
Én kiverném nekik bárki farkát, de nem leszbishow kellene helyette hanem fizessen mindegyik egy ezrest minimum ;) Ha 10 ezret fizet mindegyik a 17 bõl akkor még be is kapom ha akarják!
ez csak egy b.u.z.i.-teszt, ne dõlj be :D
ilyet csak búzák csinálnak, és ha megfordult a fejedben egyáltalán akkor sztem te is gondolkozz el az életeden te nyomorult búza csicska g.ci
Átfognak baszni, semmikép se csináldd meg!!
fúj, te nagyon meleg vagy
Én még be is kapnám :P
f.szcibáló buzerátor tajnigger
Inkább megbasznám az összeset.
Fúj ba*dmeg, el nem vállalnám!
A kérdező hozzászólása: jah és amúgy 17 évesek vagyunk és egy csaj 16....és nem tudjuk átverni ezzel õket hogy elõbb õk mutassanak lezbishow-t mert azt mondta a csj amelyikkel beszéltem hogy csak azután vetkõznek ha mi végeztünk...
Azt azért nem. Annyit nem ér meg egy leszbishow. Én max. a saját farkamat fogom meg.
ne ugorj be nekik, átvágnak!:DD mi is szoktuk ezt nyomatni, hátha kiderül ki a b*zi:D
Normális nõ ilyet nem kér, hacsak nem megszivatni akarja a másikat..Pl. felajánlja hogy nyomnak egy leszbishowt, ha.. Ugyanmár..egyébként azért kérik ezt, mert tudják hogy úgy se teszik meg a fiúk, így õk is kibújtak a leszbishow alól.
Kizárt. Inkább otthagyom õket a francba és elhíresztelem , hogy lezbikusok..
neeeeeem!!!!! fúúújjj :S de még haverom mellett sem a sajátomat ;) nekem már az is b*zis
ez komoly, ilyen kérdést én nem mernék feltenni.Persze hogy NEM.
valamelyik Amerikai pite részben volt ilyen jelenet (talán a 3-ban)
Egy határ úti "BP" fizetõs natúr francia négy rugó ! Tehát négy rugóért nem rejszolnám a cerkáját senkinek ! Nem egy kukkoló mûsorért:((( Pláne dögös meg mindenkinek más :) ))
Még ha az elnök kérne rá, akkor sem.
Egyébként nekem is az jutott rögtön eszembe, amit a második hozzászóló ír. Leszbishow-t megnézném, aztán adieu, lányok!... :D
A kérdező hozzászólása: igen az amicsi pitében méghozzá a 2-ben a 3. rész az esküvõrõl szól...amúgy meg nem tudjuk mit csináljunk haverommal mert szombat este találkozunk 4 csajjal és üvegezünk meg iszunk...az egyik csaj mondta még a múltkor hogy egy ilyet bevállalnak elõttünk és mi is beszálhatunk ha cserébe megtesszük nekik ezt..és mondta hogy segítenének....mit tegyünk????
Csináljátok egyszerre. Egy farokhúzás, egy pinanyalás:-D, aztán csere:-D.

Mit tennetek? 38+3 napos vagyok. A parom nagyon sokat dolgozik. Koran reggeltol keso estig. (Este 9-ig, ejfelig mikor meddig) Estere erthetoen hulla faradt. Attol tartok ha ejszaka indul be a szules akkor olyan lesz mint egy zombi. Hasznalhatatlan!

Mivel az elso baba lesz igy ki tudja mennyi ido amig megszuletik majd.Nem szeretnem hogy ott aludjon a szulo agy mellett a faradsagtol vagy ott legyen testileg de fel hullan.Szeretnem ha 100% ott lenne,tamogatna.Nem szeretnek emiadt veszekedni vele!Este mar mondtam neki hogy mi lesz ha ejszaka indul be a szules?De azt mondta nem aludna el,minden oke lenne.De en ennel jobban ismerem.Szerintem mar a mentobe aludna!Most egy hetig keson fog hazajonni.Megbeszelte a kislanyaval hog addig maradjon bent!De ez sajnos nem igazan igy mukodik!Sajnos!Ti mit tennetek?Vagy mondanatok?Tudom hogy ertunk dolgozik,hogy meglegyen mindene a picinek,hogy ha megszuletik itthon lehessen par napot.De engem akkor is aggaszt.Akkor ne lenne mellettem amikor a legjobban szuksegem lenne ra?

Legjobb válasz: Hát, az én férjem is hulla fáradt volt és tényleg majdnem elaludt. Nekik eléggé unalmas lehet ám, órákon keresztül... Hulla fáradtan... Ásítozott, míg én szenvedtem. Lepontozhattok, tanácsot ugyanis nem tudok adni, csak jelezni szerettem volna, hogy nem biztos, hogy õket is nyomja az adrenalin, órákon át, mikor nem történik semmi.

Hát, az én férjem is hulla fáradt volt és tényleg majdnem elaludt. Nekik eléggé unalmas lehet ám, órákon keresztül... Hulla fáradtan... Ásítozott, míg én szenvedtem. Lepontozhattok, tanácsot ugyanis nem tudok adni, csak jelezni szerettem volna, hogy nem biztos, hogy õket is nyomja az adrenalin, órákon át, mikor nem történik semmi.
Ne aggódj, biztosan mindenben támogatni fog! Az én férjem is sokat van távol, egy héten 2 éjszakát nem alszik otthon, általában 250-300 km-re van tõlem, de tudom, hogy akár éjjel is elindulna pl Gyõrbõl Pécsre, ha elindulna a kislányunk! Ezért nyugodt szívvel "engedem" el dolgozni, értünk teszi, ahogy a te párod is értetek dolgozik. És legalább melletted alszik minden éjjel... 39+2 hetes km
Szia! Szerintem bármikor is indul be a szülés, és bármennyire fáradt is a párod, az adrenalin ébren fogja tartani. Hidd el, melletted lesz és nem fog elaludni, majd csak azután, ha már látja, hogy mindketten jól vagytok! Nem hinném, hogy lenne apa, aki elaludna, miközben a gyermeke jön világra. Szóval ne aggódj, ott lesz melletted, lehet kicsit álmosan, de ott lesz, higgy neki! Minden jót! 39 hetes
Szia! Egyetértek az elöttem szólóhoz, hiszen mikor beindul a szülés akkor õk is ugyanannyira izgulnak és várják mint mi.Akkor eszébe sem fog jutni az alvás.Csak az hogy minden rendbe legyen és minnél elöbb a kezébe foghassa a kislányát!!!Ahogy mi is...37+1hetes
Szia! Ne légy önzõ, ha ennyit dolgozik ne várd el tõle, hogy még a szülésnél is 100%-ban ott legyen.Anyáink is megszültek a férjük nélkül!!!!!Mi sem vagyunk különbek!!!!! 33hetes km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!