Találatok a következő kifejezésre: Ha este kor szedem be a (3 db)

Ha este 9 kor szedem be a gyógyszert mennyi idő uttán ihatok rá alkoholt?

a gyogyszerszedés elsö hetében jártam és ittam utánna bevettem a gyógyszert és megint ittam!Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Az alkohol nem befolyásolja a tabi hatását, hiszen ha így lenne, akkor rengetegen esnének így teherbe! Most kezdted el szedni a tabit? Mert akkor max úgy lehetsz terhes (de annak is szinte 0% az esélye), ha már az elsõ héten védekezés nélkül szexeltél...

Az alkohol nem befolyásolja a tabi hatását, hiszen ha így lenne, akkor rengetegen esnének így teherbe! Most kezdted el szedni a tabit? Mert akkor max úgy lehetsz terhes (de annak is szinte 0% az esélye), ha már az elsõ héten védekezés nélkül szexeltél...
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdtem ez már a 3 . levél!Köszönöm a választ, megnyugtattál!

4 hónapja szedek Harmonet fogamzásgátlót. Kivételesen este 10 helyett véletlen másnap hajnali 4-kor vettem be a gyógyszert. Ebben az esetben szükséges a következő 1 hétben kiegészítő védekezés, és ha igen, elég a megszakítás?

Legjobb válasz: Szerintem ekkora csúszásnál még nem szükséges más védekezés. Nálam olyan is volt, h csak másnap vettem be akár több mint 12 óra késéssel és semmi nem volt. De ennyi csúszásnál tuti nem lehet...legalábbis én így gondolom.

Szerintem ekkora csúszásnál még nem szükséges más védekezés. Nálam olyan is volt, h csak másnap vettem be akár több mint 12 óra késéssel és semmi nem volt. De ennyi csúszásnál tuti nem lehet...legalábbis én így gondolom.
Ez mind mind rá van irva a BETEGTÁJÉKOZTATÓRA. Nem oylan nehéz elolvasni ám. 12 órán belul vetted be akkor nem kell kiegészítõ védekezés, de azért normálisan szedd.
Lásd betegtájékoztató!!! 12 órán belül nem kell, 12 órán túl kell kieg. védekezés.

Lehetek terhes ha? Lent részletesen. Fogamzásgátlót szedek már 1 éve. Mindig szombaton este 10-kor veszem be az elsőt. Most is bevettem de a rákvetkező szerdán nem tudtam igy csak csütörtök reggel 7-kor vettem be.

Fogamzásgátlót szedek már 1 éve. Mindig szombaton este 10-kor veszem be az els?t. Most is bevettem de a rákvetkez? szerdán nem tudtam igy csak csütörtök reggel 7-kor vettem be. A csütörtökit is csak péntek reggel vettem be aztán pedig a péntekit éjfélkor. Azóta minden a régi. Nem elfelejtettem hanem nem tudtam!!! Szerintetek lehet valami baj? Védekezni kellett volna?! Soha nem haladta meg a 12 órát ameddig nem vettem be. De lehet mégis probléma???

Legjobb válasz: én a 21 szembõl volt, hogy 4 szemet kihagytam és nem pótoltam de nem lett semmi.

én a 21 szembõl volt, hogy 4 szemet kihagytam és nem pótoltam de nem lett semmi.
Nem hiszem, hogy lehetne ebbõl bármi probléma. Nyugi!
nem valószínû h baj lesz, nem felejtettél el bevenni egyet sem. a foggátlót nemkell percre pontosan szedni, a lényeg az h mindig meglegyen a 24 óra 2 tabletta között. csússzással együtt 24+12, de ez azért nelegyen mindennapos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!