Találatok a következő kifejezésre: Ha eszek, érzem ma (3 db)

Ma reggel hánytam. Most fáj a szájpadlásom meg úgy érzem a torkom is, ha eszem, vagy ha csak szimplán nyelek egyet. Összeköthető ez a hányással?

Legjobb válasz: Valószínûleg savat hánytál, az marja annyira. Betegség, terhesség v reflux miatt hánytál? Ha az utóbbi kettõ, akkor lassan kortyolgatva, szájban kicsit benntartva igyál egy kis tejet.

Valószínûleg savat hánytál, az marja annyira. Betegség, terhesség v reflux miatt hánytál? Ha az utóbbi kettõ, akkor lassan kortyolgatva, szájban kicsit benntartva igyál egy kis tejet.
A kérdező hozzászólása: Kössz :) fiú vok, szóval a terhesség kizárva :) betegsés sem szerintem :) kössz a választ :) megpróbálom a tejjel :)

Ha eszek, néha érzem (ma először), hogy a köldökömtől jobbra valami mintha húzna lefelé valami szervet. Olyan mintha húznák a hajam. Mi ez?

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy választ kapj, érdemes lenne tudni, hogy hány hetes vagy:) Mert mondjuk 2 hetesen is más, és a 37. héten is.

Ahhoz, hogy választ kapj, érdemes lenne tudni, hogy hány hetes vagy:) Mert mondjuk 2 hetesen is más, és a 37. héten is.

Ma úgy érzem, elég sokat ettem. Nem bűnöztem, kcal-ban sem sok, de nem rossz az, ha folyton eszem?

Eddig mindig sikerült betartani, hogy napi 5x egyek, most viszont a napi adagomat többfelé kellett elosztani, mert mardosott az éhség. Valahogy így:

Legjobb válasz: Inkább jó, hogy többször eszel keveset, így az emésztésed folyton mûködik, nem érzi a tested, hogy koplalsz, nem kezd el raktározni, mert azt hiszi, hogy nincs elég élelem.

Inkább jó, hogy többször eszel keveset, így az emésztésed folyton mûködik, nem érzi a tested, hogy koplalsz, nem kezd el raktározni, mert azt hiszi, hogy nincs elég élelem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!