Találatok a következő kifejezésre: Ha fáj a (3634 db)

Az baj ha fáj a fülcimpám?

Ahol van a fülbevaló, az fölötti rész fáj ha megnyomom. Szeretnék oda fülbevalót,most akkor mi lesz? Az nem baj?

Legjobb válasz: Még nincs benne luk? Vagy még egyet akarsz? Mindig fáj vagy csak most? Piros is? Ha csak most fáj és piros, akkor be van gyulladva, várj míg elmúlik. Ha már lukas és úgy fáj, kicsit viszket és melegebb, mint szokott lenni, akkor tuti, hogy be van gyulladva, fertõtlenítsd alkohollal és kend be tetran kenõccsel, vagy ilyesmivel. Ha elmúlt, lövethetsz még 1 lukat.

Még nincs benne luk? Vagy még egyet akarsz? Mindig fáj vagy csak most? Piros is? Ha csak most fáj és piros, akkor be van gyulladva, várj míg elmúlik. Ha már lukas és úgy fáj, kicsit viszket és melegebb, mint szokott lenni, akkor tuti, hogy be van gyulladva, fertõtlenítsd alkohollal és kend be tetran kenõccsel, vagy ilyesmivel. Ha elmúlt, lövethetsz még 1 lukat.
A kérdező hozzászólása: Hát, már egy ideje fáj, de van benne már egy luk, a sima fülbevalónak és az fölé akarok még egyet. De amúgy belül fáj, a hús, de kívül nincs semmi látszatja, tök normális.
Nézesd meg a szíved!
A kérdező hozzászólása: a szívemet minek? :O

Ha fáj a fejem akkor mindig csak a bal oldalt fáj. Valamint, ha éppen nem is fáj akkor is néha olyan toppának tünik az agyam. Mitől lehet?

Az orvos csak fájdalomcsillapítót írt fel!

Legjobb válasz: Front? Tegnap nekem is fájt a fejem bal oldalon.

Front? Tegnap nekem is fájt a fejem bal oldalon.
migrénes fejfájás jellemzõje, hogy féloldali. Nekem pl. mindig ilyen van.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy migrénes fejfájásról van szó? Mert mindig csak a bal oldalt fáj a fejem!!
menj el a fejfájásambulanciára, illetve elõtte elmehetnél a stroke ambulanciára. engem ott vizsgáltak ki elõször, mármint az utóbbiba, és kizárták a szervi bajokat, utána mentem a fejfájáambulanciára, ahol kiderült, hogy összetett migrénem van, drága pénzen csodagyógyszereket szedtem, de semmi haszna. a migrénnel együtt kell élnem...
A MIGRENES FEJFAJASRA JO EGY PAR CSEPP CITROMLET TENNI A KAVEBA.EZ TUTI GYOGYSZER!!!
hát, nekem csak a cataflam hat

Ha fáj a péniszem a sok dugástól akkor mit lehet tenni hogyn ne fájjon?

Naponta kb 7* de az utolsók már fájnak.

Legjobb válasz: Én hiszek Neked. Pl. szopogathatnál TRAUMEEL nevû homeopátiás tablettát. (Finom.) (De, ha úgy fáj, hogy piros és érzékeny, akkor lógathatod egy bögre langyos kamilla teába.) De, ha úgy fáj, hogy gombás, akkor menj el bõrgyógyászhoz és kapsz krémet.

Én hiszek Neked. Pl. szopogathatnál TRAUMEEL nevû homeopátiás tablettát. (Finom.) (De, ha úgy fáj, hogy piros és érzékeny, akkor lógathatod egy bögre langyos kamilla teába.) De, ha úgy fáj, hogy gombás, akkor menj el bõrgyógyászhoz és kapsz krémet.
ne csináljátok ennyiszer és máris megoldódik a probléma.
most panaszkodsz vagy dicsekedsz?
Napi 7 dugástól mi? Inkább recskázástól...
kend be valami zsibbasztó krémmel
Csak szeretnéd te napi hétszer... maximum kézzel. Kis hazudós.
FAKE pár hete volt már itt egy hasonló kérdés, hasonló modorral (vesszõk nélkül, hasonló fogalmazással) Csak akkor 9 alaklomról volt szó....
A kérdező hozzászólása: Attól még, hogy ti nem bírjátok más még bírhatja:) Köszönöm az utolsó elõttinek a normális választ.
Gyakorolj embereken is... Mi is igazán aktívan élünk, de még sosem fájt :) Használj vazelint, vagy csak simán hagyj fel a kamu kérdésekkel...

Mit csináljak ha fáj a vállam? A vállam elülső része fáj és csak akkor hogy ha megerőltetem. Szóval ha nem erőltetem nem fáj. A vállam elülső részén dülled az ér pl. fekvőtámasznál, de nem hiszem hogy attól fájna, mert mind két kezemen dülled.

2-3 hete fáj.A háziorvos azt mondta hogy szedjek flector port meg használjak keplat tapaszt. Használtam is 1 hétig, mert a tájékoztatóján az volt. Érzem, hogy sokkal jobb lett de még mindig fáj hogy ha erőltetem.Olyan mitha húzódna benne valami.Mit csináljak? 15/f

Legjobb válasz: Kérj beutalót a reumatológiára. Lehet hogy meghúzódott ízülti szalag és azért fáj, ha terheled. Kapsz rá kezelést és minden a régi lesz. Igaz a várakozási idõ (idõpont kérés 1, 1/2 hónap is lehet. Vagy elmész maszek orvoshoz http://www.budapestreuma.hu/?gclid=CJmS1ubOnbcCFYZe3godcFUAwA

Kérj beutalót a reumatológiára. Lehet hogy meghúzódott ízülti szalag és azért fáj, ha terheled. Kapsz rá kezelést és minden a régi lesz. Igaz a várakozási idõ (idõpont kérés 1, 1/2 hónap is lehet. Vagy elmész maszek orvoshoz http://www.budapestreuma.hu/?gclid=CJmS1ubOnbcCFYZe3godcFUAwA
szedj porcerõt, mielõtt fizikai munkát végeznél kend be lóbalzsammal- vagy valami bemelegítõ krémmel. esetleg borogasd vizes törölközõvel, vagy meleg sóval. ha nem javul akkor az elõttem szóló tanácsát kövesd!

Mit lejent, ha fáj a szeméremcsontom? Nem mindíg, de, ha sokat ülök, vagy úgy mozdulok, akkor fáj.

Legjobb válasz: Jelenleg 22 hetes vagyok, és eddig nem fájt, mostanában kezdõdött.

A kérdező hozzászólása: Jelenleg 22 hetes vagyok, és eddig nem fájt, mostanában kezdõdött.
Ne aggódj! Ez természetes.Tágul a medencéd, átalakul az egész csontozatod.Készül a szülésre. Nekem is nagyon fájt és még néha most is érzem...30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Megnyugtató volt! :D

Honnan lehet tudni, ha fáj a kisfiam füle? 9hetes. Mire figyeljek?

Legjobb válasz: Evés közben sír (nyelés fájdalmas, ha fáj a füle), sokszor odanyúl a fájós füléhez, nyûgösebb. Ha a fülcimpáját picit meghúzod, vagy a lyuk elõtt lévõ kis porcot óvatosan benyomod fáj neki, odakap, vagy nyüszörög, akkor valószínûleg fáj a füle. Ha gyanakszol rá, hogy fájhat, vidd el orvoshoz és mutasd meg!

Evés közben sír (nyelés fájdalmas, ha fáj a füle), sokszor odanyúl a fájós füléhez, nyûgösebb. Ha a fülcimpáját picit meghúzod, vagy a lyuk elõtt lévõ kis porcot óvatosan benyomod fáj neki, odakap, vagy nyüszörög, akkor valószínûleg fáj a füle. Ha gyanakszol rá, hogy fájhat, vidd el orvoshoz és mutasd meg!

Ha faj a kislányom hasa a tejtol, mennyi idő után erdemes ujra megpróbálni?

Most tej italt kap, ezzel nincs gond. Mikor próbáljuk ujra? 1-2 hónap? Vagy fel év? Egy eves a kislányom, a gyerekorvos és a védőnő is mondta, hogy vezessük be a bolti tejet, mielőtt valaki ebbe kötne bele. :)

Legjobb válasz: Ha biztos, hogy attól fáj, akkor nem kell vele sietni! Lehet kapni jó tápszereket, tejitalokat, tejtermékeket egyen. Sok sajtot, túrót, tejfölt, joghurtot és akár egy év múlva is próbálkozhattok a bolti tejjel. Ha meg még akkor is fáj neki tõle, akkor lehet, hogy kiderül, hogy tejfehérje allergiás vagy tejcukor érzékeny!

Ha biztos, hogy attól fáj, akkor nem kell vele sietni! Lehet kapni jó tápszereket, tejitalokat, tejtermékeket egyen. Sok sajtot, túrót, tejfölt, joghurtot és akár egy év múlva is próbálkozhattok a bolti tejjel. Ha meg még akkor is fáj neki tõle, akkor lehet, hogy kiderül, hogy tejfehérje allergiás vagy tejcukor érzékeny!
A tejital NEM tej! A rendes tejtõl nem szokott fájni a gyerekek hasa.
A kérdező hozzászólása: Azért kap most tej italt, mert a tejtol fajt a hasa. Szerintem érthetõen írtam.
Ha a többi tejterméktõl és a fõtt ételtõl pl. Fõzelékektõl amiben tej van nem fáj neki, akkor lehet újra próbálni. De szerintem nem kell sietni vele. Nekünk a sima tej bevezetésére azt mondta a gyerekorvos, hogy ha szívesen megissza a tejitalt, nem kell sietni a tejjel, a tápanyag összetétele nem feltétlenül jobb a tejnek, mint egy jó minõségû tejitalnak. Bár mi ekcéma miatt sem siettünk. Én úgy kedtem a kisfiamnak bevezetni a tejet, hogy csak 60 ml tejet tettem a tejitalba és majdnem 2 éves volt akkor.
Szerintem ne eröltesd, figyeld a kis testének a jelzéseit. És Õ azt jelzi neked hogy nincs szüksége a tejre!! http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/tej.php
A kérdező hozzászólása: Igazából azért nem értem, mert csak a tejjel van baja, mas tejtermékek nincs, soha nem is volt. A fõzelékeket is tejjel csinálom, és azzal sem volt gondja soha. Most két napja issza a tejitalt, azóta nem sír fel éjszakánként olyan keservesen. Meg nappal is alszik.

Normális, ha fáj a gyomrom 26 hetesen? Mit lehet ilyenkor tenni?

Már 3 napja kínlódok vele.

Legjobb válasz: Ha ég, ehetsz REnnie-t. Ha hányingered van, ehetsz B6-vitamint. Ha más miatt fáj, akkor derítsd ki az okát

Ha ég, ehetsz REnnie-t. Ha hányingered van, ehetsz B6-vitamint. Ha más miatt fáj, akkor derítsd ki az okát
Ha gyomorégésre gondolsz, akkor nekem a háztartási keksz segített, és lehetõleg ne egyél nehéz kajákat, fõleg este ne.
Háztartási keksz, kétszersült, pirítós, görögdinnye, sok víz. Ha evés után érzed, hogy elnehezül, akor szódabikarbóna. Refluxos pocakos
Gondolom nem savad van ha faj..nekem a Nospa segitett.
Szia! Mi is 26 hetesek vagyunk, nekem is fájogat a gyomrom pár hete. Illetve hol a gyomrom, hol a hasam alul oldalt. Ahol a bél "megy kifelé". Nekem az Espumisan gyöngy (egy nem mindig segít, lehet kettõt is bevenni, de van akit úgy meghajt)szokott segíteni, azt hiszem csak egyszerûen leáll valamiért a bélmozgás, és a séta, mozgás nem segít. Ja és a pihi is jó, ha fekszel úgy, ahogy kényelmes. Oldalt fekvés nekem segíteni szokott még. Remlélem hamar elmúlik!

Már egy levél fogamzásgátlót (Mercilont) és a második levél első szemét beszedtem, mikor együtt voltam a párommal. Másnapra estére furcsán fájt a hasam. Ha fáj a hasam, terhes vagyok?

A kajára fogtam, de 5 nap óta ugyanúgy fáj. Mint mikor sok barackot eszem, és csikar a hasam. Az a kérdésem, hogy elképzelhet?-e, hogy azért fáj a hasam, mert terhes lettem?! Ennyire hamar lennének tünetei?

Legjobb válasz: remélem hogy nem mert most én is ettõl parázok:S... nekem is fáj a hasam vis nem fáj csak érzem és én is 1 hónapja szedek fog.gátlót. mindenhol azt írják hogy 1 hónap után véd úgyh télleg naon remélem hogy nincs semmmi

remélem hogy nem mert most én is ettõl parázok:S... nekem is fáj a hasam vis nem fáj csak érzem és én is 1 hónapja szedek fog.gátlót. mindenhol azt írják hogy 1 hónap után véd úgyh télleg naon remélem hogy nincs semmmi
1hónap az már védettséget ad!tuti.és sztem ilyen hamar nincsenek tünetei a terhességnek.
Nem hinném, hogy terhes lennél. Elsõ levél után (ha rendszeresen szedted) már minden fogamzásgátló véd biztosra.
Tuti, hogy nem vagy terhes. Ha pontosan szedted a gyógyszert az már védett. Sõt a terhességi tünetek sem jelentkeznek csak két hét után, mikor a beágyazódás már megtörtént.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Mindig pontosan szedtem, max 1-2 óra késéssel, de remélem ez nem számít annyira.
az a baj, hogy ilyen hamar is vannak tünetei... A legtöbb nõ megérzi ha teherbe esik. Nem riogatni akarlak csak azt hogy tisztán láss. Én is megéreztem anno.

Honnan veszem eszre ha faj a torka?

A fiam 2 honapos. Ma delutan rendesen evett,de estefele csak sir es nem fogadja el a cumisuveget. Nem akarja nyelni. Vajon faj neki a torka, vagy csak egyszeruen nem kell neki.

Legjobb válasz: Ha fáj a torka, valóban nem kér enni. De ha nem kér enni, abból nem következik egyenesen, hogy fáj a torka. A torokfájás szerintem együttjár orrfolyással, a hõ emelkedésével.

Ha fáj a torka, valóban nem kér enni. De ha nem kér enni, abból nem következik egyenesen, hogy fáj a torka. A torokfájás szerintem együttjár orrfolyással, a hõ emelkedésével.
ha egy 2 hónaposnak fájna a torka akkor az tuti hõemelkedéssel járna...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!