Találatok a következő kifejezésre: Ha esteleg van azt a (2 db)

Ha esteleg cisztám van azt a citológiai vizsgálat is kimutatja?

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom, hogy a cito kimutatja-e a cisztát, de az uh biztosan! Úgy érzed cisztád van vagy tudod is? A ciszták általában felszívódnak, de szerintem keresd fel a dokidat!

Szia! Azt nem tudom, hogy a cito kimutatja-e a cisztát, de az uh biztosan! Úgy érzed cisztád van vagy tudod is? A ciszták általában felszívódnak, de szerintem keresd fel a dokidat!
Szia! A citológiát én sem tudom, hogy kimutatja-e, de nekem mikor volt a doki ki is tudta tapintani (elég nagy volt), meg egyértelmûen látszott uh-on. Mindkét alkalommal felszívódott, nem volt szükség semmilyen beavatkozásra.

Van valami hír már a Midnight Sun-ról? Befejezte/befejezi az írónő? Annyira szeretném már olvasni. Lesz belőle valami? Esteleg, ha le lehet tölteni valahonnan.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy befejezi, csak ha kedvet érez rá. Elég letörte, hogy amit eddig megírt, azt feltöltötte valaki a netre, így a varázsának is oda. Így halasztja, és mást ír. Én nem hiszem, hogy megcsinálja, mert nem lenne már akkora élvezet úgy írni, hogy egy részét már megszellõztették.

Nem biztos, hogy befejezi, csak ha kedvet érez rá. Elég letörte, hogy amit eddig megírt, azt feltöltötte valaki a netre, így a varázsának is oda. Így halasztja, és mást ír. Én nem hiszem, hogy megcsinálja, mert nem lenne már akkora élvezet úgy írni, hogy egy részét már megszellõztették.
Mintha mondták volna, hogy befejezte. De nagyon sztrájkolós kedve van, körbemutogatja midnenkinek, aztán csodálkozik, hogy felteszik a netre...
A kérdező hozzászólása: Pedig jó lenne, ha befejezné, számomra lenyûgözõ minden, amit ír. Már csak azért kellene, mert láthatja õ is, mennyien rajonganak a történetért az egész világban. Hátha ez motiválja. Másodiknak remélem igaza van és tényleg befejezte. :) Ha valamit megtudtok, szívesen olvasom. Visszanézek késõbb is ide. Írjátok meg!
nem hiszem, hogy befejezi, pedig jó lenne :/
Szerintem bizony ki fogják majd adni. K*rvanagy biznisz, nem akar majd az írónõ ekkora bevételtõl elesni... második


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!