Találatok a következő kifejezésre: Ha fáj fejem, (181 db)

Ha fáj a fejem akkor mindig csak a bal oldalt fáj. Valamint, ha éppen nem is fáj akkor is néha olyan toppának tünik az agyam. Mitől lehet?

Az orvos csak fájdalomcsillapítót írt fel!

Legjobb válasz: Front? Tegnap nekem is fájt a fejem bal oldalon.

Front? Tegnap nekem is fájt a fejem bal oldalon.
migrénes fejfájás jellemzõje, hogy féloldali. Nekem pl. mindig ilyen van.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy migrénes fejfájásról van szó? Mert mindig csak a bal oldalt fáj a fejem!!
menj el a fejfájásambulanciára, illetve elõtte elmehetnél a stroke ambulanciára. engem ott vizsgáltak ki elõször, mármint az utóbbiba, és kizárták a szervi bajokat, utána mentem a fejfájáambulanciára, ahol kiderült, hogy összetett migrénem van, drága pénzen csodagyógyszereket szedtem, de semmi haszna. a migrénnel együtt kell élnem...
A MIGRENES FEJFAJASRA JO EGY PAR CSEPP CITROMLET TENNI A KAVEBA.EZ TUTI GYOGYSZER!!!
hát, nekem csak a cataflam hat

Miért fáj a fejem, ha fáj a fogam?

Mit?l van hogy ha a fogam fáj akkor a fejem is elkezd fájni (általában féloldali) de a fogorvos után már nem fájt mivel a fogam se.. meg általában a kett? egyszerre fájt, tehát attól volt a fejfájás biztos.

Legjobb válasz: Igen.A fogfájástól is fájhat a fejed.

Igen.A fogfájástól is fájhat a fejed.
a fogunk az egyik legtöbb fájdalom elõidézõje, például lányoknál 1 rossz fog, gátlója lehet teherbe esésnek, vagy fáradékonyság, és nagyon nagyon sok betegség elõidézõje lehet
mert ha annyira fáj a fogad, a fájdalom az agyba megy, a fájdalmat is az agyad miatt érzed, ha nem lenne agyad, nem éreznéd:) de az a központ
A rossz harapásod miatt fájhat. Nincsen véletlenül mélyharapásod?

Ha fáj a fejem kicsit és elkezdem verni, előfordul, hogy elkezd lüktetni a fejem, de nagyon. Attól parázok, hogy esetleg elpattan egy hajszálér az agyamban. Lehetséges volna?

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos, de ennyitõl nem hiszem. :) De kellemesebb ha bekapsz egy quarelint elõtte, és tiszta fejjel vered ki. :) Kellemesebb.

Nem vagyok orvos, de ennyitõl nem hiszem. :) De kellemesebb ha bekapsz egy quarelint elõtte, és tiszta fejjel vered ki. :) Kellemesebb.
A fejfájást eredetileg az agyban található erek beszûkülése okozza (aminek sok oka lehet - leggyakoribb az alacsony folyadékszint => tehát igyál sokat!). Szexuális izgalomkor viszont megnõ az adrenalinszint, a szív is gyorsabban ver, nagyobb lesz a vérnyomás és valószínûleg ezért lüktet az agyad. Szerintem hanyagold a fejfájás alatti recskát...nem hinném, hogy elpattan akár egy ér is, de a fene tudja. Mi a francért állsz neki verni, ha fáj a fejed?
A fejfájás lüktetõ jellege érrendszeri eredetre utal. Gyakori a szex közbeni fejfájás, melyet az erek kitágulása és az izmok feszültsége okoz. Extrém ritka, de elõforduló esetekben szexuális izgalomban agyvérzés következik be, rendszerint akkor, ha abnormálisan fejlõdött agyerek (aneurizma, AVM stb.) szakadnak el. Ezek nagyon sok ember agyában jelen vannak, a legtöbben egy életet leélnek anélkül, hugy tudnának róluk. Néha azonban agyvérzéshez vezetnek. Ezeknek a jelenlétét angiográfiás, illetve CT- vagy MR angiográfiás vizsgálatokkal ki lehet zárni, mert jelenlétük tünetmentes.
Tuti vérnyomásprobléma. Én nem erõltetném ilyenkor.
és ez állandó?
A kérdező hozzászólása: Ritkán fáj a fejem, folyadékhiánytól meg nem tudom, nem figyeltem, hogy mennyit ittam, de ezzel még nem kötöttem össze. Majd figyelek rá, és ha emiatt van, hogy keveset iszom, akkor iszom többet :D Lüktetni sem vészesen lüktet, szóval nem tudom normálisan megfogalmazni.. Amikor csinálom, picit erõsödik a fejfájás. Majd igyekszem visszaszokni a kevesebb alkalomra :D
Nem kell litereket össze-vissza inni, csak figyelj arra, hogy az ajánlott napi folyadékmennyiséget azért leküld!:) A folyadékhiány csak egy példa volt, lehet ezen kívül ezer más oka is - pl.: frontérzékenység. De mint mondtam azért erõsödik a fejfájás, mert az amúgy is beszûkült erekben megnõ a vérnyomás és ez nem kellemes... Figyelj oda és nem lesz baj!:)
A kérdező hozzászólása: Kitaláltam a megoldást :D Inkább befûzök egy csajt :P
A kérdező hozzászólása: (elõzõ este aludtam el a nyakam)
Ez elmúlik általában magától is.Nyaktornával tovább kell fárasztani, nyújtani kell az izmokat.Ekkor még jobban fog fájni, de hamarabb elfog múlni a dolog.
A kérdező hozzászólása: szóval ha arra mozgatom a nyakam amerre csak mégjobban meghúzódik ez a fájó pont az nem baj?

Mi lehet az oka ha fáj a hasam, melleim fájnak, fejem is fáj, folyton pisilnem is kell néha szédülök is? 14. én kell megjönnie. Szerintetek?

így szokott fájni mensi el?tt is, csak most betársult a szédülés..:S sztetek féljek? nem akarok babát..:S

Legjobb válasz: vagy terhes vagy, vagy csak annyira félsz a terhességtõl, hogy beképzeled magadnak ezeket a tüneteket. De azért könyörgöm mondd, hogy védekeztetek..

vagy terhes vagy, vagy csak annyira félsz a terhességtõl, hogy beképzeled magadnak ezeket a tüneteket. De azért könyörgöm mondd, hogy védekeztetek..
Van lehetõség babára?
Mennyi folyadékot ittál? Melegebb van, több kell, ha nem elég, attól simán szédülhetsz.
Ha úgy alakult a helyzet, hogy ott van a "lehet, hogy..." akkor az ember bármit be tud képzeli magának. Ez nem vicc.
A kérdező hozzászólása: védekeztüünk! de volt elõtte kb 1-2 perc mikor gumi nélkül, de nem ment el bennem meg semmi.. mindig így szoktuk :S eddig nem volt baaj..
Vegyél egy tesztet. Idegeskedsz és csak a baj lesz belõle, egy negatívtól majd megnyugszol.

Mit egyek vagy igyak ha faj a fejem?

mit vegyek be ha faj a fejem de nem gyogyszerre gondoltam hanem termeszetes dolgokra mint tea,zoldseg,gyumolcs..MI mulasztana el?

Legjobb válasz: Ez attól függ, milyen fejfájásod van. ma pl migrénes, a legjobb, ha nem eszel semmit a roham alatt, max hideg vizet iszol. (úgyis kihányod) ha gyengén fáj, akkor vmi könnyû étel, zöldség gyümölcs segíthet.

Ez attól függ, milyen fejfájásod van. ma pl migrénes, a legjobb, ha nem eszel semmit a roham alatt, max hideg vizet iszol. (úgyis kihányod) ha gyengén fáj, akkor vmi könnyû étel, zöldség gyümölcs segíthet.
Nálam a tarkabableves jött be, mindig elmúlt tõle a fejfájásom, ha éhes voltam, mert jóllaktam vele. Akkor is használt , ha alacsony vérnyomás miatt fájt a fejem, mert olyan büdöseket szellentettem, hogy a többiek megzavartak, és a futástól rendbe jöttem.
kinai balzsam vagy Anyósom just nahrinnal foglalkozik, ott van egy 31es olaj nevezetû az tök jo.vagy egy forró füdrõ valamilyen olajjal?
Egy fél adag feketekávé ugyanannyi citromlével. De ha a kiterpesztett hüvelyk és mutatóujjad között megkeresed azt a pontot, ahol a legjobban fáj, és nyomod egy percig, többnyire akkor is elmúlik.
Nekem ha fáj a fejem, akkor szokott segíteni a hideg citromos víz is... :D

Fry scream-et próbálok tanulni itthon. Az átlagos, ha fáj utána a fejem?

Ráéreztem a lényegére, de nem merem er?ltetni a torkom, mert fáj t?le és a fejem is. Valaki aki tapasztalt a témában tudna tanácsot adni?

Legjobb válasz: amíg nem edzõdik meg a torkod addig bizony fáj. Viszont figyelj oda mert ha rossz technikával csinálod szétcseszed a hangszálaidat, és pár év után kb beszélni sem fogsz tudni. Én régebben még mézet használtam, 5-6 percenként egy jó nagy nyelettel "öblögettem", jót tesz a toroknak. Meg amikor úgy éreztem nem mindig jön ki jól a hang akkor egy kiskanál wasabit nyomtam. az totál kitisztít minden légutat.

amíg nem edzõdik meg a torkod addig bizony fáj. Viszont figyelj oda mert ha rossz technikával csinálod szétcseszed a hangszálaidat, és pár év után kb beszélni sem fogsz tudni. Én régebben még mézet használtam, 5-6 percenként egy jó nagy nyelettel "öblögettem", jót tesz a toroknak. Meg amikor úgy éreztem nem mindig jön ki jól a hang akkor egy kiskanál wasabit nyomtam. az totál kitisztít minden légutat.
A fejfájás lehet oxigénhiánytól. Javíts a légzéseden.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos válasz volt :)

Ha fáj a fejem ihatok kávét?

endszeressen szoktam kávét inni,napi ketszer

Legjobb válasz: Próbáld meg. Ha rosszabb lesz tõle, máskor ne tedd. Nem biztos, hogy van köze hozzá és az is lehet, hogy jobb lesz.

Próbáld meg. Ha rosszabb lesz tõle, máskor ne tedd. Nem biztos, hogy van köze hozzá és az is lehet, hogy jobb lesz.
Attól függ mitõl fáj, ha magas a vérnyomásod, akkor nem jó a kávé, de van amire jó.
A vérnyomásodat kellene megnézni. Ha magas, akkor fájhat attól is a fejed, és nem javasolt a kávé. Ha alacsony, attól is lehet, és akkor segít. szerintem ha eddig ittál, igyál napi egyet, és figyeld meg, hogy mi történik. Ha erõsödik, gyakoribbá válik a fájdalom, akkor ne igyál több kávét, és menj orvoshoz.

Van jelentősége ha fáj a fejem és mellé az arcom csak egyik oldala?

Napok óta szörnyen fáj a fejem és az arcom jobboldala is az állkapcsomig.

Legjobb válasz: Lehet összefüggés,ha azon az oldalon van egy rossz,esetleg begyulladt fog.

Lehet összefüggés, ha azon az oldalon van egy rossz, esetleg begyulladt fog.
De ha esetleg voltál náthás melléküreg gyulladás is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Gyulladt fogról nem tudok, de egy picit voltam náthás. Csak elég kellemetlen mert emiatt sokszor most elharapom a nyelvem jobb oldalát.
Arcüreggyulladásod van. Inhalálj kamillával és melegítsd az arcod.
Infra lámpázz, igyál sokat, h a váladék híguljon, használj orrcseppet, igyál pl.ACC-t, Fluimucilt(az nem csak a tüdõben lévõ váladékot oldja, hanem ezt is), és alaposan fújd ki az orrod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Voltam orvosnál szerinte is arcüreg gyulladás de azt mondta nem szabad gõzölni, hanem gõzölés nélkül kell melegíteni az arcom.
Így van azért írtam az infra lámpát.

Ha a fejemet hátradöntöm akkor fáj a nyakam és a fájdalom lesugárzik a mellkasomba. Miért?

majd egy hete reggel úgy ébredtem h fáj a a nyakam különösen ha hátradöntöm( a fájdalom lesugárzik a mellkasomba)...gondoltam elaludtam, azonban több nap után a fájdalom nem szűnt meg. legrosszabb reggelente amikor felkelek utána enyhül, de hirtelen mozdulatkor vagy ha hátradöntöm érzem...és van a nyakamba egy ilyen érdekes recsegés ha fordítgatom olyan mintha morzsolódna vmi... kiroppantani nem tudom a nyakam, de nem is merem...

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos, de valószínû meszesedés. Menj el reumára. Ott adnak kezelést, gyógytornát. Ugyanilyen panasszal én ott törzsvendég vagyonm Ha tévedtem, elnézést.

Nem vagyok orvos, de valószínû meszesedés. Menj el reumára. Ott adnak kezelést, gyógytornát. Ugyanilyen panasszal én ott törzsvendég vagyonm Ha tévedtem, elnézést.
A kérdező hozzászólása: semmi baj, sõt nagoyn szépen köszönöm a gyors válaszodat...vmi ilyenre tippeltem Én is..már nagyon sok infót találtam a neten ..:D de a további okfejtéseket is várom:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!