Találatok a következő kifejezésre: Ha ezekkel mostanában (197 db)

Lányok! 25F vagyok és mostanában kezdtem észrevenni, hogy bőr fetisem van. Ez annyit takar, hogy valamiért mostanában jobban élvezem a szexet, ha rajtam vagy barátnőmön valami bőr ruha van. Ha ezt elmondaná nektek a pasitok, ti mit reagálnátok rá?

Pl. : a másik felen valami bőr fűző, vagy kesztyű, magassarku, nadrág vagy kabát, rajtam meg bőr ing vagy kabát vagy nadrág vagy kesztyű.

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi baj addig, amíg nem mindig csak így akarod. Úgy reagálnék, hogy vennék ilyen cuccokat, de azért azt ne várja el a kedvesem, hogy mindig csak így legyünk együtt. Egyébként szerintem egy idõ után megunnád te is. Én biztos, mert szeretem a változatosságot, meg az emberi bõrt jobban.

Nincs ezzel semmi baj addig, amíg nem mindig csak így akarod. Úgy reagálnék, hogy vennék ilyen cuccokat, de azért azt ne várja el a kedvesem, hogy mindig csak így legyünk együtt. Egyébként szerintem egy idõ után megunnád te is. Én biztos, mert szeretem a változatosságot, meg az emberi bõrt jobban.
egyébként megmozgattad a fantáziámat, beszerzek valami dögös bõr cuccot :) mostanában a selyem volt a toppon nálunk
Azt, hogy menjünk a plázába és pakoljunk fel bõr cuccokból! :D
Nem magával az ötlettel van bajom, hanem a bõrrel. Vegetáriánus vagyok, ennél fogva nem hordok bõrcuccokat sem. Szóval ez így kiesne nálam. De ha valami bõrhatású cuccot be tudnék szerezni, nem lenne akadálya :)
Semmi gond vele. Alapból szeretem a bõr cuccokat. Bõr kabát, bõr csizma, bõr kesztyû. :) Akár dominának is beöltöznék, az is bejön. :) Ha a srácon is lenne valami, az sem zavarna, bár attól függ mi és hogyan?
Mivel nagyon erõlteted ezt a bõr témát, valószínû hogy nagyon is befolyásol téged. Nekem ennyi a válaszom : Te beteg vagy!
Habár én nem vagyok nõ, mi elég sokszor szoktuk így csinálni, olyankor mind a ketten nagyon élvezzük. De tényleg nem lehet minden alkalommal ha kétszer egymás után akarom úgy az asszony már nagyon nyûgös. Ez hülyeség, hogy a fetisiszták nem tudnak nélküle elélvezni, minden férfi el tud élvezni nagyon könnyen. Ebben az esetben inkább arról van szó, hogy a bõrbe öltözött nõ látványa megdobogtatja az ember szívét, és vágyat kelt, de testi vágy csak úgy szimplán kangörcs anélkül is van, ez csak egy plusz. (Persze itt a nõ személye sem mindegy, mindenképpen a szerelmünket szeretjük így látni attól még, hogy az utcán minden bõrbe öltözött nõt megbámulunk.) Más fétiseket nem értek meg, engem nem vonz különösebben a nõi láb, sem a mûanyag vackok, sem más dolgok. Lényeg a lényeg, ha nem viszed túlzásba nem lesz baj, csak ne erõszakold rá az asszonyra, mert halottam már olyat, hogy valakit 10 év után azért dobott ki a párja, mert megunta, hogy folyton csak úgy akarja, és hogy nem is õ kell neki csak a bõr. Ami persze hülyeség, de ha ezt érzi akkor nincs mit tenni.
Nekem ezzel semmi bajom, lehet nagyon izgató. (Bár a mi esetünkben inkább csak én lennék abban, páromnak nagyon nem stílusa).
A kérdező hozzászólása: Lànyok, Nök irjatok mèg.
A kérdező hozzászólása: Eltudok akárhogy, csak érdekel , hogy nõk hogy állnának hozzá, hogy midketten bõr cuccban vgyunk.
ja igen még csak annyi, hogy tudtommal a fétis azt jelenti, hogy a fétises dolog nélkül nem tudsz elélvezni!szóval amíg nem kell feltétlenül az elélvezéshez a bõrcucc, addig rendben van! de ha már csak így tudsz elélvezni, akkor az nem annyira jó dolog....
Szerintem rendben van!Jó új dolgokat kipróbálni:)
A kérdező hozzászólása: és ha a pasitokon is lenne valami, ahoz mit szolnátok?
Én elegánsan megoldottam a problémát plusz pénz ráfordítása nélkül. A barátom bõrkabátját vettem fel és csak az volt rajtam. Hát elég jól nézhettem ki, mert nagyon bejött neki.
A kérdező hozzászólása: Persze, nem mindíg így.De kétlem , hogy megunnam.Más lányok véleménye még?
Szerintem nem itt kezdõdik a fétis dolog, egyszerûen felizgat a gondolat. Teljesen normális dolog.

Oszt. Társam nemrég szakított barátnőjével, és mostanában elég jóba lettünk mi a lánnyal és nem igazán csak barátilag. Meg lehet próbálni? Vagy ez így gáz? Segítséég! És ha ez fordított helyzetbe lenne így? 15/F

Legjobb válasz: Hát én összejöttem a volt pasim legjobb barátjával...Kicsit érdekes helyzet volt a társoság nem nagyon fogadta el.mert hogy hogy tehettük ezt meg a pasival pedig nálunk is igy volt ráadásul azért szakítottunk mert megcsalt..szóval igazából attól függ hogy mi a fontosabb neked az oszt. társad vagy a csaj...De szerintem mindenképp mond el neki, hogy mit szólna ha összejönnél a volt csajával mert ha azt mondja hogy zavarná akkor õ lesz a a köcsög aki az utatokba áll ha meg azt h nem zavarná utána nincs joga pattogni.. 16/L

Hát én összejöttem a volt pasim legjobb barátjával...Kicsit érdekes helyzet volt a társoság nem nagyon fogadta el.mert hogy hogy tehettük ezt meg a pasival pedig nálunk is igy volt ráadásul azért szakítottunk mert megcsalt..szóval igazából attól függ hogy mi a fontosabb neked az oszt. társad vagy a csaj...De szerintem mindenképp mond el neki, hogy mit szólna ha összejönnél a volt csajával mert ha azt mondja hogy zavarná akkor õ lesz a a köcsög aki az utatokba áll ha meg azt h nem zavarná utána nincs joga pattogni.. 16/L

Mit tegyek, ha kisfiam mostanában verekszik? 2 hete csinálja ezt, féltékeny, és egyre agresszívabb, ha nem ő van a középpontban.

Kisfiam másfél éves, 1 hónap mulva jön a kistesó, és mostanában lett ilyen durva, vereked?s. Biztosan érzi, hogy már nem sokáig lesz ? egyedül a középpontban, de mivel tudnám rávenni, hogy ne legyen durva más gyerekekel? A kistesót is verni fogja?

Legjobb válasz: szia nálunk is másfél és a körkülönbség de soha nme bántotta a nagy a kicsit szerintem ne verd meg hanem minél többször öleld magadhoz és szeresd de õszintén tudom hogy szereted de most éreztetned kell vele nagyon nálunk amíg a pici a pocakomba volt állandóan puszit "adott" neki a kicsi meg simogatta a nagy arcát(amikor mocorgott a csöpp mindig odahívtama nagylányunkat és ez volt a simogatás nagyon jó viszony alaklt ki közöttük szerintem ezeknek is köszönhetõ ha a pici megszületik mindig a nagyot kell elõtérbe helyezned, a kicsi nem fog semmibe hiányt szenvedni de a nagynak jobban szüksége lesz rád és hidd el nem leszel hozzá fáradtnáluk most kezd kialakulni hogy már nem muszály a nagynak az elsõnek lennie mert tudja hogy õ is ugyanolyan fontos mint a huga a kicsi most másfél éves ha valamiben tudok szívesen segítek írj privit

szia nálunk is másfél és a körkülönbség de soha nme bántotta a nagy a kicsit szerintem ne verd meg hanem minél többször öleld magadhoz és szeresd de õszintén tudom hogy szereted de most éreztetned kell vele nagyon nálunk amíg a pici a pocakomba volt állandóan puszit "adott" neki a kicsi meg simogatta a nagy arcát(amikor mocorgott a csöpp mindig odahívtama nagylányunkat és ez volt a simogatás nagyon jó viszony alaklt ki közöttük szerintem ezeknek is köszönhetõ ha a pici megszületik mindig a nagyot kell elõtérbe helyezned, a kicsi nem fog semmibe hiányt szenvedni de a nagynak jobban szüksége lesz rád és hidd el nem leszel hozzá fáradtnáluk most kezd kialakulni hogy már nem muszály a nagynak az elsõnek lennie mert tudja hogy õ is ugyanolyan fontos mint a huga a kicsi most másfél éves ha valamiben tudok szívesen segítek írj privit
Szia! Nálunk nagyobb a korkülönbség, de minden gyerek így reagál, mivel tudja, hogy már megosztott lesz a szeretet. Persze tévesen gondolják így dehát gyerekek. Nem értik az egészet. Valóban az a megoldás, hogy jobban éreztetsd vele, hogy szereted, és magyarázd el neki ha kell minden nap, hogy mennyire imádod, és mindig õ lesz a csodálatos kisfiad és ez akkor sem fog változni, ha megszületik a kistestvére. Ha megvan a baba, akkor is próbáljatok vele sokat foglalkozni, mint a tesó elõtt és akkor nem lesz semmi baj. Érezni fogja, hogy nem ér kevesebbet számotokra mint a testvére. Magyarázd el neki, ha megszületett a baba, hogy most többet kell vele foglalkozni mert kicsi, de segíthet és akkor több idõd marad mindkettõjükre. Nem könnyû dolog ez, mivel egy gyerek másképp fogja fel a dolgokat mint egy felnõtt. Sok sikert és kitartást!
"beszéldd meg vele", hogy inkább örüljjön, mert lesz akivel játszhat, lesz, aki segítsen neki meg egyebek. Meséld el enki, hogy milyen jó, ha van tesó.
Szia! Az én lányom is verekedett, a bölcsödében is ütlegelte a másikat, de ott elmagyaraztak neki, hogy ezt igy nem lehet, leszoktatták róla!
Ez érthetõ mivel azthiszi, hogy a szereteted megoszlik majd kettõjük köszt, vagy inkább majd a picurt jobban fogod szeretni.Én amikor a második fiammal voltam terhes, mindig mondogattam, hogy a pocakomba levõ tesó nagyon szereti Õt és alíg várja, hogy megszülessen és megismerhesse a bátyóját.Odahivtam hozzám kedvesen simogattam és kértem, hogy Õ is üzenhen valamit a öcsikének.Mondta a csillagom, hogy gyere gyorsan mert játszani szeretnék már veled és megigérte, hogy a repûlõgépét is odaadja neki.Mindíg modtam neki, hogy szükségem lesz majd a segítségére, mert nagyon fogok rá számítani.Így is volt, mindenbe befogtam.Segített etetni, tolta a kocsiba, mindíg beszélt hozzá.Büszke volt magára, hogy milyen fontos szerepet tölt be.Terészetesen vele is sokat foglalkoztam, mérhetetlenül nagy szeretettel.
szerezz egy jó ló ostort!!!

Lehetséges ez:ha a mostani gépemben van egy wincseszter azt át tudom e később rakni egy másik gépbe?

amibe teljesen más foglalatú az alplap meg stb.passzolni fog e bele?Mert most tervezek egy egy új szgépet és a vinyóval elég sokat lehetne spórolni(20-30ezret).És ha lehetséges akkor milyen nehéz ezt beszerelni? El?re is thx.

Legjobb válasz: Más foglalatú az alaplap? Ezt hogy érted? A legtöbb hétköznapi felhasználásban futó merevlemez IDE (p-ata) vagy S-ata csatlakozású. Ezek pedig az új lapokon is vannak. szóval, szerintem ezzel nem lesz gond. Max a spórolásnak az lesz az eredménye, hogy lesz egy gyors géped egy lassú vinyóval :)

Más foglalatú az alaplap? Ezt hogy érted? A legtöbb hétköznapi felhasználásban futó merevlemez IDE (p-ata) vagy S-ata csatlakozású. Ezek pedig az új lapokon is vannak. szóval, szerintem ezzel nem lesz gond. Max a spórolásnak az lesz az eredménye, hogy lesz egy gyors géped egy lassú vinyóval :)
Ezt pontosan én se értem. Milyen a mostani HDD-d és az új alaplapod? Ha nem egyeznek akkor kellesz egy átalakító.
Vagy IDE vagy SATA HDD-d van, ami belemegy akármelyik lapba. Kivétel az hogy sok új lapon már nincs IDE, csak SATA, de akkor is meg lehet oldani átalakítóval.
Mondjuk lehet akár SCSI merevlemez is .. a DELL és a HP egy egy sorozatában ez volt a jellemzõen beépített lemez, és a powerMAC G4 sorozathoz is ezt adtak ... bár azok mérete olyan elenyészõ volt, hogy nem érdemes új gépbe átpakolni :) Lehetett még a SUN microsystem által kiadott FIBRE CHANEL merevlemez is, ezek meg inkább szerverekre voltak jellemzõk .. De mindegyikhez kapni átalakító kártyát.
És szerinted mennyi az esélye hogy ezek közül van neki valamelyik? :D
MaXXeGee: Nagyba esélytelen, de már kérdeztem a kérdezõt milyen a merevlemeze. Az meg igaz hogy átalakító van, nem kell túlbonyolítani.

A környezetemben egyre többen lettek mostanában betegek. Hánynak és megy a hasuk. Mások tapasztalták ezt? Ha ez járvány hogyan lehet megelõzni hogy én ne kapjam el?

Legjobb válasz: Erre felénk is ez van. Gyakori kézmosás, szellõztetés, vitamindús étrend ennyit lehet tenni. Nálunk a héten kidõlt a fél cég, ma nekem is baromi hányingerem van, remélem nem szedtem össze semmit. :-\

Erre felénk is ez van. Gyakori kézmosás, szellõztetés, vitamindús étrend ennyit lehet tenni. Nálunk a héten kidõlt a fél cég, ma nekem is baromi hányingerem van, remélem nem szedtem össze semmit. :-\
A hét közepén nekem is nagyon rossz volt a gyomrom.. minden evés után úgy fájt és iszonyú hányingerem volt. Elég pánikolós tipus vagyok, úgyhogy én is mindenképp próbálom kerülni az olyan embereket akik jelenleg betegek.. de mivel vendéglátásban dolgozom így nehéz, a legtöbb amit tudok tenni, hogy sokszor kezet mosok fertõtlenítõs szappannal, sokat próbálok levegõn lenni és most a gyors kajákat is inkább hanyagolom. Plusz szedem a vitaminokat. Az én környzetemben érdekes módon több embernek fájt a héten a hasa és a gyomra, viszont senkinek nem volt hasmenése és nem hányt. Lehet ez valami enyébbik vírus volt...
A kitépés. Így nincs ami kihulljon.
A kérdező hozzászólása: Igen, te kitépted a hajad? Szegény szerencsétlen! Nagyon sajnállak!!!!!!

Mostanában már tudok, eléggé nehézkesen, de alakul, hogy híd pozícióban másszak, mint a rák. Miért jó ez nekem, ha ezt csinálom?

Legjobb válasz: A megfelelõ jóga gyakorlat a gyomor meridiánját stimulálja. Az hogy te mászkálsz közben, kedves Legion.. a te bajod :D

A megfelelõ jóga gyakorlat a gyomor meridiánját stimulálja. Az hogy te mászkálsz közben, kedves Legion.. a te bajod :D
A kérdező hozzászólása: Edzõm mutatta meg, mint gyakorlatot, hogy másszunk.Csajoknak ment, nekem szégyenszemre nem, de most már igen.Amúgy "jógailag" miért jó ez nekem?
Nem vagyok jógi, guglizz utána. A jóga tele van a hormonrendszert és a szervek mûködését elõsegítõ gyakorlatokkal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Tulajdonképpen engem az állóképességi része érdekel, meg az erõnövelés, de persze nem árt, ha most kicsit természetgyógyászatilag is továbbfejlesztem magamat.
Állóképességed akkor lesz ha lehagyod a sprintereket vagy ha kibírod a 12 menetet boxolókkal O_o Náluk tovább akkor élsz ha jógázol.. :D
gerincedet erõsíti
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, csak jönnek a válaszok!Utolsó elõttinek mondanám, bár a sprintereket nem hagyom le sajna, és a ring közlébe nem sem megyek, azért szoktam futni.Hosszútávban(8 km) rekordom volt 34 12 alatt, akkor voltam 26, férfi, 186/80.Most vagyok 27, 186/82.Most sajna olyan 37 perc-be biztos beletelne a 8 km.Cooper=3050/12 perc.Szóval egy kicsit jógázom is(már ha a statikus híd az, és centinként megyek le már állásból hídba), és állóképességet is csinálok.
Lényeg hogy jógázol, annak nem tudom van-e értelme hogy közben mászol is. De, még az is lehet hogy van, tudom hogy én sem tudok mindent!!

Arra szeretnék tanácsot, választ kapni, hogy miért élvez el a barátom mostanában nagyon hamar, ha ez a kapcsolatunk elején nem így volt? Merevedésével nincs gond, csak az idővel

ha lehet csak pasik írjanak, nyilván több ebben a tapasztalatuk.

Legjobb válasz: Hát ennek sok oka lehet. Nem tudom milyen gyakran csináljátok de az is segíthet ha gyakrabban csináljátok. vagy egyszerûen annyira izgató vagy neki hogy hamar elmegy. segíteni max azzal lehetne ha elõtte masztizna egy fél órával akkor nem menne el olyan hamar:D

Hát ennek sok oka lehet. Nem tudom milyen gyakran csináljátok de az is segíthet ha gyakrabban csináljátok. vagy egyszerûen annyira izgató vagy neki hogy hamar elmegy. segíteni max azzal lehetne ha elõtte masztizna egy fél órával akkor nem menne el olyan hamar:D
Ezt a hülyeséget honnan veszed, elõzõ, hogy attól megy el hamar mert izgatja a párja? Pont hogy azért van ez, mert leszarja az igényeit, csak a saját kielégülése hajtja, a párját leginkább már csak egy eszköznek tekinti amit használ. Sok pasi hajlamos elkényelmesedni, elhitetni magával hogy az együttlét csak arról szól hogy õ elélvezzen, ha neked is sikerül közben, akkor jó, ha nem akkor meg "bocs drágám, majd legközelebb, ugye azért jó volt?" Ilyenkor beszélni kell velük még idõben, hogy ez így neked nem jó, mert ha színlelsz vagy hagyod hogy kihasználjon, akkor késõbb nagyobb problémáitok lesznek. Itt senki sem fogja megoldani helyetted a szexuális problémáidat.
én 3szor szoktam: reggel, délben, este.
Nekem van egy érom 2 és fél éve vagyunk együtt 21 éves lány egyébként. Hetente 2-szer szeertkezünk a többi nap napo kétzser hokizok általában reggel. netezés közben. lassan szokatam és akár 1 , 1, 5 órát is bírom ha ygorsan vered hanmar elélvezl, próbáld meg lassan simogatni , ne verni lasan húzogatbi here simi stb, és bezsélgess közbe lányal vagy nézz videót, , de ne egyfolytban verd.
A kérdező hozzászólása: Tegnap megpróbáltam így 15 perc. alakul :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!