Találatok a következő kifejezésre: Ha este jön meg a (33 db)

Amikor megjön, az az elsõ nap. Ha este jön meg, akkor is.
Az a nap az elsõ, amikor rendes piros vér jön, mindegy, hogy este vagy reggel. Viszont egyes meddõségi helyeken, lombiknál vagy csak sima hormonkezeléseknél 12.00 óra után már másnaptól kell számolni az elsõ napot. De egyébként számold azt elsõnek, amikor megjön.
Igen ez nagy kérdés :) Én is onnantól számolom amikor már rendesen meg jön.Elõzõ este kicsit szivárog , de reggel jön meg, de van , hogy egész nap kisit szivárog és másnap jön meg akkor is a másnaptól számolom.

Ha este jön meg a vérzés (sajnos), akkor hogyan kell számítani a ciklus első napját?

Valamikor mintha úgy hallottam volna,hogy ha este hat után jön meg,akkor azt már másnapra kell számolni?

Legjobb válasz: Nekem is azt mondta a dokim, hogy ha este jön meg, az a "nulladik" nap, másnap van az elsõ

Nekem is azt mondta a dokim, hogy ha este jön meg, az a "nulladik" nap, másnap van az elsõ
butaság. mindig az nap, melyik nap megjön. ha ma este akkor mától, ha holnap reggel, akkor holnaptól.
Én meddõségi intézetbe járok és bizony úgy számolják a vérzés napját ahogy Te kedves kérdezõ mondod.Ha délután jön meg akkor a következõ nap lesz az elsõ nap.

Ha este jön meg (18. 00 19. 00 körül), akkor ez már az első nap a ciklusban, vagy ez még a nulladik? Hogy számolom?

Csak azért, hogy a clostit mikor kezdhetem el mert a 2. napon kell el?ször bevenni.

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy ha este 6 után jön meg, akkor azt már csak a következõ napra számold- tehát a másnap az 1. nap!

én úgy tudom, hogy ha este 6 után jön meg, akkor azt már csak a következõ napra számold- tehát a másnap az 1. nap!
Igen, este 6-ig normális, véres menstruáció akkor az az 1. nap. Ha késõbb jön meg, vagy barnás, akkor a másnap az 1. nap.
Igen, a doki nekem is azt mondta, ha este 6-ig nem indul el a piros vérzés, akkor a aznap a nulladik, a következõ pedig az 1.
:) :) Ez nálam is mindig rejtély volt :) Köszi a válaszokat!!

A ciklus 1. napját mikortól számítjuk ha este jön meg?

Attól a naptól, amikor este kb. 7 óra után a fehérnem?mön látszódott barnásan alighogy vérzek, vagy másnap amikor már rendes vér jön?

Legjobb válasz: Én is estõl számoltam ilynekor, de nem hiszem, hogy ennek az egy napnak akkora jelentõsége van. Szeretkezzetek önfeledten és ne a babára gondolj, nem gyártani kell, kívánni..

Én is estõl számoltam ilynekor, de nem hiszem, hogy ennek az egy napnak akkora jelentõsége van. Szeretkezzetek önfeledten és ne a babára gondolj, nem gyártani kell, kívánni..
Estétõl számold.

Ha nem jön meg a menstruációm akkor lehetséges hogy teherbe estem? Mert együtt voltam a barátommal és azóta nem jött meg de azt mondta hogy kivette időbe.

Legjobb válasz: Komolyan nem hiszem el hogy ilyen buták és felelõtlenek a mai tinédzserek. (Tisztelet a kivételnek azoktól elnézést is kérek!) De normális ez hogy napi 10 ilyen kérdés befut?! Jesszusom...

Komolyan nem hiszem el hogy ilyen buták és felelõtlenek a mai tinédzserek. (Tisztelet a kivételnek azoktól elnézést is kérek!) De normális ez hogy napi 10 ilyen kérdés befut?! Jesszusom...
tenyleg durva. de aztan meg minket pontoznak le h "milyen butak vagyunk, ne mar h elhisszuk h igy is lehet vki terhes.." :S
na énmeg felpontioztam mindnekit, mert egyetértek veletek, de engemis mindig lepontoznak :D az ilyeneknek még a szex sem való, akik nemtudják h védekezni KELL, és a megszakítás az NEM VÉDEKEZÉS. csak a sok felelõtlen tinédszer ugruik bele a szexbe, mert nembír magával, és azthiszi h õ már nagylány, mert melle van és barátja. hát nem. a felnõttség az agyban kezdõdik. és amíg még aztsem tudja h a megszakítástól teherbe lehet esni, addig egy felelõtlen naív kislány vagy. akinek nemvaló a szex. ennyi. lehet lepontozni.
mar nem tudom hanyszor leirtuk h a megszakitasos modszer nem védekezés. ha teherbe akarsz esni, akkor hasznald ezt.
Ha sok volt az elõváladék és pont peteérésed volt akkor lehetsz terhes, én azért nem huroglak le mert én is voltam fiatal és igen! én sem voltam mindig "észnél" , mondjuk csak a szerencsének tudhatom be hogy azokból az aktusokból nem lett babám! Éppen ezért fogadj meg egy tanácsot, ha már nemi életet élsz akkor menj el a nõdokihoz, és irass vele föl gyógyszert!Engem annó anyukám kisért el, ha van rá lehetõséged szolj neki, hogy menjen el veled, vagy valamelyik barátnõdnek!
hajaj, teszt? mindenképpen meg kell tudnod, mert nagyon sanszos, nálunk az ismeretségi körben egy óvodai csoport megtelne az "azt mondta kivette" gyerekekkel!
Tesztelj és mindemellett, ha elég érettnek érzed magad a szexhez, akkor egyél elég felnõtt ahhoz, hogy elmenj nõgyógyászhoz és közösen megbeszéljetek egy biztonságos számodra is elõnyös védekezési módszert. Egy kicsi élettel játszol ilyenkor, ami kinek áldás kinek átok. Légy felnõtt és védekezz normálisan, a megszakításos módszer lutri 50-50 % esélyed van. Minden jót

Ha este jön meg (most fél9kor) akkor csak a holnapi nap a ciklus első napja vagy már a mai?

Clostit kell szedjek a 3. naptól de mivel most este fél9van nem tudom, hogy akkor pénteken kezdjem el vagy majd csak szombaton????

Legjobb válasz: Ilyenkor a holnapi napit kell jelölni! Így csütörtök az elsõ napja és akkor szombaton kezd el. Sok sikert! :)

Ilyenkor a holnapi napit kell jelölni! Így csütörtök az elsõ napja és akkor szombaton kezd el. Sok sikert! :)

Ha szombat este jön meg, onnan számoljam a 14. napot, vagy vasárnaptól?

Ettől függ, melyik nap kellene mennem az A.R.O. -ra második vérvételre, 8.-án este jött meg, negatív az ovu tesztem.. köszönöm!!

Legjobb válasz: Ez egy jó kérdés.Nekem is este 10 felé jött meg,de csak enyhe barna valami,azt még nem számoltam bele,amúgy az is szombati nap volt,így én vasárnapot számoltam az elsõ napnak mert akkor már reggelre rendesen megjött. Ha neked már szombat este rendes vérzés volt,szerintem számolhatod elsõ napnak.

Ez egy jó kérdés.Nekem is este 10 felé jött meg, de csak enyhe barna valami, azt még nem számoltam bele, amúgy az is szombati nap volt, így én vasárnapot számoltam az elsõ napnak mert akkor már reggelre rendesen megjött. Ha neked már szombat este rendes vérzés volt, szerintem számolhatod elsõ napnak.
nekem a meddõségiben azt mondták ha már délután jön meg akkor a következõ nap az elsõ nap vérvétel szempontjából. Az elsõ teljes nap az elsõ nap. Egyébént minden ilyen vizsgálatnál van +-1 nap azért ha hétvégére esik az a nap amikor lenne az ideje.
A kérdező hozzászólása: Hát, ha a meddõségin ezt mondták, akkor csak úgy kellene számolnom.. nekem is lesz most eltérés, mert így a ciklusnapok miatt a többi hétvégére fog esni, (bár így nem nagyon értem mért 19, 21..nap, nekem most teljesen nem úgy lesz..)Ti is a SOTE-ra jártok, hol tartotok?(ha megkérdezhetem.. :) köszönöm a segítséget!

Ha este 8-kor jön meg a menszeszem akkor még azt a napot számítsam az első napnak vagy már a másnapit?

Clostit szedek,e-miatt jó lenne tudni!

Legjobb válasz: szia,nekem is este jött meg,és elsõ napnak számított,én is clostit szedtem.

szia, nekem is este jött meg, és elsõ napnak számított, én is clostit szedtem.
én is szedek. megkérdeztem a dokit erröl, és ha 6-7 után jön meg az nem az elsö nap. Pár orán nem mulik a stimulálás. számold a másnapot elsönek nyugodtan.
A masnapot kell elsonek venni!

Tényleg igy van? Ha este 5 után jön meg a mensi, akkor másnaptól kell kezdeni számolni a ciklust?

Legjobb válasz: Nem. Ez hülyeség. A hormonális változások amik a vérzést elõidézték úgyis 5 óra elõtt jönnek végbe. az, hogy éppen pont 5-kor kezdesz el vérezni... nem számít.

Nem. Ez hülyeség. A hormonális változások amik a vérzést elõidézték úgyis 5 óra elõtt jönnek végbe. az, hogy éppen pont 5-kor kezdesz el vérezni... nem számít.
Nem hallottam még ilyenrõl.Amúgy attol h 5 kor jött meg még belül elõbb jelentkezhetett a dolog, azaz napközbe.
A kérdező hozzászólása: nekem este 9kor jött meg, 10-én, szóval akkor aza az elsõ nap?
Igen.
Hány éves vagy?
ezt most úgy érted hogy nem fixen 28 vagy akárhány napos?? ha már látszik az uh-n megmondják neked mennyi idõs a terhesség majdhogynem napra pontosan, onnan már ki tudod számolni visszafele az idõt.+vannai ilyen terhességi kalkulátorok amibe bepötyögöd az adatokat és kiad minden infót
Nekem sem mindig ugyanannyi napos a ciklusom. Az orvos majd megmondja, hogy kb mikor történhetett.
Az utolsó menstruációd elsõ napjától kezdõdik a számítás, de itt van egy kalkulátor, hátha ez segít: http://www.babasmamas.hu/kalk.php

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!